KELVIRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KELVIRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.973.258

Publication

25/04/2014
ÿþMcd PDF 11.1

Pni\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111111M1t1111.11J11111111

NEERGELEGD

14 APR, 2014

0 egigtrWe.'"r

Bijlagen bij het BelgiNch.S.taatsblad_r_25à14/2014_Annexes_du_Moniteur belge

Ondcrnemingonr Benaming (vcIlinit) ;

(vnrkurt)

Rochttworm

Zotol

0863.973.258

Kelvira

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rijvisschestraat 124 - 9052 Gent

(vollndiq adra.,)

Onci_nrwern(nnl nkte

Tokst

Ulttreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 03/01/2014

De vergadering aanvaardt:

- het ontslag van Benda Holdings nv, vast vertegenwoordigd door Jo Castelain, als zaakvoerder

- de benoeming van bvba L. Tonneau, vast vertegenwoordigd door Luc Tonneau, tot zaakvoerder.

Dit mandaat is bezoldigd en gaat onmiddellijk in.

Het mandaat neemt een einde na de jaarvergadering van 2019.

Joan Management Consulting en Investment vof

zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door J. De Mulder

Benoeming en ontslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarls, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 02.06.2014 14149-0324-014
02/07/2014
ÿþ Mod POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 3 JUNI lOVt

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL Iffiritig_

111(!!111111e111

Ondernemingsnr : 0863.973.258

Benaming (voluit): ICELVIRA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9052 Gent (Zwijnaarde), Rijvisschestraat 124

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING BEKRACHTIGING BENOEM1NG ZAAKVOERDER

Uit een proces-verbaal opgemaakt door ons, Meester Johan VAN CAENEGEM, notaris te Kruishoutem, op 5 juni 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten bijeengekomen is van BVBA "KELV1RA" met zetel te Zwijnaarde (Gent), Rijvisschestraat 124, en dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

1.1. Voorgaande verslagen.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de ver-slagen bedoeld onder punt 1.1. op de agenda.

De vennoten, aanwezig zoals hierboven gezegd, verklaren kennis te hebben genomen van de inhoud van deze verslagen, met name:

1.1.1. het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Roels, Criel & C°, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer CRIEL Luc, bedrijfsrevisor, op 31 mei 2014, overeenkomstig artikel 313 §1 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen;

De conclusies van dit verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KELYIRA bestaat uit een inbreng van een schuldvordering voor een bedrag van 1,221.586,14 e door BFO GROUP INTERNATIONAL SA, Rue Thomas Edison 3 te L-1445 Strassen in Luxemburg.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van de beschreven schuldvordering met een inbrengwaarde van 1.221.586,14 e;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedreseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding zijnde een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen; de inbreng in natura is niet overgewaardeerd.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatie!id en billijkheid van de verrichthig en dat onderhavig versla£ uitsluitend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

werd opgemaakt in toepassing van artikel 313 van de Vennootschapswetgeving en geenszins kan worden aangewend voor andere doeleinden."

1.1.2. Verslag opgesteld door de zaakvoerder op 17 mei 2014, overeenkomstig artikel 313 §1 derde lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag zal samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2.2. Kapitaalverhoging.

2.2.1. Op basis van voormelde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met één miljoen tweehonderd eenentwintigduizend vijfhonderd zesentachtig euro veertien cent (1.221.586,14 E) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E) op één miljoen tweehonderd veertigduizend honderd zesentachtig euro veertien cent (1.240.186,14 f) te brengen door inbreng door BFO Group International S.A., naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht met zetel te Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg), L-1445 Strassen 3, rue Thomas Edison, ingeschreven in het handelsregister van Luxemburg (Registre du commerce) onder het nummer B70676, van een vaststaande en zekere schuldvordering van BFO Group International lastens BVBA Kelvira, te weten een rekening-courantvordering op naam van BFO Group International S.A., ten belope van één miljoen tweehonderd eenentwintigduizend vijfhonderd zesentachtig euro veertien cent (1.221.586,14 E) .

Deze inbreng in natura worden voor de totaliteit vergoed door de gezamenlijke creatie van negenentwintig (29) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf heden in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

2.2.2. Is alhier tussengekomen:

De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht `BFO GROUP INTERNATIONAL S.A.", met zetel te Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg), L-I445 Strassen, 3, rue Thomas Edison; opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap naar Belgisch Recht onder de benaming "Horatius Life S.A.", blijkens akte verleden voor notaris Baudouin Moerman te Kortrijk op 6 september 1996, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 september 1996 onder nummer 960925-84; waarvan de statuten meermaals zijn gewijzigd en voor het laatst blijkens akte

iverleden voor notaris Joseph Elvinger te Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg) op 23 augustus 2013, gepubliceerd in de Mémorial C, Recueil Spécial des Sociétés et Associations, onder nummer 2644 op 23 oktober 2013; ingeschreven in het handelsregister van Luxemburg (Registre du commerce) onder het nummer 1870676.

Alhier vertegenwoordigd door de heer CASTELAIN k voornoemd, bijzondere lasthebber, handelend ingevolge onderhandse volmacht de dato 2 juni 2014, aan onderhavige akte gehecht.

Die, vertegenwoordigd als voormeld, verklaard heeft volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, en die verklaart de hiervoor beschreven rekening-courantvordering lastens KELVERA, ten belope van één miljoen tweehonderd eenentwintigduizend vijfhonderd zesentachtig euro veertien cent (1.221.586,14 E), zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en die op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag, aldus verklaard, in te brengen in de BVBA KELVIRA.

Zij verklaart te aanvaarden als vergoeding voor de inbreng ; negenentwintig (29) aandelen van de BVBA KELVERA, De nieuwe aandelen zijn volledig gelijk aan de bestaande aandelen, wat de eraan verbonden rechten betreft, en ze delen vanaf heden in de winst van het lopende boekjaar (pro rata temporis).

TWEEDE BESLUIT: Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaal-verhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te alcteren dat ingevolge voormeld besluit en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitanl daadwerkelijk op één miljoen tweehonderd veertigduizend honderd zesentachtig euro veertien cent (1.240.186,14 E) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweehonderd en vijftien identieke aandelen, zonder nominale waarde.

De voorzitter laat vaststellen en akteren dat de inbreng in natura van voormelde rekening-

courantvordering heden volledig volstort is.

DERDE BESLUIT: Aanpassing van de statuten aan voormelde besluiten.

In evol e de genomen besluiten beslist de vergaderin om het artikel vi'f van de statuten als

a

Voorbehouden aan het e grec Staatsblad

k B - vervolg

volgt te wijzigen: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderd veertigduizend honderd zesentachtig euro veertien cent (1.240.186,14 e). Het wordt vertegenwoordigd door 215 gelijke aandelen zonder nominale waarde die ieder één/tweehonderd vijftiende deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT: Bevestiging wijziging van de maatschappelijke zetel van de vennootschap  aanpassing statuten dienovereenkomstig

De vergadering bevestigt de beslissing van de zaakvoerders de dato 25 februari 2013, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad de dato 17 april 2013 onder nummer 13060149, tot overbrenging van de maatschappelijke zetel naar 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat 124 (in de publicatie per vergissing gespeld als `Reijvisschestraat').

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om de eerste zin van artikel 3 van de statuten dienovereenkomstig te vervangen door volgende tekst: "De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat 124."

VIJFDE BESLUIT: bekrachtiging benoeming zaakvoerder Luc Tonneau BVBA

De vergadering bekrachtigt de beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 3 januari 2014, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 april 2014, onder nummer 14088511, tot benoeming van BVBA "Luc Tonneau" met zetel te 1410 Waterloo, Avenue Léopold ifi 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister Nijvel, ondernemingsnummer 0543.942.346, vertegenwoordigd door de heer TONNEAU Luc, wonende te 1410 Waterloo, Avenue Léopold III 14, vaste vertegenwoordiger. Daar waar voormelde publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad melding maakt van de benoeming van bvba "L.Tormeau", wordt aldus bedoeld de benoeming van bvba "Luc Tonneau", hiervoor nader genoemd.

ZESDE BESLUIT  VOLMACHTEN.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris khan VAN CAENEGEM.

DL

Samen hiermee neergelegd:

Expeditie van het proces-verbaal van 5 juni 2014

Verslag van de zaakvoerder

Verslag van de revisor

Gecoördineerde statuten

20/10/2014
ÿþIl

I

V beh

aa

Be Ste

Mod Mid 11.1

I ' , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11.1,1111,11.11.1 1 III

NEERGELEGD

-9 On 2014

RECIlleffiiiK VAN

KOOPHANDEL TE (-IFNI-

Ondernemingsnr : 0863.973.258

Benaming

(voluit) KE LVI RA

(verkort) :

Rechtsvorm : kedtk,Vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Rijvisschestraat 124 - B 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIE DOOR OVERNEMING VAN KELVIRA BVBA DOOR ELITIS NV

De fusie door overneming van de onderneming Kelvira BVBA door Elitis NV zal op 26 november 2014 aan de aandeelhoudersvergadering en de vergadering van vennooten van de betrokken bedrijven worden voorgelegd. De transactie bestaat in de overdracht als gevolg van de ontbinding zonder vereffening van het gehele patrimonium, zowel de activa als de passiva, van Kelvira BVBA aan Elitis NV. De overneming zal met terugwerkende kracht plaatsvinden op 1 oktober 2014 op basis van een pariteit van 22.323 Elitis aandelen voor alle deelbewijzen van Kelvira BVBA, hetzij 215 deelbewijzen, De ruilverhouding resulteert in een breuk van aandeel van E 586,10,

1.Voorstelling van de fusionerende bedrijven:

a.ldentiteit van de overgenomen onderneming:

Bedrijfsnaam: Kelvira

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Hoofdkantoor: Rijvisschestraat 124, B-9052 Zwijnaarde (Gent)

Ondernemingsnummer. KBO 0863.973.258 RPR Gent

b.ldentiteit van de overnemende onderneming:

Bedrijfsnaam; Dits

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Hoofdkantoor: B-1348 Louvain-La-Neuve, Avenue Athéna 2-3

Ondernemingsnummer 403.275.718, RPR Nijvel

c.Maatschappelijke doelstelling van Elitis:

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland tot doel:

" Verzekeringsmakelarij en -bemiddeling in overeenstemming met de wettelijke en reglementaire bepalingen

" Tussenpersoon of gemachtigde lasthebber voor aile mogelijke krediettransacties en financiële transacties in het algemeen, in overeenstemming met de wettelijke en reglementaire bepalingen

" Activiteiten die verband houden met marketing, reclame, management, auditing, informatietechnologie, administratief beheer, beheer van franchisenetwerken.

" Alle activiteiten van een vastgoedagentschap.

" Consulting in de brede zin van het woord, inzake fiscale, maatschappelijke, strategische, actuariële, statistische en informaticaonderwerpen, alsook inzake erfgoed, juridische zaken en personeelsbeleid.

De onderneming mag aile mogelijke vestigingen, die hiermee verband houden, verwerven of oprichten.

Ze mag zowel in België als in het buitenland en in algemene zin alle mogelijke financiële, roerende, onroerende, handels- en nijverheidsverrichtingen verwezenlijken, met uitzondering van vermogensbeheer en beleggingsadvies voor eigen rekening, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met voormelde maatschappelijke doelstellingen, of van dien aard zijn deze rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, te begunstigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ze mag zich op alle mogelijke manieren interesseren voor aile zaken, bedrijven (met uitzondering van financiële ondernemingen), verenigingen of firma's met (geheel of gedeeltelijk) identieke bedrijfsdoelen die gelijkaardig of verwant zijn, of die kunnen bijdragen aan de bevordering van de eigen activiteiten, aan het verwerven van grondstoffen, aan het vergemakkelijken van de verkoop van de eigen producten of aan het uitbreiden van het eigen klantenbestand.

De vennootschap kan zich persoonlijk of hypothecair borgstellen ten behoeve van ondernemingen of vennootschappen waarin zij aandelen, of meer in het algemeen, belangen heeft

divlaatschappelijke doelstelling van Kelvira BVBA

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van dienstprestaties van administratieve en bedrijfseconomische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, waarin onder ander wordt begrepen:

- De raadgeving, studie en organisatie inzake fiscale, Juridische, handels- financiële- en sociale aangelegenheden;

- Het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

- het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie;

- Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager,en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grand van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen warden uitbesteed. - Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciele, industriele of financiele aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals ten exemplatieve titel het aankopen, bet bouwen, het oprichten, het verkavelen, het milan, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van aile zakelijke rechten.

- Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden, het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving onder meer de vomi van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

Aile bovenstaande handelingen mogen worden verricht, met uitsluiting van die verrichtingen waarvoor in de wetgeving bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd; en eveneens met uitsluiting van het beheer van roerend vermogen voor rekening van derden, dat onder het toezicht ressorteert van de commissie voor Bank-, Financien- en Assurantiewezen.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in Belgie als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiele, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

eNertegenwoordiging van het kapitaal van Elitis NV

Het kapitaal van Elitis NV is vastgesteld op ¬ 3.639.496,34 (drie miljoen zeshonderd negenendertigduizend vierhonderd zesennegentig euro en vierendertig cent). Het wordt vertegenwoordigd door 78.118 aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk 1/78.118ste zijn van het vennootschappelijk kapitaal, waarbij elk aandeel volledig werd geplaatst en voor de volle honderd procent betaald.

f.Vertegenwoordiging van het kapitaal van Kelvira BVBA

Het kapitaal van Kelvira BVBA is vastgesteld op ¬ 1.240,186,14 (één miljoen tweehonderd veertigduizend honderd zesentachtig euro en veertien cent). Het wordt vertegenwoordigd door 215 deelbewijzen op naam zonder nominale waarde, die elk 1/215ste zijn van het vennootschappelijk kapitaal van de onderneming, Het kapitaal van Kelvira werd volledig geplaatst en volstort.

2.Ruilverhouding:

a.Keuze van de evaluatiecriteria

Om de waarde van beide bedrijven te bepalen, hebben de bestuursorganen van de betrokken

ondernemingen gebruik gemaakt van de waarderingsmethode "naar beroep", Het is inderdaad op basis van

een waardering "naar beroep" dat de NV Elitis Group (Luxemburgse vennootschap met maatschappelijke

" tr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zetel te 2 Am Hock, L-9991 Weiswampach in het Groothertogdom Luxemburg) als voormalige aandeelhouder van Kelvira (waarvan zij 100% min 1 van de aandelen bezat) in augustus 2014 haar belangen in Kelvira aan Wilink NV heeft verkocht. De bestuursorganen van de betrokken ondernemingen zijn dan ook van mening dat deze basis de heersende marktomstandigheden voor die transactie weerspiegelde, en bijgevolg als basis kan worden gebruikt voor de voorgenomen fusie.

De waarderingsmethode "naar beroep" wordt gebruikt voor de eigendomsoverdracht van vennootschappen in de wereld van de verzekeringsmakelarij. Samengevat bestaat ze erin het gecorrigeerd eigen vermogen van de onderneming te vermeerderen met een goodwill, die forfaitair wordt berekend op basis van het bedrag van de makelaarsvergoedingen.

De bestuursorganen hebben de volgende coëfficiënten voor de transactie weerhouden:

" 2,7 voor de gemiddelde terugkerende vergoedingen van het jaar 2013

" 1,6 voor de gemiddelde niet-terugkerende vergoedingen van de afgelopen 2 jaar (2012-2013)

Voor de berekening van het gecorrigeerd eigen vermogen, werden de voornaamste balansposten waar nodig als volgt opgewaardeerd:

" Er werd rekening gehouden met de latente meerwaarden op onroerende goederen, door externe experts berekend;

" Verzekeringsportefeuilles en bescheiden van goodwill werden in de actiefzijde van de balans geannuleerd en vervangen door de waarde van de verzekeringsportefeuille berekend volgens dezelfde coëfficiënten methode ais hierboven vernield;

«De waarde van schuldvorderingen werd eventuele verminderd;

-De financiële waarde van de deelneming in COGEM in de Elitis aandelenportefeuille werd aangepast op basis van dezelfde criteria als voor de waardebepaling van Elitis NV.

" Er werd rekening gehouden met de gevolgen van recente belastingscontroles

Er werd daarentegen geen correctie gemaakt voor uitgestelde belastingen op eventuele goodwill, gezien de langetermijndoelstellingen van integratie en van continuïteit van de overgenomen portefeuilles van de Wilink groep.

De waarde van ELITIS NV wordt als volgt berekend: k euro

Eigen vermogen op 31/12/13 (rekening gehouden met Elitis Lange CVBA,

Elitis Demeuldre BVBA en Manitès BVBA die al opgeslorpen 3.413

werden met effect op 1/1/2014)

Latente meerwaarden op onroerende goederen 750

Waardering van de portefeuille na toepassing van de coëfficiënten 29.900

1m materiële activa aan de debetzijde van de balans -4.908

Herwaardering van de deelneming in Cogem 1.325

Annulatie van de deelneming in Cogem -1.042

Waardering van ELITIS NV op basis van de waarderingsmethode "naar beroep"; 29.438 K euro

De waardering van Kelvira BVBA wordt als volgt berekend: k euro

Eigen vermogen op 31/12/13 1.273

Waardering van de portefeuille na toepassing van de coëfficiënten (lnclusief Private Insurers) 8.408

Correcties op de netto activa (waaronder annulering van de portefeuilles -1.268

Waardering van KELVIRA BVBA op basis van de waarderingsmethode "naar beroep"8.413 K euro

De bestuursorganen van de betrokken ondernemingen zijn overeengekomen om de volgende waarden te weerhouden:

" Voor Elitis: ¬ 29.437.984 (78,118 aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, waardoor één aandeel een waartie heeft van E 376,84)

" Voor Kelvira: E 8.412.785 (215 deelbewijzen die het kapitaal vertegenwoordigen, waardoor één deelbewijs een waarde heeft van 39.129,23 euro).

b.Bepaling van de ruilverhouding:

Op basis van de aldus overeengekomen waarden, wordt de volgende ruilverhouding aan de algemene vergaderingen voorgesteld: 22.323 nieuwe Elitis NV aandelen voor 215 deelbewijzen van Kelvira BVBA (100% van de belangen in Kelvira). De aldus bepaalde ruilverhouding heeft een breuk van aandeel van E 586,1 tot gevolg.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

c.Tegenprestatie voor de vermogensoverdracht door middel van fusie:

Er zal aan de algemene vergaderingen worden voorgesteld om 22.323 nieuwe Elitis NV aandelen op naam

en zonder nominale waarde te creëren, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

De 22.323 nieuwe, bij de fusie uitgegeven Elitis-aandelen zullen onder de bestaande Kelvira-aandeelhouders worden verdeeld naar rato van hun aandeel in Kelvira.

Wilink NV (naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te 25, Boulevard Baudouin ler in B-1348 Louvain-La-Neuve, KBO-nummer 0894.334.951 RPR Nijvel) heeft momenteel 214 aandelen in Kelvira, en Pro-Estate (naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Rijvisschestraat 124 in B-9052 Zwijnaarde (Gent), KBO-nummer 0861.913.591, RPR Gent) heeft momenteel één aandeel in Kelvira.

Na de fusie door overneming zal Wilink NV 22.219 nieuwe aandelen in Elitis NV ontvangen. Pro-Estate zal 103 nieuwe aandelen in Elitis ontvangen. Er is geen bijbetaling in geld, maar een breuk van aandeel ter waarde van E 586,10.

Als gevolg van de vermogensoverdracht (door middel van een fusie door overneming) van Kelvira BVBA, zal het maatschappelijk kapitaal van Elitis NV worden verhoogd met het bedrag van het maatschappelijke kapitaal van Kelvira hetzij E 1.240.186,14. Het aantal aandelen die het kapitaal van Elitis vertegenwoordigen zal verhoogd worden met 22.323 nieuwe aandelen.

3.Regelingen voor uitreiking van de nieuwe aandelerr,

In overeenstemming met artikel 8 van de statuten van Elitis NV, zullen de 22.323 nieuwe aandelen, die worden uitgegeven als gevolg van de kapitaalsverhoging voortvloeiend uit de vermogensoverdracht van Kelvira BVBA, allemaal op naam zijn.

Bijgevolg zal de uitreiking van de 22.323 nieuwe aandelen worden uitgevoerd door inschrijving van voornoemde ondernemingen, Wilink NV en Pro-Estate NV, in het register van aandeelhouders van de vennootschap Elitis NV.

De inschrijving in het register van aandeelhouders van Elitis NV zal door twee bestuurders van de vennootschap worden verricht, onmiddellijk na afloop van de aandeelhoudersvergaderingen, die warden opgeroepen om over de fusie te beslissen.

4.Genot van de nieuwe aandelen

De 22.323 nieuwe aandelen in Elitis NV zullen deelnemen in de winstverdeling van het boekjaar dat aanving op 1 januari 2014, en dezelfde rechten en voordelen genieten als de aandelen in Elitis NV, die v66r de fusie bestonden.

5,Datum vanaf wanneer de verrichtingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig gesproken als voor rekening van de overnemende vennootschap worden beschouwd

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap (Kelvira BVBA) zullen vanaf 1 oktober 2014

boekhoudkundig worden beschouwd als voor rekening van Elitis NV.

De overneming gebeurt op basis van de rekeningen van Kelvira BVBA tot 31/12/2013.

6.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap met bijzondere rechten, en aan houders van andere effecten dan aandelen of deelbewijzen van de overgenomen vennootschap, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Aile deelbewijzen, die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vertegenwoordigen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen aan de houders ervan toe. Bijgevolg is het niet noodzakelijk binnen de met het patrimonium van Kelvira BVBA begunstigde, overnemende vennootschap aandelen te creëren, waaraan bijzondere rechten worden ontleend.

Daarnaast heeft het overgenomen bedrijf geen andere effecten uitgegeven dan de 215 deelbewijzen, die het kapitaal vertegenwoordigen.

7,Vergoedingen, toegekend aan de commissarissen, bedrijfsrevisoren of onafhankelijke accountants, die verantwoordelijk zijn voor het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag.

Aan Frederick Verset & Co, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Bedrijfsrevisoren, met ondememingsnummer 0892.092.271 RPR Nijvel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarvan het hoofdkantoor is gevestigd te 1480 Tubize, Boulevard Georges Deryck, 26, vertegenwoordigd door Frederick Verset, gedomicilieerd Rue du Hoek 32,1630 Linkebeek werd gevraagd het verslag op te stellen, waarvan gowag wordt gemaakt in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De reserve voor de bijzondere vergoedingen, die voor deze opdracht worden toegekend aan Frederick Verset & Co, bedragen ¬ 3.000 exclusief BTVV en exclusief kosten voor het verslag met betrekking tot Elitis NV en ¬ 3.000 EUR exclusief BTW en exclusief kosten voor het verslag met betrekking tot Kelvira BVBA.

8.Bilzondere voordelen, toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen

Er worden noch bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de Raad van Bestuur van Elitis NV, noch aan de zaakvoerder van Kelvira BVBA.

Bijzonderheid van deze fusie door overneming: Meervoudige fusies

In overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de bestuursorganen van elk van de te fuseren vennootschappen een volledig en geïndividualiseerd fusievoorstel voor elk van de betrokken vennootschappen opgesteld.

Teneinde de lezera van elk fusievoorstel met volledige informatie te voorzien, melden de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen, dat de in dit voorstel beschreven fusie zal plaatsvinden op dezelfde dag als de andere fusies door overneming van de firma Elitis (overnemer). Op 26 november 2014, vóór de algemene vergadering van aandeelhouders van Elitis NV (ovememer), zullen de aandeelhoudersvergaderingen van de volgende (over te nemen) ondernemingen worden gehouden:

Identiteit van de te fuseren vennootschappen Kapitaal in euro Aantal aandelen Voorgestelde

van de te fuseren vennootschappen die het kapitaal Ruilverhouding

vertegenwoordigen aantal uit te geven nieuwe Elitis aandelen na de overneming

1)BVBA KELVIRA (KBO 863.973.258 RPR Gent) 1.240.186,14 215 22.323

2)BVBA AN7WERP 1NVESTMENT CONSULTING

(KBO 864.284.153 RPR Nijvel) 18.600,00 18.600 3.772

3)BVBA BRUSSELS INVESTMENT CONSULTING

(KBO 864.283.757, RPR Nijvel) 18.600,00 18.600 4.236

4)NV FINANCE & INSURANCE BROKERS

(KBO 467.153.483, RPR Nijvel) 62.000,00 2.500 30.986

5)BVBA GLOBAL 1NVESTMENT PARTNERS,

AFGEKORT; "GAP" (KBO 875.685.316 RPR Brussel) 18.600,00 18.600 9.710

6)BVBAIIC-VANHELMONT

(KBO 462.627.444, RPR Brussel) 18.592,00 750 3.714

7)CVBA IMMOCREF1

(KBO 893.432.554, RPR Brussel) 18.550,00 240 186

8)BVBA LEASECONSULT

(KBO 808.196.773, RPR Brussel) 18.550,00 100 460

9)NV MVGROUP (KBO 437.024.194, RPR Brussel) 73.894,98 750 6.699

Op 26 november 2014 zal dus aan de algemene vergaderingen van aandeelhouders en vennoten van de hierboven genoemde vennootschappen worden gevraagd zich uit te spreken over de overneming van die vennootschappen door Elitis NV.

Voor zover de algemene vergaderingen van aandeelhouders en vennoten van de te fuseren vennootschappen voorstander zijn van de voorgenomen fusie, zal het kapitaal van Elitis als gevolg van die fusie verhoogd worden met een totaal van E 1.487.573,12 en bijgevolg toenemen van E 3.639.496,34 naar E 5.127.069,46, Nam' aanleiding van de door de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen voorgestelde ruilverhoudingen, die voor elk van de te fuseren vennootschappen gedetailleerd wordt beschreven in hun individuele fusievoorstel, zal het aantal aandelen die het kapitaal van Elitis vertegenwoordigen toenemen van 78.118 naar een totaal van 160.204 gewone aandelen zonder nominale waarde, die allemaal dezelfde rechten en voordelen genieten.

Voor-

behauderj

aan het

Belgisch

Staatsblad

Deze paragraaf wordt vermeld in alle respectieve fusievoorstellen van de hierboven genoemde vennootschappen.

Opgemaakt in Gent op 23 september 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Joan Management Consulting en lnvestment V.O.F.

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Jos De Mulder

loorA--(t dd 6,9t3.ci .

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

¬ Ï4f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i



NE »RGIEL IPSO

1 9 t1911. 2013

~.~.

FiECi-:~~'_~.?,~~. 'v:~ .1:~`

 ~..~..

...

Ondernero¬ ngsnr : 0863.973.258

Benaming (voluit) : Kelvira

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijvisschestraat 124 - 9052 Gent

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Herbenoeming zaakvoerder

Tekst :

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 15 mei 2013

' De vergadering beslist om het mandaat van zaakvoerder Jaman VOF, vast vertegenwoordigd door Bostyn Jean-Marie te verlengen voor een nieuwe periode van zes jaar. Het mandaat neemt bijgevolg een einde na de jaarvergadering van 2019.

Belinda Holdings nv, vast vertegenwoordigd door Jo Castelain

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch St, atshlad 29/1112(113_- Annees.JduMnnitenr_be1ge_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 28.06.2013 13247-0002-014
17/04/2013
ÿþMod Won/ 11.1

j,( a.--eib. el 1 In de bijlagen bij het Belgisch S " atsblad bekend te maken kopie

i na neerlegging ter griffie van d aktelEERGE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Jxu1u1!W~uu~mi111111i ` 8 APR, 2013

behouder RECHTSANK VAN

ean het KOOPHANDEL 'FE GENT rt' -

Belgisch

Staatsblal



Ondernemingsnr : 0863 973 258

Benaming

(voluit) : KELVIRA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Rijsenbergstraat 148 te 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : adreswijziging

College van zaakvoerders - vergadering gehouden op 25 februari 2013

Na beraadslaging beslist de college van zaakvoerders met éénparigheid van stemmen het volgende:

De maatschappelijke zetel van KELVIRA BVBA te verhuizen naar

B-9052 Zwijnaarde, Reljvisschestraat 124 en dit vanaf 01 maart 2013.

Belinda Holdings NV

Zaakvoerder,

Vertegenwoordigd door Jo Castelain

28/01/2015
ÿþM°d Word

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0863.973.258

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijvisschestraat, 124 - 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Uit een akte verleden voor Meester Jean-François DOELMAN, Notaris te Schaarbeek, op 26 november 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KELVIRA " waarvan de zetel thans gevestigd is te 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat, 124, heeft beslist:

VASTSTELLING DAT ALLE WETTELIJKE FUSIE-FORMALITEITEN VERVULD ZIJN.

De verschijners verklaren dat

1. De fusievoorstellen werden door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap ELITIS, op 8; oktober 2014 en door de zaakvoerders van de BVBA KELVIRA, op 23 september 2014 opgemaakt,

2. Deze fusievoorstellen werden op de Rechtbank van Koophandel te Gent en Nivelles op 9 en 10 oktober nadien neergelegd.

3. Deze neerlegging werd per mededeling in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad respectievelijk voor: KELVIRA op 20 oktober nadien onder nummer 14191564 en voor ELITIS op 28 oktober, onder nummer- 14197399 bekendgemaakt

4. Verzaking: - tot het staat van activa en passiva opgesteld binnen de drie maanden voor de datum van de fusievoorstel in uitvoering van artikel 697 §2 5" van het Wetboek van vennootschappen, door de mogelijkheid voorzien in artikel 697 §2 5° laatste alinea, van het Wetboek van vennootschappen,

-tot het verslag van de zaakvoerders, in uitvoering van artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen, door de mogelijkheid voorzien in artikel 694 alinea 2 van het Wetboek van vennootschappen.

5. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van BVBA Frédéric Verset & Co, Réviseurs d'Entreprises,' niet zetel te 1480 Tubize, boulevard Georges Deryck, 26 vertegenwoordigd door de Heer Frédéric Verset, heeft; een schriftelijk verslag opgesteld over het fusievoorstel overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen.

6. Sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel hebben zich geen belangrijke wijzigingen

voorgedaan in de activa en/of passiva van het vermogen van ieder der betrokkene vennootschappen.

WETTIGHEIDSCONTROLE.

Na onderzoek, bevestigt ondergetekende notaris van het bestaan van zowel de interne als de externe`

wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in verband met deze fusie waartoe de vennootschap

gehouden is.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden

heeft vastgesteld.

BESLUITI~N.

LEZING EN GOEDKEURING VERSLAGEN

A) (...)

Het verslag van de Commissaris besluit als volgt:

"BESLUIT

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij verrichtten overeenkomstig de wettelijke bepalingen en

regels van et Instituut voor Bedrijfsrevisoren die in casu van toepassing zijn, kunnen wij verklaren dat:

- De overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschappen werden gewaardeerd op grond van

één methode:

1. De methode gebruikt op de makelarijmarkt, de zgn. « beroepsmethode »

Bij ons weten is het niet onverenigbaar dat de overgenomen vennootschap KELVIRA, voor 99,5% in

handen van dezelfde enige aandeelhouder en voor 0,5% in handen van een andere aandeelhouder van de

groep, aandeelhouder wordt van de overnemende vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

KELVIRA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De waarderingen van de te fuseren vennootschappen zijn, op grond van voormelde methoden, de

volgende:

OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP (¬ )

- ELITIS N.V.. 29.437.984

OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

- KELVIRA BVBA 8.412.785

- In de mate van de ons ter kennis gebrachte informatie, ontkrachten de situaties op 31 december 2013 van

de te fuseren vennootschappen, de waarderingen niet,

- Er werd eveneens rekening gehouden met de gelijkaardige activiteiten van de te fuseren vennootschappen, die allen actief zijn hoofdzakelijk op de verzekerings- en/of kredietmakelarijmarkt in België;.

De beheersorganen van de te fuseren vennootschappen hebben geen stappen ondernomen tot het bekomen van de fiscale attesten inzake overdracht van handelsfonds zoals voorgeschreven door artikel 442bis WIB/92, door artikel 93 undecies van het Wetboek op de BTW en inzake sociale wetgeving. Huidig verslag wordt onder dit uitdrukkelijk voorbehoud opgesteld.

- Overigens werd ons verklaard dat, behoudens enerzijds de fusie met terugwerkende kracht op 1 januari 2014 door absorptie van de vennootschappen voor 100% in het bezit van de NV ELITIS, te weten de C.V.B.A. Bureau LANGE (nr. KBO 0439.601.426) en de BVBA ELITES DEMEULDRE (KBO nr. 0827.653.488) en anderzijds de fusie door absorptie van de vennootschap MANITES met uitwerking op 1 januari 2014 en de uitgifte van 2.220 nieuwe aandelen van de NV ELITIS, er hierna geen enkele belangrijke gebeurtenis is voorgekomen die de jaarrekeningtoestand op die datum zou kunnen wijzigen.

- Alle effecten die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en verlenen dezelfde rechten en voordelen aan de houders ervan zodanig dat er geen reden is om in de overnemende vennootschap aan wie het vermogen van de BVBA KELVIRA ten goede komt, aandelen met bijzondere rechten te creëren.

De vastgelegde ruilverhouding doet zich al volgt voor :

RUILVERHOUDING ELITIS NV/KELVIRA BVBA

Twee partijen:

Partij 1 : 22.220 nieuwe "" ELITIS " aandelen tegen overhandiging van een partij van 214 aandelen die het

kapitaal van de BVBA KELVIRA in het bezit van WILINK NV (Ex FINB GROUP NV), vertegenwoordigen -- geen opleg

Partij 2 : : 103 nieuwe " ELITIS" aandelen tegen overhandiging van een partij van 1 aandeel dat het kapitaal van de BVBA KELVIRA in het bezit van PRO-ESTATE NV, vertegenwoordigt  geen opleg

Fracties : 586,10

Onder voorbehoud van het gebrek aan fiscale en sociale attesten voorzien inzake een overdracht van handelsfonds en van de keuze voor één enkele waarderingsmethode, en zonder uitspraak te doen over de verwezenlijking van de toekomstige vooruitzichten van het exploitatiecijfer dat de waarden van de verzekeringsportefeuilles waarop de waarderingsmethode gedeeltelijk gebaseerd is, moet bevestigen, gelet op de beschouwingen die hebben geleid tot de voormelde ruilverhouding, kunnen wij besluiten tot het pertinent en redelijk karakter van die ruilverhouding.

Frédéric Verset & C° BVBA

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Frédéric Verset

ondertekend te Rixensart, op 24 oktober 2014"

B) De vergadering keurt het haar voorgelegde fusievoorstel goed en besluit aldus tot de fusie door overneming door de naamloze vennootschap ELITIS te 1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve, boulevard Baudouin ler, 25, van de BVBA KELVIRA door de overgang van het gehele actieve en passieve vermogen, zowel de rechten ale de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De waardering van de vennootschappen betrokken bij deze fusie en de ruilverhouding die daaruit volgt werden berekend op basis van de waarderingsmethode "naar beroep". Deze methode "naar beroep" is gebaseerd op de activa- en passivatoestand van de vennootschappen zoals deze blijkt uit hun respectievelijke balans op datum van 31 december 2013.

De fusie zoals omschreven in voormelde fusieontwerpen zal op boekhoudkundig- en fiscaal vlak een terugwerkende kracht hebben tot 1 oktober 2014. Bijgevolg zullen alle verrichtingen gedaan door de opgeslorpte vennootschap sedert 1 oktober 2014, geacht worden te zijn gedaan zowel op boekhoudkundig- en fiscaal vlak voor rekening en risico door de overnemende vennootschap.

Deze overgang wordt vergoed door de uitkering aan Wilink van tweeëntwintig duizend driehonderd drieëntwintig (22.219) nieuwe volledige volstorte aandelen van de overnemende vennootschap en aan Pro-Estate van 103 nieuwe volledige volstorte aandelen van de overnemende vennootschap. De ruilverhouding resulteert in een breuk van aandeel van 586,10 E.

De uitkering van deze aandelen zal gebeuren door bemiddeling van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap die, in voorkomend geval, de nodige inschrijvingen in het aandeelhoudersregister zal doen.

Deze nieuwe aandelen zullen recht geven in de winsten van de vennootschap vanaf 1 januari 2014.

Dat besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap.

ONTLASTING EN KWJTING.

De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting en ontlasting voor de bestuurders voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 januari 2014 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

MACHTIGING.

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de raad van bestuur van de naamloze vennootschap ELITIS om de voorgaande besluiten uit te voeren en alle nodige machten om alle administratieve formaliteiten te vervullen die uit deze fusie voortvloeien en onder meer op de Kruispuntbank van de Ondernemingen en STW,

(...}

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Afgeleverd v6& de registratie uitzonderlijk ter neerlegging op de Griffie van Rechtbank van Koophandel

J.F. POELMAN, Notaris

Ter zelfde tijd neergelegd:

- Uitgifte akte

- Verslag van de bedrijfrevisor

G f

Voorbehouden raar heit Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2012
ÿþ Had PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



behoud 11Ii~~~noiu~u~mu

~..n " iaiisaaa*

1111

NEERGELEGD

2 2 JUNI 2012

REt:H7.13 VAN

KOOPHANDECU GENT.

Ondememingsnr : 0863.973.258

Benaming (voluit) : KeIvira

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zetel : Riisenbergstraat 148 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag en herbenoeming zaakvoerder Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 15 mei 2012

De heer Luc Logier, Fazantenlaan 7 te 8790 Waregem, stelt de vergadering in kennis van zijn wens om zijn mandaat als zaakvoerder na afloop van deze algemene vergadering stop te zetten. De vergadering aanvaardt dit ontslag en spreekt haar appreciatie uit over de bijdrage die de heer Logier leverde in de uitbouw en groei van de vennootschap.

De vergadering beslist eveneens om de zaakvoerder Joan Management Consulting en Investment VOF, Doelhofstraat 22 te 8377 Zuienkerke, vast vertegenwoordigd door Jos De Mulder , te herbenoemen voor een periode van zes jaar. Het mandaat van deze zaakvoerder zal bijgevolg een einde nemen na de jaarvergadering van 2018.

Belinda Holdings, vast vert. door Jo Castelain

zaakvoerder

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 07.06.2012 12161-0380-015
27/12/2011
ÿþ Med PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEFF C.,Ei._EG'.0

13, 12. 2411



FiÇ c,H-,Qriffie'r.:!()F'HAN t'EL ti C ï=,~" ~i,1K

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

0863.973.258 Kelvira

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fazantenlaan 7 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst:

De zaakvoerder beslist om vanaf 6 december 2011 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Rijsenbergstraat 148 te 9000 Gent.

Belinda Holdings, vast vert. door Jo Castelain zaakvoerder

MNF II ~WIIVIV IlI I I

b

s

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 27.06.2011 11213-0311-015
16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 14.06.2010 10170-0356-015
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 15.06.2009 09227-0244-015
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.05.2008, NGL 27.05.2008 08159-0044-015
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.05.2007, NGL 21.05.2007 07149-0308-015
07/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.05.2006, NGL 04.07.2006 06403-3613-011
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 18.05.2015, NGL 31.07.2015 15398-0162-018

Coordonnées
KELVIRA

Adresse
RIJVISSCHESTRAAT 124 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande