KABELEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KABELEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.579.343

Publication

17/07/2014
ÿþ ModWoni 11.1

Lelts In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ,

tt 8 .1111 2014

.

RECHTBAMMN

KOOPHANDEL TE GENT

*14138736*

Ondernemingsnr : 0882.579.343

Benaming

(voluit) : KABELEC

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Grammenestraat 13, 9870 Machelen

(volledig adres)

Onderwerp akte: kapitaalverhoging

er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Werbrouck te Kortrijk op 30 juni 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KABELEC met zetel te 9870 Machelen, Grammenestraat 13 volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen :

Eerste beslissing

Pe algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba ELSVVINDE DE DEYNE, vertegenwoordigd door mevrouw Elswinde De Deyne, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 27 bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook van het verslag van de zaakvoerder over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

Tweede beslissing

r3eslissing onder de dubbele opschortende voorwaarde dat er door de algemene vergadering besloten wordt tot uitkering van tussentijdse dividenden (zoals opgenomen in het derde besluit) en dat er op de kapitaalverhoging effectief ingeschreven wordt door de bestaande vennoot (zoals opgenomen in het vierde besluit) door inbreng in natura van de schuldvordering die de enige vennoot zal verkrijgen ten opzichte van de vennootschap naar aanleiding van de geplande dividenduitkering, tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap door inbreng in nature onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB zoals ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013 met een totaal bedrag van honderd zeventien duizend euro (¬ 117.000,00) om het kapitaal te brengen van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) op honderd vijfendertig duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 135.550,00) zonder creatie van nieuwe aandelen doch evenwel met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

Perde beslissing

Seslissing tot onmiddellijke uitkering aan de enige vennoot, van een totaal bedrag van honderd dertig duizend euro (E 130.000,00) aan tussentijdse dividenden in overeenstemming met artikel 637 WIB. De voornoemde vennoot besluit op individuele wijze met betrekking tot de wijze waarop de dividenduitkering gebeurt dat deze niet cash wordt uitbetaald doch wel via het boeken van een schuld van de vennootschap ten opzichte van de vennoot.

Pe vennoot verklaart dat hij zijn schuldvordering ten opzichte van de vennootschap onmiddellijk door inbreng in nature van het bedrag van de dividenduitkering zijnde honderd dertig duizend euro (E 130.000,00) verminderd met de eenmalige roerende voorheffing van tien ten honderd (10%) zal aanwenden om in te schrijven op de voormelde kapitaalverhoging.

pe vennoot verklaart en bevestigt dat hij de voormelde roerende voorheffing ad tien ten honderd (10%) binnen de vijftien dagen na het besluit tot dividenduitkering zal storten aan de fiscus,

Vierde beslissing

Inschrijving  verwezenlijking van de inbreng - beschrijving van de inbreng

Pe vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en verklaart dat hij een zekere vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten leste van de vennootschap ten bedrage van honderd dertig duizend euro (E 130.000,00) en die verder uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

t-lij verklaart negentig procent (90%) van gezegde schuldvordering hetzij honderd en zeventien duizend euro (E 117.000,00) in de vennootschap in te brengen wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort naar de staat,

Schatting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voormelde inbreng in natura heeft het voorwerp uitgemaakt van een verslag opgemaakt in date 19 juni 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba ELSWINDE DE DEYNE vertegenwoordigd door mevrouw ElsWinde De Deyne De besluiten van de bedrijfsrevisor in voormeld verslag luiden letterlijk als volgt:

"Besluit

Bij hot beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij het volgende van oordeel.

-In eerste instantie werd de verrichting nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

-In tweede instantie beantwoordt de beschrijving van de vermogensbestanddelen die netto uit de uitkering van art, 537 W.I.B. 1992 volgen, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

-ln derde instantie zijn wij van oordeel dat de voor de inbreng in nature weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng in natura van de schuldvordering van 117.000,00 EUR ontstaan uit de netto uitkering in het kader van art. 537 W.I.B. 1992 zonder toekenning van nieuwe aandelen niet overgewaardeerd is en logisch is in het kader van de financiële reorganisatie en herstructurering van de onderneming; doorgevoerd door de partijen.

-Het besluit van dit revisoraal verslag is zoals reeds hoger is aangegeven, opgemaakt onder de opschortende voorwaarde zoals bedoeld in artikel 1181 B.W. Dit besluit is enkel geldig en kan enkel gebruikt worden indien enerzijds de algemene vergadering van de vennootschap tot een uitkering besluit op 30.06.2014 van in totaal 130.000,00 eur en anderzijds vervolgens het aandeelhouderschap van de vennootschap intekent op een bedrag van 117.000,00 EUR tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap op dezelfde datum, in de zin zoals uiteengezet in dit verslag en in het kader van art. 537 W.I.B. 1992, Aldus kan dit besluit enkel gebruikt worden dan nadat deze beide gebeurtenissen hebben plaatsgehad.

-Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen 'faimess opinion" uitmaakt.

Lovendegem, 19 juni 2014,

(getekend)

ELSWINDE DE DEYNE BV o.v.v. BVBA,

Vertegenwoordigd door Elswinde DE DEYNE

Bedrijfsrevisor."

De inbreng in nature heeft tevens het voorwerp uitgemaakt van een bijzonder verslag van de zaakvoerder in date 20 juni 2014,

Beide verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vergoeding van de inbreng

Ter vergoeding van de voormelde inbreng in nature worden er geen nieuwe aandelen gecreëerd in de vennootschap en toegekend aan de inbrenger. De vergoeding voor de inbreng bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen in de vennootschap zoals ook nader uiteengezet in het gezegd verslag van de bedrijfsrevisor.

Vijfde beslissing

Vaststelling dat door de verrichtingen die voorafgaan de dubbele opschortende voorwaarde waaronder tot de kapitaalverhoging besloten werd, gerealiseerd werd en aldus de geplande kapitaalverhoging van honderd

zeventien duizend euro 117.000,00 E) werd doorgevoerd en het kapitaal aldus van achttien duizend

vijfhonderd vijftig euro 18.550,00) op honderd vijfendertig duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 135.550,00) werd gebracht zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Zesde beslissing

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslissing tot vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijfendertig duizend vijfhonderd vijftig euro (¬

135.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die ieder één/duizendste deel in het kapitaal vertegenwoordigen,"

Zevende beslissing

De vergadering besluit om de zaakvoerder de nodige machten te verlenen ter uitvoering van de genomen beslissingen evenals notaris Philippe Werbrouck te gelasten met de coördinatie van de statuten. Hierbij wordt tevens bijzondere volmacht verleend voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, door VERHOEYE Jan en/of DE WIT Sven beiden kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

-111, e

- expeditie van de akte.

gecoördineerde tekst der statuten

- verslag van de bedrijfsrevisor in toepassing van artikel 313 Wetboek van vennootschappen

verslag van de raad van bestuur in toepassing van artikel 313 Wetboek van vennootschappen

(getekend) Meester Philippe Werbrouck te Kortrijk, instrumenterend notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.12.2013, NGL 07.02.2014 14030-0155-011
27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 18.02.2013 13044-0083-012
12/10/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

Mod Word 11.1

*iaises~o*

Ondernemingsar : 0882.579.343

Benaming

(voluit) : KABELEC

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9800 DEI NZE, Pannestraat 7

(volledig adres)

Onderroer akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft d.d. 05.09.2012 beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar 9870 MACHELEN, Grammenestraat 13.

Kurt BAUDONCQ,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de.lnstrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 29.12.2011, NGL 08.02.2012 12028-0545-011
10/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 03.12.2010 10624-0569-009
17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 09.12.2009, NGL 14.12.2009 09886-0319-009
22/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 12.12.2008 08855-0036-010
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 07.12.2015 15683-0470-011

Coordonnées
KABELEC

Adresse
GRAMMENESTRAAT 13 9870 MACHELEN(O-VL)

Code postal : 9870
Localité : Machelen
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande