K.P.I.T

Société en commandite simple


Dénomination : K.P.I.T
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 506.676.827

Publication

19/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-9 0E0. 2014

RECHTi:3elitrIVAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondememingsnr : 5 o d. d 6. on£

Benaming

(voluit) : K,P.Lt

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm V

Zetel : Steenvoordestraat 79, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 09/12/2014 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met als benaming K.P.I.t

OPRICHTERS:

1.VANHERLE Kristof , geboren te Diest op 06 November 2014, wonende te Steenvoordestraat 79, 9070',

Heusden, beherend vennoot.

2.DE STOOP Ellen, geboren te Gent op 24 Juni 1979, wonende te Steenvoordestraat 79, 9070 Heusden,

stille vennoot.

NAAM EN ZETEL.:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap, met ais naam K.P.I.t

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Steenvoordestraat 79, 9070 Heusden.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden alle soorten van consultancy opdrachten uit te oefenen. Deze consultancy opdrachten hebben betrekking op o.a. studie, organisatie, beheer, planning, rnanaging en het verlenen van management advies. Zij zal zich mogen interesseren in ondernemingen, vennootschappen of instellingen onder de vorm van een bestuursfunctie of onderaannemer voor het leveren van prestaties, beschreven zoals in vorig lid. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan alle commerciële, financiële, onroerende en roerende handelingen stellen die op zich geen rechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel maar die wel kunnen helpen om de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap kan ook deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële tussenkomst of op andere wijze in elke andere onderneming, rechtstreeks of onrechtstreeks van welke aard ook.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met vier vijfde van de stemmen.

VENNOTEN:

Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoot is:

VANHERLE Kristof

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoot is:

DE STOOP Ellen

Zij is slechts ten belopen van hun inbreng aansprakelijk voor de vennootschaps-ischulden.

Zowel de stille als de beherende Vennoteri verbinden zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te

oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap. -

[r

KAPITAAL : " r

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 100 (honderd) euro.

AANDELEN :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 100 (honderd) Euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen. Dit

; kapitaal wordt gevormd door volgende inbrengen:

1.De heer VANHERLE Kristof brengt in : 99 Euro

2.Mevrouw DE STOOP Ellen brengt in : 1 Euro

ZAAKVOERDER:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet verfnoot (niet-vennoten

kunnen ook uitgesloten worden). Tot zaakvoerder(s) wordt(en) voor onbepaalde duur benoemd, :

VANHERLE Kristof

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen ''door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

BESTUURSBEVOEGDHEID EN VERTEGENWOORDEGINGSMACHT :

De zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en heeft daartoe alle machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ALGEMENE VERGADERING :

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de Sde dag van de maand Mei, om 08:00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerst-'volgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering. De vergadering mag geldig beraadslagen en stemmen over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

BOEKJAAR :

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 Januari en eindigt op 31 December van elk jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 09 December 2014 en het eindigt op 31 December 2015.

JAARREKENING :

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

VANHERLE KRISTOF

ZAAKVOERDER



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

51..~.... " klnnw. hnnrliwt" ....:n«

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden  aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
K.P.I.T

Adresse
STEENVOORDESTRAAT 79 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande