JVG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JVG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.877.785

Publication

02/07/2013
ÿþVoor

behou( aan hi Belgis

Staatsb

Mod PDF 11.1

Ondernemingsnr : ô S 3 5 S

Benaming (voluit): JVG

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :9000 Gent, Holstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst :

In de bijlagen bij het Bele"b e,taatchlatl hekend Io maken kopie

na neerlegging ter griffie y

an creakeRGEL.EGQ

21 JUNI 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

YI

Ih

*1310062

Uit een akte, verleden voor ons, meester Frank MULLER, notaris te Stekene, op 13 juni 2013, nog te registreren, blijkt dat :

1. De heer VERSYP Jan Arnold Gilbert, geboren te Gent op 20 december 1969, nationaal nummer 69.12.20 041-19, wonende te 9860 Oosterzele, Hoek ter Hulst 16;

2. "TRUST", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 9860 Oosterzele, Hoek ter Hulst 16,ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0845.448.535. Opgericht bij akte verleden voor notaris Bernard Van Steenberge te Laarne op 19 april 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 mei daarna onder nummer 12084223, waarvan de statuten tot op heden niet meer gewijzigd werden.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam «NG»

STATUTAIRE BEPALINGEN

TITEL EEN -AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "JVG"

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Holstraat 7.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-het bouwen, het verbouwen, het doen bouwen en verbouwen, het beheren, het bewerken, het aankopen, het verkopen, het huren en/of het verhuren van onroerende goederen, onroerende leasing, opstalrecht of erfpacht van onroerende goederen verlenen en/of aangaan, alsook alle

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

andere handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden niet onroerende goederen, zoals zorgwoningen, bejaardentehuizen, serviceflats, kantoren, enzovoort. -projectontwikkeling voor woningbouw, infrastructuurwerken, kantoorbouw, residentiële en niet-residentiële bouwprojecten.

-het aannemen van algemene bouwwerken zowel wat betreft de ruwbouw als de afwerking, metselwerken, betonwerken, schrijnwerkerij, elektriciteit, loodgieterij, het leggen van vloeren in de meest ruimte betekenis van het woord, schilderwerken, bezettingswerken, het leggen van centrale verwarming, dak- en asfaltwerken, het aannemen van de aanleg en onderhoud van tuinen en beplantingen.

-de aankoop en verkoop zowel in het groot als in het klein, alsmede de invoer, doorvoer en uitvoer van bouwmaterialen, machines, kantoor- en ander meubilair alsook dito machines, voertuigen en vaartuigen, allerhande onderdelen, toebehoren en dergelijke.

-het verhuren en ter beschikking stellen van machines, kantoor- en ander meubilair alsook dito machines, voertuigen, vaartuigen, onderdelen, toebehoren en dergelijke.

-alle werkzaamheden van veiligheidscoördinatie.

De vennootschap mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen, welke hun doel ook moge zijn.

De vennootschap mag alle handelingen en verrichtingen van gelijk welke aard uitvoeren, van industriële, commerciële en/of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel ; zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van vereniging, inschrijving, deelneming, verwerving, overdracht, inbreng, fusie of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland met een gelijkaardig of samenhangend doel of wier doel van aard is de ontwikkeling van haar activiteit te bevorderen.

De vennootschap mag alle borgstellingen, hypotheken, panden of andere zekerheden stellen of aangaan met betrekking tot leningen, kredieten, waarborgen of verplichtingen van gelijk welke aard die hetzij door de vennootschap zelf hetzij, binnen de grenzen van het vennootschapsbelang, door een verbonden onderneming of door eender welke andere derde zijn aangegaan.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 60.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer VERSYP Jan, wonende te 9860 Oosterzele, Hoek ter Hulst 16, titularis van negenennegentig (99) aandelen

2. TRUST BVBA, met zetel te 9860 Oosterzele, Hoek ter Hulst 16, titularis van één (1)

aandelen

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESTIGDUIZEND EURO (¬

60.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met

nummer BE81 7370 3913 7624, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC.

L.Voor-,behatr sen aan het Belgisch Staatsblad

i " " . 1 1 '" 1 ' i ~ " " 1 ~ . ~ _ ~ I I . . . t. ' . À . ." . i . "

Luik B - vervolg

Een bankattest, gedateerd op 12 juni 2013, werd als bewijs van storting overhandigd aan Ons, instrumenterende notaris, en neergelegd onder de minuut.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

BESTUUR Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERINGALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op laatste woensdag van de maand april om negentien uur (19u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

BOEKJAAR Het boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november van het

daaropvolgend jaar.

VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke

bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste ééntwintigste afgenomen voor

de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het

reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden

worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der

Voor-,behouden aan het  magisch Staatsblad

" I " I I" I ; I' I _I .1 I I . " ;

I" . ~ . . . . .

Luik B - vervolg

statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

OVERGANGSBEPALINGEN Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt het op 30 november 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de

statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 februari 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: "TRUST" BVBA, met zetel te 9860 Oosterzele, Hoek ter Hulst 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer BE 0845.448.535, met vast vertegenwoordiger de heer Jan Versyp, voormeld, hiertoe benoemd.

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Boekhoudkantoor Cofiac BVBA, gevestigd te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 113/8, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Bi'la~enbi' " " ' .1-1 I I e." "

Voor-,VbehoUtien aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank MULLER. Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte. FeoK~ ~, ,,~,, .

1VOTARI SS

poleniaanne 9190

Fax 03 779 91 17

Coordonnées
JVG

Adresse
HOLSTRAAT 7 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande