K.V.G.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K.V.G.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.599.003

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.02.2014, NGL 16.04.2014 14093-0131-010
17/04/2014
ÿþ-

MM »DM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

07 APR. Mit

AFDELICRIINNDERMONDE

111111111111jI111)1j1111111111

Cindernemingsnr: 0455.599.003

Benaming

(voluit) K.V.G.

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9200 Dendermonde, Migrostraat 68

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging fusievoorstel inzake fusie door overneming van de BVBA "K.V.G." door de BVBA "Luc Uttersprot en C""

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 7 april 2014 door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.V.G." en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc Uyttersprot en C°", conform artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De fusie betreft een fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de Besloten Vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding

zonder vereffening, overgaat op de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc Uyttersprot en C°", tegen uitreiking van aandelen in de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc uyttersp rot en C°" aan de enige vennoot van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Het doel van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.V.G. Is in haar statuten als volgt omschreven:

"Alle verzekeringen, spaarkasverrichtingen, geldleningen, leningen, hypothecaire en/of persoonlijke leningen ais makelaar of tussenpersoon af te sluiten..

Uitbating van een kantoor voor mechanografische werken.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht houden en kontrole uitoefenen over elle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen aangaan van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in specien of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend."

Het doel van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc Uyttersprot en C°" is in haar statuten als volgt omschreven:

"1) Het verlenen van aile diensten en activiteiten van een verzekeringskantoor, hetzij:

-makelarij en agentuur in aile soorten van verzekeringen, leningen, financieringen, geldbeleggingen en

spaarkasverrichtingen;

-bijstand en advies naar aanleiding van het bekomen van verzekeringen, leningen, financieringen,

geldbeleggingen en spaarkasverrichtingen en alle verplichtingen hieromtrent;

-bemiddelen en advies geven over allerlei geldbeleggingen en  plaatsingen en bijstand en advies in allerlei

financiële operaties.

2)Het beheer van onroerende goederen voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van 1-bik B vermelden: to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behourn,r1

an het

Belgisch

Staatsbled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen vin derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

De zaakvoerder van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "K.V.G." is:

- Mevrouw Katty VANGOIDSENFIOVEN, wonende te 9200 Dendermonde, Migrostraat 68.

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Luc Uyttersprot en Ce" is:

- De heer Luc Uyttersprot, wonende te 9255 Buggenhout, Ravenstraat 127.

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.V.G." boekhoudkundig geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc Uyttersprot en Ce"..

In de betrokken vennootschappen zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben, evenmin als houders van effecten andere dan aandelen, zodat terzake geen bijzondere voorstellen moeten gedaan worden.

Aan de zaakvoerder van de betrokken vennootschappen wordt in het kader van deze fusie geen enkel bijzonder voordeel toegekend.

Als vergoeding voor de inbreng worden 380 aandelen van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc Uyttersprot en Ce" toegekend aan de enige vennoot van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.V.G,".

Ter gelegenheid van de fusie zullen derhalve 380 nieuwe aandelen in de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc Uyttersprot & Co" worden uitgegeven, welke winstgerechtigd zullen zijn vanaf 1 januari 2014, en welke dezelfde rechten zullen genieten als de huidige aandelen van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc Uyttersprot en Ce"

De aandelen die door de overnemende vennootschap, in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de enige vennoot van de over te nemen toebedeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap

Katty Vangoidsenhoven

'zaakvoerder'

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 7 april 2014

Op de taatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2014
ÿþmari 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0455.599.003

Benaming (voluit) : K.V.G.

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Migrostraat, 68

9200 Dendermonde

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "Luc Uyttersprot en C°" PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te 9200 Dendermonde, op tweeëntwintig mei tweeduizend veertien, dat : de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.V.G.", waarvan de zetel gevestigd is te 9200 Dendermonde, Migrostraat, 68, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Goedkeuring van het :Fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op zeven april tweeduizend veertien door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.V.G." en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc Uyttersprot en C°", en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Dendermonde, op zeven april tweeduizend veertien en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 april ' nadien, onder nummer 2014-04-17/0083531.

2° Instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc Uyttersprot en C°", met zetel te 9255 Buggenhout, Ravenstraat, 127, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.V.G.", met zetel te 9200 Dendermonde, Migrostraat, 68, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder, uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot een zelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening. 3° Aan de vennoot van de honderdvijftig (150) aandelen "K.V.G." werden driehonderd tachtig (380) volgestorte nieuw uit te geven aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc Uyttersprot en C°" uitgereikt.

4° De nieuwe uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap zullen deelnemen in de winst van deze vennootschap vanaf één januari tweeduizend veertien.

De nieuwe uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen de zelfde rechten als de bestaande aandelen "Lue Uyttersprot en C°".

5° Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend veertien geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbiac

£

RIF ANK VAN

KOOPHANDEL GENT

3 0 MEI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Gratie

11/06/2014

et

mad 11.1

(Gelijktijdige neerlegging : expeditie).

Notaris François De Clippel.

Dit uittreksel werd neergelegd véôr registratie, met als enig doel de neerlegging ter Griffie van

de Rechtbank van Koophandel.

A

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumentorendo notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.04.2013, NGL 07.05.2013 13115-0008-011
27/03/2013 : DE067681
04/07/2012 : DE067681
17/06/2011 : DE067681
07/07/2010 : DE067681
27/07/2009 : DE067681
23/06/2009 : DE067681
07/07/2008 : DE067681
13/07/2007 : DE067681
10/06/2005 : AA067681
14/09/2004 : AA067681
30/07/2003 : AA067681
22/08/2002 : AA067681
08/09/2001 : AA067681
15/07/2000 : AA067681
01/08/1995 : BL595324

Coordonnées
K.V.G.

Adresse
MIGROSTRAAT 68 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande