J & J DECOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J & J DECOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.846.025

Publication

23/07/2013
ÿþMod Word 11.1

\ lL,!-4.1gÉ) 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie - -

Vc i tE11111

behc

aar

Belt

Staal









Ondernemingsnr : 0426.846.025

Benaming (voluit) : CASA NERA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Sleepstraat 17 - 9000 Gent

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

cl=m. .:,1-i t"ci



12 ini F13

Rî~Ci lT2 .z*l;yAN

KOOPHANDELÇIE' ~,.Y-~. NT

Er blijkt uit een akte verleden voor Frank GHYS, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 26 juni 2013, dat de enige vennoot van de BVBA "CASA NERA" in buitengewone algemene vergadering de volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

1/ De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "J & J Decor".

21 De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van het betreffende artikel van de statuten integraal te vervangen zoals geagendeerd.

3/ De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één januari en a te sluiten op éénendertig december van elk jaar.

4/ De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op twintig juni van elk jaar, om 18 uur,

5/ De vergadering besluit het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend en twaalf, te verlengen tot en af te sluiten op éénendertig december tweeduizend dertien.

De vergadering besluit dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per éénendertig december tweeduizend dertien, overeenkomstig de voormelde beslissingen zal worden gehouden op vrijdag twintig juni tweeduizend veertien, om 18 uur.

6/ De vergadering besluit om, ingevolge de beslissing tot verplaatsing van de zetel naar het Nederlandse taalgebied, beslissing gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twaalf april tweeduizend dertien, onder nummer 13057350, over te gaan tot een actualisering en aanname van een volledig nieuwe: Nederlandstalige tekst van de statuten, doch zonder inhoudelijke wijzigingen aan te brengen aan de essentiële' bepalingen zoals de naam, het doel, de duur, het kapitaal en de aandelen, het bestuur en het toezicht, de' algemene vergadering, het boekjaar, de inventaris, de jaarrekening, de ontbinding en de vereffening, behoudens de voormelde beslissingen.

Nadat elk artikel afzonderlijk werd besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt (bij uittreksel):

STATUTEN.

A. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "J & J Decor".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Sleepstraat 17.

De vennootschap heeft tot doel :

1. De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zijn, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen;

2. De verwerving voor eigen rekening van eender welke titel of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

3. Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat : de verwerving, de vervreemding, het, beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanig onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

4. Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financiëel, met inbegrip van borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

5. Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden of aanverwante bedrijven. De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintennissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge o. S. 6. Tussenpersoon in de handel, zoals de makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiger en commissionair alsmede de kredietbemiddeling.

7. Het verhuren van diverse goederen en diensten, rechtstreeks of via filialen, zuster- en dochterondernemingen, dealers, distributeurs en franchisenemers,

8. De import en export, de klein en groothandel in alle soorten goederen

9, Het optrekken of laten optrekken van : ruwbouw van individuele huizen, huizen met celstructuur of hout

10. Het uitvoeren of laten uitvoeren van electriciteitswerken, industriële schilderwerken, behangwerken en alle gerelateerde werkzaamheden met betrekking tot muurdecoratie

11. Het uitvoeren of laten uitvoeren van alle soorten grondwerken, pleisterwerken, stukadoorswerken, metselwerken

12. Het uitvoeren of laten uitvoeren van loodgieterij, leveren, plaatsen en onderhouden van sanitaire installaties en verwarming

13. Het leveren, plaatsen of laten plaatsen van tussenwanden in hout en gipsplaat

14, Het uitvoeren of laten uitvoeren van alle glas en spiegelwerken, vloer en tegelwerken

15. aile coördinatiewerken, al dan niet gerelateerd met bouwwerkzaamheden

De vennootschap kan zowel in het binnen- ais in het buitenland, alle handels- en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige of verbandhoudende doelen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doei nastreven.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan al deze werkzaamheden uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

B, KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op éénendertigduízend euro (¬ 31.000,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld door de algemene vergadering, die ten allen tijde hun mandaat kan herroepen, indien ze werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd voor de duurtijd van de vennootschap tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder kan slechts worden herroepen met eenparig goedvinden van de vennoten of om gewichtige redenen met een meerderheid zoals voorzien inzake wijziging van de statuten.

Indien een vennootschap tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ertoe gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te duiden. Wanneer de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd, zat deze een vaste vertegenwoordiger aanduiden die exclusief zal optreden voor dit bestuursmandaat.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alléén alle handelingen te stellen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, zowel wat betreft het (dagelijks) bestuur als de vertegenwoordiging van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien aan het mandaat van zaakvoerder een einde komt door afzetting, ontslag, overlijden of een andere reden, dan zal de algemene vergadering in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder moeten voorzien. Iedere ambtsbeëindiging en benoeming van zaakvoerder moet bij middel van een verklaring door de in functiezijnde zaakvoerder neergelegd worden in het vennootschapsdossier ter griffie om te worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf.

D. TOEZICHT EN ALGEMENE VERGADERING.

Elk jaar, op twintig juni om 18 uur, moet de gewone algemene vergadering gehouden worden.

Deze zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Is deze datum een feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de

Luik B - Vervnla

bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist als alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De algemene vergadering kan bovendien buitengewoon en ten allen tijde worden samengeroepen door het bestuursorgaan en de commissarissen, indien die er zijn.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer de vennoten die éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem,

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de algemene vergadering, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven alle aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de rechten aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

E. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst moet jaarlijks één/twintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen, verplichting die ophoudt van zodra deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die over de winstverdeling zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

F. ONTBINDING - VEREFFENING.

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de vereffeningrekening door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Frank GHYS, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 26 juni 2010, inbegrepen de coördinatie;

- verslag van de zaakvoerder met bijhorende staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/04/2013
ÿþMod Word S1.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

0 3 AGriti 013

1111M1113111111111

Voor-

behouden

aan het -

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0426.846.025

Benaming

(voluit) : CASA-N ERA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langeveld 33 -1180 Ukkel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming -Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 31/03/2013

De zaakvoerder in functie neemt heden ontslag als zaakvoerder, over zijn mandaat wordt décharge" verleend

Wordt benoemd als nieuwe zaakvoerder voor onbepaalde duur :

Dhr. Omer Usul, wonende te Gent, Sleepstraat 17

Zijn mandaat is onbezoldigd,

De nieuwe zaakvoerder beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar :

Sleepstraat 17

9000 Gent

En dit vanaf 01/04/2013

Orner Usul

Zaakvoerder

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

12/12/2012 : BL467732
25/11/2011 : BL467732
03/12/2010 : BL467732
06/08/2010 : BL467732
17/12/2009 : BL467732
03/12/2008 : BL467732
23/01/2008 : BL467732
27/11/2006 : BL467732
20/12/2005 : BL467732
21/12/2004 : BL467732
24/11/2003 : BL467732
18/12/2002 : BL467732
22/01/2002 : BL467732
20/10/2001 : BL467732
08/02/2001 : BL467732
14/12/1996 : BL467732
24/10/1990 : BL467732
01/01/1989 : BL467732
01/01/1988 : BL467732
08/01/1985 : BL467732
08/01/1985 : BL467732
13/10/2017 : RADIATION D'OFFICE N° BCE
13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
J & J DECOR

Adresse
SLEEPSTRAAT 17 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande