JAKTOZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAKTOZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.816.338

Publication

27/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-05-2015

Griffie

*15308659*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630816338

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

JAKTOZ

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, op 7 mei 2015, neergelegd ter registratie, dat volgende vennootschap werd opgericht:

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam "JAKTOZ"

2. Zetel: 9160 Lokeren, Bergendriesstraat 75a001.

3. Duur: onbepaalde duur.

4. Oprichters:

a. De Heer DE VREESE Jakob Aline Octaaf, geboren te Gent op 14 oktober 1988, wonende te 9040 Gent, Theofiel Lybaertstraat 51. Bedrag van zijn nog niet volgestorte inbreng: ¬ 4.133,33.

b. De heer TAS Tom Philip Irène, geboren te Sint-Niklaas op 16 augustus 1981, wonende te 9130 Beveren, Merodestraat 21. Bedrag van zijn nog niet volgestorte inbreng: ¬ 4.133,33.

c. De vereniging zonder winstoogmerk  OZMA Music Ware , afgekort  OZMA met zetel te 9160 Lokeren, Bergendriesstraat 75a001 met ondernemingsnummer 456-759-439, RPR Gent, afdeling Dendermonde. Bedrag van zijn nog niet volgestorte inbreng: ¬ 4.133,34.

5. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ¬ 18.600,00. Het is

vertegenwoordigd door duizend achthonderdzestig (1.860) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder een/duizend achthonderdzestigste (1/1.860ste ) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- Door de heer DE VREESE Jakob, voornoemd, ten belope van zeshonderdtwintig (620) aandelen, die hij gedeeltelijk heeft volstort, ten belope van tweeduizend zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 2.066,67)

- Door de heer TAS Tom, voornoemd, ten belope van zeshonderdtwintig (620) aandelen, die hij gedeeltelijk heeft volstort, ten belope van tweeduizend zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 2.066,67);

- Door de vereniging zonder winstoogmerk OZMA Music Ware, voornoemd, ten belope van zeshonderdtwintig (620) aandelen, die hij gedeeltelijk volstort, ten belope van tweeduizend zesenzestig euro zesenzestig cent (¬ 2.066,66);

De inbrengen in gelden werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BELFIUS bank, zoals blijkt uit een door vermelde financiële instelling afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

6. Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september van het volgend kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt tot 30 september 2016.

7. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling

Onderwerp akte :

Bergendriesstraat 75a Bus 001 9160 Lokeren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag, mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

8. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Elke zaakvoerder heeft een algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden aangesteld:

1. De heer DE VREESE Jacob, voornoemd.

2. De heer TAS Tom, voornoemd.

9. Commissarissen: geen.

10. De vennootschap heeft als maatschappelijk doel in België en in het buitenland:

- Beheer van eigen onroerende goederen; kopen, verkopen, verhuren, uitbaten, ontwikkelen en valoriseren zowel in het binnen- als buitenland;

- Organisatie van evenementen;

- Muziekinstrumenten; aan- en verkoop, onderhoud, herstelling, verhuring;

- Opnamestudio;

- Muzikale vorming en optredens in de ruimste zin van het woord, (bij) lessen, vakondersteuning; - In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel, inclusief het ter beschikking stellen van activa (en het dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan haar bestuurders en/of werknemers als manier om hen te verlonen en te motiveren. - Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een identiek doel, een gelijklopend, aanvullend of samenhangend doel nastreven, en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich knowhow te verschaffen of de afzet van haar producten/diensten te vergemakkelijken.

11. Jaarvergadering: de eerste zaterdag van de maand maart om 11 uur op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

12. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen aangegaan in de loop van de zes voorgaande maanden door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s).

Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

13. Benoeming vaste vertegenwoordiger

Onmiddellijk hebben de zaakvoerders beslist te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de nieuw opgerichte vennootschap voor de uitoefening van de mandaten van zaakvoerder en bestuurder door de nieuw opgerichte vennootschap in een andere vennootschap, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel: de heer DE VREESE Jacob, voornoemd, die aanvaardt.

14. Volmachten: Het bestuursorgaan geeft volmacht aan JADO BVBA gevestigd te 9000 Gent, Dendermondsesteenweg 147 met ondernemingsnummer 0473.517.376 vertegenwoordigd door Jan Cleyman, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen, bij de BTW-administratie, bij de administratie van de ondernemings- en inkomstenfiscaliteit en bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis W.Reg.)

Steven VERBIST, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 7 mei 2015.

27/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 21.02.2017, NGL 22.02.2017 17048-0415-006

Coordonnées
JAKTOZ

Adresse
BERGENDRIESSTRAAT 75A, BUS 001 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande