KB PROJECTS -

Divers


Dénomination : KB PROJECTS -
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 823.429.634

Publication

27/01/2015
ÿþMod Word 11.1

>7(71\

Â

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vara_ Tkté,



Gent

Afdeling Oudenaarde

15 JAN. 2,015

in

Ondernemingsnr : 0823.429.634

Benaming

(voluit) : KB Projects

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Voldersstraat 213, 9500 Geraardsbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten: kapitaalverhoging door inbreng in speciën I Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten de dato 29 juli 2014 blijkt dat de; vennoten volgende beslissing hebben genomen:

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met driehonderdentien duizend euro (310.000,00 EUR) om het te brengen van vijfhonderd euro (500,00 EUR) op driehonderdentienduizend vijfhonderd euro (310.500,00 EUR) door middel van inbreng in speciën met uitgifte van tweeduizend vijfhonderd eenentwintig (2.521) aandelen, volstort ten belope van 100%.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten de dato 15 augustus 2014 blijkt dat de vennoten volgende beslissingen hebben genomen:

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van mevrouw Kim Berckmans als zaakvoerder van de vennootschap. Teneinde in haar vervanging te voorzien, heeft de algemene vergadering beslist om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [tisai, met maatschappelijke zetel te Vesten 102, 9500 Geraardsbergen en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent afdeling Oudenaarde onder nummer 0521.703,315, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden. Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Zoals blijkt uit de notulen van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Itisai de dato 15 augustus 2014 werd overeenkomstig artikel 61§2 van het Wetboek van Vennootschappen de heer Marcel Aerts, wonende te Kruisweg 42, 3582 Koersel aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat in onderhavige vennootschap.

Tenslotte hebben de vennoten beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Kim Berckmans, wonende te Voldersstraat 213, 9500 Geraardsbergen om het formulier I tot inschrijving en bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en het formulier ll tot wijziging van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te ondertekenen.

Voor eensluidend uittreksel

Mevrouw Kim Berckmans

Tegelijk hiermee neergelegd:

- notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten de dato 29 juli 2014

- notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten de dato 15 augustus 2014

- gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.02.2012, NGL 29.03.2012 12076-0343-011
03/07/2015
ÿþOns erwerp akte : Ontbinding van rechtswege en invereffeningatetling - ontslag zaakvoerder benoeming vereffenaar

Uit de onderhandse notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 13 februari 2015 blijkt dat de enige vennoot volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Vaststelling ontbinding van rechtswege

1]e enige vennoot heeft vastgesteld dat door haar recente verwerving van alle aandelen van de, vennootschap deze eenhoofdig is geworden en bijgevolg van rechtswege ontbonden is en dit met ingang van 13 februari 2015, Gelet op de ontbinding van rechtswege en de rechtsvorm van een gewone commanditaire-vennootschap, dienen de verslagen conform artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen niet te. worden opgemaakt, noch te worden voorgelegd.

Tweede besluit: Kennisname ontslag

De enige vennoot heeft kennis genomen van het feit dat ingevolge de ontbinding van rechtswege van de vennootschap, de zaakvoerder van de vennootschap, zijnde Itisai BVBA, met maatschappelijke zetel te Vesten 12, 9500 Geraardsbergen en ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer. ' 0521.703.315 RPR Gent afdeling Oudenaarde voor de uitoefening van haar mandaat vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marcel Aerts, wonende Kruisweg 42, 3582 Koersei en dit met ingang van' 13 februari 2015. Dit ontslag wordt aanvaard.

Derde besluit: Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De enige vennoot heeft mevrouw Marie-Paule Menschaert, wonende te Hogeweg 123, 9500 Geraardsbergens benoemd als vereffenaar. Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend. De benoeming van' deze vereffenaar werd reeds gehomologeerd door de rechtbank van koophandel te Gent afdeling Oudenaarde op 2 april 2015.

- Vierde besluit: Machten van de vereffenaar

De enige vennoot heeft de machten van de vereffenaar als volgt vastgesteld; de vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten bij het uitoefenen van haar mandaat, meer bepaald kan zij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen door de artikelen 186 en volgende van: het Wetboek van Vennootschappen voorzien. De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de' vennootschap ten gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan,' alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling, opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot herveiling wegen rouwkoop, of beslag niet betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te, verschijnen, aile vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen. De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Alle akten van de vennootschap, in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal; moeten verantwoorden. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap. Wanneer de plaats van vereffenaar vrij zou komen door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar. De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie 2 4 JUNI 2015

Ondernemingsnr ; Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel ;

(volledig adres)

0823.429.634

KB Projects

Gewone Commanditaire Vennootschap Voldersstraat 213, 9500 Geraardsbergen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

' tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van . de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Voor eensluidend uittreksel

Marie-Paule Menschaert

Vereffenaar

Hiermee samen neergelegd:

- Notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 13 februari 2015

- Beschikking van de rechtbank van koophandel te Gent afdeling Oudenaarde de dato 02 april 2015

Voor-

110, behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

17/07/2015
ÿþA1od Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling' Oudenaarde

0 8 JULI 2015

Griffie

Ondernemingsnr. . 0823.429.634

Benaming

(voluit) : KB Projects - in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Voldersstraat 213, 9500 Geraardsbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Uit het voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting de dato 18 mei 2015 blijkt dat: IDC Europe BVBA enerzijds en KB Projects Comm.V. - in vereffening anderzijds de intentie hebben om een; vereenvoudigde fusie, in overeenstemming met artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, door te voeren waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als verplichtingen) van KB Projects Comm.V.  in vereffening door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op IDC Europe BVBA.

De vennootschappen die aan de vereenvoudigde fusie deelnemen zijn de volgende:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IDC Europe, met maatschappelijke zetel te, Vesten 102, 9500 Geraardsbergen (de Overnemende Vennootschap)

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent afdeling Oudenaarde onder nummer 0861.764.430

De vennootschap heeft overeenkomstig haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft voor doel, zowel in België als in het buitenland:

- Het verrichten van inspectiewerkzaamheden en reworkactiviteiten op onderdelen en componenten;

- Het verlenen van prestaties, diensten, management consultancy en adviezen In de ruimste zin van het; woord aan industriële en andere bedrijven, alsook aan particuliere personen. Deze prestaties en diensten: kunnen inhouden, zonder limitatief te zijn: sales en marketing, projectmanagement, kwaliteitsbeheer, productontwikkeling en engineering, productuctiviteitsstudies, interimmanagement, casting en budgetting; en andere diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, inclusief informatica en bureautica,

Deze diensten en prestaties kunnen verleend worden in de industriële sector en in de dienstensector en aan overheidsinstellingen, sociale instellingen en non-profitorganisaties.

Deze diensten en prestaties kunnen verstrekt worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Het kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, van onroerende goederen, zowel in België als in het buitenland, en het verrichten van alle activiteiten om dit onroerend vermogen te beheren, inclusief onderhoud, verfraaiingen en verbeteringen;

-De vennootschap is gemachtigd om, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende, financiële, commerciële, industriële en handelsverrichtingen te stellen, die rechtstreeks of; onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen;

-De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, participatie, inschrijving of op om het even welke: wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen;

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even: welke vorm;

-De vennootschap kan functies van zaakvoerder, bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere' vennootschappen uitoefenen."

2. De gewone commanditaire vennootschap `KB Projects  in vereffening, met maatschappelijke zetel te Voldersstraat 213, 9500 Geraardsbergen (de Over Te Nemen Vennootschap)

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent afdeling Oudenaarde onder , nummer 0823.429.634

De vennootschap heeft overeenkomstig haar statuten de volgende doelomschrijving:

-Het verlenen van diensten, management consultancy en adviezen in de ruimste zin van het woord aan industriële en andere bedrijven. Deze diensten kunnen inhouden, zonder limitatief te zijn: sales/marketing,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-'Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

projectmanagement, productiviteitsstudies, interimmanagement, costing/btidgetting en andere diensten van " commerciële, technische of administratieve aard, inclusief informatica en bureautica.

-Deze diensten kunnen verstrekt worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-Het waarnemen van allerhande bestuurs-en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar.

-Het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van roerende en onroerende zaken en vermogenswaarden van welke aard ook.

-Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen.

-Het financieren van, het instaan en zich borg stellen voor ondernemingen.

-Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of commissionair, in binnen-en buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, ' rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

* De datum vanaf wanneer de handelingen van de Over Te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap, wordt bepaald op de datum van de goedkeuring van de vereenvoudigde fusie.

* De enige vennoot in de Over Te Nemen Vennootschap is de Overnemende Vennootschap zelf en bezit geen bijzondere rechten. Er zijn evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend worden.

"

* Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

Vaar eenstuidend uittrekcse4

de vereffenaar

Mevrouw Marie-Paule Menschaert

Op de laatste blz. van ,Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
KB PROJECTS -

Adresse
Zetel : Voldersstraat 213, 9500 Geraardsbergen

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande