IT ACADEMY

Société en commandite simple


Dénomination : IT ACADEMY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 829.228.650

Publication

20/04/2012
ÿþ Matl Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IM I H1111111 11

*12077265*













Ondememingsnr : 0829.228.650

Benaming

(voluit) ; IT ACADEMY

(verkort)

Oudenaarde>

1 0 APR, 2012

Griffie

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Molenstraat 33, 9550 Herzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging, doelswijziging en benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 02-04-2012 blijkt: 1. De naam wordt gewijzigd naar "2Relax.be".

2, Het doel wordt vervangen door:

De aankoop en verkoop, import en export, verhuur, leasing en installatie van computerhardware en software ;

en alle randapparatuur en toebehoren daarmee gepaard gaande, alsmede het onderhoud daarvan.

Het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie: ontwikkeling, productie, levering van en samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur, alsook het verlenen van advies en bijstand verlenen bij de toepassing van software programma's.

Het uitbaten van een computeradviesbureau, het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software) , alsook advies omtrent de veiligheidsrisico's die zowel hard- als software met zich kan meebrengenikan verhelpen,

Het opzetten, opslaan en exploiteren van databanken, het ontwerpen van websites en het permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van derden. Het analyseren van data, die zowel op kwantitatieve als op kwalitatieve wijze verzameld kan worden.

De tijdelijke opvang van huisdieren, met name honden en katten, beperkt tot zeven exemplaren. Hiermee gepaard gaand de zorg die hierbij nodig is, zowel op vlak van voeding als op vlak van hygiëne. Hieronder valt eveneens de begeleiding en opvang van honden en katten met gedragsproblemen.

Handel in meubelen en bouwmaterialen.

Het aankopen, bedrukken of laten bedrukken en verkopen van materialen zoals relatiegeschenken, kledij, papier, pvc, hout, metaal, maar niet beperkt tot deze materialen.

Het verzorgen van online publicaties zoals zoekmachines en sociale netwerken en offline publicaties zoals kranten, flyers,

Het aankopen, verkopen, import en export, huur en verhuur, leasing en installatie van spandoeken en banners en andere publiciteits en affichage media.

De aankoop, verkoop, import en export, huur en verhuur, leasing en installatie van frames voor het plaatsen van de banners/spandoeken.

Het ontwerpen, vervaardigen, groot  en kleinhandel van meubelen, verlichtingsapparatuur, textiel, kleding en decoratieartikelen

Overige niet-gespecialiseerde groothandel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rk.) `f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het ontwerpen van tuinen en parken.

Alle activiteiten van vervoer, door alle middelen, zowel nationaal als internationaal, zowel van goederen, materialen, planten, dieren, personen, niets uitgezonderd; evenals alle nevenactiviteiten dienaangaande betreffende het benodigde vervoermateriaal, de vervoerde goederen, zoals alle handel, verwerkingen, productie, enzomeer dienaangaande in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van aile deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook ; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

3. De algemene vergadering beslist unaniem om te benoemen als zaakvoerder vanaf 02-04-2012.,

-mevrouw Katleen De Decker, NN 720109-122-60, wonende te 9550 Herzele, Molenstraat 33.

Zij aanvaardt haar mandaat.

et.jF l4

' Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad 4. De algemene vergadering stelt vast dat de heer Ulrich De Decker uitgetreden is als vennoot.

De huidige vennoten zijn:

- mevrouw iris Steenhout, NN 780429-268-43, wonende te 9550 Herzele, Molenstraat 33, eigenaar

van 50 aandelen;

- mevrouw Katleen De Decker, voornoemd, eigenaar van 50 aandelen.

VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan CVBA De Decker - Hermans, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 4, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondememingsioketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Herzele, 02-04-2012

Getekend: Iris Steenhout, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/03/2011
ÿþ Moa 2.1

lZ ~.J In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 8 MAO 2011

Griffie

voo, 1111111111j1jVi111111111

behou

aan h

BetgiE

Staatst





1

Ondernerningsnr : 0829.228.650

Benaming

(voluit) : IT ACADEMY

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Molenstraat 33, 9550 Herzele

Onderwerp akte : Wijziging doel

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 14-02-2011 blijkt:

Het doel breidt uit als volgt:

- aankopen, het bedrukken of laten bedrukken en verkopen van materialen zoals relatiegeschenken, kledij,

papier, pvc, hout, metaal, maar niet beperkt tot deze materialen.

- verzorgen van online publicaties zoals zoekmachines en sociale netwerken en offline publicaties zoals

kranten, flyers.

- aankopen, verkopen, import en export, huur en verhuur, leasing en installatie van spandoeken en banners

en andere publiciteits en affichage media

- aankoop, verkoop, import en export, huur en verhuur, leasing en installatie van frames voor het plaatsen

van de banners/spandoeken.

VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan CVBA De Decker - Hermans, met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1 en in het bijzonder aan mevrouw Maritza Sertijn, wonende te 9220 Hamme, Pastoor De Bruynestraat 19, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Herzele, 14-02-2011

Getekend: Iris Steenhout, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
IT ACADEMY

Adresse
MOLENSTRAAT 33 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande