JUWELEN CELIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JUWELEN CELIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.378.079

Publication

02/07/2014
ÿþ Laill Mx! Woml 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onciernemingsnr : 0455.378.079

Benaming (voluit) : JUWELEN CELIS (verkort) :

Rechtsvo Tm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Hoogstraat 51-53 - 9620 Zottegem

Onderwerp(en) akte Statutenwijziging-kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 10 juni 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JUWELEN CELl'S is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

Pe vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat voortaan ieder aandeel een gelijke fractie van het kapitaal zal vertegenwoordigen, zonder nominale waarde. Het kapitaal in de oude statuten uitgedrukt in Belgische Frank, bedraagt thans éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38).

Pe voorzitter leest de voormelde geagendeerde verslagen voor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

het verslag opgesteld op 13 mei 2014, door de zaakvoerder in het kader van de inbreng in nature

b) het verslag opgesteld op 21 mei 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"Op de bijzondere algemene vergadering op 12 mei 2014 werd beslist om een bruto-dividend uit te keren ten helope van 427.807,36 EUR en om een kapitaalverhoging door te voeren bij Juwelen Célis BVBA middels een inbreng in nature van netto-dividenden ten bedrage van 385.026,62 EUR door de heer en mevrouw Jan Célis Verheuen Nadine, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen,

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in nature in Juwelen Célis BVBA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedresrevisor, van oordeel dat

*De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

*De beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid,

*De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in nature bedriffseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengvvaarde van 385.026,62 EUR. Deze waarde stemt niet ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermits er geen nieuwe aandelen uitgegeven worden.

De werkelijk als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De transactie beïnvloedt de aandeelhoudersstructuur niet.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woonden, dat ons verslag geen "fairness opinion"

Op de laatste blz. van. Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gent

Afdeling Ou.denaarde

2 0 JUNI 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de hiervoor beschreven inbreng in natura, rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WIB, en is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van Juwelen Célis BVBA die de kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt warden voor andere doeleinden."

b) Beide voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

De vennoten, vertegenwoordigd als gezegd, verklaren de voor vermelde verslagen eenparig goed te keuren en verklaarden te verzaken aan de termijnen en wijze van mededeling van de stukken als bepaald in het Wetboek Van Vennootschappen,

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met driehonderd vijfentachtigduizend zesentwintig euro tweeënzestig cent (E 385.026,62) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) naar vierhonderd zevenenveertigduizend euro (E 447.000,00).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door inbreng in natura, zonder de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, aangezien de verhoging wordt onderschreven door de huidige vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit, met kennis van zaken aangaande eventuele verwatering van de aandelen, na daarover door ondergetekende notaris te zijn ingelicht.

Vervolgens hebben de vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en de kapitaalverhoging te onderschrijven, door inbreng in natura van hun respectieve vordering die elk bezit op de vennootschap ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend, en dit als volgt:

- door de heer Jan Célis, ten belope van honderd tweeënnegentigduizend vijfhonderd dertien euro eenendertig cent (E 192.513,31);

- door mevrouw Nadine Verheuen, ten belope van honderd tweeënnegentigduizend vijfhonderd dertien euro éénendertig cent (E 192.513,31);

hetzij dus in totaal ten belope van driehonderd vijfentachtigduizend zesentwintig euro tweeënzestig cent (E 385.026,62),

De voorzitter verklaart dat hiermee de kapitaalver-hoging volledig is onderschreven,

De vergadering verklaart en erkent dat door gemelde inbreng de kapitaalverhoging, door elk van de vennoten volledig werd volstort.

Gezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, als voormeld, zal de fractiewaarde van de bestaande aandelen aangepast worden, overeenkomstig de kapitaalverhoging. Voor zoveel als nodig wordt bevestigd dat de aandelen geen nominale waarde hebben.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans vierhonderd zevenenveertigduizend euro (E 447.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend (1.000) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Aanname nieuwe statuten, om deze in overeenstemming te brengen met het besluit tot kapitaalverhoging, het besluit tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen en riet de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zonder inhoudelijke wijzigingen aan te brengen aan de essentiële bepalingen van de statuten van de vennootschap zoals de naam, de zetel, het doel, de duur, het bestuur en het toezicht, de algemene vergadering, het boekjaar, de inventaris, de jaarrekening, de ontbinding en de vereffening, als volgt:

A. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR,

Artikel 1, Vorm - naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "JUWELEN CELIS", ook geschreven "Juwelen Célis".

Artikel 2, Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9620 Zottegem, Hoogstraat 51-53,

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

De kleinhandel in en de aankoop, de verkoop en de herstelling van juwelen, uurwerken, wekkers en klokken in de ruimste zin; de kleinhandel in de aan- en verkoop van edelstenen en parels; van fantasiejuwelen, tafelzilver en toebehoren; het ontwerp en de creatie van juwelen en sierraden; de kleinhandel in en de aankoop, de verkoop en de herstelling van brillen, brilmonturen, optische toestellen en  apparaten, accessoires en onderhoudsprodukten, thermometers, barometers en aanverwante artikelen.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het Buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat..

Zij zal zelf de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen mogen uitoefenen.

Het doel kan worden gewijzigd bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris gehouden volgens de regels die in artikel 287 van het wetboek van vennootschappen zijn gesteld.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur,

B. KAPITAAL EN AANDELEN,

Artikel 5, Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderd zevenenveertigduizend euro (.¬

447.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, ieder

aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal,

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 13: zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden (overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen) die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering voor de duur van de vennootschap, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De opdracht van statutaire zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel NI éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen.

De in functietreding van de opvolgend statutaire zaakvoerder, de benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neeriegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de billagen tot het Belgisch Staatsblad.

De heer Jan Célis wordt benoemd tot statutair zaakvoerder. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Genoemde verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Artikel 14: Interne bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16: Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alléén, in en buiten rechte.

Artikel 16. Volmachten

De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf,

E. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 21: (jaarlijkse) algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de laatste maandag van de maand november om 10.00 uur' Indien die dag wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de Vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken, De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek,

4. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist indien aile vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren<

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn< Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Indien voor de gewone algemene vergadering wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten ten laatste te ontvangen ten laatste drie weken voor de datum van de in de statuten vastgelegde jaarvergadering.

Artikel 26. Stemrecht - volmachten

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

Artikel 27, Afwijkingen stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven aile aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de lidmaatschapsrechten (inbegrepen de stemrechten) aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

F. INVENTARIS - JAARREKEN1NG WINSTVERDELING.

Artikel 28: boekjaar - inventaris -jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en, voor zover wettelijk verplicht, stelt hij het jaarverslag op

4tVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervoin

waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig de voorschriften van het'

Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een

geheel.

G, ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING,

Artikel 32. Verdeling

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de

vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen

dat zij bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de

vereffeningrekening door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd

" Uitgifte van het proces-verbaal, inclusief onderhandse volmacht dd, 22 mei 2014

" Verslag revisor en verslag zaakvoerder

Op de laatste brz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2014 : OU040464
21/01/2013 : OU040464
23/01/2012 : OU040464
31/01/2011 : OU040464
25/01/2010 : OU040464
02/12/2008 : OU040464
18/01/2008 : OU040464
29/01/2007 : OU040464
23/01/2006 : OU040464
03/02/2005 : OU040464
05/12/2003 : OU040464
18/12/2002 : OU040464
19/01/1996 : OU40464

Coordonnées
JUWELEN CELIS

Adresse
HOOGSTRAAT 51-53 9620 OOMBERGEN(ZOTTEGEM)

Code postal : 9620
Localité : Oombergen
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande