JIJON PEDIATRICS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JIJON PEDIATRICS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.984.735

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 25.04.2014 14100-0434-011
12/12/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOd Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0842.984.735 Benaming

(voluit) :

(verkort) .

JIJON PEDIATRICS

III i

*12200410* 11 u

NEERGELEGD

3 CEC, 2012

RECamlfig,ZK VAN

'" .r :OPHi,NDF-",_ TE GENT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Merelstraat 27 - 9810 i\lcca Lh

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bekrachtiging artikel 60 W. Venn.

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 31 januari 2012.

Artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt dat zij die in naam van een vennootschap in oprichting en vooraleer deze vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in enigerlei hoedanigheid een verbintenis hebben aangegaan, persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zijn, behalve wanneer de vennootschap binnen de twee jaar na het ontstaan van de verbintenis rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zij de verbintenis binnen de twee maanden na deze datum heeft overgenomen. In dit geval wordt de verbintenis geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan.

' Het uittreksel van de oprichtingsakte van de vennootschap werd per 23 januari 2012 ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd, zodat de vennootschap m.i.v. die datum rechtspersoonlijkheid heeft.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigt de zaakvoerder hierbij alle, verbintenissen die zijn aangegaan in de maand december 2011 in naam van de vennootschap in oprichting. JIJON PEDIATRICS t.o.v. Centre Hospitalier de Mouscron, Avenue de Fécamp 49, 7700 Moeskroen.

Teneinde de juiste toepassing van de belastingwetgeving niet te verhinderen en de economische realiteit te bewaren zal deze bekrachtiging eveneens gelden voor de kosten die gedurende deze periode werden gedaan of gedragen. Opdat deze kosten in overeenstemming zouden zijn met de werkelijkheid worden zij geraamd op 1/12 van de jaarkost.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Jan Steurtewagen, met woonplaats te 9890 Gavere, Aalbroekstraat 54, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met de bevoegdheid om alleen op te treden, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake BTW, bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, fiscale administraties, de registratiecommissie, de erkenningscommissies en de sociaalrechterlijke instellingen en met het oog op alle huidge en toekomstige wijzigingen en schrappingen van deze inschrijvingen.

De beschrijving van de administratieve verplichtingen en bevoegdheden is louter exemplatief en niet beperkend.

Gedaan te Nazareth, op 31 januari 2012

Priscilla JIJON MORANTE, zaakvoerder

Bijlagen bij hef Bélgiscli Sfaatsbïad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/05/2012
ÿþ} Vod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11Ï,11Ï111!1111111Ill

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







NEERGELEGD

0 il MEI 2012

RECHTBMVA1

KOOxHAN I.GEN't

.-.-_,~....



Ondernemingsnr : 0842.984.735

Benaming

(voluit) : Jijon Pediatrics

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9810 Nazareth, Merelstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verbeterend akte

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op drie mei tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie, met betrekking tot de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jijon Pediatrics" met zetel te 9810 Nazareth, Merelstraat 27 en ondernemingsnummer 0842.984.735:

1. Dat bij akte verleden voor ondergetekende notaris op twintig januari tweeduizend en twaalf (met volgend registratierelaas: Geregistreerd tien bladen geen verzendingen te DEINZE op eenendertig tweeduizend en elf. Boek 505, Blad 83, Vak 4. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Voor de ea. Inspecteur, (getekend), Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent), de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jijon Pediatrics" opgericht werd.

2. Dat in deze akte van oprichting de volgende tekst vermeld staat:

"Artikel drie : Doel.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- De uitoefening van de geneeskunde, meer in het bijzonder de activiteit van geneesheer-specialist met " specialisatie in pediatrie (kindergeneeskunde), in naam en voor rekening van de vennootschap, met in acht name van de regels van de medische plichtenleer en met in acht name van de normale vergoeding van het door de geneesheer-vennoot of de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

De geneesheren-vennoten, die allen ingeschreven dienen te zijn op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, komen overeen hun volledige medische activiteit in vennootschap te brengen. De honoraria voortkomende uit de medische activiteiten van de vennootschap of van de geneesheren-vennoten worden geïnd op naam en voor rekening van de vennootschap.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten ter uitoefening van de geneeskunde;

- Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een meest adequete praktijkuitoefening mogelijk te maken;

De organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de pediatrie of de geneeskunde in het algemeen.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

Door middel van het akkoord van de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, mag zij deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag in het algemeen alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële, onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft, alsook de medische roeping.

Op de laatste DIz. van Luik B vermelden . Recta . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap garandeert aan elke geneesheer-vennoot dat hij zijn beroep in volle onafhankelijkheid mag uitvoeren met respect voor de medische beroepsregels, de diagnostische en therapeutische vrijheid en met vrije patiëntkeuze.

Zij verbiedt elke vorm van commercialisering van het medisch beroep, directe of indirecte collusie, dichotomie en overconsumptie."

3. Dat wegens een materiële vergissing in de beschrijving van artikel 3 van de statuten betreffende het doel, de woorden "of voor rekening van derden" dienen te worden geschrapt.

4. Dat artikel 3 van de statuten bijgevolg luidt als volgt:

"Artikel drie : Doel.

De vennootschap heeft tot doet voor eigen rekening:

- De uitoefening van de geneeskunde, meer in het bijzonder de activiteit van geneesheer-specialist met specialisatie in pediatrie (kindergeneeskunde), in naam en voor rekening van de vennootschap, met in acht name van de regels van de medische plichtenleer en met in acht name van de normale vergoeding van het door de geneesheer-vennoot of de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

De geneesheren-vennoten, die allen ingeschreven dienen te zijn op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, komen overeen hun volledige medische activiteit in vennootschap te brengen. De honoraria voortkomende uit de medische activiteiten van de vennootschap of van de geneesheren-vennoten worden geïnd op naam en voor rekening van de vennootschap.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten ter uitoefening van de geneeskunde;

- Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een meest adequete praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- De organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en (essencycli in verband met de pediatrie of de geneeskunde in het algemeen.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

Door middel van het akkoord van de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, mag zij deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag in het algemeen alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen, Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële, onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft, alsook de medische roeping.

De vennootschap garandeert aan elke geneesheer-vennoot dat hij zijn beroep in voile onafhankelijkheid mag uitvoeren met respect voor de medische beroepsregels, de diagnostische en therapeutische vrijheid en met vrije patiëntkeuze.

Zij verbiedt elke vorm van commercialisering van het medisch beroep, directe of indirecte collusie, dichotomie en overconsumptie."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persolo)nteni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden aan hot Belgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/02/2012
ÿþMod Wmtl 11.5

MJIM

1IN~VI~~MIII^IIIII~~INII~IN

+1203959Q*

NEERGELEGD

- 3 -02- 2012

RRCI-rfBWe yAN

KOOPHANDELigguerr

Voor-behoudE aan hel Belgiscl staatsbla

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0842.984.735

Benaming

(voluit) : JIJON PEDIATRICS

(verkort) :

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Merelstraat 27, 9810 Nazareth

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan. Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W.Venn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/01/2012
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12300637*

Neergelegd

23-01-2012



Griffie

0842984735

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 9810 Nazareth Merelstraat 27 Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Jozef VERSCHUEREN, Notaris te Nazareth, op twintig januari tweeduizend twaalf, te registreren, blijkt dat:

Mevrouw JIJON MORANTE Priscilla Marlene, geboren te Guayaquil Guayas (Ecuador) op zestien november negentienhonderd negenenzestig, echtgenote van de heer DE CONINCK Toni Cyriel André, journalist, geboren te Gent op negentien november negentienhonderd zeventig, wonende te 9810 Nazareth, Merelstraat 27.

ondergetekende notaris verklaart hebben een Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA), met als benaming  Jijon Pediatrics , op te richten, waarvan het kapitaal vastgesteld is op 18.600 EUR, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, waarop werd ingeschreven tegen inbreng in geld, door mevrouw Jijon Morante Priscilla, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek der Vennootschappen werd een bedrag van 12.500,00 EUR gestort, voor de oprichting van de vennootschap op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank. Dit blijkt uit een bewijs van deponering de dato negentien januari tweeduizend en twaalf, dat door de notaris ten kantore bewaard zal worden, in het dossier van de vennootschap.

De statuten vermelden onder meer in het bijzonder:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) naar Belgisch recht opgericht onder de naam:  Jijon Pediatrics .

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9810 Nazareth Merelstraat 27.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de

zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, overgebracht

worden.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal vooraf worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad

van de Orde van Geneesheren.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in

België en in het buitenland, mogen oprichten.

3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- De uitoefening van de geneeskunde, meer in het bijzonder de activiteit van geneesheer-specialist met specialisatie in pediatrie (kindergeneeskunde), in naam en voor rekening van de vennootschap, met in acht name van de regels van de medische plichtenleer en met in acht name van de normale vergoeding van het door de geneesheer-vennoot of de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen. De geneesheren-vennoten, die allen ingeschreven dienen te zijn op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, komen overeen hun volledige medische activiteit in vennootschap te brengen. De honoraria voortkomende uit de medische activiteiten van de vennootschap of van de geneesheren-vennoten worden geïnd op naam en voor rekening van de vennootschap.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Jijon Pediatrics

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten ter uitoefening van de geneeskunde;

- Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een meest adequete praktijkuitoefening mogelijk te maken; - De organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de pediatrie of de geneeskunde in het algemeen.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

Door middel van het akkoord van de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, mag zij deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag in het algemeen alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële, onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft, alsook de medische roeping.

De vennootschap garandeert aan elke geneesheer-vennoot dat hij zijn beroep in volle onafhankelijkheid mag uitvoeren met respect voor de medische beroepsregels, de diagnostische en therapeutische vrijheid en met vrije patiëntkeuze.

Zij verbiedt elke vorm van commercialisering van het medisch beroep, directe of indirecte collusie, dichotomie en overconsumptie.

4  DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur te rekenen van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid

verkrijgt.

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) verdeeld in honderd (100)

gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch die elk een fractie van één/honderdste

(1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam en mogen niet in borg worden gegeven.

Het kapitaal is bij de oprichting volstort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

6 - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, waarvan ten minste één aandeelhouder is, benoemd door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid.

Voor medische aangelegenheden dient de zaakvoerder een arts-geneesheer te zijn. Voor de niet-medische aangelegenheden mag de zaakvoerder een niet-vennoot zijn, natuurlijke persoon of rechtspersoon.

De mandaten zijn beperkt in de tijd en kunnen worden vergoed.

Wanneer de vennootschap slechts één aandeelhouder telt, mag de enige vennoot benoemd worden tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap. Ingeval er meerdere aandeelhouders zijn of wanneer het een medezaakvoerder niet-vennoot betreft, zal het mandaat van de zaakvoerder automatisch beperkt worden tot zes jaar, verlengbaar. Het bedrag van de vergoeding zal worden bepaald door de algemene vergadering in akkoord met al de aandeelhouders zonder dat deze vergoeding in het nadeel mag zijn van één of meerdere aandeelhouders. Het bedrag moet in overeenstemming zijn met de effectief gerealiseerde prestaties van de zaakvoerder.

Ingeval van overlijden van de enige aandeelhouder en indien één de erfgenamen of legatarissen een geneesheer is, ingeschreven op de Lijst van de Orde van Geneesheren, zal hij het mandaat van de zaakvoerder uitoefenen. De zaakvoerder niet-geneesheer mag geen enkele medische taak uitoefenen en dient de medische deontologie te respecteren, in het bijzonder het beroepsgeheim.

Bestuur.

De zaakvoerder heeft alle bevoegdheden om in naam van de vennootschap te handelen. Hij mag alle noodzakelijke of nuttige handelingen verrichten voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die uitdrukkelijk door de wet voorbehouden zijn voor de algemene vergadering.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Hij oefent zijn beroep in volle onafhankelijkheid uit onder zijn persoonlijke naam, met respect voor de wettelijke en deontologische regels. Hij onthoudt zich van iedere maatregel die de vrije keuze van geneesheer door de patiënt verhindert. Hij draagt de beroepsaansprakelijkheid voor dewelke hij zich laat verzekeren bij een solvabele verzekeringsmaatschappij.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder mag zijn bevoegdheden enkel overdragen aan een geneesheer ingeschreven op de Lijst van de

Orde der Geneesheren indien het gaat om handelingen die verband houden met de geneeskunde.

De door de zaakvoerder gevolmachtigde niet-geneesheer mag geen enkele handeling stellen met een medisch

karakter en dient de medische deontologie en het beroepsgeheim te respecteren.

(...)

Notulen.

De notulen van de algemene en bijzondere algemene vergadering worden ondertekend door de vennoot-

zaakvoerder. Zij worden op de zetel van de vennootschap bewaard. Zij moeten op eerste verzoek van de

Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden.

Vertegenwoordiging

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De

vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger(s).

7 - ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de derde dinsdag van de maand maart om twintig (20) uur moet een jaarvergadering gehouden worden.

8  BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en wordt op dertig september van het daaropvolgende jaar

afgesloten.

9  WINSTVERDELING

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1) Voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's; Een reserve kan enkel worden aangelegd met eenparig akkoord van de geneesheer-vennoten tenzij de provinciale raad van geneesheren een andere meerderheid aanvaardt; de omvang van de reserve moet overeenstemmen met het doel van de vennootschap en mag geen speculatiedoeleinden verdoezelen noch de belangen van bepaalde vennoten in gevaar brengen.

2) Voor het uitkeren van een redelijk dividend.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte

op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen

zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode

tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de

vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van

Vennootschappen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de

bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de

oprichtingsakte.

ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9810 Nazareth, Merelstraat 27.

BEGIN- EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van twintig januari tweeduizend en twaalf en zal worden

afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, voor de duur van diens medische activiteiten binnen de

vennootschap, indien deze een eenpersoonsvennootschap blijft:

- Mevrouw Priscilla JIJON MORANTE, voornoemd.

Haar mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN

OPRICHTING.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld sedert één januari tweeduizend en twaalf in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT.

Volmacht wordt gegeven aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BEBOTAX, met zetel te 9890 Gavere, Aalbroekstraat 54 en meer bepaald aan haar aangestelde, de heer Jan Steurtewagen, om alle formaliteiten in verband met het Ondernemingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere akten. Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderlijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd: - uitgifte van oprichtingsakte

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Notaris Jozef Verschueren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JIJON PEDIATRICS

Adresse
MERELSTRAAT 27 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande