JUMILE CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JUMILE CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.960.333

Publication

11/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 31.08.2013 13575-0405-011
29/07/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Motl 2.1

" Ondernemingsnr : 0831- 960 333 Benaming

(voluit) : JUMILE CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 9700 OUDENAARDE (HEURNE) - HEURNESTRAAT 362 Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris François Van Innis te Zingem op 18 juli 2011, ter registratie in het registratiekantoor te Kruishoutem,

Dat :

1/ De heer DECLERCQ Nick Marcel, geboren te Oudenaarde op één november negentienhonderd zevenenzestig, echtgenoot van mevrouw VERSIEREN inger, wonende te 9700 Oudenaarde, Heurnestraat 362.

2/ Mevrouw VERSIEREN Inger Josée Roberte, geboren te Oudenaarde op zeventien maart negentienhonderd eenenzeventig, echtgenote van de heer DECLERCQ Nick, wonende te 9700 Oudenaarde, Heurnestraat 362.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

VORM NAAM :

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "JUMILE CONSULTING".

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde (Heurne), Heurnestraat 362.

DOEL :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland en zowel in eigen naam als in opdracht en voor rekening van derden:

-Het verlenen van informatie, van advies en het verrichten van allerlei prestaties inzake administratieve, organisatorische, technische, wetenschappelijke, (bedrij fs)economische, sociale, commerciële en financiële aangelegenheden, budgetcontrole en algeheel management.

-Het verrichten van allerlei expertises en studies, en het geven van opleiding, binnen het domein waarin de onderneming actief is.

-De planning en ontwikkeling van handels-, industriële en commerciële projec-'ten van allerlei aard, alsmede het participeren in alle beleggings- en financiële transacties die de ontwikkeling van zulke projecten ten goede komen. De vennootschap kan de uitvoering van dergelijke projecten organiseren en er ook toezicht op uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van

de instrumenterende notarris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

AI

" 11117668+

be a B( Ste

OudeneardP

~ 8 Mil LUIf

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow, prototypes, tekeningen en modellen, fabricageprocédés en andere intellectuele rechten.

-De promotie, coördinatie, publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en he uitvoeren van alle werken die daarvoor nuttig en/of nodig zijn.

-Het bemiddelen in en het optreden als tussenpersoon in de handel, de vertegenwoordiging, alsook het sluiten van overeenkomsten hiermede.

-De uitbouw en het beheer van een vermogen in de ruimste zin van het woord, zowel roerend als onroerend, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan en die van aard zijn de opbrengsten ervan te bevorderen.

Het beheer van roerende en onroerende goederen voor rekening van derden zal slechts geschieden op voorwaarde dat de vennootschap daartoe over de vereiste vergunningen en toelatingen beschikt.

-Het nemen van belangen en het verwerven van participaties in verenigingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden of projecten, op gelijk welke wijze, binnen de activiteit van de vennootschap, maar ook met het oog op het renderen van de beschikbare middelen.

-Het verwerven, het beheren, het huren, het verhuren, het ter beschikking stellen tegen vergoeding, het valoriseren, het te gelde maken van gebouwen, loodsen, lokalen, goederen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten, informatica en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

-Het in leasing geven van onroerende en roerende goederen.

-Het verwerven, beheren, te gelde maken, lenen en ontlenen van thesauriemiddelen.

Voorgaande opsomming is niet limitatief, doch moet steeds als louter exemplatief worden opgevat. De formulering omvat eveneens al wat in de sector waarin de onderneming actief zal zijn, gebruikelijk is of kan worden.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, verenigingen of instellingen. Zij kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden mei het oog op verhandelingen voor deze derden.

De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertifcaten.

De vennootschap kan alle bestuursopdrachten waarnemen en tevens allerhande mandaten en functies uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, of die kunnen bijdragen tot de bevordering en verwezenlijking ervan.

Zij kan tevens als vereffenaar worden aangesteld.

Ter uitvoering van haar opdracht en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of door elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap zal zelf, samen met of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handelingen, zowel van administratieve, organisatorische, com merciële als van financiële aard, verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken, alsook alle mogelijke maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (E 20.000,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. leder aandeel heeft stemrecht en vertegenwoordigt een gelijke fractie van het kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap kan steeds verhoogd of verminderd worden volgens de wettelijke en statutaire voorschriften.

Er werd op de 200 aandelen onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van 100 euro per stuk, als volgt:

-door voornoemde heer DECLERCQ Nick : honderd (100) aandelen, hetzij voor tienduizend euro (E 10.000,00);

-door voornoemde mevrouw VERSIEREN Inger: honderd (100) aandelen, hetzij voor tienduizend euro (E 10.000,00);

Hetzij in totaal: 200 aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig onderschreven en volledig, zij voor E 20.000,00, volstort in speciën door de oprichters. Het bedrag van deze stortingen, in totaal E 20.000,00, is gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting.

BESTUUR :

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bevoegdheden:

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Vergoeding :

De bezoldiging van de zaakvoerder wordt vooraf bepaald of achteraf bevestigd door de algemene vergadering, al dan niet uitdrukkelijk.

Toezicht :

Iedere vennoot heeft individueel het recht van onderzoek en controle. Hij kan zich daarvoor laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap, indien:

-hij met haar toestemming werd benoemd, of,

-deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing.

In die gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Indien de wet dit vereist, wordt het toezicht van de vennootschap evenwel toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen. Zij worden benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, door de algemene vergadering van vennoten. De vergadering bepaalt eveneens het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast bij de aanvang van hun opdracht.

ALGEMENE VERGADERING :

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van vennoten, ook jaarvergadering genoemd, gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om veertien (14) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, verschuift de algemene vergadering naar de eerstkomende werkdag.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over iedere aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden georganiseerd om over iedere wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle algemene vergaderingen vinden plaats in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats is aangewezen.

Bijeenroeping :

ledere zaakvoerder en de eventuele commissaris(sen) kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer één of meerdere vennoten, die, alleen of samen, één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten, de zaakvoerder(s) en de eventuele commissarissen worden opgeroepen voor elke algemene vergadering, ten minste vijftien dagen op voorhand. Deze oproeping geschiedt per aangetekende brief of voor ontvangst getekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproepingsbrief voor de algemene vergadering vermeldt de volledige agenda met de te behandelen onderwerpen. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, de eventuele commissarissen, de zaakvoerder(s) en aan de andere personen die erom verzoeken, een afschrift gezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Beraadslaging en besluiten :

§ I. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen enkel beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Iedere vennoot kan zijn stem uitbrengen op de volgende wijze.

a) ofwel persoonlijk aanwezig zijn op de algemene vergadering.

b) ofwel per stembrief. De stembrief bevat de volgende vermeldingen:

-de datum;

-de volledige naam van de vennoot;

-de woonplaats (of zetel) van de vennoot;

-het aantal aandelen waarvoor hij deelneemt aan de stemming;

-de aanvaarding of verwerping voor elk te nemen besluit afzonderlijk; een voorwaardelijke aanvaarding of

aanvaarding met voorbehoud wordt gelijkgesteld met een verwerping;

-eventueel de geldigheidstermijn van de brief;

-de handtekening van de vennoot, voorafgegaan door de handgeschreven vermelding "gelezen en goedgekeurd".

De stembrief moet ten minste vijf dagen op voorhand aangetekend naar de maatschappelijke zetel gestuurd worden. De brief wordt pas geopend op de algemene vergadering, door de voorzitter.

c) ofwel zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, een schriftelijke volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen. De vennoot-lastgever duidt de lasthebber aan door opgave van diens volledige naam en woonplaats, in een per post aangetekende brief of voor ontvangst getekende brief, die ten minste vijf dagen op voorhand naar de maatschappelijke zetel gestuurd wordt. Hij ondertekent de brief, voorafgegaan door de handgeschreven vermelding "gelezen en goedgekeurd".

De lastgeving beperkt zich tot één algemene vergadering, maar geldt wel voor opeenvolgende algemene vergaderingen indien deze dezelfde agenda hebben.

De lasthebber kan afwijken van de instructies van zijn lastgever, hetzij wegens omstandigheden die de lastgever onbekend waren, hetzij omdat de uitvoering van die instructies de belangen van de lastgever kan schaden. Hij stelt zijn lastgever daarvan onmiddellijk in kennis.

§ 4. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, beslist de algemene vergadering bij absolute meerderheid van stemmen, welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn.

§ 5. ln geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

§ 6. Aan alle verplichtingen inzake bijeenroeping en informatie met betrekking tot de algemene vergadering, wordt geacht te zijn voldaan wanneer alle vennoten zulks verklaren bij de aanvang van de algemene vergadering.

§ 7. De regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, ook voor de afwezigen en zij die tegenstemden.

BOEKJAAR :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

BESTEMMING RESULTAAT :

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, kosten, afschrijvingen en voorzieningen, zoals bepaald door het geldend boekhoudrecht, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Ten minste vijf honderdsten (5%) van de nettowinst wordt afgehouden voor het vormen van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer de wettelijke reserve tien honderdsten (10% van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na het aanhoren van het voorstel van het bestuursorgaan met betrekking tot het saldo van de nettowinst, beslist de algemene vergadering van vennoten over de verdere resultaatsbestemming.

Indien tot een winstuitkering wordt besloten, geschiedt de uitbetaling van de dividenden, en in voorkomend geval de tantièmes, op het tijdstip en de wijze bepaald door het bestuursorgaan. Dit geschiedt binnen het jaar na de algemene vergadering waarop tot winstuitkering is besloten.

Geen uitkering kan gebeuren indien het netto actief is gedaald of zou dalen beneden de bedragen bepaald door het Wetboek van Vennootschappen.

Alle niet opgevorderde dividenden verjaren in het voordeel van de vennootschap vijfjaar na de datum die voor de uitbetaling werd bepaald.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde zaterdag van juni 2013.

2. Benoeming van zaakvoerder(s).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders thans te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de heer Nick DECLERCQ, hoger genoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

" 3. Commissaris.

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overname van verbintenissen

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één juli tweeduizend en elf.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank.

ln afwachting dat de vennootschap die rechtspersoonlijkheid verkrijgt, wordt zij rechtsgeldig verbonden onder toepassing van de regels van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden binnen de 2 maanden vanaf het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

' VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

(Get.) De notaris

Fr. VAN INNES

Tegelijk hiermee werd neergelegd : een uitgifte van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Opde laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

g notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JUMILE CONSULTING

Adresse
HEURNESTRAAT 362 9700 HEURNE

Code postal : 9700
Localité : Heurne
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande