JOMA-PARTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JOMA-PARTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 866.379.452

Publication

06/10/2014
ÿþ Mat 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111MULI

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 5 SEP, 2011a

Griffie

Ondernemingsnr : 0866.379.452

Benaming

(voluit) : JOMA-PARTS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gefusilleerdenlaan 29 - 9600 Ronse

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN BESTUURDERS BENOEMING VAN BESTUURDERS













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Notulen van de Bijzondere Algemene vergadering van Aandeelhouders gehouden op 22 september2014 op de maatschappelijke zetel



De uiteenzetting van de voorzitter wordt, na verificatie door de stemopnemer, als waarachtig en juist erkend door de vergadering. De vergadering erkent dat ze geldig is samengesteld en gaat over tot beraadslaging over de agendapunten:

1.De vergadering neemt akte van het ontslag van de Heer DESCHAUMES David, wonende te 9600 Ronse, Viermaartlaan 13, als bestuurder met ingang vanaf heden. Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het ontslag als bestuurder van de Heer DESCHAUMES David voornoemd, te aanvaarden en dankt hem voor de bewezen diensten en geeft hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering neemt akte van het ontslag van de Heer DE GROOT Robert, wonende te 9600 Ronse, Gefusilleerdenlaan 29, ais bestuurder met ingang vanaf heden. Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het ontslag ais bestuurder van de Heer DE GROOT Robert voornoemd, te aanvaarden en dankt hem voor de bewezen diensten en geeft hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering neemt akte van het ontslag van de Heer DESCHAUMES Dirk, wonende te 9600 Ronse, Hoogstraat 28/0301, ais bestuurder met ingang vanaf heden Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het ontslag als bestuurder van de Heer DESCHAUMES DIRK voornoemd, te aanvaarden en dankt hem voor de bewezen diensten en geeft hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering neemt akte van het ontslag van Mevrouw STEENHAUT Claire, wonende te 9600 Ronse, Gefusilleerdenlaan 31, als bestuurder met ingang vanaf heden. Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het ontslag als bestuurder van Mevrouw STEENHAUT Claire voornoemd, te aanvaarden en dankt haar voor de bewezen diensten en geeft haar kwijting voor de uitoefening van haar mandaat.





2.Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de BVBA JMC 289, met de zetel te 9600 Ronse, Gefusilleerdenlaan 31, te benoemen als bestuurder met ingang vanaf heden tot de algemene vergadering van 2020, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer DESCHAUMES Johan.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de BVBA OTENTIEK, met de zetel te 9600 Ronse, Viermaartiaan 13, te benoemen als bestuurder met ingang vanaf heden tot de algemene vergadering van 2020, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer DESCHAUMES David.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de BVBA MACHNIEFIEK, met de zetel te 9600 Ronse, Gefusilleerdenlaan 29, te benoemen als bestuurder met ingang vanaf heden tot de algemene vergadering van 2020, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer DE GROOT Robert.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de BVBA ZU1DERVLIJT, met de zetel te 9600 Ronse, Hoogstraat 28/0301, te benoemen ais bestuurder met ingang vanaf heden tot de algemene vergadering van 2020, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer DESCHAUMES Dirk.



VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL (GETEKEND)

DESCHAUMES David Bestuurder



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2014
ÿþ Mai Wwd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III uu

*14010859*

Oudenaarde

Griffie 7 M. 2013

Ondernemingsnr : 0866.379.452

Benaming (votutt) : JOMA-PARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Gefusilleerdenlaan 29 - 9600 Ronse

Onderwerpen) akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Valerie GOEMINNE te Ronse op zevenentwintig december tweeduizend en dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT

De vergadering aanvaardt de wijziging van het maatschappelijk boekjaar, derwijze dat dit voortaan zal lopen van één oktober tot en met dertig september;

bij wijze van overgangsmaatregel, verlenging van het lopende boekjaar met negen maanden tot en met dertig september tweeduizend en veertien;

TWEEDE BESLUIT

De vergadering aanvaardt de wijziging van de datum der jaarvergadering, derwijze dat deze met ingang van de eerstvolgende zal gehouden worden elk jaar op de tweede dinsdag van de maand maart om achttien uur; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, zelfde plaats en uur.

De eerstvolgende algemene vergadering zal dienvolgens gehouden worden de tweede dinsdag van de maand maart in het jaar tweeduizend vijftien.

DERDE BESLUIT

De vergadering wenst de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en aan het wetboek van vennootschappen met name wat volgende artikels betreft:

Artikel 26 inzake de jaarvergadering en artikel 31 inzake het boekjaar.

"Artikel 26  jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden de tweede dinsdag van de: maand maart om achttien uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in, het bericht van bijeenroeping. Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, zelfde plaats en uur."

Het statutaire artikel met betrekking tot het boekjaar wordt aangepast als volgt :

"Artikel 31  boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar, wordt door de zorgen van de raad van bestuur een inventaris opgemaakt met de opgave van de roerende en onroerende goederen, van de schulden en inschulden van de vennootschap waarbij in aanhangsel een samenvatting gevoegd is van al haar verbintenissen, evenals van de schulden van de bestuurder(s) en commissaris(sen) tegenover de vennootschap,

Op hetzelfde tijdstip worden de vennootschapsgeschriften en het dienstjaar afgesloten. De raad van bestuur stelt de jaarrekening en de resultatenrekening op waarin de nodige afschrijvingen en voorzieningen gedaan worden."

VIERDE BESLISSING  COORDINATIE EN MACHTEN

De vergadering verleent aan de raad van bestuur, zijn lasthebber voornoemd en voor zoveel als nodig aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de staten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen-bij het Belg'Tseh-Staatsblad 09101f201-4 = Aunexesüu Monitëû lielgé

Luik B - Vprvnln

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Deze beslissingen worden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Valerie GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering

- gecoördineerde tekst van de statuten

'Voor-

beouden ~ ra het j34Igiscfz

Staatsbiad

Bijiagen bij--het Betgiscit StaajtsKteï - O9/OI12014 =Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

04/12/2013
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

<13181629!

Oudenaarde

2 2 NOV. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0866.379.452

Benaming

(voluit) : JOMA-PARTS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Gefusilleerdenlaan 29 - 9600 Ronse

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN EEN BESTUURDER

BENOEMING VAN EEN BESTUURDER

ONTSLAG GEDELEGEERD BESTUURDER

NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 12 NOVEMBER 2013 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

DE VERGADERING NEEMT AKTE VAN HET ONTSLAG VAN DE HEER DESCHAUMES JOHAN,' WONENDE TE 9600 RONSE, GEFUSILLEERDENLAAN 29, ALS BESTUURDER MET INGANG VANAF HEDEN. MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN BESLIST DE VERGADERING HET ONTSLAG ALS, BESTUURDER VAN DE HEER DESCHAUMES JOHAN VOORNOEMD, TE AANVAARDEN EN DANKT HEM; VOOR DE BEWEZEN DIENSTEN EN GEEFT HEM KWIJTING VOOR DE UITOEFENING VAN ZIJN; MANDAAT.

MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN BESLIST DE VERGADERING MEVROUW STEENHAUT CLAIRE, WONENDE TE 9600 RONSE, GEFUSILLEERDENLAAN 29, TE BENOEMEN ALS BESTUURDER MET INGANG VANAF HEDEN TOT DE ALGEMENE VERGADERING VAN 2017.

NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 12 NOVEMBER 2013 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

176 RAAD VAN BESTUUR NEEMT AKTE VAN HET ONTSLAG VAN DE HEER DESCHAUMES JOHAN,; WONENDE TE 9600 RONSE, GEFUSILLEERDENLAAN 29, ALS GEDELEGEERD BESTUURDER MET, INGANG VANAF HEDEN. MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN BESLIST DE RAAAD VAN BESTUUR HET ONTSLAG ALS GEDELEGEERD BESTUURDER VAN DE HEER DESCHAUMES JOHAN VOORNOEMD TE, AANVAARDEN.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL (GETEKEND)

WESCHAUMES DAVID

BESTUURDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/04/2013
ÿþ111111111111111

*13053729*

Mal 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 5 11ALT 2013

Griffie

uuI

Ondernemingsnr : 0866.379.452

Benaming

(voluit) : JOMA-PARTS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Gefusilleerddenlaan 29 - 9600 Ranse

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN EEN BESTUURDER

NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 13 MAART 2013 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

DE VERGADERING NEEMT AKTE VAN HET ONTSLAG VAN MEVROUW STEENHAUT CLAIRE, WONENDE TE 9600 RONSE, GEFUSILLEERDENLAAN 29, ALS BESTUURDER MET INGANG VANAF HEDEN. MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN BESLIST DE VERGADERING HET ONTSLAG ALS BESTUURDER VAN MEVROUW STEENHAUT CLAIRE VOORNOEMD, TE AANVAARDEN EN DANKT HAAR VOOR DE BEWEZEN DIENSTEN EN GEEFT HAAR KWIJTING VOOR DE UITOEFENING VAN HAAR MANDAAT.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL (GETEKEND)

DESCHAUMESJOHAN

GEDELEGEERD-BESTUURDER

b

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 27.09.2012 12584-0431-017
20/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0866.379A52

Benaming

(voluit) : JOMA-PARTS

(verkort) :

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

IIII

+12019~62J



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Gefusilleerdeniaan 29 9600 ronse

(volledig adres)

Onderwerp akte : omzetting aandelen op naam - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de NV "JOMA-PARTS" met

zetel te Ronse, Gefusilleerdenlaan 29 opgemaakt door notaris Philippe FLAMANT te Ronse op 20 december

2011, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Ronse op 28 december 2011, boek 376, blad 18, vak

17, ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR); Voor de eerstaanwezend inspecteur, a.i., DE PESSEMIER R,

dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en overeenkomstig

artikel 7 van de statuten aan te passen als volgt:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van

die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen op naam.

Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de

verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun

vertegenwoordigers, of na het vervuilen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van

schuldvorderingen".

Verklaring

De materiële omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam is gebeurd door inschrijving van

de aandelen op naam in het aandelenregister van de naamloze vennootschap "JOMA PARTS".

Tweede beslissing

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Derde beslissing

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Vierde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Ernst & Young Fiduciaire, gevestigd te Ronse,

Priestersstraat 3, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Opgemaakt door notaris Philippe FLAMANT te Ronse

Tegelijk hierbij neergelegd:

- Een uitgifte van voormeld PV van de buitengewone algemene vergadering samen met de aangehechte

kopie van het aandelenregister;

- de gecoördineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam enhoedanigheid

ed de ins tr .. - .... i.. van s .. .

hoedanigheid van instrumenterende notaris, hetzij de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

20 SEP, 2011

Griffie

1!11111J1!1.1,11.UUJI11.11111

be

a

B

Ondernemingsnr : 0866379452

Benaming

(voluit) : JOMA-PARTS

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Gefusilleerdenlaan 29 - 9600 Ronse

Onderwerp akte: HERNIEUWING MANDAAT VAN BESTUURDERS

" NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 14 JUNI 2011 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

DE VERGADERING STELT VAST DAT HET MANDAAT VAN DE HUIDIGE BESTUURDERS VERVALT.

MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN HERNIEUWT DE VERGADERING HET MANDAAT VAN DE HEER DESCHAUMES JOHAN ALS BESTUURDER VOOR EEN PERIODE VAN 6 JAAR EINDIGEND OP DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING TE HOU DEN IN 2017.

MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN HERNIEUWT DE VERGADERING HET MANDAAT VAN DE HEER DESCHAUMES DAVID ALS BESTUURDER VOOR EEN PERIODE VAN 6 JAAR EINDIGEND OP DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING TE HOU DEN IN 2017.

; MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN HERNIEUWT DE VERGADERING HET MANDAAT VAN DE HEER DESCHAUMES DIRK ALS BESTUURDER VOOR EEN PERIODE VAN 6 JAAR EINDIGEND OP DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING TE HOU DEN IN 2017.

MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN HERNIEUWT DE VERGADERING HET MANDAAT VAN MEVROUW STEENHAUT CLAIRE ALS BESTUURDER VOOR EEN PERIODE VAN 6 JAAR EINDIGEND OP DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING TE HOUDEN IN 2017.

1 MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN HERNIEUWT DE VERGADERING HET MANDAAT VAN DE HEER DE GROOT ROBERT ALS BESTUURDER VOOR EEN PERIODE VAN 6 JAAR EINDIGEND OP DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING TE HOU DEN IN 2017.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL (GETEKEND)

DESCHAUMES JOHAN

GEDELEGEERD-BESTUURDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 31.08.2011 11504-0599-017
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 31.08.2010 10516-0299-014
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 24.08.2009 09626-0291-013
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 28.08.2008 08679-0285-013
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.06.2007, NGL 25.06.2007 07307-0063-013
22/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.09.2005, NGL 20.09.2005 05691-4625-013

Coordonnées
JOMA-PARTS

Adresse
GEFUSILLEERDENLAAN 29 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande