JODM CONSULT

Divers


Dénomination : JODM CONSULT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 894.926.057

Publication

16/05/2014
ÿþOp de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persolo}n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neertegging ter griffie van de akte

II

R

~W

r

NEERGELEGD

- 6 MEI 2014

RECHTBAR?f :

KOOPHAkItne.

Ondernerningsnr : 0894.926.057

Benaming

(voluit) : JoDM Consult in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NEVELSE WARANDE 13/A - 9830 SINT-MARTENS-LATEM (volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening - Bijzondere Algemene Vergadering dd. 22/04/2014

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders dd. 22/04/2014, blijkt :

EERSTE BESLUIT

De heer De Mey Jozef brengt in zijn hoedanigheid van vereffenaar verslag uit over de stand

der rekeningen.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT

Na beraadslaging keurt de algemene vergadering de rekeningen van de vereffening goed en geeft

zonder enig voorbehoud décharge aan de heer De Mey Jozef, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem,

Nevelse Warande 13/A, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast dat de afrekening van de vereffening afgesloten is en dat bijgevolg

de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard

worden gedurende zeven jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de sluiting van de vereffening bij

de heer De Mey Jozef wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nevelse Warande 13/A.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

De Mey Jozef,

Vereffenaar

y Vae«` ~~ teeViv

28/02/2014
ÿþmod 11.1

4.;= , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- i

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i







1Q 53012*



19 Ff.U. Wit

RECHTBANK VAN

KOOPHANDE TE ENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0894.926.057 ti

ii

Benaming (voluit) : JoDM Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nevelse Warande 13/A

9830 Sint-Martens-Latem

11

Ii

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM GEWONE ALGEMENE VERGADERING - ii VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - AANSTELLING VEREFFENAAR

1,

:1

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van;; de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkten aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael -- De Brauwere" te Gent op negen december tweeduizendti dertien, geregistreerd te GENT 2 de 11 DEC 2013 boek 254, blad 14, vak 03, zes rollen, twee verz.ti ;; Ontvangen: VIJFTIG euro (¬ 50,00) De Eerstaanwezend Inspecteur (get.) S. HAEGEMAN, dat delI buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,` "JQDM Consult" (opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Bael te Gent, op tien januari;; tweeduizend en acht), heeft beslist hetgeen volgt:

* De vergadering besluit het boekjaar van de vennootschap beginnende op één januari en;; eindigend op eenendertig december van ieder jaar te wijzigen, om voortaan te beginnen op een juliti en te eindigen op dertig juni van het daaropvolgende jaar, met dien verstande dat het op een januari;; tweeduizend dertien begonnen boekjaar zal eindigen op dertig juni tweeduizend veertien, enit overeenkomstige wijziging van het eerste lid van artikel 30 der statuten, om de tekst ervan tel; ;; schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

,; "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een juli en eindigt op dertig juni van het:;

daaropvolgende jaar." * De vergadering besluit het tijdstip van de jaarvergadering van de vennootschap te wijzigen,;; welke voortaan zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand december om achttien uur,;, en overeenkomstige wijziging van het eerste lid van artikel 21 der statuten, om de tekst ervan telt ¬ ~ schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

ti "De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar;;

i worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand december om achttien uur." * De voorzitter heeft het verslag van de zaakvoerder voorgelezen. Dit verslag geeft een omstandige toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag is eenli staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, vastgesteld op dertig september;; tweeduizend dertien, ook opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor. De vergadering heeft vervolgens het verslag onderzocht, opgemaakt overeenkomstig artikel 181;; van het Wetboek van Vennootschappen door de burgerlijke vennootschap die de vorm van een;; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "AUDITAS  DBW", mee 1: zetel te 9300 Aalst, Keizersplein 40a, Bus 4, over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het;;

verslag van het bestuursorgaan. "

.,

il De conclusies van het verslag dat de bedrijfsrevisor heeft opgemaakt overeenkomstig artikel 181,1;

ii paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen luiden als volgt:

"8" Besluit

1i ,1

1,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het 1 bestuursorgaan van de vennootschap BVBA JoDM Consult, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Nevelse Warande 13/A, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 30 september 2013,

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 366.168,35 EUR en een netto-actief van 300.847,74 EUR.

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s).

Aalst, 4 december 2013.

BVBA Auditas  DBW

vertegenwoordigd door

Sven Vansteelant

Bedrijfsrevisor"

* De algemene vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen en op de staat van activa en passiva geen opmerkingen werden gemaakt door de enige vennoot, De algemene vergadering besluit zich volledig aan te sluiten bij de inhoud daarvan, in het bijzonder bij de conclusies van het verslag, en zij heeft deze verslagen en de staat van activa en passiva volledig goedgekeurd.

* De algemene vergadering heeft daarop beslist tot de ontbinding van de vennootschap, te rekenen vanaf negen december tweeduizend dertien.

De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening vanaf het vermelde ogenblik.

* De vergadering heeft beslist te benoemen tot vereffenaar:

De heer Jozef De May, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nevelse Warande 13/A.

Deze benoeming zal overeenkomstig artikel 184 §2 van het wetboek van vennootschappen voorgelegd worden ter bevestiging aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Gent. De opdracht van de vereffenaar is onbezoldigd.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen. De vereffenaar mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving. De vereffenaar mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

De vereffenaar mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

* Ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap, heeft de algemene vergadering kennis genomen van het ontslag van de (enige) zaakvoerder, met name de heer Jozef De Mey, voornoemd.

* De algemene vergadering heeft verklaard volledige en algehele kwijting te verlenen, zonder enig voorbehoud of beperking, aan de zaakvoerder van de ontbonden vennootschap voor de uitoefening van zijn opdracht.

* Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, heeft de vergadering beslist de statuten ais volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 4 waarin het doel omschreven is, werden opgeheven en vervangen door volgende tekst

"Artikel 1.

De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening.

Haar benaming luidt "JoDM Consult".

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is. Artikel 2.

De vennootschap bestaat nog enkel voort voor haar vereffening.

Artikel 3.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland:

Het verlenen van adviezen, consulting van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, het organiseren en uitgeven van cursussen en opleidingen; dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen maatschappelijk doel;

Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven;

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't korttussenpersoon en de handel;

Het onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

Holdingvennootschap: zowel in België als in het buitenland, het kopen, verkopen, afstaan, ruilen en het beheer van alle roerende waarden, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, het nemen van participatie onder welke vorm ook in en het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen van industriële, commerciële, financiële, onroerende aard,zowel bestaande of op te richten ondernemingen alsook alle roerende en onroerende investeringen en financiële verrichtingen, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen.

De vennootschap kan namelijk alle onroerende goederen, effecten, waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten verkrijgen door aankoop, ruiling, inbreng, intekeningen, koop of levering, optie tot aankoop en op iedere andere manier, deelnemen aan alle verenigingen, syndicaten voor studie of opzoekingen en aan alle samensmeltingen; haar portefeuille van effecten en participaties beheren en productief maken, onder meer door het beheer, het toezicht, de controle, de documentatie, de financiële of andere bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft; deze waarden realiseren of liquideren, door afstand, verkoop of op een andere wijze.

Patrimoniumvennootschap: de handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen, woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond; de verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen; de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, en zo meer; verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's.

De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen; onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Zij mag ontlenen en leningen toestaan evenals aan derden alle waarborgen toestaan, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomming liggen.

- Zij mag het mandaat van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Het waarnemen van aile bestuurdersopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

- Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap in het algemeen alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen mag doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, ermee verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig;

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Nevelse Warande 13/A.

Een besluit tot verplaatsing van de zetel van een vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank overeenkomstig artikel 183 §3 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Artikel 8.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand december om achttien uur.

Artikel 9.

De houders van aandelen op naam moeten tenminste drie werkdagen voor de vergadering de vereffenaar van hun inzicht om aan de vergadering deel te nemen, op de hoogte brengen, indien de vereffenaar dit vereist in de oproeping.

Artikel 10.

De vereffenaars moeten elk jaar de jaarrekening opstellen, die voorleggen aan de algemene vergadering, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend,

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Deze staten worden bij het vennootschapsdossier gevoegd,

Artikel 12.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

* Met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen werd bijzondere volmacht verleend aan de vereffenaar, met macht om afzonderlijk en alleen te handelen, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen en de nodige verrichtingen uit te voeren met betrekking tot de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

'd

mod 11.1

Kruispuntenbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de belasting over de toegevoegde

waarde en eventuele andere administraties, naar aanleiding van deze akte, hiertoe aile pleegvormen

te vervullen en documenten te ondertekenen.

- Er blijkt uit een vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent van tien februari tweeduizend

veertien dat de benoeming van de heer Jozef De Mey als vereffenaar van de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "JoDM Consult" werd bevestigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van proces-verbaal van 09/12/2013, met verslag van de zaakvoerder en verslag van de

bedrijfsrevisor;

- Coördinatie van de statuten van 16/12/2013;

- Kopie homologatiebeslissing van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.07.2012 12365-0231-011
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11358-0458-013
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 29.07.2010 10374-0301-015
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 25.08.2009 09630-0078-011

Coordonnées
JODM CONSULT

Adresse
Zetel : NEVELSE WARANDE 13/A - 9830 SINT-MARTENS-LATEM (volledig adres)

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande