J.S.E.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.S.E.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.339.114

Publication

10/10/2014
ÿþ rAod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

14 211

NEERGELEGD

-

-1 OKT. 2014

RECHTBAt~~0.~N1'

._~

KOOPHANDE

Ondernemingsnn 0430.339.114

Benaming

(voluit) J.S.E.

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel 9000 Gent, Notarisstraat ó

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING - SLUITING -TOEBEDELING ONROEREND GOED

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Cécile Vandercruyssen te Gent, op 12 september 2014, neergelegd ter registratie Gent 2, blijkt dat de algemene vergadering beslist heeft met algemene stemmen: VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering nagegaan en als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging, met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen:

VASTSTELLING DAT DE WETTELIJKE FORMALITEITEN VERVULD ZIJN

De Notaris bevestigt het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is. BESLISSINGEN

1, EERSTE BESLISSING

Na kennisname van de in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde stukken, vernield in de dagorde, door de Lezing die er van werd gegeven, stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt. De vergadering besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn. Voornoemde stukken vermeld in de dagorde vormen één stuk en worden aan deze akte gehecht.

De vergadering verklaart op de hoogte te zijn dat de vennootschap voor haar ontbinding reeds feitelijk vereffend werd door de heer Minis Michail, voornoemd, en heeft daarbij kennis genomen van de in de agenda vernielde stukken.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, wordt er bij deze verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de vennoot, alhier aanwezig, bevestigt voldoende kennis te hebben van alle stukken en documenten, voorgelegd door voornoemde enige zaakvoerder van de vennootschap, en dit in verband met de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen,

De vergadering beslist deze voorgelegde stukken zonder enig voorbehoud of reserve goed te keuren.

2. TWEEDE BESLISSING

De vennoot verklaart dat de terugname van het resterend netto-actief van de vennootschap door hemzelf zal gebeuren en de vergadering verleent zonder enige beperking en voorbehoud aan de genoemde zaakvoerder, volledige kwijting voor wat betreft de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

3. DERDE BESLISSING

De vergadering beslist vervolgens dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "J.S.E." wordt ontbonden en dit te rekenen vanaf heden.

De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van de beslissing dat zij onmiddellijk wil overgaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap. Toch beslist zij dit te willen doen.

De vergadering verklaart hierbij te voldoen aan de voorwaarden gesteld om te kunnen besluiten tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening, De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te verzaken aan de termijn van 1 maand als voorgeschreven in het artikel 194 Wetboek Registratierechten,

Dit besluit tot sluiting dat daarna met eenparigheid van stemmen wordt genomen heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de vennootschap aan de vennoot van de vennootschap, zo actief als passief. Zo zullen eventueel niet gekende schulden persoonlijk door de vennoot ten laste moeten genomen worden.

De vereffening wordt hierbij afgesloten en de vergadering verklaart tenslotte nog dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten, behalve de hierna genoemde.

4, VIERDE BESLISSING

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemwooidigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard zullen worden door de heer Minis Michail, voornoemd, op zijn voornoemd adres, te 9031 Gent, Kroonprinsstraat 27.

De gelden en de waarden toekomende aan schuldeisers of aan de vennoot en waarvan de afgifte niet kon worden gedaan, dienen in bewaring te worden gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas.

5. VIJFDE BESLISSING

Vermits de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `J.S.E " in vereffening gaat, neemt de

zaakvoerder, de heer Minis Michail, wonende te 9031 Gent, Kroonprinsstraat 27, ontslag.

De algemene vergadering geeft aan de zaakvoerder décharge voor zijn bestuur.

6. ZESDE BESLISSING

De vergadering stelt vast;

- dat er zich bij de vereffening geen tegenstrijdigheid van belangen heeft voorgedaan.

- dat het gans vaststaand passief van de vennootschap werd aangezuiverd.

- dat het overblijvende actief zal worden overgemaakt op rekening van de vennoot. De vereffening kan, onder voorbehoud van het voornoemde, als gesloten worden aanzien,

De vergadering verklaart dat er geen maatregelen dienen te worden genomen met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoot.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoot. VOLMACHTEN.

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hierna vermelde persoon, met name de heer Minis Michail, voornoemd, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling , van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile nuttige, noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor zoveel als nodig wordt volmacht gegeven aan de heer Minis Michail, voornoemd, op de bankrekening(en) van de vennootschap teneinde na sluiting van de vereffening de nog te doene betalingenlafsluitingen uit te voeren.

7. VASTSTELLING DAT ALLE BESLISSINGEN WERDEN GENOMEN MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN

8. AFGIFTE VAN ONROEREND GOED

Tenslotte verklaart de voorzitter en stelt de vergadering vast dat de vennootschap eigenares is van volgend

onroerend goed:

STAD GENT  Zevenentwintigste afdeling/DRONGEN Eerste afdeling

Een woonhuis op en met grand en aanhorigheden, er gestaan en gelegen te Kroonprinsstraat 27, bekend

ten kadaster onder sectie C, nummer 0709/B/3, voor een oppervlakte van tweehonderd zesendertig vierkante

meter (236 m2). Kadastraal inkomen; 862 euro.

VOORWAARDEN

De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van de vennootschap, afgifte wordt

gedaan van voormeld onroerend goed aan voornoemde vennoot.

De afgifte van voorschreven onroerend goed vindt plaats onder de volgende lasten en voorwaarden:

a) eigendom;

De voormelde vennoot zal er de eigendom van hebben, het genot en vrij gebruik te rekenen vanaf heden,

op last voor hem er alle taksen en belastingen van te dragen en te betalen eveneens te rekenen vanaf heden.

b) oppervlakte  gebreken -- erfdienstbaarheden:

De goederen worden afgegeven in de staat waarin ze zich bevinden, zonder dat aanspraak kan gemaakt worden op enige vergoeding, noch wegens gebreken in de bouw, zichtbare of onzichtbare, sleet of een andere oorzaak, noch wegens gebreken aan de grond of aan de ondergrond, noch wegens misrekening in de hoger aangeduide oppervlaktes; elk verschil tussen deze oppervlaktes en de werkelijke al overtrof het één twintigste, zal in het voordeel of nadeel zijn van de verkrijger.

De goederen worden afgegeven met alle eventuele gemeenschappen en alle lijdende en heersende, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden waarmee ze belast of bevoordeeld zouden kunnen zijn, zelfs al zijn ze niet bekend,

Partijen verklaren dat de in de oorsprong van eigendom gemelde akte naar dewelke werd verwezen samen met onderhavige akte 1 geheel vormt om samen als 1 authentieke akte te gelden,

c) verzekeringspolis:

De verkrijger wordt erop gewezen dat het risico met betrekking tot de afgegeven goederen op hem overgaat te rekenen vanaf heden en dat hij er bijgevolg alle belang bij heeft zich te laten verzekeren te rekenen vanaf vandaag tegen de risico's van brand en andere gevaren zo hij hiervoor verzekerd wenst te zijn.

d) water-gas-elektriciteit:

De verkrijger dient alle bestaande contracten betreffende gas-, water- en elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst over te nemen voor zover deze thans op naam van de vennootschap bestaan en in dat geval de betrokken diensten op de hoogte te stellen van de in onderhavige akte vastgestelde eigendomsovergang.

e) keuring elektrische installatie  Energieprestatiecertificaat

 ,

b

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Niet van toepassing in het kader van onderhavige akte. Ondergetekende notaris wijst wel op de noodzaak de elektrische installatie om de 25 jaar te laten keuren en wijst partijen op de aansprakelijkheid en sancties bij gebruik van niet gekeurde elektrische installaties.

f) ruimtelijke ordening en stedenbouw;

1. Voor het goed werd geen onteigeningsbesluit betekend, er is evenmin sprake van een geplande onteigening of van planbatenheffing.

2. Voor het goed werd geen waarschuwing gekregen overeenkomstig de wetgeving, houdende de bescherming van monumenten, stads- en dorpsgezichten.

3, De vennoot verklaart, bij toepassing van artikel 5.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening:

a. dat volgens het stedenbouwkundig uittreksel voor voorschreven onroerend goed stedenbouwkundige vergunningen werden uitgereikt, met name;

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd door het College van Burgemeester en Schepenen de dato 10 mei 1984, onderwerp: plaatsen van scheidingsmuurtje, aard van de aanvraag: afsluitingen, dossiernummer: 44021_5.02_20074405, gemeentelijk dossiemummer: 1984/388(1984/10043);

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd door het College van Burgemeester en Schepenen de dato 20 februari 1963, onderwerp: het bouwen van een woning, aard van de aanvraag: nieuwbouw eengezinswoning(en), dossiemummer: 44021_5.02_20104552, gemeentelijk dossiemummer: 1963 DR 014, dossiemummer van de gewestelijke stedenbouwkundige ambtenaar: 10.051.1573;

Volgens de huidige wetgeving worden constructies opgericht v66r 29 maart 1962 of v66r de definitieve vaststelling van het gewestplan, vermoed vergund te zijn,

b. dat volgens het stedenbouwkundig uittreksel de meest recente stedenbouwkundige bestemming van voorschreven onroerend goed is: woongebieden;

c. dat volgens het stedenbouwkundig uittreksel en volgens de hypothecaire staat voor voorschreven onroerend goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van voormelde Codex;

d. dat volgens het stedenbouwkundig uittreksel op voorschreven onroerend goed geen wettelijk voorkooprecht rust conform artikel 2.4.1 van voormelde Codex;

e. dat volgens het stedenbouwkundig uittreksel voor voorschreven onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is.

f. dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden;

4, De vennoot verklaart in kennis te zijn gesteld van de inlichtingen verstrekt door de Stad Gent,

"Archeologische zorgplicht".

Voorschreven inlichtingen vermelden: "Adviesplicht bij nieuwe ontwikkelingen groter dan 2500 m2"

5. De vennoot verklaart op heden het stedenbouwkundig uittreksel te hebben ontvangen dat werd verleend op 08 september 2014, zijnde ten hoogste één jaar voor het verlijden van huidige akte.

6. De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.9 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen,

7. De vennoot verklaart dat voor de onbebouwde delen van het bij deze overgedragen goed geen verkavelingsvergunning werd afgegeven, noch een stedenbouwkundig attest uitgereikt zodat geen verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op het goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt.

De werkende notaris vestigt er de aandacht op dat geen bouwwerk, noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning kan worden gebruikt op het bij deze overgedragen goed mag worden opgericht zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen.

f) Bodemdecreet:

1, De vennoot verklaart door de instrumenterende Notaris in kennis te zijn gesteld van de inlichtingen verstrekt door de Stad Gent "Milieu"

Voorschreven inlichtingen vermelden:

" Is dit perceel opgenomen in het grondeninformatieregister? NEEN

Zijn er op dit adres VLAREM-vergunningen afgeleverd voor risico-inrichtingen zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet en kolom 8 van Bijlage 1 van het VLAREM I? NEEN

Zijn er op dit adres ARAB-exploitatie vergunningen afgeleverd voor risico-inrichtingen zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet en kolom 8 van Bijlage 1 van het VLAREM I? NEEN"

2. De optredende notaris deelt de partijen mee dat het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming in werking is getreden op 1 juni 2008.

3. De verschijner verklaart dat de grond voorwerp van onderhavige akte bij zijn weten geen risicogrond is.

Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals

fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd

risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering

opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

4, met betrekking tot voornoemd onroerend goed werd het bodemattest afgeleverd door de OVAM op 02

september 2014 in overeenstemming met artikel 101 § 1 van genoemd Decreet.

Dit bodemattest bepaalt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

i " 4.s

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht,ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer Informatie: www.ovam.belgrondverzet

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens"

5. De verschijner verklaart dat hij op voorhand op de hoogte werd gebracht van de inhoud van voormeld bodemattest.

6. De verschijner verklaart met betrekking tot het overgedragen goed zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijger of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

7. Op grond van bovenstaand bodemattest en bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd.

g) Stookolietank;

Voor zover er in of op het goed stookolietank(s) aanwezig zijn worden ze overgedragen in hun huidige staat

en gelegenheid zonder enige verdere vrijwaring vanwege de vennootschap,

h) postinterventiedossier:

Voor voorschreven eigendom werd geen postinterventiedossier opgesteld, aangezien er aan het overgedragen goed sinds 1 mei 2001 geen structurele of essentiële werken werden uitgevoerd, waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

i) overstromingsgevoelige gebieden:

In toepassing van artikel 68-7 § 4 van de Wet op de Landverzekeringsovereenkomst (ingevoegd bij Wet van 21 mei 2003), verklaart de notaris dat, volgens zijn opzoekingen, het overgedragen goed niet gelegen is in een risicozone voor overstroming, zoals afgebakend door het Koninklijk Besluit van 28 februari 2007.

ln toepassing van artikel 17bis van het decreet van 18 juli 2003 betreffende het integraal waterbeleid verklaart de notaris dat, volgens zijn opzoekingen, voormeld goed:

- niet gelegen is in een mogelijk overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse Regering; - niet gelegen is in een effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse Regering; - niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone.

Cécile Vandercruyssen, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: - afschrift PV - voorstel tot ontbinding van de vennootschap met staat van actief en passief - verslag van de bedrijfsrevisor in het kader van de vereffening van de vennootschap - onderhandse volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13/01/2014 : GE146342
13/01/2015 : GE146342
14/02/2013 : GE146342
26/01/2012 : GE146342
18/02/2011 : GE146342
05/03/2010 : GE146342
09/02/2009 : GE146342
23/01/2008 : GE146342
07/02/2007 : GE146342
03/03/2006 : GE146342
17/01/2005 : GE146342
06/02/2004 : GE146342
08/07/2003 : GE146342
18/03/2003 : GE146342
12/03/2003 : GE146342
29/03/2002 : GE146342
24/04/1999 : GE146342
01/01/1997 : GE146342
01/01/1993 : GE146342

Coordonnées
J.S.E.

Adresse
NOTARISSTRAAT 8 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande