JAMIKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAMIKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.714.421

Publication

16/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

title In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0896.714.421

Benaming

(voluit) : JAMIKO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Steenweg 172, 9810 Nazareth

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - VERPLAATSING ZETEL - VOLMACHT

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van vennoten gehouden op 23 oktober 2014: Na beraadslaging hebben de vennoten van de Vennootschap, met eenparigheid van stemmen:

BESLOTEN het ontslag van de heer Herman Vuye, wonende te Steenweg 172, 9810 Nazareth, België, als zaakvoerder van de Vennootschap te aanvaarden met onmiddellijke ingang,

BESLOTEN AXAMED NV, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te industriepark-West 58, 9100 Sint-Niklaas, BeigiÉ, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0859.966.564 (RPR Dendermonde), vast vertegenwoordigd door Roger H.W. van Wersch, te benoemen tot zaakvoerder van de Vennootschap met onmiddellijke ingang en dit voor onbepaalde duur. Haar mandaat is onbezoldigd.

BESLOTEN een bijzondere volmacht te verstrekken aan mevrouw Christina Trappeniers, de heer Samuel Darcheville en mevrouw Karen De Clercq, advocaten, kantoorhoudende te Neerveldstraat 109, 1200 Brussel, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alleen of gezamenlijk op te treden met het oog op het publiceren van voorgaande besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap in dit verband te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en daarbij alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, aile inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat.

Uittreksel uit de beslissing van de enige zaakvoerder genomen op 23 oktober 2014: Na beraadslaging, wordt door de enige zaakvoerder,

BESLIST de maatschappelijk zetel van de vennootschap, met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Industriepark-West 58, 9100 Sint-Niklaas.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

E

LG

MO

N1TE=UR B

IINI

B9 -12- 2(

1SCH STAATSE

BELG

IJ!g14!)gicli

NEERGELEGD

/6 Mn 1014

~~__qqj~~tE+~i}!'t i~A`K VANiCC]dPN

NI

la

BESLIST een bijzondere volmacht te verstrekken aan mevrouw Christina Trappeniers, de heer Samuel Darcheville en mevrouw Karen De Clercq, advocaten, kantoorhoudende te Neerveldstraat 109, 1200 Brussel, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alleen of gezamenlijk op te treden met het oog op het publiceren van voorgaande besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap in dit verband te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en daarbij alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en aile verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat.

Voor eensluidend uittreksel. Samuel Darcheville Lasthebber --meoFuie.vc_

)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

LM~14311 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111 GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL. GENT

3 0 DEC. 2014

AFDELI NGCJklER M O NDE

i *150 329<







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0896.714.421

Benaming

(voluit) : JAMIKO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : industriepark--West 58, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

1.Voorafgaande uiteenzettingen

(a)Axamed en Jamiko hebben de bedoeling om een fusie door overneming door te voeren per 12 januari 2015 (streefdatum), waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Jamiko door ontbinding zonder vereffening overgaat op Axamed, met toepassing van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen ("W.Venn.").

(b)De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen achten de voorgenomen fusie vanuit economisch oogpunt wenselijk, teneinde besparingen te verwezenlijken zowel op organisatorisch, boekhoudkundig als op administratief vlak.

(c)Bij toepassing van artikel 719 W.Venn., zijn de bestuursorganen van Jamiko en Axamed samengekomen op 17 november 2014 om in gemeenschappelijk overleg het hierna geformuleerde voorstel van fusie door overneming op te stellen.

(d)De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

(e)De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vóór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 719 in fine W.Venn.), zijnde de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde voor Axamed en Jamiko,

2.Identificatie van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen

2.1 De Overnemende Vennootschap

-Naam, rechtsvorm en maatschappelijke zetel

De Overnemende Vennootschap is "Axamed", een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Industriepark-West 58, 9100 Sint-Niklaas, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0859.966.564 (Rechtspersonenregister Dendermonde).

-Oprichting en wijziging van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De Overnemende Vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor Meester Joost Vercouteren, te Beveren op 25 juni 2003, zoals gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 juli 2003 onder de nummers 03076373.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal blijkens proces-verbaal opgesteld op 24 april 2014 door Meester Michel Willems, te Gent, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 mei 2094, onder het nummer 94402997,

Doel

Het doel van de Overnemende Vennootschap, zoals uiteengezet in artikel 3 van haar statuten, luidt verbatim als volgt:

"De vennootschap heeft onder andere als doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland:

Aan- en verkoop van alle medisch, paramedisch, en para-pharmaceutisch materiaal voor apotheken, de medische vakhandel en afgeleiden.

Aan- en verkoop en produktie van alle revalidatieapparatuur en materiaal voor mindervaliden.

Alle materialen voor ziekenhuizen, rusthuizen, dokters, verpleegkundigen, industrie, alle intra- en extramurale instellingen van openbare en private aard;

Verhuur en leasing van medisch en paramedisch materiaal, apparaten en benodigdheden.

Optreden als tussenpersoon in de handel inzake medische materialen en apparatuur zowel voor groot- en kleinhandel.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortige, of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden,

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 35 en 559 van het Wetboek van vennootschappen gesteld zijn.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap bedraagt 1.200.000,00 EUR, verdeeld in 4.000 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder 1/4000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort.

2.2De Over te Nemen Vennootschap

-Naam, rechtsvorm en maatschappelijke zetel

De Over te Nemen Vennootschap is "Jamiko" een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 58, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0896.794.424 (Rechtspersonenregister Dendermonde),

-Oprichting en wijziging van de statuten

De Over te Nemen Vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor Meester Ann Allaer, Notaris te leper op 18 maart 2008, zoals gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 april 2008 onder het nummer 08059 406.

De statuten werden sindsdien niet gewijzigd

Doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de Over te Nemen Vennootschap, zoals uiteengezet in artikel 3 van haar statuten, luidt verbatim als volgt:

" De vennootschap heeft als doel, zowel in Belgje als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

1)1-let uitvoeren van opdrachten op het vlak van managementconsultancy in de zorgsector in de ruimste zin van het woord zoals ondermeer:

a)Uitwerking van dossiers met het oog op de voorafgaand vergunningen voor rusthuizen, serviceflats, dagverzorgingscentra, wooncomplexen niet dienstverlening en centra voor kortverblijf;

b)1-let opmaken en uitwerken van zorgstrategische en technisch-financiele plannen in het kader van VIPA dossiers;

c)Het verstrekken van adviezen op het gebied van efficientie en bedrijfsvoering in het kader van instellingen onderworpen aan het toezicht van de

2)Het verstrekken van adviezen inzake bedrijfsvoering en beheer van woon- en zorgcentra en serviceflats; a)Adviezen verstrekken in het kader van H.R.M., training en rekrutering van medewerkers,

b)De supervisie, beheer, organisatie, leiding en coordinatie van instellingen die actief zijn in de zorgsector alsmede het uitwerken van organisatieprojecten, niet limitatief uitbreidbaar met diensten zoals, behoeftenonderzoek, tevredenheidonderzoek, studie en analyse van organisaties, begeleiding en ondersteuning van bouwprojecten,

3)Het waarnemen en uitoefenen van mandaten als bestuurder/zaakvoerder, directeur en/of gevolmachtigde in rechtspersonen en instellingen;

4)Exploitatie van ouderenvoorzieningen in de ruime zin en alle dienstverlening (bejaarden en ziekenzorg) die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt, zowel voor eigen rekening ais in onderaanneming, zoals bijvoorbeeld:

a)Exploitatie en organisatie van verpleegkundige verstrekkingen,

b)Maaltijdbedeling aan huis,

c)Verzorgen van feesten en alle verrichtingen die betrekking hebben op de catering en logistiek die hiervoor nodig zijn,

d)Het huren, verhuren in erfpacht of gebruik nemen van roerende en/of onroerende goederen;

5)Groot- en kleinhandel in handelsgoederen met betrekking tot informatica en elektronica, elektrische apparaten, verbruik- en investeringsgoederen in de ruime zin ten behoeve van de zorgsector,

6)Groot- en kleinhandel in seizoensartikelen in het algemeeen alsook meer specifiek in artikelen van binnenhuisinrichting en decoratie;

7)Het uitvoeren van administratieve verrichtingen in de meest uitgebreide zin;

$)Het ontwikkelen van een totaal activiteit in de sector van het onroerend goed, met name enerzijds het beheren van onroerende goederen en anderzijds een actieve deelname aan de immobiliënmarkt door het aankopen, ruilen, verkopen, verkavelen, ten gelde maken, beheren, huren, verhuren, promoten, het laten bouwen en verbouwen van onroerende goederen van alle aard, het verlenen en verkrijgen van rechten houdende opstal, natrekking, erfpacht, vruchtgebruik en blote eigendom, hypotheek, voorrecht en optie. Alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties, het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Zij mag echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar uitoefenen.

9)Onderneming voor het aannemen van diensten en leveringen in het kader van technisch onderhoud en herstelling of reparaties van allerlei aardt

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtsfeeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit dcel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associate, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

in het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderwopen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de

verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. "

Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 20.000,00 EUR, het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort.

3.Datum vanaf dewelke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vanaf 4 januari 2015 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit fiscaal oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

4.Aandeelhouders met bijzondere rechten en houders van andere effecten dan aandelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders met bijzondere rechten en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

5,Bijzondere voordelen voor de leden van de bestuursorganen

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

6.Wijziging aan de statuten van de Overnemende Vennootschap

Nihil,

7.Vertrouwelijkheid

In het kader van dit voorstel zijn alle tussen de te fuseren vennootschappen uitgewisselde gegevens vertrouwelijk.

Indien onderhavig fusievoorstel niet wordt goedgekeurd door de algemene vergadering van elk van de te fuseren vennootschappen, zullen deze vertrouwelijke gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd worden, zodat elke vennootschap aile in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap zal terugkrijgen.

8.Kosten verbonden aan de fusie

Alle kosten die verband houden met de in dit voorstel beoogde verrichting, zowel in het geval van goedkeuring van onderhavig fusievoorstel als in het geval de voorgenomen fusie niet wordt goedgekeurd, zullen gedragen worden door de Overnemende Vennootschap,

9.Fiscale bepalingen

Deze fusie tussen de Over te Nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap geschiedt met toepassing van de artikelen 117, § 1 en 120 van het Wetboek der registratie -, hypotheek - en griffierechten, van artikel 211 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen en van de artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

10.Diverse bepalingen

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de bij deze fusie betrokken vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 12 januari 2015,

Het onderhavige fusievoorstel zal In principe op 24 november 2014 in het vennootschapsdossier van de bij de fusie betrokken vennootschappen bij de bevoegde griffies van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde voor Axamed en voor Jamiko (vennootschapsakten) worden neergelegd ter naleving van de termijn voorgeschreven door artikel 719 in fine W.Venn.

11. Volmacht

Elk van de deelnemende ondernemingen verstrekt een bijzondere volmacht aan mevrouw Christina Trappeniers, de heer Samuel Darcheville en mevrouw Karen De Clercq, advocaten, kantoorhoudende te Neerveldstraat 109, 1200 Brussel, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alleen of gezamenlijk op te treden met het oog op het publiceren van voorgaand fusievoorstel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap in dit verband te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en daarbij alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te

C



-i. Voorc behouden aan het Belgisch Staatsblad voeren en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de

uitvoering van huidig mandaat.

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van vennoten gehouden op 23 oktober 2014;



Voor eensluidend uittreksel

Karen De Clercq

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 11.06.2013 13171-0398-011
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 22.06.2012 12204-0029-011
26/08/2011
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111t1Igg111,1,1e1.11111

Ondernemingsar : 0896714421

Benaming

(voluit) : JAMIKO

Ci l 20

Griffie"

Rechtsvorm : Gesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg 172, 9810 Nazareth-Eke

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2011. De vergadering

aanvaardt het ontslag van mevrouw Dierickx Yolande, Steenweg 172 te 9810 Nazareth-Eke, als zaakvoerder

van de vennootschap op datum van 3010612011.

Herman Vuye

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naar;r en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, ;netzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 30.05.2011 11131-0483-010
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 03.06.2010 10149-0523-010

Coordonnées
JAMIKO

Adresse
INDUSTRIEPARK-WEST 58 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande