JANSSENS M.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JANSSENS M.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.773.274

Publication

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 25.06.2013 13231-0466-017
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 03.07.2012 12254-0172-017
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 16.06.2011 11173-0070-017
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 22.06.2010 10208-0218-018
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 17.06.2009 09244-0389-018
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 23.06.2008 08271-0318-018
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 09.07.2007 07380-0319-016
01/07/2015
ÿþmod 11.1

y.q`1~r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

" A1.N! na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN



flhIIUibiusiuiiuiii

15 93306*

Ondememingsnr : 0426.773.274

KOOPHANDEL GENT

2 2 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : JANSSENS M.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burchtstraat 192

9150 Kruibeke

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uittreksel vóór registratie

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde op 18 juni 2015, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de BVBA `JANSSENS M.', waarvan de zetel gevestigd is te 9150 Kruibeke, Burchtstraat 192, ondernemingsnummer BTW 6E0426.773.274 volgende beslissingen heeft genomen :

1.wijziging van de overdrachtsregeling van de aandelen door invoeging in de statuten van volgende tekst "- Overdrachten van aandelen onder levenden

Goedkeuringsclausule bil overdrachten onder levenden

Een vennoot, hierna eveneens te noemen: de "overdrager", kan aile of een deel van zijn aandelen, behoudens overeenstemming tussen alle vennoten, slechts overdragen mits naleving van de statutaire bepalingen opgenomen.

Indien de vennootschap slechts uit twee vennoten bestaat zal de overdracht van aandelen, slechts toegestaan zijn mits uitdrukkelijke, bijzondere en geschreven toestemming van de andere vennoot. Zo de vennootschap meer dan twee leden telt zullen de vennoten, zelfs aan een medevennoot, hun aandelen niet mogen overdragen, geheel noch gedeeltelijk, zonder de voorafgaandelijk goedkeuring van de algemene vergadering, beslissend met een drie vierde meerderheid.

Weigering van toestemming tot overdracht blijft zonder verhaal.

Indien een vennoot onbekwaam wordt verklaard of zich in staat van faillissement of onvermogen bevindt is deze ' verplicht zijn aandelen over te dragen aan zijn medevennoten, overeenkomstig de bepalingen van onderhavige statuten.

Overdrachtsprocedure

De overdrager die alle of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen richt hiertoe een aangetekend schrijven aan het bestuursorgaan, waarin hij mededeelt: (i) welke aandelen hij wenst over te dragen (de "betrokken aandelen"), (ii) de identiteit van de potentiële verkrijger (iii) de wijze van overdracht en (iv) tegen welke prijs en welke voorwaarden de betrokken aandelen zullen worden overgedragen aan de potentiële verkrijger. Het in dit lid bedoelde schrijven, wordt hierna de "mededeling" genoemd.

Indien de vennootschap slechts uit twee vennoten bestaat zal het bestuursorgaan de mededeling, binnen de vijftien dagen na ontvangst ervan, overmaken aan de andere vennoot. Deze zal zijn beslissing inzake de goedkeuring dan wel de weigering van de overdracht, vermeld in de mededeling, via een ter post aangetekende brief aan de overdrager meedelen binnen de dertig dagen na ontvangst van de mededeling.

Indien de vennootschap uit meer dan twee vennoten bestaat dient het bestuursorgaan, overeenkomstig onderhavige statuten, een algemene vergadering bijeen te roepen die dient te beraadslagen en te besluiten omtrent de goedkeuring dan wel de weigering van de overdracht, vermeld in de mededeling. Deze algemene ; vergadering dient bijeen te komen binnen een termijn van dertig dagen na ontvangst van de mededeling. Deze ' algemene vergadering kan slechts geldig beslissen over de mededeling indien alle vennoten, andere dan de overdrager, aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De algemene vergadering beslist over de mededeling bij éénparigheid van stemmen en zij dient deze beslissing per aangetekend schrijven aan de overdrager en het bestuursorgaan mee te delen binnen een termijn van vijftien dagen na datum waarop de beslissing werd genomen. Indien de algemene vergadering geen beslissing neemt binnen de gestelde termijn en/of haar beslissing niet meedeelt binnen de gestelde termijn, wordt de overdracht geacht te zijn geweigerd door alle, vennoten.

Ingeval van weigering van de overdracht, vermeld in de mededeling, door de algemene vergadering, kunnen de` betrokken aandelen niet worden overgedragen aan de potentiële verkrijger. Bij weigering van toestemming, verplichten de vennoten, die zich tegen de overdracht verzetten, zich ertoe de aandelen aan te kopen tegen de

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i~º%voor-Wehoudel

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

prijs vastgesteld overeenkomstig onderhavige' statuten. De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, aan deze koop deelnemen. De verdeling zal dan geschieden a rato van het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een kleiner aantal aandelen dan gezegd pro rata overnemen.

Ingeval van goedkeuring van de overdracht, vernield in de mededeling, door het bestuursorgaan, dienen de betrokken aandelen te worden overgedragen aan de potentiële verkrijger tegen de in de mededeling vermelde voorwaarden binnen een termijn van dertig dagen na datum waarop de beslissing van de algemene vergadering werd genomen, bij gebreke waaraan de procedure van dit artikel opnieuw moet worden gevolgd.

Overdrachtsprijs

De prijs waartegen de aandelen tussen vennoten worden overgedragen, wordt door hen in onderling overleg bepaald. Komen zij niet tot overeenstemming, dan geldt de prijs zoals die door de jaarvergadering, zoals voorzien in onderhavige statuten, werd bepaald. Deze prijs wordt vastgesteld op voorstel van het bestuursorgaan waarbij wordt aangenomen dat er rekening is gehouden niet zowel waardeverhogende als waardedrukkende factoren. Indien de jaarvergadering voorafgaand aan de overdracht niet tot een effectieve prijsvaststelling is overgegaan dan wordt de prijs vastgesteld door één deskundige, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten of van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. Deze deskundige wordt, behoudens indien deze wordt aangesteld in gemeen overleg tussen de overdrager en de andere vennoten binnen een termijn van vijftien dagen na de beslissing van de algemene vergadering inzake de overdracht van de aandelen, aangesteld door het bestuursorgaan binnen de dertig dagen na de beslissing van de algemene vergadering inzake de overdracht van aandelen. Indien het bestuursorgaan niet tot een beslissing kan kcmen, wordt voornoemde deskundige, op eenvoudig verzoekschrift van de meest gerede partij, aangesteld door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel tot welker rechtsgebied de vennootschap behoort. De deskundige zal de prijs bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. De kosten van de deskundige verbonden aan de aanstelling ervan zullen door de overdrager en alle andere vennoten worden gedragen in verhouding tot hun aandelenbezit.

De overdrager heeft een inkeerrecht en is bijgevolg bevoegd af te zien van de overdracht mits dit geschiedt binnen dertig dagen nadat hem bekend is gemaakt tegen welke prijs hij de aandelen, waarop de mededeling betrekking heeft, dient over te dragen aan zijn medevennoten. Dit inkeerrecht geldt mutatis mutandis ook voor de vennoten die zich niet verzetten tegen de overdracht.

Overdrachten bij overlijden

Goedkeuringsclausule bij overliiden - overdrachtspriis

De bepalingen van overdrachten onder levenden zijn mutatis mutandis van toepassing, met dien verstande dat: ' - onder de "overdrager" dient te worden begrepen: de persoon aan wie aandelen van de overleden vennoot zijn vererfd of gelegateerd;

- onder de "betrokken aandelen" dient te worden begrepen: de aandelen van de overleden vennoot die aan de overdrager zijn vererfd of gelegateerd;

- de overdrager "de mededeling" dient te versturen binnen een termijn van één maand na het overlijden van de vennoot;

- de algemene vergadering die beslist over de mededeling slechts geldig kan beslissen indien alle overlevende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

Betaling prijs

De prijs van de aandelen, vastgesteld overeenkomstig onderhavige statuten, toekomende aan de overdrager, aan de niet-aanvaarde erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden van de overleden vennoot is, behoudens andersluidende overeenkomst, betaalbaar binnen één jaar met ingang van de dag van overdracht of van overlijden van de vennoot.

De jaarlijkse interesten op bedoelde sommen zullen berekend worden tegen de Euribor (12 maanden) zoals van toepassing op het einde van de maand waarin tot de weigering van de overdracht is besloten, verhoogd met twee (2) procent.

Nochtans zullen de aldus door de overnemende of overblijvende vennoten opgekochte aandelen door hen niet mogen afgestaan worden alvorens volledige betaling aan de overdrager, erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden van de overleden vennoot.

De overnemers zullen steeds het recht hebben om vooruit te betalen hetzij door verhoogde vcorschotten, hetzij door een volledige afbetaling van de prijs.

Volgrecht

Indien een overdracht onder levenden en onder bezwarende titel van aandelen van de vennootschap tot gevolg zou hebben dat ofwel één derde ofwel meer derden (fysische of rechtspersonen) die, eigenaar word(t)(en) van vijfentwintig procent (25%) of meer van de aandelen van de vennootschap, dan kan de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen dat slechts doen, indien hij vcoraf van de kandidaat-overnemer(s) een schriftelijke verbintenis heeft bekomen, waarbij deze kandidaat-overdrager(s) er zich toe verbind(t)(en) alle aandelen die de andere vennoten zouden wensen over te dragen, mee over te nemen, tegen dezelfde prijs en voorwaarden als deze die gelden tussen de kandidaat-overdrager en de kandidaat-overnemer(s).

De hierboven vermelde schriftelijke verbintenis moet door de kandidaat-overdrager gevoegd worden bij de melding aan het bestuursorgaan zoals voormeld bij 'overdrachten van aandelen onder levenden'. I-let

bestuursorgaan moet de vocrkocpgerechtigde vennoten kennis geven van deze schriftelijke verbintenis tegelijk met de kennisgeving van de intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager, zoals bedeeld onder 'overdrachten van aandelen onder levenden'.

De vennoten die op het voorstel van de kandidaat-overnemer(s) wensen in te gaan, stellen het bestuursorgaan daarvan in kennis binnen de twintig (20) dagen nadat zij daarover werden ingelicht door het bestuursorgaan. Indien alle vennoten op het voorstel ingaan, wordt de aandelenoverdracht aan de kandidaat-overnemer(s) in hoofde van alle vennoten uitgevoerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

oehoudn

aan het

(3elgisch

Staatsblad

Indien niet alle vennoten op het voorstel ingaan, dan moet de hierboven beschreven overdrachtsprocedure toegepast warden in hoofde van ieder kandidaat-overdrager afzonderlijk."

2.Wijziging van de bepalingen nopens de ondeelbaarheid van de aandelen door invoeging van volgende tekst in de statuten:

"Ondeelbaarheid

De aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap.

De mede-eigenaars, de pandschuldenaars en pandschuldeisers, kortom alle personen die door één of andere oorzaak samen in één zelfde aandeel gerechtigd zijn, kunnen de rechten uit hoofde van een aandeel slechts uitoefenen door één gemeenschappelijke vertegenwoordiger. Zolang tegenover de vennootschap geen gemeenschappelijke vertegenwoordiger, tevens vennoot, is aangewezen, blijven alle aan de betrokken aandelen verbonden rechten geschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Alle oproepingen, betekeningen en andere kennisgevingen door de vennootschap aan de verschillende rechthebbenden op één aandeel geschieden geldig en uitsluitend aan de aangewezen gemeenschappelijke vertegenwoordiger.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden aile rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke vertegenwoordiger en mits toepassing van artikel 1401 van het Burgerlijk Wetboek zo de aandelen op naam van één van de echtgenoten-vruchtgebruikers staat."

3. Wijzigingen van bepalingen van de statuten betreffende de samenstelling van het bestuursorgaan, door invoeging van volgende tekst;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan. In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten. Statutair zaakvoerder van de vennootschap, benoemd bij haar oprichting, is de heer Marc Janssens, wonende te 9150 Kruibeke, Eikenlaan 46.

Het mandaat van de statutair zaakvoerder kan slechts beëindigd worden door het vrijwillig ontslag genomen door de statutair zaakvoerder of door de unanieme beslissing van de voltallige algemene vergadering."

4. Wijziging der statuten ten einde deze ln overeenstemming te brengen met de besluiten die aangaande hoger vermelde agendapunten zullen genomen worden, alsmede aan de nieuwe bepaling van het Wetboek Vennootschappen waarbij de verwijzingen naar de oude vennootschapswet worden vervangen.

Waarvan de bekend te maken bestanddelen, de volgende zijn, en voor zover niet hoger vermeld:

-Naam : ongewijzigd.

-Doel : ongewijzigd.

-Elke zaakvoerder kan, overeenkcmstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

-de zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

-gewone algemene vergadering: ongewijzigd

-elk aandeel geeft recht op één stem,-

-maatschappelijk jaar:ongewijzigd.

-het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen aile aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor-iehouclon aan het Belgisch Staatsblad ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet houders van aandelen met stemrecht. kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan

5.Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslu 6. Machtiging aan de notaris André Depuydt tot de coördinatie neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. ---VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.-- iten.

André Depuydt van de statuten, tot ondertekening en

Notaris

a

Tegelijk hiermee neergelegd:

-voor gelijkvormig afschrift van de buitegewone algemene vergadering dd. 18/6/2015;

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.06.2005, NGL 20.06.2005 05290-0001-018
17/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 15.06.2004, NGL 16.06.2004 04253-3140-015
22/05/2003 : AN244481
13/06/2002 : AN244481
01/06/2000 : BL046303
23/10/1999 : AN244481
25/06/1999 : AN244481
01/01/1997 : AN244481
01/01/1995 : AN244481
01/01/1993 : AN244481
01/01/1992 : AN244481
01/01/1989 : AN244481
23/09/1988 : AN244481
01/01/1988 : AN244481
01/01/1986 : AN244481

Coordonnées
JANSSENS M.

Adresse
BURCHTSTRAAT 192 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande