JOHNNY PEERSMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOHNNY PEERSMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.699.771

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.05.2014, NGL 30.09.2014 14625-0365-014
07/01/2013
ÿþMod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbias[ bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : C50599 \4 /

Benaming 'J

(voluit) : BVBA Johnny Peersman

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Belzeledorp 20/201 - 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, meester Jean-Luc BUYSSE, notaris te Zetzate, op twintig december tweeduizend en twaalf, nog te registreren, blijkt dat

1. De heer Peersman, Johnny Arthur, geboren te Clinge (Nederland) op achtentwintig augustus negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 67.08.28 407-22, identiteitskaart nummer B 0367706 76, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9940 Evergem, Belzeledorp 20/201

2. De heer Peersman, Zeno Elianna, geboren te Gent op veertien augustus negentienhonderd vierennegentig, nationaal nummer 94.08,14 201-51, identiteitskaart nummer 591-3384719-06, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9920 Lovendegem, Kerkstraat 34

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "BVBA Johnny Peersman".

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam die elk één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven door middel van enerzijds inbreng in speciën en anderzijds inbreng in natura, waarvoor hen honderd zesentachtig (186) aandelen worden toegekend.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volstort is als hierna gemeld.

Het maatschappelijk kapitaal is als volgt gevormd:

1. deels door inbreng in geld.

De heer Johnny Peersman verklaart dat door hem op honderd vijftig (150) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd euro (100 ¬ ) per aandeel, volstort ten belope van één/vijfde of drieduizend euro (3.000,00 ¬ ).

Ter vergelding van deze inbreng worden aan de inbrenger honderd vijftig (150) aandelen toegekend.

De heer Zeno Peersman verklaart dat door hem op twee (2) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd euro (100 ¬ ) per aandeel, volstort ten belope van één/vijfde of veertig euro (40,00 E). Ter vergelding van deze inbreng worden aan de inbrenger twee (2) aandelen toegekend.

De gelden zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op achttien december tweeduizend en twaalf op een bijzondere rekening op de naam van de vennootschap in oprichting nummer 652-8278260-71 bij Record Bank nv te Gent.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

2. deels door inbreng in natura.

a. Verslag van de revisor.

De heer Peter Leyns, bedrijfsrevisor, met kantoor te 9940 Evergem, Wippelgem Eindeken 54B, aangesteld door de heer Johnny Peersman, heeft een bedrijfsrevisoraal verslag opgesteld zoals voorgeschreven door het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

b. Verslag van de oprichters.

De oprichters hebben een bijzonder verslag opgesteld, zoals voorschreven door het laatste lid van zelfde

artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen

C. Inbreng van activabestanddelen uit handelszaak

De heer Johnny Peersman, verklaart in de vennootschap in te brengen, de handelszaak aan hem

toebehorend en door hem uitgebaat te 9940 Evergem, Belzeledorp 20/201, ingeschreven in het

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

A

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

Iu11i~s~es im7Lu~i

13 03~1

iu

~I

NEERGELEGD

24 DEC. 2012

RECHTEMMVAN

KOOPHANDEL TE G. NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belgé

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtspersonenregister te Gent en thans gekend onder het ondernemingsnummer 0740400901, met BTW-

nummer BE0740400901.

Ter vergelding van deze inbreng worden aan de inbrenger vierendertig (34) aandelen toegekend.

Samengevat:

De honderd zesentachtig (186) aandelen zijn door de oprichters als volgt onderschreven:

1. De heer Johnny Peersman titularis van honderd vierentachtig (184) aandelen;

2. De heer Zeno Peersman titularis van twee (2) aandelen.

Totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen.

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem, Belzeledorp 20/201. De zetel zal kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder bijhuizen en agentschappen in België of in het buitenland oprichten.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening evenals in naam en voor rekening van derden :

-Vervaardigen en installeren van metalen constructiewerken en delen ervan in inox en metaal

-Uitvoeren van laswerken en onderhoudswerken aan metalen installaties en constructies, de aankoop en verkoop van materialen dienstig om voornoemde activiteiten te realiseren.

De vennootschap kan alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt, verband houdt of bijdraagt tot de realisatie ervan.

Het deelnemen in Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, door inschrijving, inbreng, ruil, koop, afstand, fusie of op welke andere wijze ook.

Het beleggen, beheren, valoriseren en cederen van roerende waarden en bezittingen, onder meer van participaties in andere vennootschappen. Het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen. De vennootschap heeft evenwel niet tot doel beleggingsadvies te verschaffen aan derden, noch aan vermogensbeheer te doen voor derden, of andere activiteiten zoals geregeld bij de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan tot waarborg van haar eigen verbintenissen borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Ze mag ondermeer :

onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen; haar onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

- de vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of op om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven, verenigingen of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van samenhorigheid of samenhang vertoont met de hare.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf heden

BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Benoeming statutaire zaakvoerders:

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer Peersman Johnny Arthur, voornoemd, en die verklaart het mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enig verbod, dit mandaat uit te oefenen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. BEVOEGDHEID : Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de voorlaatste vrijdag van mei om achttien uur ter maatschappelijke zetel of op plaats te bepalen in de oproepingen.

BOEKJAAR :Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar.

VERDELING: Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat aile lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN :

1. Eerste boekjaar :

Bij uitzondering loopt het eerste boekjaar vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter

griffie waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft tot 31 december 2013.

2. Eerste jaarvergadering :

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de voorlaatste vrijdag van mei 2014

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Luc BUYSSE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de oprichters

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JOHNNY PEERSMAN

Adresse
BELZELEDORP 20, BUS 201 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande