JBS HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JBS HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.086.154

Publication

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 18.06.2013 13188-0136-009
18/05/2011
ÿþLuik B

Mal 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

memmegiremm

0 6 ME1 2011

1111111,11!1!1111111I1111!1111

Rt;C tl' I t3A *.N. i: VAN KOOPN.\`D1'-t, TF, GENT

Ondernemingsnr : D tU,~~b S `l

Benaming

(voluit) : JBS HOLDING

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9000 Gent, Abdisstraat 14

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Francis Lemey, te Gent, op 3 mei 2011 blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "JBS HOLDING" is opgericht met zetel te 9000 Gent, Abdisstraat 14, met volgende kenmerken:

OPRICHTERS

1. de heer BOSSCHEM Jan Augustin Martin, burgerlijk ingenieur, geboren te Gent op drie april negentienhonderd drieënvijftig (identiteitskaart nummer 591-1393363-60) en zijn echtgenote;

2. mevrouw COCQUYT Lutgarde Maria Hendrika, lerares, geboren te Aalter op negen januari

negentienhonderd drieënvijftig (identiteitskaart nummer 590-9338446-88),

samenwonend te 9000 Gent, Abdisstraat 14.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn;

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondememingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; alle investeringen, beleggingen, verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzomeer.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt een miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderdvijftig (150) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één / honderdvijftigste (150ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

a) inbreng in natura

De echtgenoten Bosschem-Cocquyt, voornoemd, verklaren bij deze inbreng te doen voor rekening van de tussen hen bestaande huwelijksgemeenschap in de vennootschap van zesennegentig (96) aandelen van de

naamloze vennootschap J.B.' Advice', met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Abdisstraat 14, met

ondememingsnummer 0466.443.405, met een totale waarde van een miljoen vierhonderdnegentigduizend euro (¬ 1.490.000,00).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BDO Bedrijfsrevisoren' te 8800 Roeselare, Clintonpark, Ter Reigerie 7 bus 3, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

'5. Besluit

De inbreng in natura door de heer Jan BOSSCHEM en mevrouw Lutgarde COCQUYT, wonende te 9000 Gent, Abdisstraat 14, tot oprichting van de BVBA JBS HOLDING met zetel te 9000 Gent, Abdisstraat 14, bestaat uit de inbreng van 96 (van de 100) aandelen van de NV J.B. ADVICE, voor een inbrengwaarde van 1.490.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven

aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 149 aandelen van de BVBA JBS HOLDING, zonder

vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA JBS HOLDING en mag niet voor andere

doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 11 april 2011

(handtekening)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE'

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij

uiteenzetten waarom de inbreng van belang is voor de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

Voorwaarden van de inbreng

1. De bij deze opgerichte vennootschap bekomt de eigendom en het genot van de in volte eigendom ingebrachte aandelen vanaf heden en zal tevens vanaf dezelfde datum alle rechten dienaangaande uitoefenen, ondermeer door het optrekken van dividenden en het uitoefenen van het stemrecht. Er wordt uitdrukkelijk bepaald dat de inbreng van de aandelen het dividendrecht over het volledige lopende boekjaar, zonder enige pro rata berekening omvat, met inbegrip van de gebeurlijk betaalbaar gestelde interimdividenden;

2. De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaren zij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in hunnen hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de vennootschap `JB Advice', voomoemd, en/of in aandeelhoudersovereenkomsten.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van een miljoen vierhonderdnegentigduizend euro (¬ 1.490.000,00) wordt aan de echtgenoten Bosschem-Cocquyt, voomoemd, honderd negenenveertig (149) volledig volgestorte aandelen aan deze vennootschap toebedeeld.

b) inbreng in speciën

Op het resterend aandeel wordt in speciën ingeschreven tegen de prijs van tienduizend euro (E 10.000,00), door de echtgenoten Bosschem-Cocquyt, voornoemd ten belope van één aandeel.

Totaal: één (1) aandeel.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is. BANKATTEST

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 068-8927519-54 bij de naamloze bank Dexia Bank, te 1000 Brussel, Pachecolaan 44, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op twee mei tweeduizend en elf afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht blijven.

De vennootschap beschikt uit hoofde van de inbreng in speciën over een bedrag van tienduizend euro (E 10.000,00).

Het kapitaal is bijgevolg volledig volgestort.

Artikel 11: JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur dertig minuten op de maatschappelijke zetel of op de plaats aan te duiden in de oproepingen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 20: BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de heer Jan Augustin Martin BOSSCHEM, burgerlijk ingenieur, wonend te 9000 Gent, Abdisstraat 14 (identiteitskaart nummer 591-1393363-60).

In geval van overlijden van de zaakvoerder of in geval van permanente onmogelijkheid voor de zaakvoerder om zijn mandaat uit te oefenen, zal dit mandaat van rechtswege worden uitgeoefend door en zijn echtgenote mevrouw Luigarde Maria Hendrika COCQUYT, lerares, wonend te 9000 Gent, Abdisstraat 14 (identiteitskaart nummer 590-9338446-88) die tevens als statutair zaakvoerder zal worden beschouwd.

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22: VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25: WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 26: ONTBINDING

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27: ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT

Artikel 33: ZAAKVOERDER - BENOEMING

Y

Y

º%"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indieneen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 36: ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend en

nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch

dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig

december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap in de vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Cougar Consulting' te 9041 Gent (Oostakker),

Herman Teirlinckstraat 15, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met recht om alleen

op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde

griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondememingsloket, de

administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de aansluiting van de vennootschap bij een

sociaal verzekeringsfonds, en om daartoe alle verklaringen af te leggen, aile documenten en stukken te

ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor eensluidend uittreksel afgeleverd váór registratie.

Notaris Francis Lemey.

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte; bankattest; bijzonder verslag van de oprichters

en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 17.07.2015 15324-0039-009

Coordonnées
JBS HOLDING

Adresse
ABDISSTRAAT 14 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande