J. VAN DAELE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J. VAN DAELE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.126.707

Publication

03/10/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11 111MjilloUl III

NEERGELEGD

2 !; -09- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHNHH~E GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0462126707

Benaming

(voluit) : J. VAN DAELE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Craenestraat 12, 9881 Bellem

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit een besluit van de bijzondere algemene vergadering op 06-09-2014 blijkt het volgende:

De heer Van Daele J, wonende te De Craenestraat 12, 9881 Bellem, is overleden en de erfgenamen hebben als zaakvoerder aangeduid :

De heer Mouton Luc (54120531376), wonende te Bollewerkstraat 97,9031 Gent , welke hlj aanvaardt, en dit met ingang vanaf 06-09-14.

De Coster Roland, wonende te Weibroekdreef 8B, 9880 Aalter, wordt aangewezen om de publicatie in het Belgisch Staatsblad te verzorgen evenals om de aanpassing KBO en BTW te doen.

Luc Mouton

zaakvoerder

J. Van Daele bvba

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/03/2014 : GE187514
13/11/2014
ÿþR mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II UR» IVI

Ondernemingsnr : 0462.126.707

NEERGI~ LEG

n{

I

~ 3 NOV. 201~1

~~~te

Rl=CHT6

KOOPF ""1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : J. VAN DAELE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Craenestraat 12

9881 Aalter (Bellem)

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Ann CHIJS, te Knesselare, op 30 september 2014, Geregistreerd drie bladen, geen verzendingen te 1e registratiekantoor Gent 2 op 13 oktober 2014, boek 454, blad 21, vak 10, Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De eerstaanwezend inspecteur (getekend); i.o, N. Nowakowski.

Dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Van Daele", met zetel te 9881 Aalter (Bellem), De Craenestraat 12. Opgericht onder de benaming "Marlebel" bij akte verleden voor notaris Alfred Duerinck te Nevele op 15 december 1997, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 december nadien onder het nummer 971231484, waarvan de statuten werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Chijs, voornoemd, op 29 juli 2008 inhoudende onder meer een kapitaalsverhoging en een naamswijziging van "Marlebel" naar "J. Van Daele", gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 augustus daarna onder het nummer 013331. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0462.126.707.

In aanwezigheid van alle aandeelhouders in persoon of bij vertegenwoordiging, die samen de geheelheid van aile aandelen bezitten, alsook in aanwezigheid van de zaakvoerder, met name de heer Luc Mouton, wonende te 9031 Gent (Drongen), Bollewerkstraat 97, werden volgende beslissingen met unanimiteit genomen, hierna letterlijk aangehaald:

"BESLISSINGEN

EERSTE BESLISSING - Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping

De aandeelhouders verklaren afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping

TWEEDE BESLISSING  Verslaggeving

[...] De conclusies van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt: "Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Wim Rutsaert, bedrijfsrevisor, aangesteld op 23 september 2014 door de zaakvoerder van de BVBA J. Van Daele, met maatschappelijke zetel te 9881 Aalter, De Craenestraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0462.126.707, gekend op de Rechtbank te Gent, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W Venn., de zaakvoerder van de BVBA J. Van Daele, onder zijn verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 20 september 2014 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 43.370,31,73 en een nettoactief van ¬ 40.641, 11.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedriffsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van enerzijds de rekening courant op het actief van de balans ten bedrage van ¬ 9.321,64 t.o.v. wijlen Johan Van Daele en anderzijds eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mocf 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsbiad

4,

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, behoudens de notariskosten verbonden aan de ontbindingsakte.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen vóér de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. Het doel van de opdracht is na te gaan of de boekhoudkundige staat de vennoten en de toekomstige vereffenaar een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het nettoactief en dit in principe in het perspectief van realisatie, rekening houdend met de aletoire aard van de vooruitzichten van de activa in het kader van de vereffening. Dit verslag mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Drongen, 30 september 2014

Moore Stephens Audit Burg. CVBA

vertegenwoordigd door

Wim Rutsaert

bedrijfsrevisor" [.,.]

DERDE BESLISSING  Ontbinding

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte. [...]

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn zoals blijkt uit de staat van activa en passiva van 20 september 2014, met uitzondering van de rekening-courant ten aanzien van de zaakvoerder, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met onmiddellijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar. VIERDE BESLISSING -- Sluiting van de vereffening

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, beslissen, gelet op het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan. VIJFDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 9031 Drongen, Bollewerkstraat 97.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden warden afgegeven. ZESDE BESLISSING  Terugname van het resterende actief door de aandeelhouders

De onverdeelde aandeelhouders beslissen om na afloop van deze vergadering samen te zitten en het resterende actief proportioneel aan hun aandelenbezit terug te nemen.

De vergadering beslist eveneens dat mevrouw Rika VAN DAELE, voornoemd, in de plaats zal worden gesteld van alle rechten en verplichtingen van de vennootschap die eventueel zouden bestaan c.q. ontstaan na de sluiting van de vereffening.

ZEVENDE BESLISSING  Volmacht voor Kruispuntbank van Ondernemingen en Btw-administratie

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan voornoemde heer Luc MOUTON, wonende te 9031 Drongen, Bollewerkstraat 97, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

ACHTSTE BESLISSING: KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER EN VASTSTELLING VAN MANDAATBEËINDIGING:

De vergadering der aandeelhouders, beslist, rekening houdende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan de zaakvoerder te verlenen voor zijn beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der aandeelhouders dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van zaakvoerder van rechtswege beëindigd

is."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend, notaris Ann Chijs, te Knesselare,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 30 september 2014;

- kopij onderhandse volmacht, de dato 27 september 2014;

- verslag van de bedrijfsrevisor, de dato 30 september 2014;

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181, W. Venn., de dato 6

september 2014;

. w Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

29/04/2013 : GE187514
09/05/2012 : GE187514
12/05/2011 : GE187514
21/05/2010 : GE187514
14/05/2009 : GE187514
12/08/2008 : GE187514
13/04/2007 : GE187514
07/04/2005 : GE187514
06/05/2004 : GE187514
04/04/2003 : GE187514
22/04/2002 : GE187514
31/12/1997 : GEA19724

Coordonnées
J. VAN DAELE

Adresse
DE CRAENESTRAAT 12 9881 BELLEM

Code postal : 9881
Localité : Bellem
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande