JB INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JB INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.118.363

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 01.07.2014 14246-0215-015
20/08/2014
ÿþ

i~" ,,~ ,.'r~~~" _ . Mad Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Gent

Afdeling Oudenaarde

08 AA, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.118.363

benaming (voluit) : JB Invest

(verkort) :

rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Betel (volledig adres) : Winkelveldeke 4 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : Ontbinding  Aanstelling vereffenaar

i Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 17 juli p014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de landeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JB INVEST" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De vergadering beslist één vereffenaar en één plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen.

Zij benoemt als vereffenaar: de heer BROWAEYS, Jan Luc Peter, wonende te 9600 Ronse, Winkelveldeke 4, hier aanwezig en die aanvaardt.

De vergadering benoemt als plaatsvervangend vereffenaar, die slechts in functie kan treden Indien de benoeming als vereffenaar van de heer Browaeys, voornoemd, door de voorzitter van de 'rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd: mevrouw VANDENHOLE, Virginie wonende te 9600 Ronse, Winkelveldeke 4.

Het mandaat van de vereffenaar zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te pntvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet je bepalen, alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken of rechtsvorderingen tot ontbinding te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te tremen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te iroltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van die vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, de gewone commanditaire vennootschap BT&C, voornoemd.

De vergadering besluit om over de kwijting van de bestuurders te besluiten ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij sluiting van de vereffening.

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vprvnln

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal

Verslag van de zaakvoerder met bijhorende staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Vonnis van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde de dato 5 augustus

2014, houdende bevestiging van de benoeming van de heer Jan Browaeys, tot vereffenaar van de

vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

',a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

24/10/2014
ÿþMocl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111

bei

BE Sta

UI

Gent

Afdeling Oudenaarde

15 OKT. 2914

Griffue

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0810.118.363

Benaming

(voluit) JB INVEST IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Winkelveldeke 4, 9600 Ronse

(volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 30/09/2014, blijkt dat de vereffening definitief gesloten werd op basis van de cijfers per 31/07/2014 en dat de vereffenaar, de heer Jan Browaeys, wonende te 9600 Ronse, Winkelveldeke 4, de rekeningen met de stukken tot staving op di zetel van de vennootschap neergelegd heeft.

Lift dezelfde notulen bljikt dat de algemene vergadering beslist heeft dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, gezien alle aan schuldeisers of aan vennoten toekomende gelden en waarden aan de rechthebbenden afgegeven zullen worden.

De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende een periode van 10 jaar bewaard worden te 9600 Ronse, Winkelveldeke 4.

Gedaan te Ronse, op 30/09/2014.

Getekend:

De heer Jan Browaeys

Vereffenaar - volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2014
ÿþMod Ward 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste lez. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid valt de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i Oudenaarde

2 ,7 DEC. 2013

Griffie



Ondernemingsnr : 0810.[ 18.363

Benaming (voruit) : JB Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Winkelveldeke 4 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : Modificatie

Er blijkt uit een akte, verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen op 18 december 2013, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JB Invest" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

Eerste besluit

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met tweeënzeventigduizend euro (¬ 72.000,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00) naar honderdzevenen negentigduizend euro (¬ 197.000,00).

De kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Tweede besluit

Vervolgens heeft de vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en de kapitaalverhoging te onderschrijven ten belope van tweeënzeventigduizend euro (72.000,00¬ ).

Gezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, als voormeld, zal de fractiewaarde van de bestaande aandelen aangepast worden, overeenkomstig de kapitaalverhoging. Voor zoveel ais nodig wordt bevestigd dat de aandelen geen nominale waarde hebben.

De comparant verklaart de kapitaalverhoging door de vennoot volledig werd volstort.

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE29 0017 1463 6664 op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering), afgeleverd op 13 december 2013, en dat door mij notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

Derde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans honderdzevenennegentigduizend euro (¬ 197,000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door 1.250 kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Vierde besluit

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering dat de tekst van artikel 5 vervangen wordt door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdzevenennegentigduizend euro (¬ 19Z000,00), vertegenwoordigd door 1.250 aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal,"

Vijfde besluit

Aanpassing van artikel 2 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de beslissing van de zaakvoerder de dato 6 september 2010 tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het huidig adres met ingang van 6 september 2010.

De eerste alinea van dit artikel luidt bijgevolg als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9600 Ronse, Winkelveldeke 4,"

Zesde besluit

Aanpassing van artikel 8 van de statuten door schrapping van het woord 'zaakvoerdersraad', Bijgevolg luidt de eerste alinea van het artikel 8 als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Wanneer hef netto-actief van de vennootschap als gevolg van geleden verlies gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, dan moet de zaakvoerder de vraag of de vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met de voorstellen tot sanering, voorleggen aan de buitengewone algemene vergadering; in deze vergadering, die door hem moet worden samengeroepen binnen de twee maand na vaststelling van het geleden verlies, zal worden beraadslaagd en beslist volgens de regels gesteld voor een statutenwijziging?

Zevende besluit

Toevoeging van een vijfde alinea aan artikel 10 van de statuten, luidend als volgt

"De aandelen mogen evenwel vrij overgedragen worden onder de levenden en overgaan wegens overlijden :

1. aan een vennoot,

2. aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater;

3. aan bloedverwanten in de rechte neerdalende lijn.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon."

Achtste besluit

Aanpassing van artikel 13 van de statuten, als volgt:

- Schrapping van het woord `natuurlijke persoon' in de tweede alinea. Bijgevolg luidt deze alinea als volgt:

"Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon."

- schrapping van 'neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter" in de zesde alinea. Bijgevolg Luidt deze alinea als volgt:

"De benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad."

Negende besluit

Toevoeging van 'of bijstaan' aan de derde alinea van artikel 19 van de statuten. Bijgevolg luidt deze alinea als volgt: "Hij kan ten allen tijde ter plaatse inzage nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen van alle documenten en geschriften van de vennootschap. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant."

Tiende besluit

Vervanging van de verwijzing naar de vennootschapswet door de verwijzing naar het Wetboek van Vennootschappen in artikel 25 van de statuten.

De laatste alinea van dit artikel luidt bijgevolg als volgt: "Indien de voorgestelde wijzigingen betrekking hebben op het doel en/of de rechtsvorm van de vennootschap, moeten de door het Wetboek van Vennootschappen vereiste bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsquorums in acht worden genomen."

Elfde besluit

Aanpassing van de derde alinea van artikel 31 van de statuten, door schrapping van de 'homologatie' en toevoeging van een zevende alinea, zodat dit artikel luidt als volgt:

"De vennootschap wordt ontbonden in alle gevallen door de wet voorzien. Zij kan eveneens vroegtijdig ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend met de door de wet vereiste meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds en ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Luik B - Vervnln

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering kan in het bijzonder aan de vereffenaars volmacht geven het maatschappelijk vermogen van de ontbonden vennootschap in te brengen in een andere vennootschap, tegen aandelen of obligaties.

In afwijking van voorgaande alinea's kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

Twaalfde besluit

Toevoeging van artikel 35 aan de statuten, luidend als volgt:

"Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking,"

Dertiende besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Veertiende besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

-gecoördineerde statuten

-uitgifte van het proces-verbaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Staatsblad = -OIb1M14 - Annexes du Moniteur belge

-BijlagenTiy hët"BélgiscFi

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 18.07.2013 13322-0233-013
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.06.2012 12243-0363-013
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 09.08.2011 11399-0191-013
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 28.07.2010 10350-0175-014

Coordonnées
JB INVEST

Adresse
WINKELVELDEKE 4 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande