JERITOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JERITOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.302.701

Publication

12/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.11.2013, NGL 08.11.2013 13655-0427-018
08/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 07.01.2015 15001-0556-018
26/10/2012
ÿþmod 11.1

kit D'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegtemiegpm de akte

2012 iVEERGELEGD

_G1SCH STAATSBLAD

RECHTBANK ROCK HANDEL ritfbier

i ~u III 1 11 YO 11 N BE

*12177207*

1 9 -10

Ondernerningsnr : 0806.302.701

i Benaming (voluit) : JERITOP (verkort) :

Onderwerp akte :Verlenging boekjaar statutenwijziging

tilt een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint_1 Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme -- Notaris Christian Van Damme geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op negentien september; tweeduizend en twaalf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met? het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone; ;; algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte: ;i aansprakelijkheid « JERITOP » te 8760 Meulebeke, Meentakstraat 2c/1, waarbij volgende: beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besloot het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één; juli en af te sluiten op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

2. De vergadering besloot de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te; houden op de laatste vrijdag van de maand december om 11.00 uur.

3. 1° De vergadering besloot het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één; oktober tweeduizend en elf (1/10/2011) te verlengen tot en af te sluiten op dertig juni; tweeduizend dertien (30/06/2013).

2° De vergadering besloot dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over dei jaarrekening afgesloten per tweeduizend en dertien, zal gehouden worden op de laatste vrijdag; i; van de maand december tweeduizend en dertien om 11.00 uur.

i; 4. De vergadering besloot de artikelen 18 en 24 van de statuten aan te passen aan voorgaand;

ii besluit en te hernummeren, om voortaan te luiden zoals verder vermeld onder punt 5.

5. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met; de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de: iF statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren, kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte ;; aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "JERITOP".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8760 Meulebeke, Meentakstraat 2c/1.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënveertigduizend euro (¬ 42.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderdtwintig (420) aandelen op naam, zonder nominale,

i, waarde, die ieder één/vierhonderdtwintigste (1/4205te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

i; 5. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen; voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra dei wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van; j het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan; ;i tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meentakstraat 2c11

8760 Meulebeke

r mod 11.1

r ~



Voorbehouden ' aan het Belgisch

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te warden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ingeval er twee of meer zaakvoerders aangeduid worden, dienen de zaakvoerders gezamenlijk te handelen voor alle rechtshandelingen die betrekking hebben op de aan- of verkoop van onroerende goederen en/of de vestiging van een hypotheek alsmede voor aangaan van kredieten, financieringen, aval- en kredietverleningen en borgstellingen.

In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap is betrokken moet de handtekening van de zaakvoerder warden voorafgegaan door "voor de BVBA "JERITOP" een zaakvoerder".

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden: De aankoop en verkop, de import en export, de verwerking en bewerking, de opslag alsook het vervoer van afvalstoffen en recyclageproducten allerhande. De vennootschap kan ook optreden als commissionair.

Net geven van ondersteuning, advies en opleiding aan bedrijven zowel in binnen- als buitenland op het gebied van behandeling van afvalstoffen en recyclageproducten alsook op het gebied van milieuproblematiek en veiligheid op het werk.

De vennootschap kan voor eigen rekening gebouwen oprichten, verkopen en in huur geven. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig, of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij kan zich borg stellen, aval verlenen, leningen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken ten gunste van vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 287 van het wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand december om 11.00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

T Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden Vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben Ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

6. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Van Reybrouck Accountants & Taks Consultants, met kantoor houdende te 8020 Oostkamp, Legeweg 157G, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.). mod 11.1



Voor- Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

behouden Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en

aan het andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen

. Belgisch Staatsblad worden.

Voor ontledend uittreksel.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging

Gecoördineerde statuten

Christian Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/05/2012
ÿþI 1111111i111 ili 11l li l t 111111111 I1t

" izoeeaaa

Ondememingsnr : 0806.302.701

Benaming (voluit) : Jeritop

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark 15D bus 101, 9031 Drongen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

Uit het verslag van de zaakvoerders van 19 april 2012 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst werd naar 8760 Meulebeke, Meentakstraat 2c/1,

(get.) Ignace De Kock, zaakvoerder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod POF 41.1

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

TF. GENT

-- -" rtfft~"

Op de laatste biz. van LuÎk§ vermelden : kecto : ifaam en hoeaanighera van de instrumenterende notaris,-fützl ván aé persó{4jn(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

19/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 23.02.2012, NGL 16.03.2012 12061-0304-015
20/02/2015
ÿþ[-[rit, F In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F.Sod POF 11.1

Op de laatste blz. varil ûik i3'vé~méidén i Recto ;Naam ën iidédanigheid van dé*iristrumérités" enderiótáris, hetzij van de pé`rs6(ó)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

R S~IrC;,:



!- 2015 NEERGELEGD

3 0 JAN. 2015

' FF1h ï SF I.1'- Rechtbaei{0@ KO(3PHANDEL.

, Gent, afd. KORTRIJK

i

Voor" behoud aan in Belg ier Staatsb

Ondernemingsnr : 0806.302.701

Benaming (voluit) : Jeritop

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meentakstraat 2c bus 1, 8760 Meulebeke, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing

Tekst :

De zaakvoerders hebben kennis genomen van het schrijven dd. 25 november 2014 van de gemeente Meulebeke met betrekking tot de hernummering van het huisnummer van de maatschappelijke zetel van de vennootschap in de Meentakstraat.

De zaakvoerders hebben op 4 december 2014 beslist om het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap dienovereenkomstig aan te passen naar 8760 Meulebeke, Meentakstraat 2D.

(get.) Ignace De Kock, zaakvoerder

03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 19.03.2011, NGL 29.04.2011 11095-0271-012
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.03.2010, NGL 25.03.2010 10073-0280-013
09/06/2015
ÿþ Mod POF 11.1



Lu ~ ~i- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





III

NEERGELEGD

] á- $76. 2015

REGH Ibwiv'efiffiehtÁIbEL

KOFtTRIJi!

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0806.302.701

Benaming (voluit) : Jeritop

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meentakstraat 2D, 8760 Meulebeke, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

tilt het verslag van de zaakvoerders van 23 april 2015 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang verplaatst werd naar 9900 Eeklo, Rodondendrondreef 8.

(get.) Ignace De Kock, zaakvoerder

Op de laatste blz. vanl.uEk vermelden

Recto : }'aam en hoedanig? ed van ae instrumenterende notaris, hetzit ván dé per&ü(65ni:én

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.09.2015, NGL 29.10.2015 15656-0069-016
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 01.12.2016, NGL 02.12.2016 16689-0064-015

Coordonnées
JERITOP

Adresse
VENECOLAAN 42 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande