KAD-INVEST


Dénomination : KAD-INVEST
Forme juridique :
N° entreprise : 438.907.875

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 04.03.2014, NGL 28.04.2014 14107-0025-011
14/07/2014
ÿþOndememingsnr ; 438,907.875

Benaming (voluit) : KAD-1NVEST

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Mandekensstraat 135

9255 Buggenhout

Onderwerp akte :OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ONTSLAG VAN BESTUURDERS EN BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER  AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN  KAPITAALVERMINDERING  KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bertrand Nerincx, Geassocieerd Notaris te Brussel op 24 juni 2014,

dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze ;

vennootschap KAD-INVEST, met maatschappelijke zetel te 9255 Buggenhout, Mandekensstraat 135 de volgende beslissingen werden genomen

Eerste besluit: Verslagen opgemaakt conform de artikelen 777 en 778 van het Wetboek van vennootschappen

Tweede besluit: Ontslag van de bestuurders van de vennootschap.

De vergadering beUst om de huidige bestuurders van de vennootschap te ontslaan, en dit met ingang van

heden.

Derde besluit: Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakellikheid.

Vervolgens beslist de vergadering de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van de

rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te

nemen.

LI De activiteit van de vennootschap, haar aard en haar maatschappelijk doel blijven onveranderd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de maatschappelijke geschriften en de boekhou-

ding van de naamloze vennootschap voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal het inschrijvingsnummer van de naamloze

Hvennootschap voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van de samenvattende staat van activa en passive afgesloten op 31 maart

2014 waarvan een exemplaar is gehecht gebleven aan het voornoemd verslag van de raad van bestuur.

:t Alle verrichtingen verwezenlijkt te rekenen van deze laatste datum door de naamloze vennootschap worden

t.

geacht verwezenlijkt te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder meer in

verband met het opmaken van de jaarrekening.

Vierde besluit : Aanneming van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De algemene vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, t: voorwerp van de omzetting, aan te nemen en op authentieke wijze vast te stellen, met name ais volgt: Doel.

De vennootschap heeft tot doel: het patrimonium gevormd door aankopen, inbrengen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, te verbouwen, te beheren, te restaureren, en uit te breiden. il De vennootschap zal eveneens mogen advies verlenen voor derden.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot de aankoop, verbeteringen aanbrengen, het bouwen, makelaarschap, commissiehandel, vertegenwoordiging, verhuring of huring van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij zal ook mogen overgaan tot de uitbating en onderhoud van bossen, landbouwgronden en fokkerijen, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Zij zal dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland mogen uitoefenen. De vennootschap zal alle financiële- en handelsverrichtingen mogen doen die hiermee rechtstreeks

"

Op de laatste te. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11,11g16vull

GRIFFIF RPr'kTBANK VA

KOOPHANDEL GENT

-3 JULI 2014

AFDELING DENDERMONDE

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Wilde

Griffie

mod 11.1

Voorbehouden 'aan liet) Belgisch Staatsblad

of onrechtstreeks in verband staan. De vennootschap mag eveneens deelnemen m samensmelten of tijdelijk samen werken met andere tedrijven of vennootschappen die een gelijkaardige doel nastreven.

Zij kan ook funkties van bestuurder of verrefenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere marner betrokken zijn in ondernemingen, associaties of vennootschappen die een gelijkaardig, overeenkomstig of samenhangend doel hebben of dat eenvoudig nuttig zou zijn voor het verwezenlijken van gans of een gedeelte van het maatschappelijk doel.

Over het algemeen mag zij aile handels, nijverheids-, financiële roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de vewezentijkine of de ontwikkeling ervan te bevorderen.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen ult.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om aile handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten,

Vergoedingen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Controle.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien bij de artikelen 141,2° en 15 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval, heeft iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding van deze laatste komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd aangesteld of indien deze vergoeding ten hare laste werd gesteld ingevolge gerechtelijke beslissing.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand maart om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar,

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt,

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoender(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Ontbinding.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar, aangesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen, behoudens ingeval van vereffening overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, in welk geval geen vereffenaar wordt aangesteld.

Vijfde besluit : Benoeminu van zaakvoerder.

De vergadering beslist om de hierna vermelde persoon met ingang van heden te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap, en dit voor onbepaalde duur







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan flet Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De heer DETAND Karel Achiel Yvonne Rachel André, geboren te Gent op 19 juni 1956, woonachtig te Hoogveld 12, 1702 Groot-Bijgaarden, België;

Hier aanwezig een aanvaardend.

Het mandaat van voornoemde zaakvoerder zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zesde besluit Vermindering van het maatschappelijk kapitaal

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verminderen ten belope van dertigduizend vierhonderdzesendertig euro negenendertig eurocent (E 30.436,39) om het te brengen van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00) op éénendertigduizend drieënzestig euro eenenzestig eurocent (¬ 31.063,61) en om dit in speciën betaalbaar te stellen aan de vennoten, pro rata hun aandelenparticipatie in de vennootschap.

(...)

Zevende besluit: Uitkering dividend afkomstig uit de beschikbare reserves

De vergadering beslist over te gaan tot uitkering aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit, van een tussentijds dividend afkomstig uit de beschikbare reserves, zoals deze uitgedrukt zijn in de meest recente jaarrekening welke veár 31 maart 2013 door de algemene vergadering van de vennootschap werd goedgekeurd, met name de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar afgesloten per 30 september 2012, ten belope van een bruto-bedrag van tweehonderd vierenveertigduizend driehonderd achtenzeventig euro tweeëndertig eurocent (E 244.378,32), hetzij, na inhouding van een (verlaagde) roerende voorheffing a rato van 10% conform artikel 537 van het Wetboek inkomstenbelasting, een netto-bedrag van tweehonderdnegentienduizend negenhonderdveertig euro negenenveertig eurocent (E 219.940,49), en dit in verhouding tot de respectieve participaties van de huidige vennoten in de vennootschap.

Gelet op het feit dat het netto-bedrag van het uitgekeerde dividend opnieuw in de vennootschap wordt ingebracht, zoals voorgesteld onder het tiende agendapunt en zoals beslist onder het tiende besluit van deze buitengewone algemene vergadering, is voormelde dividenduitkering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting onderworpen aan een verlaagde roerende voorheffing van 10%.

Achtste besluit: verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt overeenkomstig artikel 602 §1, eerste lid, van het Wetboek van vennootschappen

(" " " " )

Negende besluit: verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 602 §1, derde lid, van het

Wetboek van vennootschappen

Tiende besluit: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderddriandertigdUizend zeshonderdtweeëntwintig euro vijftig eurocent (¬ 133.622,50) om het te brengen van éénendertigduizend drieënzestig euro éenenzestig eurocent (E 31.063,61) op honderdvierenzestigduizend zeshonderdzesentachtig euro elf eurocent (¬ 164.686,11) door inbreng van de volgende vorderingen van de vennoten op de vennootschap:

(i) de vorderingen van beide vennoten op de vennootschap uit hoofde van de beslissing tot vermindering van het kapitaal, zoals beslist onder het zesde besluit van onderhavige vergadering, met name de vordering van de heer Karel Detand ten bedrage van een (netto-)bedrag van zevenentwintigduizend driehonderdzeventig euro vierentachtig eurocent (E 27.370,84) en de vordering van mevrouw Maria-Isabella Detand ten bedrage van een (netto-)bedrag van eénentwintig euro éenennegentig eurocent (¬ 21,91), hetzij ten belope van, in totaal, een (netto-)bedrag van zevenentwintigduizend driehonderdtweeënnegentig euro vijfenzeventig eurocent (¬ 27.392,75); en,

(ii) de vorderingen van beide aandeelhouders op de vennootschap uit hoofde van de beslissing tot uitkering van het tussentijds dividend, zoals beslist onder het zevende besluit van onderhavige vergadering, met name de vordering van de heer Karel Detand ten bedrage van een (netto-)bedrag van tweehonderd-negentienduizend zevenhonderdvierenzestig euro vierenvijftig eurocent (E 219.764,54) en de vordering van mevrouw Maria-Isabelle Detand ten bedrage van een (netto-)bedrag van honderdvijfenzeventig euro vijfennegentig eurocent (¬ 175,95), hetzij ten belope van, in totaal, een (netto-)bedrag van tweehonderdnegentienduizend negenhonderdveertig euro negenenveertig eurocent (E 219.940,49);

hetzij een totale inbreng ter waarde van tweehonderd-zevenenveertigduizend driehonderddrieëndertig euro vierentwintig eurocent (E 247.333,24), waarvan een gedeelte zal worden geboekt als "Kapitaal", met name een gedeelte overeenstemmend met voormeld bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij honderddrieëndertigduizend zeshonderdtweeëntwintig euro vijftig eurocent (¬ 133.622,50), en waarvan het overblijvende gedeelte, hetzij honderddertienduizend zevenhonderdentien euro vierenzeventig eurocent (E 113.710,74), zal worden geboekt op de onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremies".

Ter vergoeding van voormelde inbreng in natura worden vijfduizend driehonderdvijfenzeventig (5.375) nieuwe aandelen uitgegeven, zonder vermelding van waarde, die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten, voordelen en plichten zullen genieten ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf hun uitgifte.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen een fractiewaarde van vierentwintig euro zesentachtig eurocent (E 24,86), hetzij een fractiewaarde die in zeer minieme mate hoger is dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen, verhoogd met een uitgiftepremie van eénentwintig euro zestien eurocent (E 21,16).

Elfde besluit: Inschrijving op de kapitaalverhoging door inbreng in natura  Volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voor-beh9uden 'aan Ètet' Belgisch Staatsblad

Hogergenoemde vennoten, vertegenwoordigd zoals gezegd, welke verklaren titularis te zijn van de hierboven vermelde schuldvorderingen en vrij over deze schuldvorderingen te kunnen beschikken, verklaren deze schuldvorderingen in te brengen voor hogergenoemde bedragen, hetzij voor een totaalbedrag van tweehonderd-zevenenveertigduizend driehonderddrieëndertig euro vierentwintig eurocent (E 247.333,24), waarvan honderddrieëndertigduizend zeshonderdtweeëntwintig euro vijftig eurocent (¬ 133.622,50) wordt geboekt als geboekt als "Kapitaal" en waarvan het overblijvende gedeelte, met name honderddertienduizend zevenhonderdentien euro vierenzeventig eurocent (E 113.710,74) wordt geboekt als "Uitgiftepremie", en aldus als volgt in te schrijven op de totaliteit van de vijfduizend driehonderdvijfenzeventig (5.375) nieuwe aandelen die als vergoeding voor voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura worden uitgegeven:

- door de heer Karel DETAND: op vijfduizend driehonderd éénenzeventig (5.371) nieuwe aandelen;

- door de heer Maria-Isabella DETAND: op vier (4) nieuwe aandelen,

Elk van deze vijfduizend driehonderdvijfenzeventig (5.375) nieuwe aandelen wordt onmiddellijk volgestort ten

belope van honderd procent (100 %).

Twaalfde besluit : Vaststelling van de verwezenlijking van de (eerste) kapitaalverhocring door inbreng in

natura

( )

Dertiende besluit : Besluit tot kapitaalverhoging door incorporatie van de als onbeschikbare reserve geboekte uitgiftepremies

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderddertienduizend zevenhonderdentien euro vierenzeventig eurocent (¬ 113.710,74) om het te brengen van honderdvierenzestigduizend zeshonderdzesentachtig euro elf eurocent (¬ 164.686,11) op tweehonderdachten-zeventigduizend driehonderdzesennegentig euro vijfentachtig eurocent (¬ 278.396,85) door incorporatie van de op een onbeschikbare reserverekening geboekte "Uitgiftepremies".

Deze kapitaalverhoging vindt plaats zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch middels een proportionele verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Veertiende besluit: Vaststelling dat de kapitaaIverhoginct door incorporatie van de uitgiftepremies verwezenlijkt is.

(-.-)

Vijftiende besluit: (Tweede) vermindering van het kapitaal

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verminderen, met name ten belope van twaalfduizend vijfhonderddertien euro éénenzestig eurocent (E 12.513,61) om het kapitaal van de vennootschap terug te brengen van tweehonderdachtenzeventigduizend driehonderd-zesennegentig euro vijfentachtig eurocent (¬ 278.396,85) op tweehonderdvijfenzestigduizend achthonderd-drieëntachtig euro vierentwintig eurocent (E 265.883,24) door terugbetaling aan de vennoten.

Deze kapitaalvermindering zal plaatsvinden zonder afschaffing van aandelen, maar door een proportionele vermindering van de fractiewaarde van alle zesduizend zeshonderdvijfentwintig (6.625) aandelen van de vennootschap.

Het bedrag waarmee het kapitaal wordt verminderd, wordt pas eisbaar na het verstrijken van de termijn voorzien in artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen.Deze kapitaalvermindering is aan te rekenen op het oorspronkelijk volstort kapitaal, met uitzondering van enige reserves,

Krachtens artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, mag geen terugbetaling worden gedaan indien de schuldeisers, binnen de twee maanden na bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, een zekerheid hebben geëist voor de vorderingen die op het tijdstip van de bekendmaking nog niet zijn vervallen.

Zestiende besluit Wilzicring van artikel 5 van de statuten

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen, teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met hogervermelde beslissingen tot (i) vermindering van het kapitaal, (ii) verhoging van het kapitaal door inbreng in natura van schuldvorderingen en (iii) verhoging van het kapitaal door incorporatie van de als onbeschikbare reserve geboekte uitgiftepremies, met name als volgt:

- Artikel 5 - Kapitaal:

Vervanging van de tekst van artikel 5 als volgt:

'Net kapitaal is vastgesteld op tweehonderdvijfenzestigduizend achthonderddrieëntachtig euro vierentwintig eurocent (6 265.883,24), vertegenwoordigd door zesduizend zeshonderdvijfentwintig (6,625) aandelen, zonder aanduiding van waarde, die elk één/zesduizend zeshonderdvijfentwintigste (6.6251 van het kapitaal vertegenwoordigen.'

Zeventiende besluit : Bevoegdheden.

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen, en aan de instrumenterende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Achttiende besluit : Biizondere volmacht.

De vergadering stelt aan elk van de zaakvoerders aan als bijzondere lasthebber, met de bevoegdheid om individueel te handelen en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten die In het kader van de genomen beslissingen bij enige (fiscale, BTW-, sociale of andere) administratie, met inbegrip van de Kruispuntbank van Ondernemingen nuttig dan wel noodzakelijke zouden zijn, te vervullen.

Voomoemde lasthebber zal te dien einde, in naam en voor rekening van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen en, in het algemeen, alle feitelijke en rechtshandelingen mogen stellen om dit mandaat te kunnen uitoefenen.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1 "

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Bertrand Nerincx, Geassocieerd Notes te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel,

- 1 bijzonder verslag van de raad van bestuur over de omzetting

- 1 verslag betreffende de omzetting

- 1 verslag over de inbreng in natura

- 1 Coördinatie van statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2013
ÿþWord 11.1

mi=

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

"

NEERGELEGD

_ ------ -------- ----- " ------ " ---

I1,113!.t19114,11ILII 111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0438907875

Benaming

(voluit) KAD-Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tolpoortstraat 3 bus 6, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerja akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering dd. 25 september 2013 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar volgend adres, met ingang van 25 september 2013:

Mandekensstraat 135, 9255 Buggenhout

Detand Karel

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

21/06/2013
ÿþVoor- behoud aan he Belgisc Staatsbl

4

n+od Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111.1151.1111 j IIj

NEERGELEGD

1 a in 2013

RECHTBANK VAN KOOPHp1yI1S~_TR GENT

RECHTBANK VAN ICOOPHA~TE GENT

Ondernemingsnr : 0438.907.875

Benaming

(voluit) : Kad-Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tolpoortstraat 3 Bus 6 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering dd, 4 juni 2012 blijkt dat :

- ingevolge het overlijden van mevrouw Vandenhoucke Monique op 4 juni 2012 er een einde is gekomen

aan haar bestuurderschap;

- werd aangesteld als nieuwe bestuurder van de vennootschap, en dit vanaf 04 juni 2012 tot 04 maart 2014

mevrouw Detand Maria-Isabella Hoogveld 12 1702 Groot-Bijgaarden.

Haar mandaat is onbezoldigd.

Detand Karel

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 05.03.2013, NGL 16.04.2013 13090-0425-011
06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 06.03.2012, NGL 30.03.2012 12078-0219-011
20/02/2012
ÿþ hwd Wosd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0438.907.875

Benaming

(voluit) : KAD-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tolpoortstraat 3 bus 6, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere algemene vergadering van 30.06.2011: 1, Ontslag van een bestuurder.

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van bestuurder dat werd ingediend door de Comm. V. Bultijnck & C°, met maatschappelijke zetel te Tolpoortstraat 3 bus 6, 9800 Deinze, vast vertegenwoordigd door de heer Jackie Bultijnck, Mandekensstraat 135, 9255 Buggenhout, Dit ontslag gaat in op 01/07/2011.

2, Benoeming nieuwe bestuurder.

De algemene vergadering beslist geen nieuwe bestuurder te benoemen.

Aangezien de vennootschap werd opgericht door 2 personen en er op heden slechts 2 aandeelhouders zijn, voorziet artikel 518 §1 Wb. Venn. immers dat de raad van bestuur uit slechts twee leden kan bestaan. Dit tot def dag van de jaarvergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Detand Karel

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11.1,1211111111J 17 11

be

a

B~ Stê

NEE RGELEG~1

0 7 FEB. 2012

ki-.0

vn~o~r+ s.' . ~..~

111

-Bijlagen bij liée flëIgisCh Staatsblad - 20/02/2612 - Annexes du Moniteur belge

21/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 01.03.2011, NGL 14.03.2011 11057-0500-012
22/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 02.03.2010, NGL 15.03.2010 10067-0337-013
12/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 03.03.2009, NGL 05.03.2009 09069-0080-013
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 04.03.2008, NGL 27.03.2008 08086-0025-013
16/03/2007 : GE191938
13/03/2006 : GE191938
21/03/2005 : GE191938
01/04/2004 : GE191938
10/03/2003 : GE191938
10/04/2002 : GE191938
15/03/2002 : BL624125
16/03/2001 : BL191938
21/03/2000 : DE191938
02/04/1999 : BL624125
23/02/1999 : BL624125
05/03/1998 : BL624125
01/01/1997 : GE156250
29/06/1996 : GE156250
01/01/1993 : GE156250
01/01/1992 : GE156250
08/12/1989 : GE156250

Coordonnées
KAD-INVEST

Adresse
MANDEKENSSTRAAT 135 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande