KARAF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KARAF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.012.017

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 28.04.2014 14101-0257-011
11/07/2012
ÿþ Mod Word 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

JuLig2072

Griffie

Voor-behoude aan het Belgisch Staatsblar

Ondernemingsnr Benaming o î(a on pd~

(voluit) KaRaf

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruiskensstraat 8A, 9750 Zingem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN

Uit een akte verleden voor Notaris André TOYE te Oudenaarde, de dato tweeëntwintig juni en twaalf, met als relaas der registratie: "Geregistreerd te Oudenaarde, op 26 juni 2012, 5 blad(en), 1 verzending(en), boek 756, blad 95, vak 13; Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). de ontvanger, (get.). H. De Greve."

bijkt dat door 1) Mevrouw DERVAUX Karolien, geboren te Gent op 08 augustus 1986, nationaal nummer 86.08.08-108.59, ongehuwd; en 2) De Heer BOUVIER Raphaël Christian Jacques Ghislain, geboren te Sint-Lambrechts-Woluwe op 07 april 1984, nationaal nummer 84.04.07-033.94, ongehuwd, beiden wonende te 1030 Schaarbeek, Kolonel Bourgstraat 18.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "KaRaf, , met zetel te 9750 Zingem, Kruiskensstraat 8A.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

- Het nemen van participaties in andere vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. ln het algemeen zal de vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap alle roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel. - Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel;

- Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto ° Naam en hoedaniçhe'd van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oin(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

ti Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegelde maken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge - Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

- Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen.

- Het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

- Hij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

- Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen.

- De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, half-grondstoffen, fabrikaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en parti-culieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zat achten.

Duur : De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening van de vennootschap zijn aangegaan sedert 01 april 2012 onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal : Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is volgestort in speciën bij de oprichting, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de "Belfius Bank", te Brussel, op 20 juni 2012, .

Boekjaar ; Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder daarop volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 30 september 2013.

Bestemming winst _ Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vereffening : De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De bevoegdheid om één of meer vereffenaars aan te duiden berust bij de algemene vergadering. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming, De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel, De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Jaarvergadering : De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand maart, om 10 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Ten alle tijde kan ook een buitengewone algemene vergaderingen worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Evenwel kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel

stemmen ais aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand maart 201.4.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is, Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd waargenomen, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder, zo hij vrijwillig ontslag neemt, zal zijn voornemen tenminste drie maanden vooraf per aangetekende brief kenbaar moeten maken aan de algemene vergadering,

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en bulten rechte te vertegenwoordigen. Echter, zo er meerdere zaakvoerders zijn benoemd, is voor handelingen met een totale waarde van meer dan ¬ 25.000,00,-, voor het kopen, verkopen, huren en verhuren, hypothekeren van onroerende goederen, voor alle leningen en kredietopeningen, notariële akten, en voor het aanwerven en ontslaan van personeel, de handtekening vereist van 2 zaakvoerders of van de zaakvoerder, daartoe gemachtigd door de algemene vergadering der vennoten.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

Elke vennoot Kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die bij voorkeur zelf een stemgerechtigde vennoot is.

Tot niet-statutair zaakvoerd ers worden voor de volledige duur van de vennootschap benoemd

1.Mevrouw DERVAUX Karolien;

2. de Heer BOUVIER Raphael,

beiden voornoemd, die verklaard hebben hun opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat wordt bezoldigd waargenomen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht : Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de BTW-, belastings- en andere administraties, instellingen of secretariaten, alsook ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, met macht van indeplaatsstelling, aan

~ F k"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" "

Accountantskantoor Bekaert, Meersbloem-Leupegem 50, 9700 Oudenaarde, of elke andere door het kantoor aangewezen persoon.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH AFSCHRIFT.

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie oprichtingsakte.

André TOYE, Notaris te Oudenaarde

Bijlagen bij hetBelgisch Staatsblad 11107/2O12 Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KARAF

Adresse
KRUISKENSSTRAAT 8A 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande