JACHRIMA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JACHRIMA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 568.901.238

Publication

02/02/2015
ÿþmod 11.1

C s -1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 O1 989

IRII

ia

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

21 MAII. 2015

AFDELING DE}ígiiONDE

Ondernemingsnr: SGP 901 £3~

Benaming (voluit) : JACH RIMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Ommegangsdreef 82 te 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : OPRICHTING NA PARTIËLE SPLITSING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op vijfentwintig september tweeduizend veertien en de verbeterende akte verleden voor het ambt van zelfde notaris op vijftien januari tweeduizend vijftien, blijkt hetgeen volgt:

1. De vergadering keurt het partieel splitsingsvoorstel goed en beslist tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van een gedeelte van het vermogen naar de nieuw op te richten Vennootschap.

De partieel te splitsen vennootschap blijft onverminderd voortbestaan en wordt dus niet ontbonden of vereffend overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De afgesplitste delen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap bij wijze van een inbreng in natura en onder algemene titel worden overgedragen naar/ingebracht in de nieuw op te richten vennootschap, als gevolg waarvan het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap overeenkomstig wordt verminderd en het vermogen van de verkrijgende vennootschap overeenkomstig wordt vermeerderd. De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap behouden hun bestaande aandelenparticipatie in de partieel te splitsen vennootschap en zullen nieuwe aandelen verkrijgen die als vergoeding voor de inbreng ingevolge de partiële splitsing worden uitgegeven in de nieuw op te richten vennootschap.

Door deze verrichting van partiële splitsing door oprichting gaan de hierna beschreven af te splitsen delen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de nieuw op te richten vennootschap.

De vennootschap heeft tot splitsing besloten ingevolge de beslissing van de buitengewone algemene vergadering, vastgesteld in de notulen, opgesteld door geassocieerde notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op vijfentwintig september tweeduizend veertien, gevolgd door een verbeterende akte verleden voor het ambt van zelfde notaris op vijftien januari tweeduizend vijftien.

Bij deze wordt een vennootschap onder firma "Jachrima", met maatschappelijk zetel te 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 82, opgericht, waarin volgend deel van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap wordt ingebracht, en waarvan de statuten luiden als volgt:

1. OPRICHTING

RECHTSVORM  NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma en met de naam `JACHRIMA'.

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 82.

KAPITAAL  AANDELEN  VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd en achtduizend vijfhonderd euro (¬ 408.500,00), volstort ten belope van driehonderd vierennegentigduizend vijfhonderd euro (E 394.500,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd vijfentwintig (225) zonder vermelding van de waarde, die elk één / tweehonderd vijfentwintigste (1/225ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng in natura uit splitsing

Tweehonderd vijfentwintig (225) AANDELEN worden toegekend aan de vennoten van de gesplitste vennootschap `Mathys & Co', naar evenredigheid van hun huidig aandelenbezit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De partieel gesplitse naamloze vennootschap `Matthys & Co' brengt in de nieuwe vennootschap onder firma

`Jachrima' volgende delen van haar activa en passiva (samenvatting) in:

Vaste activa

" Voor-óehoudén

aan het Belgisch Staatsblad



materiële vaste activa 839.446,25 DIA

Totaal activa 839,446,25 EUR

Eigen vermogen 839.446,25 EUR

Kapitaal 408.500,00 EUR

Niet opgevraagd kapitaal 14.000,00 EUR

Herwaarderingsmerwaarde 530.997,93 EUR

Wettelijke reserves 7.850,00 EUR

Beschikbare reserves 107,576,00 EUR

Overgedragen resultaat (248.571,53 EUR)

Totaal passiva 839.446,25 EUR

Het kapitaal dat ingevolge de partiële splitsing wordt ingebracht bedraagt vierhonderd en achtduizend

vijfhonderd euro (408.500,00 EUR), waarvan nog een bedrag van veertienduizend euro (14.000,00 EUR) dient

volstort te worden.

De onroerende goederen die worden ingebracht zijn beschreven in voormelde splitsingsakte.

2. STATUTEN

a) De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma met de naam `JACHRIIvIA'. De vennootschap heeft geen andere maatschappelijke naam dan die deze hiervoor werd vermeld.

b) De zetel is gevestigd te 9250 Waasmunster, Ommegangs-dreef 82.

c) De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

- alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, fmanciële, landbouw- of immobiliënvennoot-schappen of - ondernemingen; het stirauleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, fmanciële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meet door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

d) De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

e) Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vierhonderd en achtduizend vijfhonderd euro (£ 408.500,00), vertegenwoordigd door tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen.

f) In verband met het bestuur werd het volgende voorzien:

"Artikel 11 Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten,

binnen de perken van het doel, zoals het is vastgesteld in artikel 3 van onderhavige statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

G '

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Voor`behoud`en

aan het

Belgisch Staatsblad

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Kwantitatieve beperking.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, hebben de zaakvoerders de bevoegdheid om elk afzonderlijk op te treden behalve voor aile handelingen die betrekking hebben op onroerende goederen, waarbij de handtekening van twee zaakvoerders is vereist,

Artikel 12 Bezoldiging van de zaakvoerder

Het mandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld zolang de algemene vergadering, daartoe bij

uitsluiting bevoegd, niet uitdrukkelijk een vergoeding heeft toegekend of goedgekeurd?'

g) Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het

volgend jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2015,

h) De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering (jaarvergadering) die gehouden wordt op de tweede dinsdag van de maand december om achttien uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

i) 1. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto- winst uit van de vennootschap

2, De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen ieder jaar bij eenparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

j) Het overlijden, de onbekwaamverklaring of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

De vennootschap wordt voortgezet tussen de overblijvende vennoten, of met de erfgenamen van de overleden vennoot, indien er slechts één vennoot zou overblijven. Indien de erfgenamen van de overleden vennoot de vennootschap niet wensen verder te zetten, hebben zij recht op een scheidingsaandeel.

Het scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel, dat het aandeel van de vennoot vertegenwoordigt in het netto-vermogen van de vennootschap zoals dat blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. Indien het echter dient uitbetaald te worden binnen de drie jaar na de intrede van de vennoot, is het gelijk aan de inbreng van de overleden vennoot, zoals hiervoor bepaald onder artikel 9.,

k) a. In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van een of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

b. De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

2. Onmiddellijk na het vaststellen van de statuten van onderhavige vennootschap, zijn de vennoten in een algemene vergadering verenigd en besluiten de volgende personen, onder de opschortende voorwaarde van het neerleggen van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, te benoemen tot zaakvoerder:

- de Heer Matthys Jan Alfons Barbara (Rijksregister nummer 56.06.07-325.04), wonend te 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 82.

Mevrouw Christiana Polyxène Pierre Moernaut (Rijksregister nummer 44.10.08-080.92), wonend te 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 82;

Hun mandaat is onbezoldigd.

Zij verklaren beiden dit mandaat te aanvaarden

3. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

4. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Van Coile & Partners CVBA, met maatschappelijke zetel te Boelenaar 1  9031 Drongen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de btw, ondernemingsloket, sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

modi 1.1

a e

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato

vijfentwintig september tweeduizend veertien.

2, Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato vijftien

januari tweeduizend vijftien.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JACHRIMA

Adresse
OMMEGANGSDREEF 82 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande