JANUS PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JANUS PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.860.639

Publication

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 19.07.2013 13348-0144-010
06/12/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 7 NOV. 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L Luit ILI 1IL LIItI LIt(L Lul ILILI ILILIILIL tilt

~' *13197426*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0419.860.639

Benaming

(voluit) : JANUS PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Evergem, Dorpsplein 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd Notaris te Evergem, Ertvelde, op 21 november, te registeren, blijkt dat is verschenen de heer DE VOS Bert Marc Robert, wonende te 9940 Evergem, Maagdekensstraat 33, eigenaar, volgens zijn verklaring, van alle vijfenzeventig (75) aandelen van de BVBA "JANUS PROJECTS", met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Dorpsplein 1, BTW BE BE0419.860.639, rechtspersonenregister Gent BE0419.860.639, en dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Beslissing tot verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 22.500,00) om het te brengen van tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 22.500,00) op vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00), door inbreng in speciën. Dienvolgens creatie van vijfenzeventig (75) nieuwe aandelen op naam welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden, Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven a pari van driehonderd euro (¬ 300,00) per aandeel, zonder betaling van een uitgiftepremie.

Ieder van de voormelde nieuw gecreëerde aandelen, werd op heden volgestort ten belope 100/225sten van door middel van storting van een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.00,00) op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap dragende nummer BE96 1325 4025 7305 blijkens bewijs van storting afgeleverd door de Naamloze Vennootschap "Delta Lloyd Bank", welk bewijs door de ondergetekende Notaris zal worden bewaard.

2. Ingevolge voormelde kapitaalverhoging, aanpassing van artikel 5 der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het nieuw aantal aandelen, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00).

Het is verdeeld in honderd vijftig (150) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één honderd vijftigste (1I150ste) van het maatschappelijk kapitaal en genummerd van één (1) tot en met honderd vijftig (150)."

3. Wijziging van de maatschappelijke benaming in "ANTEA", en dienovereenkomstig aanpassing van artikel

1 der statuten om voortaan te luiden als volgt

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming: "ANTEA".

4. De vergadering stelt vast dat op voormeld verslag van de zaakvoerder opgemaakt in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen geen enkele opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders en verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan.

5. Vervanging van het maatschappelijk doel door navolgend nieuw doel, en dienovereenkomstig wijziging van artikel 3 der statuten om voortaan te luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

1. Alle bewerkingen te doen welke zowel rechtstreeks als onrechtstreeks betrekking hebben op het verkopen, verhuren, verhandelen of verdelen van onroerende goederen,

Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon. Dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen, het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van

Ar"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle ti handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

2. Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en de verkoop hiervan.

3. de groot- en kleinhandel in allerlei dranken, alcoholisch of niet alcoholisch, zo voor privaat als voor horecagebruik alsmede de handel in allerlei noodzakelijke en/of gebruikelijke toebehoren daarmede. "

4. Onderneming voor het verhuren van divers materiaal zoals daar zijn stoelen en tafels, installaties voor feesten en tentoonstellingen;

5. Vervaardiging van frisdranken; productie van mineraalwater en ander gebotteld water"

6. Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingactiviteiten. Het verlenen van diensten, adviezen, de uitvoering, studie en organisatie van en aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, juridisch, fiscaal, financieel, boekhoudkundig, informatica, wetenschappelijk en managementadvies, het doorlichten van de administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer, opportuniteitsonderzoek, marketing-, acquisitieonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt,

7. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

8. Alle commissieverhandelingen.

9. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

10. Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, ongeacht hun doel; zij kan deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van effecten. Het bevorderen van de cprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering. Zij kan tevens borg staan of haar aval verlenen voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen. Zij kan alle handels- en financiële operaties verrichten, dit in de meest ruime zin. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

11. Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

12. Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

13, Grafisch ontwerp en handelaar in aile soorten drukwerk.

Aile bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van het de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd een en negentig.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen, of haar opvolger, vereist is, worden evenwel uitgesloten.

Dit alles in de breedste zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen of machtigingen bezit."

6. De zaakvoerder wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

7. De vergadering verleent aan kantoor "Vandermander  Vanden Broecke, geassocieerde notarissen, te Evergem, Ertvelde, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal

- historiek der vennootschap en coördinatie der statuten

- het bijzonder verslag van het bestuursorgaan dd 14 november 2012 waarin de doelswijziging omstandig

wordt verantwoord.

- Staat van activa en passiva, afgesloten per 30/09/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.09.2011 11570-0541-011
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 28.10.2010 10591-0403-010
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 30.10.2009 09832-0195-010
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 28.08.2008 08652-0337-009
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 13.08.2007 07566-0236-011
25/09/2006 : BL035257
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 15.06.2015 15181-0580-012
10/04/2006 : BL035257
08/07/2005 : DE035257
30/06/2004 : DE035257
18/07/2003 : DE035257
28/10/2002 : DE035257
09/08/2002 : DE035257
26/07/2002 : DE035257
20/07/2001 : DE035257
13/07/2000 : DE035257
01/01/1988 : BL422833
28/01/1987 : BL422833

Coordonnées
JANUS PROJECTS

Adresse
DORPSPLEIN 1 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande