KATSE FEESTEN, AFGEKORT : KF

Association sans but lucratif


Dénomination : KATSE FEESTEN, AFGEKORT : KF
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 557.918.066

Publication

12/08/2014
ÿþ MOD 2.2

- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

*14154018*

Ondernemingsnr : 066

Benaming

(voluit) : Katse Feesten

(verkort): KF

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel: Assenedesteenweg 95 A, 9060 Zelzate

Onderwerp akte: Oprichting

Uittreksel uit de onderhandse oprichtingsakte dd. 11/05/2014

ZIJN VERSCHENEN:

1. VAN ACKER Tom (Rijksregistemr: 86.09.08-143.31), Arbeider, Denderdreve 10a, 9060 Zelzate (voorzitter);

2, LAMBRECHT Sander (Rijksregistemr: n.02.02-295.44), Bediende, Pottenbakkerstraat 6, 4551CR Sas Van Gent (NL) (penningmeester);

3. BLANCKE Wim (Rijksregistemr: 74.11.26-435.28), Zaakvoerder, Assenedesteenweg 911 9060 Zelzate (secretaris);

4. STEYAERT Stefan (Rijksregistemr: 74.04.08-349-23, Ambtenaar, Staakstraat 75,9060 Assenede.

Artikel 1: Benaming

De vereniging draagt de naam "Katse Feesten" vereniging zonder winstgevend doel, afgekort: "KF"

Artikel Maatschappelijke zetel.

De zetel van de vereniging is gevestigd in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Hij kan. worden overgeplaatst naar een andere plaats in Vlaanderen bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur. Heden is hij gevestigd te [Assenedesteenweg 95a, 9060 ZELZATE1. De Exploitatiezetel heeft plaats te [Assenedesteenweg 245b, 9060 Zelzate]

Deze vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent.

Artikel 3: Doel.

De vereniging heeft tot doel bij te dragen tot de culturele ontwikkeling en vorming binnen de Vlaamse Gemeenschap en de stimulering van nationale en internationale culturele initiatieven. De vereniging heeft tot doel het produceren, beheren, ondersteunen en verspreiden van culturele en multiculturele produkties in welke vorm ook (boek, plaat, video, geluidsdragers, concerten, beurzen, promotiemateriaal, events, gezelschappen,

groepen, met het oog op algemene culturele vorming, algemeen culturele spreiding en integratie van mediatechnieken in verband met (multi)culturele aspecten van muziek, dans, comedy & theater.

Hiertoe zal de vereniging in haar structureel kader projecten ontwikkelen en ondersteunen met als hoofdbegunstigde Scouts & Gidsen Vuurtorengroep Zetzate en vzw Scouts Vuurtorengroep Zelzate,

De vereniging behoud zich ook het recht, binnen haar structureel kader, andere projecten te ontwikkelen te ondersteunen.

Hiertoe kan de vereniging alle door de wet toegelaten werkzaamheden verrichten of handelingen stellen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks toe bijdragen, inzonderheid, maar zonder beperking, a) coördinatie van optredens, voorstellingen, wedstrijden en workshops, b) het begeleiden, ondersteunen en vertegenwoordigen van beginnende artiesten en/of kunstenaars alsook hun producten, c) het uitgeven van audiovisuele dragers, d). het oprichten van een secretariaat, e) het uitgeven van een tijdschrift, boeken en andere gedrukte publicaties, f)' het beheren van intemetsites en sociale media evenals g) het zoeken van sponsoring.

De vereniging kan elle roerende en onroerende goederen voor de verwezenlijking van haar doel verkrijgen, bezitten en overdragen en er elle eigen doms- en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voor zover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en zover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken, Zij kan aile

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam an hoedanigheid van de instromenterende notarrt, hutzit wan e perso(o1n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van deicien ie vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten, huren, verhuren en te verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan daartoe aile nuttige rechtshandelingen en daden stellen, overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, met expliciet inbegrip van verzekeringspolissen, goederen in huur nemen, dit zowel in binnen -als in buitenland.

Zij kan individuele overeenkomsten zowel met privé -ais met rechtspersonen afsluiten, om welke redenen ook, subsidies verwerven, zowel van de overheid ais van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen -en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Artikel Duur

De vereniging werd opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Boekjaar

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december,

Bij het einde van elk boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de begroting voor het volgend jaar op; deze worden aan de jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding bij wijze van dividenden of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

Artikel 6: Algemene vergadering

De bevoegdheden van de Algemene Vergadering zijn deze zoals opgesomd in artikel 4 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk (hierna Wet genoemd) en de aangepaste vzw wet van 02 mei 2002. Alle leden van de Algemene vergadering hebben één sten Elk lid kan maximaal één volmacht om te stemmen van één ander lid uitoefenen. Alle beslissingen van de Algemene Vergadering worden genomen bij tweederde meerderheid van de uitgebrachte stemmen en minstens tweederde van de leden van de Algemene Vergadering moet een stem uitbrengen. Deze bepaling geldt, onverminderd de bepalingen van artikel 7 en 8 van de Wet of indien de statuten anders bepalen.

De Raad van Bestuur oefent elle andere bevoegdheden uit De Raad van Bestuur treedt naar buiten toe als een college, met een interne taakverdeling. Hiertoe wordt een Huishoudelijk Reglement opgesteld, dat moet worden bekrachtigd door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid. De voorzitter, en bij afwezigheid de ondervoorzitter, ondertekent alle documenten met betrekking tot rechtshandelingen die die de vereniging verbinden en de financiële dossiers, die eveneens worden ondertekend door de penningmeester. De Raad van Bestuur roept minstens één maal per jaar de leden van de Algemene Vergadering fysiek samen op de meest gerede wijze, in overeenstemming met artikel 5 en 6 van de Wet. Onverminderd de bepalingen van artikel 17 van de Wet wordt op deze vergadering een schriftelijk verslag van de financiële en andere verrichtingen van de vereniging ter goedkeuring voorgelegd, evenals de interne taakverdeling van de Raad van Bestuur. Deze beslissing wordt met tweederde meerderheid genomen door de Raad van Bestuur.

Bijkomende vergaderingen van de Algemene Vergadering kunnen per brief of ander communicatiemiddel georganiseerd worden.

De Algemene Vergadering is samengesteld uit aile werkende leden (minimum 3 bestuursleden, minimum 4 leden van de oud-leiding van de vereniging Scouts en Gidsen Vuurtorengroep Zelzate, minimum 4 leden van de actieve scoutsleiding van de vereniging Scouts en Gidsen Vuurtorengroep Zelzate en minimum 1 bestuurslid van VZW Scouts Vuurtorengroep Zeizate) en is bevoegd voor de punten bepaald in de wet van 27 juni 1921 en de aangepaste vzw wet van 02 mei 2002.

De algemene vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering geregeld volgens de artikelen 5 tot 8, 12 en 20 en volgende van de wet van 27 juni 1921 en de aangepast vzw wet van 02 mei 2002.

Alle leden moeten worden opgeroepen ten minste acht dagen voor de vergadering. Dit geschiedt schriftelijk, per e-mail, of in de toekomst via een ander communicatiemiddel die rechtsgeldig met vermelding van de agenda..

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij dien ontstentenis, belet of afwezigheid, door de secretaris of bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuursleden.

De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de raad van bestuur niet beschikbaar, afwezig of belet is en twee stemopnemers.

De agenda wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur.

Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen mede in behandeling worden genomen op voorstel zowel van de voorzitter als van de gedelegeerd bestuurder.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen, Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering,

De notulen van de algemene vergadering en van de Raad van Bestuur worden bijgehouden op de maatschappelijke zetel. De verslagen kunnen daar worden geraadpleegd door de leden van de Algemene Vergadering. De verslagen van de vergaderingen van de Raad van Bestuur worden door ten minste 3 aanwezige leden van de Algemene vergadering ondertekend. De verslagen van de Algemene Vergadering worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en de secretaris of bij ontbreken daarvan de , aangewezen secretaris van de Algemene vergadering. Afschriften en uittreksels worden door de voorzitter en door de secretaris van de raad van bestuur ondertekend.

De besluiten van de algemene vergadering worden de leden en/of belanghebbende toegevoegde leden bij gewone brief ter kennis gebracht, dit alles onverminderd door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

SLOTBEPALINGEN

1. De oprichters beslissen bij eenparigheid van stemmen om volgende personen te benoemen als bestuurder met ingang vanaf [11 mei 2014]

1. VAN ACKER Tom (Rijksregisterm 86.09.08-143.31), Arbeider, Denderdreve 10a, 9060 Zelzate (voorzitter);

2. LAMBRECHT Sander (Rijksregisternr: 83.02.02-295.44), Bediende, Pottenbakkerstraat 5, 4551CR Sas , Van Gent (NL) (penningmeester);

3. BLANCKE Wim (RijksregIsternr: 74.11.26-435.28), Zaakvoerder, Assenedesteenweg 91, 9060 Zelzate

(secretaris);

4, STEYAERT Stefan (Rijksregistemr: 74.04.08-349-23, Ambtenaar, Staakstraat 75,9060 Assenede.

De bestuurders worden benoemd voor [1] jaar en hun mandaat zal eindigen of terug opgenomen worden na de algemene vergadering van [20151

2. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting, zijnde [11 mei 2014] tot 31 december [2014

Aldus opgesteld te [Assenedesteenweg 91, 9060 Zelzate] op [11 mei 20141, in twee exemplaren waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het andere wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te [Gentl.

Gelezen en goedgekeurd,

Voor akkoord:

Van Acker Tom

Hierbij neergelegd: statuten

Op de laatste blz. van Lui Llà vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de rnetrumeneeencie nobris. hLj Vi1 d perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien wan dîdun ,F. vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
KATSE FEESTEN, AFGEKORT : KF

Adresse
ASSENEDESTEENWEG 95A 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande