KEDRIES


Dénomination : KEDRIES
Forme juridique :
N° entreprise : 874.871.011

Publication

23/06/2014
ÿþ Mod Z1

tt I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

12 JUN1 20111

RECIffrifflk VAN

KOOPHANDELZEGENT_

bet aa Be Ste

11 1111111 11 II 111fl 111111 t II

*14121285*













Ondememingsnr : 0874.871.011

Benaming

(voluit) KEDRIES

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Rijvisschestraat 124, 9052 Zwijnaarde

Onderwerp akte: met fusie gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)- algemene vergadering van de overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 28 mei 2014, geregistreerd 1e registratiekantoor Gent 2, op 5 juni 2014 boek 448 folie 23 vak 11, houdende de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van:

1/ De naamloze vennootschap "BELINDA HOLDINGS", niet zetel te 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat 124, ondernemingsnummer 0881.820.268, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent; opgericht bij akte verleden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op 13 juni 2006, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisoh Staatsblad van 22 juni daarna onder nummer 0101163 en waarvan de statuten op heden niet gewijzigd zijn.

Hierna genoemd de overnemende vennootschap,

2/ De naamloze vennootschap "KEDRIES", met zetel te 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat 124, ondememingsnummer 0874.871,011, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent; opgericht bij akte verleden voor notaris Manuel Van Hoof te Zwijnaarde op 30 juni 2005, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2005 onder het nummer 05101073 en waarvan de statuten op heden niet gewijzigd zijn.

Hierna genoemd de over te nemen vennootschap of de overgenomen vennootschap.

Dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen, ter zake de overgenomen vennootschap:

EERSTE BESLUIT KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschap KEDRIES en van de overnemende vennootschap BELINDA HOLDINGS verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van het fusievoorstel zoals opgemaakt door de bestuursorganen van beide vennootschappen, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 28 maart 2014 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 april daarna, zoals voormeld. Zij erkennen kennis te hebben gekregen van dit in de agenda vermelde fusievoorstel.

De algemene vergadering van de over te nemen vennootschap en de algemene vergadering van de overnemende vennootschap verklaren geen opmerkingen te hebben op het fusievoorstel.

In toepassing van artikel 720 paragraaf 2 Wetboek van vennootschappen zijn er tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van de over te nemen vennootschap op datum van 31 december 2013 ter beschikking gesteld gezien de laatste jaarrekening van beide vennootschappen betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het fusievoorstel is afgesloten; alle aandeelhouders, vertegenwoordigd ais voormeld, verklaren uitdrukkelijk in te stemmen dat er géén tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van de overnemende vennootschap ter beschikking zijn gesteld op de zetel van de vennootschap, hoewel de laatste jaarrekening van deze vennootschap eveneens betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het fusievoorstel is afgesloten, dit in toepassing van artikel 720 paragraaf 2 in fine van het Wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT FUSIE

A/ FUS1EVERRICHTINGEN

1/ Na bespreking keuren de algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KEDRIES" en de algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BELINDA HOLDINGS" het voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goed.

2/ Dè algemene vergadering van de naamloze vennootschap KEDRIES besluit ingevolge voormelde goedkeuring van het fusievoorstel de vennootschap te ontbinden zonder vereffening met het oog op voornoemde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met de naamloze vennootschap BELINDA HOLDINGS.

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge ges 3/ De algemene vergadering van BEL1NDA HOLDINGS besluit over te gaan tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, door overname van het gehele vermogen zonder uitzondering noch voorbehoud van de naamloze vennootschap KEDRIES, en dit ingevolge de ontbinding zonder vereffening van deze vennootschap; zoals dit vermogen blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013 en met aile rechten en plichten, onder algemene titel.

3/ Vermits de overnemende vennootschap BEL1NDA HOLDINGS houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap KEDRIES, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap KEDRIES ingetrokken en vernietigd overeenkomstig artikel 78 § 6 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende venncotschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen worden gecreëerd. Gezien er verder geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap bestaan zoals winstbewijzen, aandelen zonder stemrecht, preferente aandelen, converteerbare obligaties en warrants, moet er geen bijzondere regeling uitgewerkt worden dienaangaande.

4/ Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap BEL1NDA HOLDINGS.

5/ Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en van de overgenomen vennootschap, worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

BI VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

1/ De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigen-domsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen. De overgang geschiedt op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 december 2013, waarin de activa en passive beschreven zijn.

Aile activa- en passivabestanddelen, zonder enige uitzondering of voorbehoud, van de overgenomen vennootschap KEDRIES gaan met alle rechten en plichten over op de overnemende vennootschap BEL1NDA HOLDINGS. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden ver-gunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de han-delsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming.

3/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

4/ Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en haar aandeelhouder, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

5/ Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en be-scheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

7/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar onderneming.

C/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOU-DING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

D/ VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergadering van de over te nemen vennootschap ais de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

E/ VASTSTELLING VAN HET ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP KEDRIES

Ingevolge de fusie stelt de vergadering het ontslag vast van de bestuurders van de naamloze vennootschap KEDRIES, te weten: voornoemde de heer Stefaan Vallaeys en voornoemde mevrouw Evelyn Moreels, beiden wonende te Destelbergen, Zenderstraat 5.

, p

" Voorbehouden Amri het Belgisch Staatsblad

De vergadering van de overgenomen vennootschap en van de overnemende vennootschap besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht, uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 juli 2013 tot en met heden,

(...) NEGENDE BESLUIT MACHTIGINGEN

De vergadering van de overnemende en van de overgenomen vennootschap machtigt de raad van bestuur van de ovememende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren en onder meer de vernietiging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, alsook te waken over het verloop van de overdrachtsbewerkingen betreffende de inschrijving van de verschillende elementen van het actief en passief vermogen van de overgenomen vennootschap in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

De vergadering machtigt de ondergetekende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoordineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende ven-nootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koop-handel,

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoegenaamde akten, documenten en formulieren te tekenen jegens de bevoegde instanties: de naamloze vennootschap Vanden Abeele-Fourneau met maatschappelijke zetel te Waregem, Opstaistraat 68, RPR Kortrijk 0444.268.314,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Johan Van Caenegem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: - expeditie proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd. 28 mei 2014







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

(rF L ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

l

(I1(ImuiM~in~~u~m~~ui~uu

140 692

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderneniingsnr : 0874871011

Benaming

(voluit) : Kedries

(verkort) :

Rechtsvorm : naamroze vennootschap

Zetel : Rijvisschestraat 124, 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL IN VERBAND MET DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (GERUISLOZE FUSIE)

VAN:

Kedries NV, Rijvisschestraat 124, B-9052, Zwijnaarde

Rechtspersonenregister (RPR)- Rechtbank van Koophandel van Gent

Ondememingsnummer. BE 0874.871.011

(overgenomen vennootschap)

MET:

Belinda Holdings NV, Rijvisschestraat 124, B-9052, Zwijnaarde

Rechtspersonen register (RPR)  Rechtbank van koophandel van Gent

Ondernemingsnummer: BE 0881.820.268

(overnemende vennootschap)

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

Fusievoorstel in verband met de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)

Bij toepassing van artikel 6761o. 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 26 maart 2014 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1.Wettefijke vermeldingen

1.1.Iderttificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719, 1 W.Venn).

1.1.1 Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting:

Belinda Holdings NV werd opgericht op 13 juni 2006 bij akte verleden voor notaris Karel Vandeputte, kantoor houdend te Roeselare. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 juni 2006 onder het nummer 0101163; hierna genoemd overnemende vennootschap.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Rijvisschestraat 124, B-9052, Zwijnaarde.

Op de laatste blz. van Luik 11 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 62'000 EUR. Het is verdeeld in duizend aandelen op naam zonder vermelding van hun nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volstort tot 62.000 EUR.

Doet

Het doel van de vennootschap is :

a)Alle verrichtingen die rechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en uitbreiding van een roerend en onroerend patrimonium.

De vennootschap zal binnen het kader van het doel mogen overgaan tot aankopen, opschikken, uitrusten, in opstal nemen of in opstal geven, valoriseren, bouwen, uitbaten, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of verbouwen, de promotie en het makelen in onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, evenals alle welkdanig onroerende transacties in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing

b)Het beheer van vennootschappen, ongeacht hun doel, het optreden als vereffenaar,

c)Het befeggen'van beschikbare middelen in roerende en onroerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderdnegentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénen negentig.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiele, roerende of onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door :

Castelain Jo, Wilgendreef 25, B-8790, Waregem, Bestuurder

De Mulder Jos, Doelhofstraat 22, B-8377 Nieuwmunster, Bestuurder

Aandeelhouders/vennoten

De huidige aandeelhouders/vennoten van de vennootschap zijn :

- BFO Group International SA: 999 aandelen

- Altro SA : 1 aandeel

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting:

Kedries NV werd opgericht op 30 juni 2005 bij akte verleden voor notaris Manuel Van Hoof, kantoor houdend te Zwijnaarde. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2005 onder het nummer 0101073; hierna genoemd overgenomen vennootschap.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Rijvisschestraat 124, B-9052, Zwijnaarde.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 62'000 EUR. Het is verdeeld in 1'000 aandelen op naam zonder vermelding van hun nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volstort tot 62.000 EUR.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

In België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1) Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut,

2) Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Deze diensten kunnen warden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client,

3) Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijvennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, en haar eventuele latere wijzigingen

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiele, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door

Vallaeys Stefaan, Zenderstraat 5, B-9070 Destelbergen, Bestuurder

Moreels Evelyn, Zenderstraat 5, B-9070, Destelbergen, Bestuurder

Aan deelhouders/vennoten

De huidige aandeelhouders/vennoten van de vennootschap zijn :

-Belinda Holdings NV: 1000 aandelen

1.2 Juridisch kader.

De fusieverrichting is opgevat als een met fusie gelijkgestelde overneming van een 100% dochtervennootschap. Dit is een toepassing van de artikelen 676 en 719 W.Venn.

Op fiscaal vlak is het een belastingsneutrale fusie. Dit is een toepassing van artikel 211 WIB 92. De verrichting zal aan drie grondvoorwaarden voldoen, met name:

-De overnemende of verkrijgende vennootschap moet een binnenlandse vennootschap zijn.

-De verrichting wordt verwezenlijkt overeenkomstig de bepalingen van het W.Venn.

-De verrichting moet beantwoorden aan rechtmatige financiële of economische behoeften.

Beide vennootschappen zijn eigenaar van vorderingen op vennootschappen behorende

tot de Elitis-groep. Deze vorderingen zullen worden geïncorporeerd in het kapitaal

van Elitis Group sa. Door deze fusie ontstaat aldus één grote aandeelhouder die zijn

stempel zal kunnen drukken op het te voeren beleid binnen de Elitis-groep.

1.3 Boekhoudkundige datum (art. 719,2 W.Venn)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

1.4 Bijzondere rechten (art. 719,3 W.Venn)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de ovememende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zuilen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.5 Bijzondere voordelen (art. 719,4 W. Venn)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnamende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Bijkomende vermeldingen

2.1 Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

2.1.1 Algemene beschrijving.

Kedries is eigenaar van twee vorderingen, ni. op Altro sa en Elitis Group sa. Het eigen vermogen van de

vennootschap is negatief. De vennootschap wordt gefinancierd via een obligatie onderschreven door BFO

Group Int. sa, en voorschotten verstrekt door BFO Group Int. sa.

Staat van Activa en Passiva van de overgenomen vennootschap.

Balans Kedries nv per 31/12/13 ACTIEF PASSIEF 62.000,00 6.200,00 1.176.442,14 -4.554.086,43 2.775.000,00

Fin. vast actief 101,43 Kapitaal

RIC Altro 1.275.516,00 Wett. Reserve

RIC Elitis Group 692.861,40 Overged.winst

RIO BFO 0,00 Verlies van het boekjaar

Banken -181,41 Obligatielening

Overlopende rek. 0,00 Leveranciers 1.539,85

Totaal actief: 1.968.297,42 R/C BFO Group Int. 2.365.071,54

Overlopende rek. 136.130,32

Totaal passief: 1.968.297,42

Resultatenrekening Kedries nv per 31/12/13 Rente op R/C 141.708,74

Wett. bekendmakingen Meerwaarden op real. aand. 131.653,50

Sociale kas 434,00

Bedrijfsrevisoren

Gemeentebelastingen 122,40

Gerealiseerde minderw. 4.665139,35

Rente obligatielening 25.858,74

Rente op MC 135.696,32

Diverse fin.kosten 197,86

Verlies van het boekjaar -4.554.086,43

2.2 Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap.

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de ovememende vennootschap volgende uit de fusie vloeiende wijzigingen aangebracht te worden

Het doel van de vennootschap wordt :

1)Alle verrichtingen die rechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en uitbreiding van een roerend en onroerend patrimonium. De vennootschap zal binnen het kader van het doel mogen overgaan tot aankopen, opschikken, uitrusten, in opstal nemen of in opstal geven, valoriseren, bouwen, uitbaten, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of verbouwen, de promotie en het makelen in onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, evenals alle welkdanig onroerende transacties in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing.

2)i-let beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut.

3)Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client.

Het optreden als vereffenaar.

r f& Y

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4) Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijvennegentig iniake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, en haar eventuele latere wijzigingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderdnegentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiele, roerende of onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

2.3 Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen gedragen worden als volgt:

-in de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten door de ovememende en de overgenomen vennootschap, elk voor een gelijk deel, ten laste

worden genomen.

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de ovememende vennootschap.

2.4 Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om

de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit

voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van

het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen

meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

De uitgewiselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.5 Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de ovememende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van hbt Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 30 mei zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 26 maart te Gent, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd en bekendgemaakt te worden bij uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel van Gent overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan NV Vanden Abeele - Fourneau met maatschappelijke zetel te Waregem, Opstalstraat 68, RPR Kortrijk 0444 268 314, met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Opgesteld te Zwijnaarde op 26 maart 2014. Hierbij neergelegd ter griffie fusievoorstel.

Voor de overgenomen vennootschap,

Stefaan Vallaeys, bestuurder Evelyn Moreels, bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2014
ÿþOndernemingsnr : 0874871011

Benaming

(voluit) : Kedries

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rijvisschestraat 124, 9052 Zwijnaarde (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging

Neerlegging overeenkomstig artikel 646 van het Wetboek van Vennootschappen ,

Getekend door Stefaan Vallaeys, bestuurder, 25 maart 2014

Mod Word 11,1

r t-01 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na heerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~ 8 -03- 2014

í'.fa ri t d a.NK «tee

" " , ~k,ri ~ ~ s~L TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/02/2014
ÿþ1111111111A1111§1111

M .d ADF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neer) n ter riffie van de akte

4 -02- 2

ELe SCH ST

111

Billagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Mo. item b

Op de laatste blz. ven LÙik vèrrnelden: Recto : Nam èn hoèdànighëld vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(n)n(éti)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr ; 0874.871.011

Benaming (voluit) : Kedries

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rijvisschestraat 124 - 9052 Gent

(volledig adres)

OnderwerpLen] akte : Herbenoeming bestuurder

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 29/11/2013

De vergadering beslist om mevrouw Evelyn Moreels, wonende Zenderstraat 5 te 9070

Destelbergen, te herbenoemen als bestuurder.

Het mandaat is onbezoldigd en loopt af na de jaarvergadering van 2019,

Vallaeys Stefaan

Bestuurder

Moreels Evelyn

Bestuurder

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 24.01.2014 14014-0320-012
17/04/2013
ÿþMIXT Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie n de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

111111

asosoisi*

Ondernemingsnr : 0874 871 011

Benaming

(voluit) : KEDRIES

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Rijsenbergstraat 148 te 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : adreswijziging

Raad van Bestuur gehouden op 25 februari 2013 :

Na beraadslaging beslist de Raad van Bestuur met éénparigheid van stemmen het volgende:

De maatschappelijke zetel van KEDRIES NV te verhuizen naar

B-9052 Zwijnaarde, Reijvisschestraat 124 en dit vanaf 01 maart 2013.

Stefaan Vallaeys

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 15.02.2013 13041-0021-016
13/06/2012
ÿþl Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudE

aan he

Belgisc

Staatsbh

Inl§111,1111



NEERGELEGD

- 4 JUNI 2012

RECHTB~i N

KOOPt-iAiriD LTGGENT

Ondernemingsnr : 0874871011

Benaming

(voluit) : Kedries

(verkort)

Rechtsvorm : nv

Zetel : Rijsenbergstraat 148 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herziening - art. 646 § 2 Wetboek Vennootschappen

"Vermelding van het feit dat sedert de vereniging van alle aandelen van "Kedries" in één hand op 25 maart 2011 binnen het daarop volgend jaar meer bepaald op 22 maart 2012 er opnieuw een tweede aandeelhouder is; , zodat de aandelen sedert laatst vermelde datum niet meer verenigd zijn in één hand",

Getekend door Stefaan Vallaeys, Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.11.2011, NGL 07.12.2011 11631-0400-011
09/06/2011
ÿþMod2.1

lu`

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

Ondernemingsnr : 0874871011 Benaming

(voluit) : Kedries

BEST

S

nrr~~GE¢'...Ea~_~..fl

B~l_.GrÉ~ ~W

~IO

°--

2 c mEI 2011

20

~~~ ~~z~ CHTEAt~I~ VAN HANDE~r'~ifeGENT

û~

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NV

Zetel : Rijsenbergstraat 148, 9000 Gent

Onderwerp akte : Artikel 646 § 2 Wetboek Vennootschappen

Vermelding van het feit dat alle aandelen van "Kedries" sedert 25 maart 2011 verenigd zijn in één hand,' met name alle In handen van de SA "BFO Group International sa", met maatschappelijke zetel te L-1445 Strassen, Rue Thomas Edison 3.

Getekend door Stefaan Vallaeys

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.11.2010, NGL 08.12.2010 10625-0526-012
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.11.2009, NGL 03.12.2009 09874-0325-012
05/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 28.11.2008, NGL 03.12.2008 08838-0113-014
12/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.11.2007, NGL 06.12.2007 07822-0221-015
13/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 30.11.2006, NGL 08.12.2006 06894-0284-016

Coordonnées
KEDRIES

Adresse
RIJVISSCHESTRAAT 124 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande