KEESERBERG

Divers


Dénomination : KEESERBERG
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 466.138.448

Publication

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 31.05.2013 13147-0200-033
28/08/2012
ÿþ mod 11.1

Eileis i= In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Illit111.1p111111111111

Ondernemingsnr:0466.138.448

Oudenaarde

17 AUG. 2012

Griffie

Benaming (voluit) : KEESERBERG

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Vlaamse Ardennendreef 24

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Partiële splitsing - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent, op achtentwintig juni tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Gent 2, de 13 juli 2012, boek 233, blad 95, vak 11, ontvangen:; vijfentwintig euro (¬ 25,00) en getekend door de Eerstaanwezend Inspecteur: Haegeman Sabine, blijkt dat de; buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren; beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

WIJZIGING VAN HET AANTAL AANDELEN

De vergadering beslist het aantal aandelen van duizend negenhonderd (1.900) naar een miljoen; negenhonderdduizend (1.900.000) te brengen, waarbij de participatie van iedere vennoot met dezelfde verhouding wordt vermeerderd.

A. Ve sla' van de bedri'fsrevisor

Overeenkomstig artikel 731 Juncto 602 van het Wetboek van vennootschappen overhandigt de voorzitter aan dei ondergetekende notaris het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm; van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", met zetel; te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1 a, RPR Kortrijk BE 0433.608.707, de dato 27 juni 2012.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van; waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de hierboven beschreven inbreng in natura in deo commanditaire vennootschap op aandelen Keeserberg, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 602 en 657 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, CVBA Vandelanotte; Bednjfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer René Van Asbroeck, bedrijfsrevisor, van oordeel dat.

1 de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bednjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch; verantwoord zijn, rekening houdend met de vennootschapsrechtelijke context van de continuïteit in het kader; van de voorgenomen splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de Inbrengwaarde geen rekeningi gehouden met de mogelijke latente meer- of minwaarden van de in te brengen bestanddelen in going-concemi optiek. De toegepaste waardering leidt niet tot een overwaardering van de inbreng in natura. De gebruikte methoden leiden tot een waarde die minstens overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen,

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 64 volledig volgestorte aandelen van de Comm. VA Keeserberg, i ,; zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/'1.900.064ste van het kapitaal van de Comm. VA Keeserberg; vertegenwoordigen,

l/Vij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erniet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de; rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinionui rs,

Dit verslag is uitsluitend bestemd voor buitengewone algemene vergadering van de Comm. VA Keeserberg, 4: ii die de kapitaalverhoging door incorporatie van de inbreng in natura moet goedkeuren. Het verslag en de;; besluiten ervan kunnen enkel aangewend worden in dit kader.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Kortrijk, 27 juni 2012

CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren"

vertegenwoordigd door René Van Asbroeck

bedrijfsrevisor'

PARTIËLE SPLITSING

De voorzitter beslist, overeenkomstig de bepalingen vernield in voormeld splitsingsvoorstel, en onder de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de partiële splitsing door overneming van het deel van het actief en passief vermogen, dat bestaat uit de bedrijfstak bestaande uit de onroerende goederen, volgens de verdeling voorzien in het splitsingsvoorstel en de daarin opgenomen splitsingsbalans, van de naamloze vennootschap "OTTEVAERE BOUWMATERIALEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 21, ondernemingsnummer 0400.234.965, hierna ook genoemd "de partieel gesplitste vennootschap".

Deze overdracht heeft plaats op basis van een staat van activa en passiva van de partieel gesplitste vennootschap op 30 september 2011.

Alle handelingen van de partieel gesplitste vennootschap vanaf 1 oktober 2011 met betrekking tot het overgedragen vermogen worden vanuit boekhoudkundig standpunt beschouwd als zijnde gedaan voor rekening van de inbrenggenietende vennootschap.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN EEN VAN DE OPSCHORTENDE VOORWAARDEN De heer OTTEVAERE Jacques verklaart in zijn hoedanigheid van bijzonder lasthebber, aangesteld bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap "OTTEVAERE BOUWMATERIALEN", gehouden voorafgaandelijk deze vergadering, dat voormelde vergadering van de partieel gesplitste vennootschap "OTTEVAERE BOUWMATERIALEN", heeft besloten tot "partiële splitsing door overneming" door inbreng van een deel van haar actief en passief vermogen in de vennootschap "KEESERBERG" onder ondermeer de opschortende voorwaarde van het overeenstemmend besluit tot partiële splitsing door de onderhavige algemene vergadering.

De voormelde lasthebber en de onderhavige algemene vergadering stellen vast en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren dal door het voorgaande besluit, deze opschortende voorwaarde waaronder het besluit tot partiële splitsing door overneming door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap "OTTEVAERE BOUWMATERIALEN", werd genomen, is gerealiseerd. KAPITAALVERHOGING IN NATURA  RUILVERHOUDING

Ten gevolge van de partiële splitsing door overneming, zoals hiervoor uiteengezet, beslist de voorzitter tot verhoging van het kapitaal ten belope van vierenzestig euro (¬ 64,00) om het te brengen van een miljoen negenhonderdduizend euro (¬ 1.900.000,00) op een miljoen negenhonderdduizend en vierenzestig euro (¬ 1.900.064,00) niet uitgifte van vierenzestig (64) nieuwe volgestorte aandelen zonder opleg in geld.

Deze nieuwe volgestorte aandelen zullen van dezelfde aard zijn en zullen dezelfde rechten en plichten genieten als de bestaande een miljoen negenhonderdduizend (1.900.000) aandelen van de inbreng genietende vennootschap en die delen in de winst vanaf 1 oktober 2011.

Beschrijving van het overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het overgedragen vermogen ingevolge de partiële splitsing alle welkdanige actief- en passiefbestanddelen omvat, al dan niet uitgedrukt, ontstaan dan wel nog te ontstaan, al dan niet contentieus, van welke aard ook, contractueel dan wel extracontractueel, dat bestaat uit de bedrijfstak bestaande uit de onroerende goederen, van de partieel gesplitste vennootschap. Voor de waardering en de verdere beschrijving van deze inbreng, alsook voor de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, wordt verwezen naar het voormeld splitsingsvoorstel en de daarin opgenomen splitsingsbalans, waarvan sprake hierboven, en wordt de ondergetekende notaris ontslaan er in deze akte verdere toelichting van te geven,

KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN VRIJGESTELDE RESERVES

De voorzitter beslist vervolgens om het kapitaal te verhogen tot beloop van negenennegentigduizend negenhonderd zesendertig euro (¬ 99.936,00) om het te brengen van een miljoen negenhonderdduizend en vierenzestig euro (¬ 1.900.064,00) naar twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) door incorporatie van vrijgestelde reserve van de herwaarderingsmeerwaarde in kapitaal voor eenzelfde bedrag zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering beslist vervolgens artikel 5 van de statuten te wijzigen door de eerste alinea integraal te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00), vertegenwoordigd door een miljoen negenhonderdduizend vierenzestig (1.900.064)aandelen op naam, zonder nominale waarde." WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden met de activiteiten van de overgenomen vennootschap. Daartoe beslist zij de tekst van artikel 3 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

I. Holding

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Il. Patrimoniumvennootschap

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verriohtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3, het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is niet het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

III. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3, het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiele handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industrëile of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van roerende of onroerende aard, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar bestuurders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij er niet rechtstreeks in verband mee staan,

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs." Overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen moet voor deze doelswijziging geen afzonderlijk verslag van het bestuursorgaan, noch een staat van actief en passief van maximaal 3 maanden oud, worden opgemaakt, gelet op de bijzonderheid dat deze doelswijziging kadert binnen de fusiebesluiten en





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

JP

het eplitsingsbesluit die op heden werden genomen door de aandeelhoudersvergadering van deze vennootschap.

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORLMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Moore Stephens Verscheiden Accountants & Belastingconsulenten Cvba, te Thonetlaan 110, 2050 Antwerpen, RPR Antwerpen BE 0451.657.041 alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de BTW administratie en alle andere administraties voor zoveel als nodig.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

_ De expeditie van het proces-verbaal;

_ De gecoördineerde statuten;

_ Het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 731 juncto 602 van het Wetboek van vennootschappen;

Het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

31/07/2012
ÿþmod 11.1

Benaming (voluit) : KEESERBERG

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Vlaamse Ardennendreef 24

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte :Fusie door overneming van een 100% dochtervennootschap - Buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe Blindeman, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE. GROG, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op achtentwintig juni tweeduizend en twaalf, te registreren, blijkt dat de` buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren` beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Fusie

De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijkeç voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de niet fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door: voornoemde commanditaire vennootschap op aandelen "KEESERBERG", de "overnemende vennootschap", van de naamloze vennootschap "OTTEVAERE BEHEER", niet maatschappelijke zetel te met maatschappelijke; zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 21, ondernemingsnummer BTW BE0441.988.913, RPR Oudenaarde, de "overgenomen vennootschap", door de overgang van gans het vermogen van de overgenomen: vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, waarvan de waarde is gebaseerd op een staat van activa: en passiva opgesteld op 30 september 2011.

Vanaf 1 oktober 2012 worden alle handelingen, gesteld door de overgenomen vennootschap "OTTEVAERE; BEHEER", boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "KEESERBERG".

De overgang van gans het vermogen van de overgenomen vennootschap "OTTEVAERE BEHEER", in hef; kader van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, geschiedt zonder kapitaalverhoging en; zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien de ovememende vennootschap "KEESERBERG" de enige vennoot; is van de overgenomen vennootschap "OTTEVAERE BEHEER".

Algemene beschrijving

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap, gebaseerd op: de staat van activa en passiva, opgemaakt op 30 september 2011.

Voorwaarden en lasten van de overdracht

Deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende; bedingen en voorwaarden:

1s De actief- en passiefbestanddelen van het vermogen van de overgenomen vennootschap worden ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overdragen in de staat waarin zij zich bevinden. De algemene vergadering verklaart volledig op de hoogte te zijn van het overgedragen vermogen en: ontslaat de ondergetekende notaris er hier een meer uitvoerige beschrijving van te geven.

2. Alle rechten en verplichtingen, alsook de handelingen van de overgenomen vennootschap, zoals blijkt; uit het fusievoorstel, worden vanuit boekhoudkundig standpunt beschouwd als zijnde gedaan voor rekening van: de ovememende vennootschap, vanaf 1 oktober 2011.

3. De overnemende vennootschap vrijwaart de overgenomen vennootschap tegen alle vorderingen en elk; verhaal met betrekking tot de overgedragen bestanddelen.

4. De overnemende vennootschap treedt in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen; vennootschap met betrekking tot het overgedragen vermogen en zal, meer bepaald alle akkoorden en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan, op zulke wijze dat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde niet meer verzocht of verontrust wordt.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbia'

II1III II~VIIN35 I II ~I~I IIII II

" 131033*

pndernemingsnr : 0466,138.448

Oudenaarde

2 0 JULI 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

à. be overgenomen vennootschap zal alle lasten en belastingen van welke aard ook, gelegd of te leggen op de overgedragen goederen dienen te betalen, vanaf 1 oktober 2011.

6, De overdracht omvat tevens de archieven en boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap met betrekking tot het overgedragen vermogen.

7_ Alle kosten, lasten en belastingen, van welke aard ook, die voortspruiten uit de overdracht zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Moore Stephens Verscheiden Accountants & Belastingconsulenten Cvba, te Thonetlaan 110, 2050 Antwerpen, RPR Antwerpen BE 0451.657.041 alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om aile formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de BTW administratie en alle andere administraties voor zoveel als nodig.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van het proces-verbaal

Op de laatste bEz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

J 17á"ar- behouden aan het Belgisch Staatsblad

31/07/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudet aan het Belgisch Staatsblar

1llII lil1 11111 IIll lihI Ill IIll 11II IlI llI

*iaissosa

Oudenaarde

20 JULI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.1 38.448

Benaming (voluit) : KEESERBERG

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Vlaamse Ardennendreef 24

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte :Fusie door overneming van een 100% dochtervennootschap - Buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe Blindeman, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE: GROG, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER Si VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met: zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op achtentwintig juni tweeduizend en twaalf, te registreren, blijkt dat de: buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Fusie

De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door, voornoemde commanditaire vennootschap op aandelen "KEESERBERG", de "overnemende vennootschap",: van de naamloze vennootschap "ALAKO", met maatschappelijke zetel te 9790 Wortegem-Petegem,: Kortrijkatraat 40, ondernemingsnummer 13E0466.138.250, RPR Oudenaarde, de "overgenomen vennootschap",: door de overgang van gans het vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als dei verplichtingen, waarvan de waarde is gebaseerd op een staat van activa en passiva opgesteld op 30 september 2011.

Vanaf 1 oktober 2011 worden alle handelingen, gesteld door de overgenomen vennootschap "ALAKO" boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "KEESERBERG'.

De overgang van gans het vermogen van de overgenomen vennootschap "ALAKO", in het kader van de met; fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder uitgifte van; nieuwe aandelen, gezien de overnemende vennootschap "KEESERBERG" de enige vennoot is van de; overgenomen vennootschap "ALAKO".

Algemene beschrijving "

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van dei overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap, gebaseerd op; de staat van activa en passiva, opgemaakt op 30 september 2011.

Voorwaarden en lasten van de overdracht "

Deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende; bedingen en voorwaarden:

1. De actief- en passiefbestanddelen van het vermogen van de overgenomen vennootschap worden ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overdragen in de staat waarin zij zich' bevinden. De algemene vergadering verklaart volledig op de hoogte te zijn van het overgedragen vermogen en: ontslaat de ondergetekende notaris er hier een meer uitvoerige beschrijving van te geven.

2. Alle rechten en verplichtingen, alsook de handelingen van de overgenomen vennootschap, zoals blijkt: uit het fusievoorstel, worden vanuit boekhoudkundig standpunt beschouwd ais zijnde gedaan voor rekening van: de overnemende vennootschap, vanaf 1 oktober 2011.

3. De ovememende vennootschap vrijwaart de overgenomen vennootschap tegen aile vorderingen en elk verhaal met betrekking tot de overgedragen bestanddelen.

4. De overnemende vennootschap treedt in aile rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap met betrekking tot het overgedragen vermogen en zal, meer bepaald alle akkoorden en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan, op zulke; wijze dat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde niet meer verzocht of verontrust wordt.

5. De overgenomen vennootschap zal alle lasten en belastingen van welke aard ook, gelegd of te leggen op de overgedragen goederen dienen te betalen, vanaf 1 oktober 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

B. De overdracht omvat tevens de archieven en boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap met betrekking tot het overgedragen vermogen.

7, Alle kosten, lasten en belastingen, van welke aard ook, die voortspruiten uit de overdracht zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

be vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Moore Stephens Verschelden Accountants & $elastingconsulenten Cvba, te Thonetlaan 110, 2050 Antwerpen, RPR Antwerpen BE 0451.657.041 alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de BTW administratie en alle andere administraties voor zoveel als nodig.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

$amen hiermee neergelegd: - de expeditie van het proces-verbaal

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

rJ

V Vo

4~ rI behouden

aan het

Belgisch

StaatsbEad

24/05/2012
ÿþMati Wald 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111,11tIlj,I ~IINNINA I I9416

Oudenaarde

11 MEI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.138.448

Benaming

(voluit) : Keeserberg

(verkort) ,

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op aandelen

Zetel - Vlaamse Ardennendreef 24, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie - en splitsingsvoorstel

FUSIEVOORSTEL IN VERBAND MET DE FUSIE

VAN

KEESERBERG

Commanditaire vennootschap op aandelen

RPR Oudenaarde

btw BE 0466.138.448

met zetel te

9700 Oudenaarde, Vlaamse Ardennendreef 24

MET

ALAKO

Naamloze Vennootschap (nv)

RPR Oudenaarde

btw BE 0466.138.250

met zetel te

9790 Wortegem-Petegem

Kortrijkstraat 40

EN

OTTEVAERE BEHEER

Naamloze Vennootschap (nv)

RPR Oudenaarde

btw BE 0441.988.913

met zetel te

9700 Oudenaarde, Meersbloem Leupegem 21

EN

SPLITSINGSVOORSTEL IN VERBAND MET DE PARTIELE SPLITSING

VAN

OTTEVAERE BOUWMATERIALEN

Naamloze Vennootschap (nv)

RPR Oudenaarde

btw BE 0400.234.965

met zetel te

9700 Oudenaarde, Meersbloem Leupegem 21

NAAR

KEESERBERG

Commanditaire vennootschap op aandelen

RPR Oudenaarde

btw BE 0466.138.448

"

Op de laatste blz van Luik B vermelden , Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Bijlagen bij het Beigisrch St atsbl d L'24105

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

met zetel te

9700 Oudenaarde, Vlaamse Ardennendreef 24

Bij toepassing van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen

De bestuursorganen van de commanditaire vennootschap op aandelen Keeserberg en de naamloze vennootschap Alako, die op heden elk houder zijn van 50,00 % van de aandelen van de vennootschap Ottevaere Beheer hebben beslist het onderhavig- overeenkomstig de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen opgestelde- fusievoorstel voor te leggen aan hun Algemene Vergaderingen. Dit voorstel strekt ertoe een met fusie door overneming gelijkgestelde fusie ("geruisloze fusie") door te voeren waarbij de totaliteit van het vermogen, de rechten en de verplichtingen van de vennootschap Alako wordt overgenomen door de commanditaire vennootschap op aandelen Keeserberg en dit overeer î omstig artikel 676, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Ten gevolge van deze fusie zal de fusievennootschap Keeserberg voor 100,00 % aandeelhouder zijn van de vennootschap Ottevaere Beheer.

Vervolgens hebben de bestuursorganen van de commanditaire vennootschap op aandelen Keeserberg en de naamloze vennootschap Ottevaere Beheer beslist het onderhavig- overeenkomstig de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen opgestelde- fusievoorstel voor te leggen aan hun Algemene Vergadering. Dit voorstel strekt ertoe onmiddellijk na voornoemde fusie tussen de commanditaire vennootschap op aandelen Keeserberg en de naamloze vennootschap Alako, waarbij Keeserberg 100% van de aandelen van Ottevaere Beheer verwerft, een met fusie door overneming gelijkgestelde fusie door te voeren waardoor de gefusioneerde vennootschap Keeserberg de totaliteit van het vermogen, de rechten en de verplichtingen van de vennootschap Ottevaere Beheer overneemt en dit onder toepassing van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

SPLITSINGSVOORSTEL in verband met de PARTIELE SPLITSING

Bij toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen

Volgend op beide voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen hebben de bestuursorganen van de naamloze vennootschap Ottevaere Bouwmaterialen en de commanditaire vennootschap op aandelen Keeserberg beslist het onderhavig  overeenkomstig de artikelen 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen opgestelde- splitsingsvoorstel voor te leggen aan hun Algemene Vergaderingen. Dit voorstel strekt ertoe om onmiddellijk na de fusie tussen de vennootschappen Keeserberg en Alako en de vennootschappen Keeserberg en Ottevaere Beheer een deel van het vermogen, met name het onroerend goed zonder financiële schuldenlast (wel fiscale schulden voor de gespreide belasting van meerwaarden en kapitaalsubsidies), van de vennootschap Ottevaere Bouwmaterialen af te splitsen naar Keeserberg Comm. VA onder toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen.

1,Algemene inlichtingen betreffende de bij de fusie betrokken vennootschappen

a)Identiteit van de overnemende vennootschap

De commanditaire vennootschap op aandelen Keeserberg, RPR Oudenaarde btw BE 0466A38.448 en met zetel te Vlaamse Ardennendreef 24, 9700 Oudenaarde.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte van 28 mei 1999, bekendgemaakt in de Bijlage Lot het Belgisch Staatsblad van 10 juni nadien onder het nummer 990610-37.

De statuten werden herhaaldelijk gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden vcor notaris Christophe Blindeman te Gent op 30 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 februari 2012 onder nummer 12032205, houdende o.a. de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden 1.900.000,00 verdeeld over 1.900 aandelen op naam met elk een fractiewaarde van 111.900ste van het kapitaal. De aandelen van de vennootschap zijn verdeeld als volgt:

-Stefaan Ottevaere 900 aandelen 47,37 %

-Tom Ottevaere 900 aandelen 47,37 %

-Jacques Ottevaere 50 aandelen 2,63 %

-Anne-Marie Goeminne 50 aandelen 2,63 %

ei

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam als in opdracht en voor rekening van derden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De uitbouw en het beheer van een vermogen, zowel roerend als onroerend, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengsten ervan te bevorderen. Het beheer van roerende en onroerende goederen voor rekening van derden zal slechts geschieden op voorwaarde dat de vennootschap terzake over de vereiste vergunningen en toelatingen beschikt.

Het nemen van belangen en participaties in verenigingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden of projecten, op gelijk welke wijze, met het oog op het renderen van de beschikbare middelen.

- Het verlenen van advies en het verrichten van prestaties inzake administratieve, organisatorische en financiële aangelegenheden, budgetcontrole en algeheel management.

Het verrichten van diverse bedrijfseconomische en wetenschappelijke studies allerhande.

Het verwerven, het beheren, het huren, het verhuren, het ter beschikking stellen tegen vergoeding, het valoriseren, het te gelde maken van gebouwen, loodsen, lokalen, goederen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten, informatica en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

Het verwerven, beheren, te gelde maken, lenen en ontlenen van thesauriemiddelen.

Het ontwikkelen, in licentie nemen en geven en aan- en verkopen van allerhande prototypes, tekeningen en modellen, fabricageprocédés voor allerhande industrie en ambachten.

- Het in leasing geven van onroerende goederen.

De planning en ontwikkeling van handels-, industriële en commerciële projecten van allerlei aard in binnen, en in buitenland, alsmede het participeren in alle beleggings- en financiële transacties die aan de ontwikkeling van zulke projecten ten goede komen. De vennootschap kan de uitvoering van dergelijke projecten organiseren, en er ook toezicht op uitoefenen.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, verenigingen of instellingen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden met het oog op verhandelingen voor deze derden.

Zij zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke maatregelen of handelingen, zowel van commerciële als van financiële aard, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken

De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten.

De vennootschap kan alle bestuursopdrachten waarnemen en tevens mandaten en functies uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking ervan.

De vennootschap kan tevens als vereffenaar worden aangesteld.

Als statutair zaakvoerder werd benoemd Dhr. Jacques Ottevaere blijkens beslissing van de algemene vergadering van 30 december 2003 houdende de omzetting van de naamloze vennootschap Keeserberg in een commanditaire vennootschap op aandelen.

Conform de statuten beschikt de zaakvoerder over de maatschappelijke handtekening en mag hij er gebruik van maken en de vennootschap verbinden voor alle zaken die behoren tot het maatschappelijk doel,

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

b) Identiteit van de over te nemen vennootschap Alako nv

De naamloze vennootschap Alako, RPR Oudenaarde btw BE 0466.138.250 en met zetel te 9790 Wortegem-Petegem Kortrijkstraat 40.

De vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Goeminne op 28 mei 1999, gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 10 juni daarna onder nummer 990610.36.

De statuten werden sinds de oprichting niet meer gewijzigd.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden ¬ 1.900.000,00 en is verdeeld in 1.900 aandelen op naam met een fractiewaarde van 1/1900ste van het kaptiaal.

De aandelen zijn verdeeld als volgt:

Keeserberg Comm. VA 1.900 aandelen 100,00

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake nijverheid-, handel- en financiële

aangelegenheden en het verstrekken van adviezen in verband hiermede;

-Het leveren en doorrekenen van allerhande prestaties, onder meer van administratieve diensten en

werkzaamheden, en in het algemeen alle bureelwerk;

-Het verwerven, beheren, te gelde maken, lenen en ontlenen, huren en verhuren van roerende goederen

Inclusief het ter beschikking stellen van materiële infrastructuur;

-Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele r.vchten;

-Het verwerven, beheren, te gelde maken, lenen en ontlenen van thesauriemiddelen;

-Het verwerven van belangen en participaties, onder gelijk welke vorm ook, in handels- industriële en

financiële operaties of ondernemingen waar ook gevestigd, het beheer, evenals het te gelde maken van deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

belangen en participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

-Het verwerven, beheren, verbeteren, uitrusten, verbouwen, valoriseren, te gelde maken, huren en verhuren, leasen van onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen;

-Het besturen van en toezicht uitoefenen over vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke, handelingen of verrichtingen uitvoeren welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen, vereni-gingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Als bestuurders werden benoemd:

Dhr. Tom Ottevaere

Keeserberg Comm. VA, vast vertegenwoordigd door Dhr. Jacques Ottevaere

Blijkens beslissing van de jaarvergadering van 28 maart 2008.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is

De raad van bestuur is bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen, in rechte als eiser of als

verweerder.

Als gedelegeerd bestuurder werd benoemd Keeserberg Comm. VA, vast vertegenwoordigd door Dhr.

Jacques Ottevaere blijkens beslissing van de raad van bestuur van 28 maart 2008.

De gedelegeerd bestuurder kan de vennootschap alleen verbinden.

c) Identiteit van de over te nemen vennootschap Ottevaere Beheer nv

De naamloze vennootschap Ottevaere Beheer, RPR Oudenaarde, btw BE 0441.988,913, met zetel te 9700

Oudenaarde, Meersbioem Leupegem 21.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Herman Wierinck op 26 oktober 1990,

bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 november daarna onder nummer 901114-232.

De statuten werden voor het eerst en voor het laatst gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone

algemene vergadering, opgesteld door notaris Katharina Wygaerts te Oudenaarde op 25 juni 2001,

bekendgemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 13 juli daarna, onder nummer 20010713-70,

houdende een kapitaalverhoging. a1.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden ¬ 63.000,00, vertegenwoordigd door driehonderd aandelen op naam zonder nominale waarde maar met ieder een fractiewaarde van 1/300ste van het kapitaal. De aandelen zijn op heden verdeeld als volgt;

-Keeserberg Comm. VA

Alako

De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland;

Het beheren, lenen en ontlenen, huren en verhuren van roerende goederen;

Het beheren, lenen en ontlenen van thesauriemiddelen;

Het nemen, kopen en verkopen van belangen en participaties in allerhande operaties, transakties of

ondernemingen;

Het beheer, de valorisatie en het verhuren van onroerende goederen, met inbegrip van alle syndikus-

aktiviteiten;

'Het bemiddelen in en het optreden als tussenpersoon in de handel en in allerlei verrichtingen;

Het optreden ais studie-, administratie-, organisatie, en raadgevend bureau inzake nijverheids-, handels- en

financiële aangelegenheden en het verstrekken van allerhande diensten en adviezen in verband hiermede.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, de verwezenlijking en/of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap mag op elke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar

150 aandelen 50,00%

150 aandelen 50,00%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

onderneming kunnen bevorderen en of diensten kunnen leveren of de afzet van haar produkten of diensten

kunnen vergemakkelijken.

_Als bestuurders werden benoemd:

Keeserberg Comm. VA, vast vertegenwoordigd door Dhr. Jacques Ottevaere;

Alako nv, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Tom Ottevaere

Blijkens beslissing van de jaarvergadering van 9 december 2011.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door:

Een gedelegeerd-bestuurder die alleen optreedt of

De voorzitter van de raad die alleen optreedt of

De voorzitter van de raad die optreedt samen met een bestuurder.

Binnen de perken van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap rechtgeidig verbonden door de

personen die krachtens artikel zeventien van de statuten met dit bestuur worden belast.

Als gedelegeerd bestuurders werden benoemd:

Keeserberg Comm. VA, vast vertegenwoordigd door Dhr. Jacques Ottevaere;

Alako nv, vast vertegenwoordigd door Dhr. Tom Ottevaere.

Blijkens beslissing van de raad van bestuur van 9 december 2011.

d) Identiteit van de te splitsen vennootschap Ottevaere Bouwmaterialen nv

De naamloze vennootschap Ottevaere Bouwmaterialen, RPR Oudenaarde btw BE 0400.234.955 en met

zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 21.

De vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Hubert Pede op 17 maart 1939 en

bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 april erna, onder nummer 4278.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Floris Ghys op 29 maart 2010

bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 april erna, onder nummer 10052160,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden ¬ 150.000,00 en is verdeeld in 300 aandelen op naam

met elk een fractiewaarde van 1l300ste van het kapitaal.

De aandelen zijn op heden verdeeld als volgt:

Keeserberg Comm. VA Alako nv

De vennootschap heeft tot doel:

zowel in België als in het buitenland en zowel in eigen naam als in opdracht en voor Ï~kening van derden alleen of in samenwerking met derden, om het even welke industriële, financiële, administratieve, commerciële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import en export, de huur en verhuur, de bewerking en de vervaardiging van alle materialen, goederen, toestellen en materieel, nodig voor de bouw, het onderhoud, het herstel, de verfraaiing en de vernieuwing van onroerende goederen, en algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

-Alle werken, hoe ook genaamd, die kunnen uitgevoerd worden in verband met het bouwen, het verbouwen, het afwerken, het inrichten, het herstellen, het onderhouden, het reinigen, het renoveren, het afbreken en het aanpassen van woningen, van industriële gebouwen, van handels- en van kantoorgebouwen, en alle mogelijke constructies waaronder het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van algemene bouwwerken, van bekistingwerken, van het bouwen van stellingen, van het plaatsen van afsluitingen, van het plaatsen van daken en dakbedekking, van het leggen van vloeren in hout, in tegels, in mozaïek, in natuursteen, in ceramische of in andere stoffen, van muur-, vloer-, gevel en andere bekledingen, van warmte- en geluidsisolering, van het plaatsen van ijzerwerk, van luiken in metaal of in kunststof, van schrijnwerk en houtbewerking, van allerlei timmerwerken zowel roerend als onroerend, in hout en in kunststof, van het plaatsen van ruiten, glas- en gekleurde ramen, van het waterdicht maken en dekken van gebouwen met asfalt of met andere dichtingsproducten, van voegwerken, van cimenteer- en bezetwerken, van grondwerken, van het reinigen van gevels, van het plaatsen van sierschouwen en van plakwerken;

-De aan- en verkoop, de import en export, de distributie in kleinhandel van doe-het-zelf artikelen in de breedste zin, daarbij inbegrepen de elektrische en mechanische werkbenodigdheden en gereedschappen, vernissen, verven, wandbekleding, decoratieartikelen, constructiematerialen, keuken-, tuin en meubelassortimenten met toebehoren, en meer algemeen het uitbaten van een doe-het-zelfhandel in de meest ruime betekenis van het woord;

-De aan- en verkoop, de import en export, de huur en verhuur, de leasing en de algemene vertegenwoordiging van gereedschappen, werkbenodigdheden en materialen die tot deze doe-het-zelfactiviteit moeten dienen.

200 aandelen 150 aandelen 66,67 %

33,33 %

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De groot- en kleinhandel, inclusief het bewerken, behandelen en zagen, van hout, van ijzer, van staal en van non-ferrometalen, van kunststoffen en van allerhande artikelen gebruikt in de bouw of in de doe-het-zelf handel;

-Het ontwerpen en realiseren van totaalprojecten in interieurinrichting, zowel in eigen beheer als voor derden, inclusief het maken en uittekenen van de plannen, het voorbereiden en coordineren van de werkzaamheden, het uitvoeren en laten uitvoeren van de werken en de opvolging ervan;

-Het uitvoeren en uitbaten van een studie- en/of coördinatiebureau, het maken van allerlei studies die behoren tot het domein van de bouwkunde, en aile handel in verband met de bouwpromotie belast met de analyse, de uitwerking, het ontwerpen en de begeleiding van projecten .die aansluiten bij de activiteit hierboven vermeld, ook wanneer deze door derden worden uitgevoerd;

-Het kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen zowel voor eigen rekening als in hoedanigheid van promotor;

-Het ontwikkelen, het kopen, het verkopen, het beheren, het in waarde stellen, het in licentie nemen of geven van brevetten, van octrooien, van know-how, van prototypes, tekeningen en modellen, fabricage procedé's en van andere intellectuele rechten die kaderen in haar activiteit;

-Het verlenen van dienstprestaties van juridische en van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren; technoconsult, assistentie op het gebied van management, van engineering, van consulting en van franchising, van technisch, commercieel en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel;

-Het verrichten van marktonderzoek, promotie, prospectie en marketing;

-Het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken, het overdragen, het inbrengen of verhandelen van alle roerende waarden en alle schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging met handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende doeleinden of van om het even welke publieke of semi-publieke instelling;

-Het verwerven, het beheren, het huren, het verhuren, het ter beschikking stellen tegen vergoeding, het valoriseren, het te gelde maken van gebouwen, loodsen, lokalen, goederen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten, informatica en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten;

-Het in leasing geven van onroerende en roerende goederen;

-De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen dven verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen, en in het algemeen alle handels-en financiële operaties verrichten, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en in de koninklijke besluiten op de financiële transacties en op de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De voorgaande opsomming is niet limitatief, doch moet steeds als louter exemplatief worden opgevat. Deze formulering omvat eveneens al wat in de sector waarin de onderneming actief zal zijn gebruikelijk is of zou worden.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, verenigingen of instellingen. Zij kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden met het oog op verhandelingen voor deze derden.

De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten.

De vennootschap kan alle bestuursopdrachten waarnemen en tevens allerhande mandaten en functies uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, of die kunnen bijdragen tot de bevordering en verwezenlijking ervan.

Zij kan tevens als vereffenaar worden aangesteld.

De vennootschap zal zelf, samen met of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handelingen, zowel van administratieve, organisatorische, com-'merciële als van financiële aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken, alsook alle mogelijke maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten.

Als bestuurders werden benoemd:

Keeserberg Comm. VA, vast vertegenwoordigd door Dhr. Jacques Ottevaere;

--Alako, vast vertegenwoordigd door Dhr. Tom Ottevaere;

Odobero, vast vertegenwoordigd door Dhr. Stefaan Ottevaere;

Dhr. Ottevaere Tom.

Blijkens beslissing van de jaarvergadering van 15 juli 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is

De raad van bestuur is bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen, in rechte als eiser of als verweerder.

De gedelegeerd bestuurder kan de vennootschap alleen verbinden.

d)Juridisch kader

Bedoeling is om in eerste instantie een dubbele fusie door te voeren:

-Enerzijds is het de bedoeling om Alako nv te laten overnemen door Keeserberg comm. VA, waarbij Keeserberg op heden reeds alle aandelen aanhoudt in Alako (geruisloze fusie of officieel "een met fusie gelijkgestelde verrichting");

-Anderzijds is het de bedoeling direct volgend op voornoemde fusie de vennootschap Ottevaere Beheer te laten overnemen door de gefusioneerde vennootschap Keeserberg-Alako. Laatstgenoemde vennootschap zal ten gevolge van de eerste fusie voor 100,00 % aandeelhouder zijn van de vennootschap Ottevaere Beheer. Bijgevolg zal de fusie tussen de vennootschappen Keeserberg-Alako en Ottevare Beheer net als de eerste fusie kunnen worden doorgevoerd door middel van de procedure van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Belangrijk is dat in eerste instantie de fusie tussen de vennootschap Keeserberg en Alako wordt doorgevoerd en hierop volgend de fusie tussen de vennootschap Keeserberg-Alako en- Ottevaere Beheer waardoor de voorgenomen fusies tweemaal kunnen worden doorgevoerd door middel van de procedure van de met fusie door overneming gelijkgestelde fusie.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verbinden zich ertoe te doen wat in hun mogelijkheden ligt om de fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de aandeelhouders.

De fusies zullen zoals gezegd opeenvolgend geschieden, met toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen, te weten voor de met fusie door overneming gelijkgestelde fusie, met toepassing van de artikelen 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen.

Volgend op deze fusie zou een partiële splitsing worden doorgevoerd volgens de procedure opgenomen in de artikelen 677 en 728 en volgende van het wetboek van vennootschappen, waarbij de onroerende goederen van de vennootschap Ottevaere Bouwmaterialen zonder de overdracht van financiële schulden (maar wel met beperkte fiscale schulden zouden worden afgesplitst naar de fusievennootschap Alako-Ottevaere Beheer-Keeserberg, samen met een vordering op laatstgenoemde vennootschap.

3.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen/gesplitste vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennootschappen en de gesplitste vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 1 oktober 2011.

4.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen/gesplitste vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Aangezien de voorgenomen fusies met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen betreffen zullen ten gevolge van deze fusies geen aandelen worden toegekend aan de overgenomen vennootschappen.

Door de fusie tussen de vennootschappen Keeserberg en Alako zullen alle aandelen van de vennootschap

Ottevaere Bouwmaterialen in handen zijn van de fusievennootschap Keeserberg. e ,,

Bijgevolg zal volgend op de dubbele fusie een aandeel van de vennootschap Ottevaere Bouwmaterialen worden verkocht aan Dhr. Tom en Stefaan Ottevaere.

Alvorens deze aandelenverkoop mogelijk te maken zal de fractiewaarde van de aandelen worden aangepast door de oorspronkelijke fractiewaarde te delen door 100, zodat het kapitaal voortaan zal vertegenwoordigd worden door 30.000 in plaats van 300 aandelen. Na deze aanpassing zal de werkelijke waarde per aandeel ¬ 235,00 bedragen (¬ 7.050.000,00/30.000).

Vervolgens zal één aandeel worden verkocht aan Tom en Stefaan voor een bedrag van ¬ 235,00.

Aangezien Keeserberg door deze voorafgaande verkoop niet in het bezit is van alle aandelen van de vennootschap Ottevaere Bouwmaterialen, zal een miniem deel van deze splitsing worden vergoed in aandelen.

Er wordt een werkelijke waarde van ¬ 3.241.466,11 ingebracht in Keeserberg, waarvan slechts 0,003% (1,00130.000,00) in aandelen wordt vergoed. Dit levert een te vergoeden waarde op van ¬ 108,05,

Teneinde de ruilverhouding zonder grote foutmarge te kunnen vaststellen wordt de fractiewaarde van de aandelen Keeserberg verkleind en zal het aantal aandelen Keeserberg voorafgaandelijk aan de splitsing op 1.900.000,00 worden gebracht. Rekening houdend met een waarde van alle aandelen aandelen Keeserberg ad ¬ 3.191.775,29, wordt de waarde per (nieuw) aandeel Keeserberg bepaald op ¬ 1,68.

Aangezien ten gevolge van deze splitsing een waarde van ¬ 108,05 wordt ingebracht in de vennootschap Alako-Keeserberg-Ottevaere Beheer, zullen ten gevolge van deze inbreng 64,00 aandelen van de vennootschap Alako-Keeserberg-Ottevaere Beheer worden uitgekeerd aan Dhr. Tom en Dhr. Stefaan Ottevaere, ter vergoeding van hun aandeel in de vennootschap Ottevaere Bouwmaterialen.

Aangezien er geen houders zijn van effecten met speciale rechten, worden aan hen bijzondere rechten toegekend.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

5.Uitreiking van de aandelen

Aangezien de voorgenomen fusies met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen betreffen zullen ten gevolg van deze fusies geen aandelen worden uitgereikt aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschappen.

De 64 uit te geven aandelen Keeserberg  naar aanleiding van de splitsing  zullen worden toegekend aan Dhr. Tom en Dhr. Stefaan Ottevaere door middel van een inschrijving in het aandelenregister, die zal plaatsvinden op verzoek van de meest gerede partij. De aandelen worden uitgereikt a rato van hun aandelenbezit in Ottevaere Bouwmaterialen.

Er wordt geen opleg toegekend.

6.Datum van winstdeelname.

De aandelen zullen recht leveren op winstdeelname vanaf de inschrijving van de nieuwe aandelen in het aandelenregister van de vennootschap. Er gelden geen bijzondere regels.

7.Vermelding van ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren en te splitsen vennootschappen.

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen noch aan de leden van de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap,

8.Vennootschapsrechtelijke verslaggeving

Voor de fusies is wettelijk niet voorzien in enig revisoraal of bestuursverslag.

Op basis van artikel 731 § 1 in fine W. Venn. stellen de bestuursorganen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen voor om af te zien van het revisoraal controleverslag. Deze beslissing tot afstand kan worden genomen mits unanimiteit tussen de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen. Bijgevolg zal de vergoeding voor de commissaris in casu nihil zijn. Op basis van artikel 734 W. Venn. w'rdt voorgesteld dat eveneens van het splitsingsverslag van de bestuurders wordt afgezien.

Evenwel zal door de bedrijfsrevisor een inbrengverslag dienen te worden opgesteld op basis van het artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen. Hiervoor zal wel een vergoeding verschuldigd zijn, Daarnaast zal ook de raad van bestuur van Keeserberg een inbrengverslag moeten opstellen.

9.Verdeling van het vermogen in het kader van de splitsing van Bouwmaterialen Ottevaere

Enkel het onroerend goed (gebouw en opstalrecht) wordt, samen met de vordering op Keeserberg en de fiscale schulden voor de gespreide taxatie van de meerwaarden (in de mate ze betrekking hebben op de door Keeserberg overgenomen wederbeleggingsactiva) en de kapitaalsubsidies, overgedragen aan Keeserberg. Alle overige bestanddelen, inclusief de inrichting en uitrusting van het gebouw, blijven behouden bij Ottevaere Bouwmaterialen.

Ingeval van onvolledigheid of onduidelijkheid van de verdeling, moet deze worden geïnterpreteerd als zijnde dat alle activa en alle schulden, met uitzondering van het gebouw (excl. inrichting en uitrusting), het bijhorende opstalrecht, alle vorderingen op Keeserberg, Ottevaere Beheer of Alako en de voormelde belastingschuld voor de gespreide belasting zoals bepaald door artikel 213 WIB 1992, behouden blijven door Ottevaere Bouwmaterialen, ook de niet-uitgedrukte activa en passiva voor zover ze niet uitdrukkelijk betrekking hebben op voormelde afgesplitste activa en schulden.

De fusie -- en splitsingsstaten in bijlage geven weer hoe de splitsing in detail boekhoudkundig en fiscaal zou worden verwerkt.

de heer Jacques Ottevaere

Statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 30.04.2012 12107-0223-019
06/02/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Oudenaarde

2 3 JAN. 2012

Griffie

Vo beho ICI III I ~ II~II VI III IIIN I I~

aan *iaoszzos*

Belg Staats









Ondernemingsnr : 0466.138.448

Benaming (voluit) : KEESERBERG

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Vlaamse Ardennendreef 24

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met:, zetel te 9000 Gent, op dertig december tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene' vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid;' van stemmen heeft genomen:

OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering beslist alle bestaande aandelen aan toonder van de vennootschap om te zetten in aandelen op naam. De vergadering beslist in de statuten al de bepalingen die betrekking hebben op aandelen aan toonder te ," schrappen.

INVOERING MOGELIJKHEID TOT UITGIFTE VAN GEDEMATERIALISEERDE EFFECTEN EN BEPALING VAN DE WIJZE VAN OMZETTING

De vergadering beslist dat de vennootschap vanaf heden ook gedematerialiseerde effecten kan uitgeven. De statuten van de vennootschap zullen in die mogelijkheid voorzien en in die zin aangepast worden.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Ter uitvoering van de vorige besluiten beslist de vergadering de tekst van de artikelen 8 en 17 van de statuten aan te passen en integraal te vervangen als volgt:

"Artikel 8: Aard van de aandelen

De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

Aandelen die nog niet zijn volgestort blijven steeds op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

: Het eigendomsrecht van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

'" Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

Het bestuursorgaan is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

; In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

Het bestuursorgaan of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen,

; De houder van gedematerialiseerde effecten kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

~

mod 14.1

Het bestuursorgaan of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten

" schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Artikel 17: Toelating - Depot

' Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun

. vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

De eigenaars van gedematerialiseerde effecten, moeten binnen dezelfde termijn, bij de instellingen die de raad van bestuur aanduidt, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van deze aandelen tot de algemene vergadering wordt vastgesteld. De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

' Samen hiermee neergelegd:

De expeditie van het proces-verbaal;

De gecoördineerde statuten

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/05/2011 : OU045061
21/05/2010 : OU045061
26/05/2009 : OU045061
06/06/2008 : OU045061
07/05/2007 : OU045061
26/04/2006 : OU045061
13/04/2005 : OU045061
02/04/2004 : OU045061
19/01/2004 : OU045061
16/04/2003 : OU045061
22/04/2002 : OU045061
10/07/2001 : OU045061

Coordonnées
KEESERBERG

Adresse
VLAAMSE ARDENNENDREEF 24 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande