JES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.725.976

Publication

13/01/2014
ÿþna neerlegging ter griffie yan de akte

" rri" .I r, .. . L-74.r6.,

- -2 JAN. 2014

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT



C'JSY71-9`5~~~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : JeS

(verkort) :

111111

*19012831+

Bijlagen b'rthet-Belgisch Staatsblad-= t3f0-1/2fT14 ÿÿ Anneres'iin Mánitënr bélgë

i

Voor-

behouc

n

aan he

Belgis.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9090 Melle, Gontrode Heirweg 85

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit akte verleden voor meester Christophe Delrive, notaris te Gent, op 19 december 2013, ter registratie, blijkt het volgende: (...)

ZIJN VERSCHENEN:

1) De heer HEYE Johannes André Amaat, geboren te Gent op 13 januari 1984, rijksregister nummer 84.01.13-029.91, identiteitskaartnummer 591-0505601-42 en 2) diens echtgenote mevrouw PENNOIT Stefanie Henriette Roger, geboren te Gent op 20 oktober 1986, rijksregister nummer 86,10.20-080.32,identiteitskaartnummer 591-4997054-07, samenwonende te 9090 Melle, Gontrode Heirweg 85. (...)

Hierna onveranderd de "comparanten-oprichters" genoemd.

I. OPRICHTING.

A. De comparanten richten bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op genaamd: "JeS" met zetel te 9090 Melle, Gontrode Heirweg 85, die begint bij de neerlegging van de statuten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

B. FINANCIEEL PLAN:

De oprichters hebben overeenkomstig de bepalingen van artikel 215 en 229 van het wetboek van vennootschappen, het financieel plan opgesteld, dat verantwoording bevat van het bedrag van het kapitaal van de vennootschap, en geven het heden aan mij notaris in bewaring. (...)

C, KAPITAAL EN ONDERSCHRIJVING:

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00f), en is verdeeld in ZEVENHONDERD VIJFTIG (750) aandelen zonder. aanduiding van een nominale waarde, elk een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigend.

De comparant sub 1, zijnde de heer Heye, voornoemd, heeft ingetekend op driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen en de comparante sub 2, zijnde mevrouw Pennoit, heeft ingetekend op driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen, SAMEN: zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

D, VOLSTORTING:

De heer Heye, voornoemd, heeft op zijn aandelen zesduizend tweehonderd euro (6.200,00E) volstort en

Mevrouw Pennoit, voornoemd, heeft op haar aandelen zesduizend tweehonderd euro (6.200,00E) volstort.

Samen werd dus twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ) volstort, zodat het kapitaal voor twee/derden

(2/3) is volstort.

E. BEWIJS VAN DEPONERING:

Dit voormeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in

oprichting, geopend bij de KBC Bank, onder nummer 6E27 7370 4096 6173. Het bewijs van deponering onder

vorm van een attest op 17 december 2013 afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan mij notaris

overhandigd en wordt door mij bewaard.

F, KOSTEN VAN OPRICHTING: (...)

ll, STATUTEN.

In aansluiting op het voorgaande hebben de comparanten, Mij, Notaris, verzocht akte te verlenen van de

statuten van de vennootschap, die luiden als volgt:

TITEL EEN : BENAMING - ZETEL- DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN: MAATSCHAPPELIJKE BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar

naam luidt: " JeS".

ARTIKEL TWEE: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

Als eerste adres heeft de vennootschap: 9090 Melle, Gontrode Heirweg 85.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de

perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan verplaatst worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of Brusselse Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder die zorgt voor bekendmaking hiervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen, of opslagplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België of in het buitenland.

ARTIKEL DRIE: DOEL.

De Zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op diensten verleend door een studie-, organisatie- en consulting bureau inzake marketing en advertising. Deze activiteiten omvatten onder andere promoten, salespromotion, actiemarkt, assortimentsbepaling en --analyse, mediaplanning, telemarketing, marktstudie en alle andere activiteiten in de verband met marketing en advertising in de meest ruime betekenis van het woord.

De bedrijvigheid van directieconsulent inzake human resources, organisatie, beheer, bedrijfsbeleid en meer in het algemeen het verstrekken van raad en bijstand in juridische, commerciële, communicatieve, financiële, administratieve, bedrijfseconomische en alle andere mogelijke aangelegenheden.

De aanwerving, de selectie, de vorming, training, coaching en het ter beschikkingstellen van personeel, dit wel in België als in het buitenland.

Het verwerven, in eigendom of anderszins, van bedrijfsuitrusting van gelijk welke aard, om deze ten bezwarende titel ter beschikking te stellen van derden in het kader van wetenschappelijk, professioneel of administratief dienstbetoon.

De deelneming, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de opslorping, het beheer en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen, aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

Het uitoefenen van mandaten van bestuur in vennootschappen of ondernemingen van gelijk welke aard.

Het verwerven van participaties onder gelijk welke vorm, in gelijk welke Belgische of buitenlandse ondernemingen, en het beheer van deze participaties.

Het huren en verhuren, aan- en verkopen van roerende en onroerende goederen,

In het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die in verband kunnen gebracht worden met wat hiervoor niet limitatief werd opgesomd.

Dit alles zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden of ais tussenpersoon, makelaar of anderszins, en zowel in België als in het buitenland, maar steeds met uitsluiting van activiteiten voorbehouden aan wettelijke gereglementeerde beroepen, in zoverre althans de vennootschap niet aan de vestigingseisen zou voldoen.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden,

De vennootschap heeft ook tot doel

Voor eigen rekening, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen,

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in medewerking met derden bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering,

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van beleggingsadviezen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

-Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiingen, de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, het kort optreden als tussenpersoon in de handel.

-Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. -E-business integratie in ondernemingen

-Usabiliy criteria van websites (consultancy)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft ook als doel :

Het klaarmaken, thuisbezorgen en serveren van maaltijden en bereide schotels

Het organiseren en verzorgen van banketten, lunches, recepties, banketten enzovoort.

Om dit doel te bereiken mag de vennootschap alle aankopen verrichten van grondstoffen en hulpmaterialen

en diensten van derden, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

ARTIKEL VIER: DUUR.

De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbepaalde duur. (...)

TITEL TWEE ; KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL-AANDELEN

Het kapitaal van de vennootschap werd bij de oprichting van de vennootschap vastgesteld op

achttiendtsizestid zeshonderd euro (18.64(1,00¬ ).

Het is twee derden geplaatst en verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde,

elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend. (...)

ARTIKEL ZEVEN: WIJZIGING VAN HET KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verlaagd worden bij beslissing van de algemene vergadering

van de vennoten, in de vormen en de voorwaarden welke voor het wijzigen van de statuten zijn voorgeschreven

en met inachtneming van de hierna volgende bepalingen. (...)

TITEL DRIE : BESTUUR - TOEZICHT,

ARTIKEL TWAALF: ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere al dan niet statutaire zaakvoerders, al dan niet

vennoten

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon

aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of

werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor

rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een

opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger

gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

vervullen.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die

nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die

handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL DERTIEN: MACHTEN.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte en treedt namens haar op.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn beschikken zij ieder afzonderlijk over aile machten en bevoegdheden

voorzien door de wettelijke bepalingen terzake.

ARTIKEL VEERTEEN: VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht,

zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de

handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL VIJFTIEN; BIJZONDERE VOLMACHTEN.

De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap

aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde

rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun

verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven

volmacht. (...)

TITEL VIER : ALGEMENE VERGADERINGEN.

ARTIKEL NEGENTIEN: BIJEENKOMST.

Jaarlijks op de laatste vrijdag van de maand maart om 19.00 uur wordt de gewone algemene vergadering

gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap,

of in de plaats aangeduid in de oproeping de eerst volgende werkdag. (...)

ARTIKEL DRIEENTWINTIG: VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kunnen vennoten die verhinderd zijn zich slechts laten vertegenwoordigen

door een medevennoot, aan wie zij schriftelijke of per telefax volmacht verlenen, en die slechts hou-ader mag

zijn van één enkele volmacht.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de

handtekening; er kan ook op dezelfde wijze bij fax of bij E mail worden gestemd, hij wordt aangetekend aan de

vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. (...)

TITEL VIJF: BOEKJAAR - INVENTARIS

JAARREKENING - WINSTVERDELING.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG; JAARREKENING.

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en, indien de wet het vereist, het jaarverslag,

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één geheel.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG: WINSTVERDELING,

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

TITEL ZES : ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL DERTIG: ONTBINDING.

De vennootschap is niet ontbonden door de onbekwaamverklaring, de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding van de vennootschap plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ARTIKEL EENENDERTIG: WIJZE VAN ONTBINDING EN VEREFFENING.

Behoudens de bij de wet voorziene redenen, wordt de vennootschap ontbonden tengevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten.

Het voorstel tot ontbinding van een vennootschap wordt voorafgegaan door een verslag van de zaakvoerder(s), waarbij een staat van activa en passiva van ten hoogste drie maanden oud wordt gevoegd. Deze staat wordt door een bedrijfsrevisor of een externe accountant gecontroleerd.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaak-voerder tenzij de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen.

Tenzij de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien bij artikel dertien van de statuten.

De vereffenaars treden pas in functie nadat hun aanstelling door de algemene vergadering wordt goedgekeurd door de bevoegde rechtbank van koophandel.

SLOTBEPALINGEN.

ARTIKEL TWEEENDERTIG: KEUS VAN WOONPLAATS.

De zaakvoerder(s), commissaris(sen) en vereffenaar(s), die in het buitenland woonachtig zijn, worden geacht voor de uitoefening van hun opdracht, woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hun in verband met de afhandeling van de vennootschapszaken alle mededelingen, beteke-iningen en dagvaardingen rechtsgeldig kunnen worden gedaan.

ARTIKEL DRIEENDERTIG: GEMEEN RECHT.

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk werd geregeld, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

III. OVERGANGSBEPALING.

A. VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het wetboek van vennootschappen.

B. BENOEMING ZAAKVOERDER(s).

De algemene vergadering der vennoten erkent lezing te hebben ontvangen van de bepalingen van het koninklijk besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 waarbij aan bepaalde veroordeelden en aan de gefailleerden verbod wordt opgelegd om bepaalde ambten, beroepen en werkzaamheden uit te oefenen en waarbij aan de rechtbank van koophandel de bevoegdheid wordt toegekend dergelijk verbod uit te spreken.

De algemene vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen om twee zaakvoerders te benoemen en om in deze functie aan te duiden als niet statutaire zaakvoerders de heer Johannes Heye, voornoemd, en mevrouw Stefanie Pennoit, voornoemd, die beiden aanvaard, vanaf 1 januari 2014;

Deze verklaart niet onder de toepassing te vallen van voormeld koninklijk besluit.

C. AANVANG EN EINDE VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat het eerste boekjaar zal aanvangen op 1 januari 2014

en eindigen op 30 september 2015.

De algemene vergadering beslist dat de eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste

vrijdag van de maand maart om 19.00 uur in het jaar 2016.

D. AANSTELLING COMMISSARIS.

De comparanten verklaren dat uit te goede trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissarissen wenst te benoemen zodat de vennootschap niet beschikt over een afzonderlijk orgaan van controles

E. OVERNEMEN VAN VERBINTENISSEN.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zádra de ' vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

F. VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Fiduro BVBA, met zetel te 9270 Laame, Heirweg 53, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of doorhaling in de Kruispuntenbank voor Ondernemingen en voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B,T.W. en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christophe Delrive

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- kopij financieel plan

- kopij bankattest oprichting

Voor-behoude n aan het Beiaisch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de

perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JES

Adresse
GONTRODE HEIRWEG 85 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : Gontrode
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande