JABO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JABO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.359.505

Publication

31/07/2014 : DE069737
21/10/2014
ÿþmod 11.1

rmn.-...1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111p19111111! fil

GRIFFIE RECHTBANK VAN Kr'01-1^-NDEL GENT

1 0 OKT. 2014

AFDELI NeeigERMONDE

Ondernemingsnr 0473.359.505

Benaming (voluit) :JABO

3' (verkort) :

Rechtsvorm: besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keizersplein 16

9300 Aalst

Onderwerp akte :Doelwijziging - Statutenwijziging

z:

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Ken Penne, Geassocieerd Notaris te Brussel op 22 september

il 2014, dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JABO, met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Keizersplein 18, de volgende beslissingen werden genomen:

Eerste besluit: Verslag opgemaakt conform artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen

De algemene vergadering geeft ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 16/09/2014 en dat de voorgestelde wijziging van het doel omstandig verantwoordt.

Aan dit verslag wordt een staat van activa en passive gevoegd, afgesloten op 30106(2014

hetzij minder dan drie maanden oud.

il De vennoten erkennen volledig op de hoogte te zijn van dit verslag om er kopie van te hebben gekregen voorafgaand aan deze. Dit verslag roepen geen enkele opmerking van hunentwege. Dit verslag zal aan deze akte gehecht blijven.

Tweede besluit: Doelswiiziging

Zoals voorgesteld door de statutaire zaakvoerder beslist de vergadering het doel van de vennootschap uit te breiden tot volgende activiteiten, meer bepaald hetgeen volgt

"Zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of als :1 tussenpersoon

Detail- en groothandel: Kleding & accessoires / Lederwaren / Parfum / Kaarsen / Fashionartikeien / verzorgingsproducten

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciêle, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

4 Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a)Ze mag aile welkdanige onroerende handelingen verrichten ln de meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

c) De vennootschap mag aile roerende en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders i ;. van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen.

i; e)Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



OHet waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor

de verwezenlijking van haar doel.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend,"

Derde besluit Statutenwijzigingen

De vergadering beslist om de statuten te wijzigen zoals hierna uiteengezet, teneinde ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen:

De volgende paragraaf "De vennootschap heeft toi doet het uitbaten van een schoonheidssalon

gespecialiseerd in aanbrengen en verzorgen van kunstnagels, alsmede de verkoop van schoonheidsproducten. De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile commerciële, industriële (bv. omvorming en of productie), financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken. Zij mag om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen deel te bevorderen of te vergemakkelijken".

wordt geschrapt en door volgende tekst vervangen:

"De vennootschap heeft lot doel:

1. Het uitbaten van een schoonheidssalon gespecialiseerd in aanbrengen en verzorgen van kunstnagels, alsmede de verkoop van schoonheldsproducten.

2. De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile commerciële, industriële (bv. omvorming en of productie), financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken, Zij mag om het aven welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken

3. Zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden en/of als tussenpersoon

Detail- en groothandel: Kleding & accessoires /Lederwaren / Parfum / Kaarsen / Fashionartikelen verzorgingsproducten

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

age mag aile welkclanige onroerende handelingen verrichten. In de meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering, c) De vennootschap mag aile roerende en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering. d)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, elle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. e)Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

OHet waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor

de verwezenlijking van haar doel.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend."

Vierde besluit: Machten

De vergadering besluit aile machten te verlenen aan de statutaire zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan de instrumenterende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Vijfde besluit: Mandaat Kruispuntbank der ondernemingen.

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan de heer Lieven Bruyneel, kantoor MULTIFISK, te 9400 Ninove om elle formaliteiten te vervullen inzake de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) bij de

Londernemingsloketten-of-andereadministratieve-diensten,















Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11,1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

,

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Ken Penne, Geassocieerd Notaris te Brussel

Tetzelfdertijd neergelegd:

- I afschrift;

- I gelijkvorming uittrekset

- I coördinatie van statuten

Bijlagen-tritiret B-eleseirStnatsbletJ21/T07201-4-- -Annotes eu Moniteur belge

u f" ' OP Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10/04/2013 : DE069737
19/11/2012 : DE069737
30/05/2011 : DE069737
10/06/2010 : DE069737
24/07/2009 : DE069737
12/06/2008 : DE069737
03/08/2007 : DE069737
11/07/2006 : DE069737
10/06/2005 : AA069737
15/07/2004 : AA069737
02/07/2004 : AA069737
15/07/2003 : AA069737
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 31.08.2015 15577-0068-016
21/06/2002 : AA069737
19/12/2001 : AA069737

Coordonnées
JABO

Adresse
KEIZERSPLEIN 18 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande