JONA PHARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JONA PHARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.278.181

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.08.2014, NGL 31.08.2014 14579-0183-009
12/06/2012
ÿþ" mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12104043'

Vr beht aar

Bell

Staa

VAN K~Ó~HqN~ É~K

Ondememingsnr : 6 2. À ZU

Benaming (voluit) : JONA PHARMA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorps ;trast 61A

9140 Temse (Elversele)

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op negenentwintig mei tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden, dat door:

- de Heer VAN DAELE Johan Marcel Jeannine, apotheker-zaakvoerder, geboren te Bornem op éénendertig maart negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 9140 Temse (Elversele), Dorpstraat 61A en zijn echtgenote

Mevrouw VAN VLIMMEREN Ann, huisvrouw, geboren te MortseI op negenentwintig maart negentienhonderd vijfentachtig, samen wonende te 9140 Temse (Elversele), Dorpstraat 61A,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JONA PHARMA" met zetel te 9140 Temse (EIversele), Dorpstraat 61A, met kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), gedeeltelijk volstort in geld, hetzij tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal, werd opgericht.

De comparanten verklaren op de totaliteit van de aandelen in te tekenen, hetzij op, achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) en verklaren en erkennen dat elk van de honderd (100) aandelen, waarop werd ingeschreven, gedeeltelijk volstort werden, hetzij, tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) als volgt:

- De heer Van Daele Johan, voornoemd, die verklaart in te schrijven op negentig: (90) aandelen, volgestort tot beloop van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro' (¬ 5.580,00),

- Mevrouw Van Vlimmeren Ann, voornoemd, die verklaart in te schrijven op tien (10) aandelen, volgestort tot beloop van zeshonderd twintig euro (¬ 620,00),

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming: « JONA PHARMA ».

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Temse, met als eerste adres

Temse (Elversele), Dorpstraat 61A.

Doel:

De vennootschap heeft als doel en dit zowel in eigen naam als voor rekening van

' derden, of in deelneming met derden, zowel in het binnenland als in het buitenland:

1) het oprichten, overnemen en uitbaten van apotheken, aankoop en verkoop, in-en uitvoer, fabricatie voor groot- en/of kleinhandel van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische en cosmetische artikelen;

2) het onderzoek, ontwikkeling, bereiding van alle mogelijke scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische en cosmetische artikelen met of zonder

voedingssupplementen;,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3) de handel - van klein- tot groothandel -, via alle mogelijke kanalen - van directe

handel tot handel via tussenpersonen, postorder of elektronische kanalen - in kruiden, drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, , laboratorium-, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten of diensten;

4) het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

5) iedere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt, in de', ruimste zin genomen;

6) het oprichten, overnemen, ontwikkelen en uitbaten van alle

laboratoriumactiviteiten, analyses en expertises.

7) alle activiteiten die gericht zijn op het maken, ontwikkelen, analyseren, adviseren, opvolgen van klinische studies

8) beheer in de meest ruime zin van eigen onroerende goederen zoals aankoop, verkoop en verhuur;

9) het waarnemen van bestuursmandaten, begeleiding, management en

consultancy in de geneesmiddelen- en apotheeksector.

10)Alle activiteiten die gericht zijn op het materieel vergemakkelijken van

voornoemde bezigheden zoals het ter beschikking brengen van de nodige ruimten en accommodatie en materieel door het ontwikkelen en opzetten van websites of andere forums, en het huren, verhuren, kopen en verkopen van uitrustingen, materieel en immobiliën.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap aile nijverheids-, handels-financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben door middel van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke andere manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen en voor haar vennoten borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van haar rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/100e) van het maatschappelijk kapitaal.

Bij de oprichting van de vennootschap is het kapitaal volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Van het nettoresultaat dat blijkt uit de, volgens wettelijke normen opgestelde resultatenrekening, en dit na aanrekening van de overgedragen verliezen, wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen en toegekend aan een wettelijke reserve, dit totdat tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

Wanneer de algemene vergadering heeft beslist een dividend uit te keren, bepaalt zij tevens het tijdstip en de wijze waarop het zal worden uitbetaald, tenzij zij verkiest dit over te laten aan de zorgen van de zaakvoerderraad.

jaarlijkse algemene vergadering: Ieder jaar, de voorlaatste woensdag van de maand juni om twintig uur komt de jaarvergadering samen. Zij moet plaatshebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht.

Ingeval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergaderingen, zo jaarlijkse als buitengewone, worden gehouden in de ' maatschappelijke zetel of op elke plaats in België daartoe in de oproepingsbrieven aangeduid.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of ' meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'laan hei4 Belgisch Staatsblad

Voor-be houden "aa ri'het" Belgisch Staatsblad mod 11.1

voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding en door haar steeds herroepbaar.

De zaakvoerders van de vennootschap hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders mogen bepaalde bevoegdheden van dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan elke persoon die zij daartoe bekwaam achten.

De vergoeding van de zaakvoerders zal door de algemene vergadering worden bepaald. De algemene vergadering heeft ten allen tijde het recht één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, moeten behoudens bijzondere machtiging, ondertekend worden door één zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont, dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel overschreden of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Vereffening: Na aflossing van alle schulden en verbintenissen en na betaling van de liquidatiekosten of na deponering dezer bedragen, worden de netto-vermogensbestanddelen in geld of in natura over alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

1) Eerste algemene vergadering: de voorlaatste woensdag van de maand juni tweeduizend en veertien.

2) Afsluiten van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar, te beginnen bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend en dertien.

3) Aanvang van bedrijvigheid van de vennootschap: De vennootschap vangt haar bedrijvigheid aan bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

4) Benoeming niet statutaire zaakvoerder: tot zaakvoerder wordt benoemd de heer VAN DAELE Johan, voornoemd, hier aanwezig die verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

5) Alle verbintenissen door de oprichter en/of zaakvoerder aangegaan sinds één april tweeduizend en twaalf zullen vanaf de neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte voor rekening van de vennootschap worden genomen.

VOLMACHT: De zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan de hierna genoemde persoon teneinde alles te doen wat nodig is voor het vervullen van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde Waarde en directe belastingen, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor ondernemingen, te verzekeren : Accountancy Westelinck, vertegenwoordigd door de heer Chris Westelinck, zaakvoerder, te Kruisbeeldstraat 193, B-9220 Hamme, met recht van substitutie.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge









Voor analytisch uittreksel



Patrick Van Ooteghem

Notaris



Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 31.08.2015 15575-0596-011

Coordonnées
JONA PHARMA

Adresse
DORPSTRAAT 61A 9140 ELVERSELE

Code postal : 9140
Localité : Elversele
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande