JORISA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JORISA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.729.434

Publication

22/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

20-05-2015

Griffie

*15308481*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630729434

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

JORISA

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte, verleden voor Catherine De Moor, notaris te Sint-Niklaas op 13/05/2015, ter registratie aangeboden, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de volgende modaliteiten:

1) Oprichter

Mevrouw ISOLA Maria Lorena, wonende te 9250 Waasmunster, Oudeheerweg-Heide 20.

2) Rechtsvorm - naam

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met naam "JORISA"

3) Zetel

zetel 9250 Waasmunster, Sombekedries 22.

4) Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor rekening van derden:

Alle activiteiten die behoren tot de zogenaamde horecasector, en in het bijzonder het inrichten en uitbaten van één of meer herbergen, dancings, tavernen, bars, drankhuizen, koffiehuizen, tearooms met inbegrip van de verkoop van alle waren die in dergelijke gelegenheden verkocht worden. Het uitbaten van paleizen, hallen en danszalen voor het houden van tentoonstellingen, congressen, en alle andere culturele, muzikale en artistieke manifestaties en evenementen.

Het inrichten en doen inrichten van artistieke concerten, bioscoopvoorstellingen, schouwspelen, artistieke cabarets, lezingen, circusvoorstellingen, musicals, dansavonden, wedstrijden, meetings, clubbijeenkomsten, modeshows, muziekoptredens, ballet- dans- toneel en kleinkunstvoorstellingen. Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Het uitbaten van spijshuizen, frituren, verbruikssalons zoals snackbars, theesalons en cafetaria s Het uitbaten van drankgelegenheden zoals cafés, herbergen, tavernes en bars. Het uitbaten van discotheken en dancings of meer algemeen dansgelegenheden.

Het uitbaten van een onderneming in amusementspelen, zoals speelautomaten, flipper- en videokasten, biljart- en snookertafels, darts en bingo zonder dat deze opsomming limitatief weze, alle uitbating, de handel, koop en verkoop, huur en verhuur, installatie en onderhoud van alle mogelijke amusementspelen.

Het verlenen van advies aangaande de voorgaande activiteiten.

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz.)

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : frietkramen, hotdogstalletjes, enz.

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : croissanteries, crêperies en warm wafelkramen.

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : cafetaria s.

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : pizzeria s

Onderwerp akte :

Sombekedries 22 9250 Waasmunster

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij kan als bestuurder of zaakvoerder aangesteld worden in andere vennootschappen. Kopen, verkopen van roerende en onroerende waarden en goederen doch enkel voor eigen rekening Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5) Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de aandelen werd ingeschreven door inbreng in speciën. De inbrengen werden volledig volstort.

6) Reserves - verdeling winst - verdeling na ontbinding

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wet¬telijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maat¬schappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algeme¬ne vergadering over de bestemming van het saldo van de netto¬winst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergade¬ring anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volge¬stort herstellen de vereffe¬naars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan¬delijke betalingen te doen.

7) Bestuur  toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot eerste niet statutaire zaakvoerders werden benoemd:

- mevrouw ISOLA Maria Lorena, voornoemd.

- de heer de heer PINCE Rudiger August Maria, wonende te 9250 Waasmunster, Oudeheerweg-

Heide 20. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Er werd geen commissaris benoemd

8) Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op derde vrijdag van de maand juni om 9 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017, overeenkomstig de statuten.

9) Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt op 31 december 2016.

VOLMACHT

De verschijners stelden daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, mevrouw Wauman Fatiha, te 9170 Sint-Pauwels, Potterstraat 167, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Coordonnées
JORISA

Adresse
SOMBEKEDRIES 22 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande