JAN VERBEKE

Divers


Dénomination : JAN VERBEKE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 860.983.876

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 25.07.2014 14355-0388-008
24/10/2014
ÿþAnnexes du M

24/10/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CRI rric RÉCI-ITEANK VAN

I ,

L -

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111,1WEIJ1111 1111

KOOPHANDEL GENT

15 ificr, 2014

AFDELING DENDERMONDE

rIffl

O

Ondernemingsnr :0860.963.876

Benaming (voluit) :JAN VERBEKE

(verkort): *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Supporterstraat 10 te 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :ONTBINDING-VEREFFENING

Uit een akte verleden voor mij, Jean Matthys, notaris te Lokeren, op 29 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap, bijeengekomen is en de vaststelling van volgende formaliteiten heeft gedaan:

a) Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op 31 juli 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 31 juli 2014.

b) Het verslag van de heer B. Franceus, bedrijfsrevisor, vennoot van de

Bv BVBA B. Franceus-Bedrijfsrevisor, met zetel te 3010 Leuven, Kesseldallaan 6 bus 0101, van 26 september 2014, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"In het kader van de procedure bot ontbinding voorzien door het

vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van JAN VERBEKB BVBA, met zetel te 9160 Lokeren, Supporterstraat 20, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 juli 2014 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van 256.817,47 euro en een netto-actief van 256.817,47 euro.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat, opgesteld in discontinuïteit, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden en onder het hierna vermelde voorbehoud;

voor eventuele nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat, zoals de financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles van de administratie der belastingen, en

dat ln het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van -dit controleverslag werden terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de

Op de laatste blz. van Luik B ven-nelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.



behouden Luik B - vervolg

aan het liguidatieboni, geraamd op een bedrag van 17.261,75 euro, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

e gisc Gedaan te Leuven op 26 september 2014.

Staatsblad BVBA B. Franceus - Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door B. Franceus, bedrijfsrevisor."

De vergadering heeft na beraadslaging over de punten op de agenda, volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

1/ ontslag voorlezing verslag zaakvoerder en revisor.

2/ Vervolgens beslist de vergadering over te gaan tot ontbinding van de vennootschap vanaf heden vermits de vennootschap in de toekomst geen activiteiten meer zal stellen.

Er wordt geen vereffenaar aangesteld omdat de vereffening onmiddellijk wordt gesloten in deze vergadering overeenkomstig artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen, warbij alle schulden ten aanzien van derden werden terugbetaald voor heden of de nodige gelden om die te voldoen, werden geconsigneerd, zoals blijkt uit het verslag van de bedrijfsrevisor, hiervoor aangehaald.

De zaakvoerder, de heer Jan Verbeke, voornoemd, verklaart bij gebreke aan benoeming van een vereffenaar, zelf ten aanzien van derden als vereffenaar te worden beschouwd bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De heer Jan Verbeke en mevrouw Pauline Monahan verklaren elk hierbij uitdrukkelijk:

1) dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit voormelde staat van activa en passiva; en

2) dat alle schulden ten aanzien van derden werden terugbetaald of dat de nodige gelden om die te voldoen, werden geconsigneerd.

3/Daar er geen vereffenaar wordt aangesteld, daar alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, en daar alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten, zijn de voorwaarden van artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen vervuld en kan onmiddellijk worden overgegaan tot de sluiting, waarbij de vennoten verklaren dat het resterend actief door henzelf wordt teruggenomen.

De vergadering beslist onmiddellijk over te gaan tot de verdeling van elle roerende activa onder de vennoten, de heer Jan Verbeke en mevrouw Pauline Monahan, beiden voornoemd, naar evenredigheid van hun aandelenverhouding. De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer Jan Verbeke teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten rekeningen van voornoemde vennoten naar evenredigheid van hun aandelenverhouding.

De heer Jan Verbeke en mevrouw Pauline Monahan verklaren uitdrukkelijk dat zij elle mogelijke navorderingen van belastingen en taksen zullen betalen. Eventuele teruggaven van belastingen en taksen zullen hen eveneens toekomen.

Zij verklaren tevens dat zij, in voorkomend geval, alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen. 4/De vergadering stelt vast dat de vennootschap op heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering keurt de rekeningen en verrichtingen van het lopend boekjaar tot op heden goed.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar zullen worden bewaard door de heer Jan Verbeke en mevrouw Pauline Monahan op hun adres



Voler-

behouden

.aan het

Staatsbfad

Annexes du Moniteur bilgit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014

Luik B - vervolg

(huidig adres: 9160 Lokeren, Supporterstraat 10).

5/De vergadering stelt het einde van het mandaat van de zaakvoerder vast en

geeft hem kwijting over het door hem gevoerde beleid.

6/De vergadering verleent aan ondergetekende notaris elle machten om de

gecoôrdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te

ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft

opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jean MATTHYS.

Neergelegd: uitgifte van de akte; verslag zaakvoerder; verslag revisor.

11/02/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u IIV







itt i~ - ~ " ~ ~

VAN 1{400, ANpEL

3 1 JAN. 2014

DENDERMONDE

Ondernemingsnr :0860.983.876

Benaming (voluit) :JAN VERBEKE

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Supporterstraat 10 te 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor mij, Jean Matthys, notaris te Lokeren op 16 januari 2014, geregistreerd te Lokeren op 17 januari nadien boek 630 blad 56 vak 20, ontvangen vijftig euro, getekend de Ontvanger R.Roose, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAN VERBBRE", bijeengekomen is en na beraadslaging met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing

a) Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 30 december 2013 werd beslist om over te gaan tot dividenduitkering in het kader van artikel 537 WIB92. Meer bepaald werd beslist tot goedkeuring van een tussentijds dividend voor een brutobedrag van zesentachtig duizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (E 86.666,67), aan de vennoten, naar verhouding van hun aandelenbezit.

b) Hierbij besluiten de heer Jan Verbeke en mevrouw Pauline Monahan, voornoemde vennoten, geheel hun alsdan verkregen netto-dividenduitkeringen in geld, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap (dus tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor één oktober tweeduizend veertien), als volgt:

-de heer Jan Verbeke brengt zijn geheel verkregen netto-dividenduitkering ten bedrage van vierenzeventig duizend honderd euro (E 74.100,00) in;

-mevrouw Pauline Manahan brengt haar geheel verkregen nettodividenduitkering ten bedrage van drieduizend negenhonderd euro (e 3.900,00) in.

c) De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van achtenzeventigduizend euro (e 78.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00) op zesennegentigduizend zeshonderd euro (E 96.600,00) door de inbreng van geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

d) De vergadering erkent dat deze gelden ten belope van achtenzeventig duizend euro (E 78.000,00) gestort werden op rekening nummer 652-9123945-13 geopend bij Record Bank op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAN VERBEKE".

Ondergetekende notaris verklaart dat hem een bankattest de dato 07 januari 2014 betreffende de storting werd overhandigd en bevestigt dat deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

r FieTgiscÏz

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. Dit bankattest wordt gehecht als bijlage aan deze akte.

e) De vergadering verzoekt de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op zesennegentigduizend zeshonderd euro (e 96.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Tweede beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van de tekst van het eerste lid van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zesennegentigduizend zeshonderd euro (£ 96.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Derde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Arens-Van Acker & Co Bvba, te 9160 Lokeren, Oosteindestraat 5, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean Matthys.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 14.08.2013 13437-0449-009
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 09.08.2012 12404-0473-009
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.03.2011, NGL 28.07.2011 11356-0561-009
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.07.2010, NGL 23.07.2010 10341-0150-009
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 30.06.2009 09361-0143-010
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 09.07.2008 08391-0245-010
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.02.2007, NGL 26.03.2007 07096-3324-012
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 30.06.2006 06395-2993-012
21/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.06.2005, NGL 16.06.2005 05284-3452-012

Coordonnées
JAN VERBEKE

Adresse
Zetel :Supporterstraat 10 te 9160 Lokeren

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande