JEE CEE INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JEE CEE INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.293.609

Publication

30/09/2014
ÿþmod11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 9 SEP, 2014

RECHldk VAN K001:IANDE " " " " " " malm,r

t-, - r.tb

I III 11F HI III 'fl1

*14177859*

Ondernemingsnr : 0438.293.609

II

1.

C.J

Benaming (voluit) : JEE-CEE-INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Vent la

9968 Assenede (Bassevelde)

Onderwerp akte :NV: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 12 september 2014 door Meester Guido Cuelenaere,.` notaris te Assenede met standplaats te Bassevelde, ter registratie dat de buitengewone algemene: vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "JEE-CEE-INTERNATIONAL",:, met zetel te Assenede-Bassevelde, Vent lA volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

- Verslagen

De vergadering ontslaat met algemeenheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van de . verslagen opgemaakt door de Raad van Bestuur en door de Bedrijfsrevisor over de voorgestelde . inbreng van schuldvordering.

De leden van de vergadering erkennen, handelend en vertegenwoordigd zoals voorzegd, vooraf kennis te hebben genomen van deze verslagen om er een afschrift van te hebben ontvangen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor Burg. Venn CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, " vertegenwoordigd door Peter Vandewalle dedato 5/9/2014 luiden als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV JEE-CEE-11VTERNATIONAL, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant door mevrouw Jacqueline " " GOETERS en de heer Jacques CALUWE en mevrouw Jacqueline GOETERS voor een': inbrengwaarde van 350.000,00 EUR.

.:Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut

van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en. voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding' van de inbreng in natura,

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fi-actiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.410 aandelen van de NV JEE-CEE-INTERNATIONAL, zonder vermelding van nominale waarde.

--------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Mod 11.1

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het

kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV JEE-CEE-

INTERNATIONAL en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt

Roeselare, 5 september 2014

, BDO Bedrerevisoren Burg Venn. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

De verslagen van de Raad van Bestuur en van de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd ter griffie

van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUTT

a) Voorstel tot kapitaalverhoging.

- De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met driehonderdvijftigduizend euro (E 350.000,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) op vierhonderdentwaalfduizend euro (E 412.000,00) door inbreng in natura van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant die mevrouw Jacqueline Goeters enerzijds en de onverdeeldheid Caluwé Jacques Marie Alphons & Goeters Jacqueline anderzijds bezitten lastens de

"

vennootschap JEE-CEE-INTERNATIONAL

- Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van duizend vierhonderd en tien (1.410) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers toegekend.

b) Verwezenlijking van de inbreng van de schuldvordering en toewijzing van de nieuwe aandelen - Is alhier tussengekomen de heer CALUWé Jacques Marie Alphons, geboren te Assenede op 14/12/1953, rijksregistemummer 53.12.14-223.69, echtgenoot van Mevrouw Goeters Jacqueline, wonende te Assenede, Bassevelde, Landsdijk 54.

De Heer Caluwé Jacques, tussenkomende voornoemd, en mevrouw Goeters Jacqueline, vertegenwoordigd als voomield, verklaren op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap JEE-CEE-INTERNATIONAL en verklaren dat zij een zekere en vaststaande schuldvordering hebben ten laste van dezelfde vennootschap ten belope van vierhonderdzesenvijitigduizend achthonderd en één euro zesenzeventig cent (E 456.801,76) -Vervolgens verklaren zij een gedeelte van deze schuldvordering, ten belope van driehonderdvijftigduizend euro 350.000,00) in te brengen in zelfde vennootschap.

De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt in twee fasen:

" In de eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met duizend vierhonderd en tien (1410)

aandelen vermenigvuldigd met tweehonderd achtenveertig euro nul cent - E 248,00 (de fractiewaarde van de bestaande aandelen) is gelijk aan driehonderd negenenveertigduizend zeshonderdtachtig euro nul cent (E 349.680,00) te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van driehonderdvijftigduizend euro nul cent (e 350.000,00).

Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, namelijk ; E 350.000,00 - e 349.680,00 E 320,00 zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies.

" In de tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door incorporatie van de uitgiflepremie van driehonderd twintig euro nul cent (E 320,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

- Als vergoeding voor deze inbrengen worden nieuwe volledig volstorte aandelen toegekend als volgt:

- Aan mevrouw Goeters Jacqueline: zevenhonderdzesenzestig (766) aandelen

- Aan de onverdeeldheid Caluwé Jacques Marie Alphons & Goeters Jacqueline:

zeshonderdvierenveertig (644) aandelen

. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De aandeelhouders, vertegenwoordigd als voorzegd, stellen vast en verzoeken mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven en bijgevolg daadwerkelijk werd verwezenlijkt, dat ieder nieuw aandeel volledig volstort is en dat het kapitaal aldus werd gebracht op vierhonderdentwaalfduizend euro (E 412.000,00) vertegenwoordigd door duizend zeshonderdzestig (1.660) aandelen zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT

Statutenwijziging en coördinatie der statuten.

De vergadering beslist, om de statuten in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging, het artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt vierhonderdentwaalfduizend euro (6412.000,00)

Het wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderdzestig (1.660) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/duizend zeshonderd zestigste (1/1660) van het kapitaal vertegenwoordigen. "

De vergadering verleent aan de Raad van Bestuur alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten aan te passen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIERDE BESLUIT

- Machten.

De vergadering besluit aan de Raad van Bestuur alle machten te verlenen om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VIJFDE BESLUIT.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte annsprakelijldieid De Clerck Boekhouders, Nieuwstraat 24, 9990 Maldegem haar zaakvoerders, bedienden en/of aangestelden, elk met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en om daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UrTIREKSEL uit de niet-geregistreerde akte, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal met aangehechte volmacht, lijst publicaties; coördinatie statuten, bijzonder verslag Raad van Bestuur en verslag bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 75 Wetboek van Vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2012 : GE156138
03/02/2012 : GE156138
28/12/2011 : GE156138
23/08/2011 : GE156138
31/08/2010 : GE156138
15/09/2009 : GE156138
26/08/2009 : GE156138
14/01/2009 : GE156138
28/08/2008 : GE156138
30/08/2007 : GE156138
03/08/2006 : GE156138
03/08/2005 : GE156138
27/07/2005 : GE156138
09/08/2004 : GE156138
18/09/2003 : GE156138
14/07/2003 : GE156138
31/07/2002 : GE156138
05/11/2015 : GE156138
10/07/2001 : GE156138
21/09/2000 : GE156138
21/01/2000 : GE156138
21/01/2000 : GE156138
01/01/1993 : GE156138
29/09/1989 : GE156138
15/04/2016 : GE156138

Coordonnées
JEE CEE INTERNATIONAL

Adresse
VENT 1A 9968 BASSEVELDE

Code postal : 9968
Localité : Bassevelde
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande