KEVIN PATHO STONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEVIN PATHO STONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.080.183

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.07.2014, NGL 18.08.2014 14427-0363-017
22/01/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoud aan h( Belgisi Staatsb iu l11u~uuNrw~uiui m

*14u02u~230

Oudenaarde

13 dffient4

Ondernemingsnr :0861.080.183

Benaming (voluit) : KEVIN PATHO STONE

(verkort): *

Rechtsvoren ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9520 Sint-Lievens-Houtem, Edgard Tinelstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :KAPITAALVERHOGING HERWERKING VAN DE STATUTEN

Uit een akte, verleden voor ons, meester Annelies De Bouver, notaris te Sint-Lievens-Houtem, op 30

december 2013. blijkt dat :

HET JAAR TWEEDUIZEND DERTIEN.

Op dertig december.

Voor mij, Annelies De Bouver, notaris te Sint-Lievens-Houtem.

WERD DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN DER AANDEELHOUDERS VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "KEVIN .PATHO STONE" MET ZETEL TE 9520 SINT --L,IEVENS-HOUTEM, EDGARD TINELSTRAAT 20, INGESCHREVEN IN HET RECHTSPERSONENREGISIEH TE OUDENAARDE EN HEBBENDE ALS ONDERNEMINGSNUMMER : 0.861.080.183 EN ALS BTW- NUMMER: BE 0.861.080.183

Opgericht bij akte verleden voor notaris Janssens Eduard te Sint-Lievens-1 Houtem op 25 september 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 oktober 2003 onder nummer 03110312, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 19 uur onder Voorzitterschap van de Heer Kevin Patho, nagenoemd, die de bevoegdheden uitoefent, toegekend aan de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek vang Vennootschappen.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Is aanwezig de enige vennoot:

De heer PATHO Kevin Robin Chris, geboren te Gent op 24 december 1977, nationaal nummer 77.12.24 265-37, identiteitskaart nummer 591-8014017-76, wonende te Sint-Lievens-Houtem, Edgard Tinelstraat 20.

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00) vertegenwoordigend.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren:

I. Dat bij bijzondere algemene vergadering van

beslist om dividenden uit te keren

13 november 2013 werd= ten bedrage van tweehonderdtwintigduizend euro (e 220.000,00) in toepassing van artikel 537! van het Wetboek van Inkomstenbelastinlen_en om de beschikbare_reserves__e11

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor. f Luik B - vervolg

behouden Ide overgedragen winst daartoe aan te wenden, zoals deze blijken uit de 'jaarrekening, afgesloten per 31 december 2011 goedgekeurd door de algemene =vergadering van 29 juni 2012.

aan het !II. Dat huidige algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende =dagorde .

 iëtgiscfi - 11/ Verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de inbreng lin natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Staatsblad 2/ Verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalsverhoging, overeenkomstig ;artikel 313,§1 van het Wetboek van Vennootschappen.

13/ Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van ;Inkomstenbelastingen, beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in (natura van een bedrag van negentig procent van het tussentijdse dividend, ite weten honderd achtennegentigduizend euro (e 198.000,00) om het kapitaal jte brengen van achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00), naar ;tweehonderd zestienduizend zeshonderd euro (e 216.600,00), zonder uitgifte lof creatie van nieuwe aandelen. De inbreng vertegenwoordigt de =schuldvordering, zijnde de vordering tot een dividenduitkering, die genoemde aandeelhouders lastens de vennootschap bezitten. Op de nieuwe 'aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100%).

14/ Inschrijving en storting op de nieuwe aandelen.

15/ Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

i6/ Volledige herwerking van de statuten van de vennootschap, naar ;aanleiding van de genomen beslissingen in voorgaande agendapunten, de =(recente) wijzigingen aan het vennootschapsrecht en diverse overeengekomen =statutenwijzigingen.

17/ Volmacht tot coordinatie van de statuten.

U n . Genoemde Heer Patho Kevin, enige vennoot, zet vervolgens uiteen : 1-dat alle bestaande aandelen aanwezig zijn;

I-dat hij stemgerechtigd is, zodat de algemene vergadering geldig kan ;beraadslagen en besluiten met eenparigheid van stemmen.

:Voornoemde heer Patho Kevin, niet statutair zaakvoerder, is hier aanwezig ien verklaart door zijn ondertekening dezer kennis te hebben genomen van de =datum van onderhavige vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de ioproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en ;desgevallend in de statuten.

Vaststelling dat de Algemene Vergaderins geldig is samengesteld.

IDe uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over !voormelde punten van de dagorde.

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING - Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Verslaggeving

(Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag =opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van Ide bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in (natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart voorafgaand aan

































































Ie

" rs

i c

1

~

~

~

Luik B - vervolg

rdeze beslissing een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er, kennis van genomen te hebben. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

ConcluSSies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 24 december 2013, opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met zetel te Wevelgem, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA KEVIN PATHO STONE door inbreng in natura van een vordering die werd toegekend aan de heer Kevin PATHO naar aanleiding van de per 13 november 2013 doorgevoerde dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v, de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijke rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 198.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden

in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 24 december 2013

[handtekening]

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

a, Voorbehouden aan het

Staatsblad

Voo=r

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor." Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het proces-verbaal worden neergelegd op del

bevoegde rechtbank van Koophandel. 1I

Beslissing

als volgt: TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

__..___.____ [De vennootschaa is _ opgericht_ onder de _ rechtsvorm van _ een besloten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 5371 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de Vennootschap tel verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse) dividend, zijnde honderdachtennegentig duizend euro (198.000,00) om het van! achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), naar tweehonderd= zestienduizend zeshonderd euro (E 216.600,00) te brengen, zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde= kapitaalverminderingen priotair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van! Inkomstenbelastingen. De inbreng vertegenwoordigt de schuldvordering, zijnde de vordering tot een dividenduitkering, die genoemde aandeelhouders! lastens de vennootschap bezitten. Op de nieuwe aandelen zal gestort worden

ten belope van honderd procent (100%). !

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkte door de inbreng door de enige vennoot, genoemde Heer Patho Kevin, van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent! van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLISSING - Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Tussenkomst - Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging.

!

Is vervolgens tussengekomen de enige vennoot, die verklaart volledig op dei hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van dei vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbarel schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig beschrevenF

staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.=

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderdachtennegentig duizend euro!

brengen. i

E

(198.000,00)in de vennootschap te Vergoeding voor de inbreng. Onderhavige vergadering beslist aandelen uit te geven.

DERDE BESLISSING - vaststelling van

nieuwei

!

r

i

het! duizend; het kapitaal aldus= zeshonderd euro (E; vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

VIERDE BESLISSING - Volledige herwerking van de statuten van de vennootschap, naar aanleiding van de genomen beslissingen in voorgaande agendapunten, de (recente) wijzigingen aan het vennootschapsrecht en! diverse overeengekomen statutenwijzigingen.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap volledig te herwerken[

De feit dat de euro (198.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd zestienduizend 216.600,00),

vergadering stelt

voormelde

vast en verzoekt

kapitaalverhoging van

met eenparigheid van stemmen geen

de kapitaalverhoging.

ons, notaris,

honderdachtennegentig

en

akte te

dat

nemen

van

Luik B - vervolg

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt KEVIN PATHO! STONE

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen,] brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA",]

leesbaar weergegeven. j

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van del zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of del afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de! rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft] en de exploitatiezetel(s, alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL !

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Sint-Lievens-Houtem, Edgard,

]

Tinelstraat 20. ?

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig] gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige] beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde opi authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen! vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s),I administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en]

bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. 1

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland: ]

Steenhouwen en marmerbewerking ]

Vervaardigen en plaatsen van sierschouwen in marmer en natuursteen en]

grafzerken !

Bewerken, polijsten en plaatsen van steen, marmer en andere steensoorten voor gebouwen en andere onroerende constructies en alle meegaanden met1

deze; j

Marmer en steenzagerij, die niet verbonden is aan een groeve !

Natuursteenbewerking en marmerbewerking in de meest ruime zin ]

Dit alles in de breedste zin van het woord en zowel voor eigen rekening als]

voor rekening van derden of in samenwerking met derden. ?

Zij mag alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende! handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en aandelen nemen bij wijze van inschrijving, inbreng,= deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met?

, een gelijkwaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het] algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar]

maatschappelijk doel kunnen bevorderen. 1

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van]

de rechtspersoonlijkheid. ]

TITEL TWEE - KAPITAAL j

Artikel vijf - KAPITAAL

? Het kapitaal bedraagt tweehonderd zestienduizend zeshonderd euro (E] 216.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186)1 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één honderd

zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. ?

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. ?

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en] die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal]

V0035^

behouden aan het Felglsch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

. ., Voor

aan het behouden Luik B -vervolg

1 ;e=g=ge-ii- inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening l Staatsblad van de gedane stortingen. l

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten!

een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. s

A.rtzkeJ zeven  ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

! De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een= aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel' persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien=

s van de vennootschap.

Alle rechten verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen zullen ten'

i opzichte van de vennootschap door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend bij gebreke van afwijkende overeenkomst. Nochtans zal het stemrecht in=

s algemene vergadering, die moet besluiten over verhoging of vermindering vans

s het maatschappelijk kapitaal, uitgeoefend worden door de blote eigenaar.

' Ingeval. de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut laat, dan kan des

l vruchtgebruiker het uitoefenen. !

I Artikel acht  OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN I

I A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE!

s VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT !

I, a) De overdracht onder levenden 1

3I. Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij gzijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het=

i C wenst. i

s X b) De overgang wegens overlijden

e Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat del

1 ~ vennootschap wordt ontbonden. j

W Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft

Mbetreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen!

ÉQ die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden=

Li

. of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met

I o hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het! I -, afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. s

ir-:

o Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullens

N voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor

' voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke vani

'b

e akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van dei

rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel

e heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij. ti

Q0 Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal del

I te uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbarel

re aandelen worden opgeschort. 1

I

El

e Alle rechten verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen zullen teni

bij gebreke van afwijkende overeenkomst. Nochtans zal het stemrecht in' opzichte van de vennootschap door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend,' ÉZalgemene vergadering, die moet besluiten over verhoging of vermindering van'

i e het maatschappelijk kapitaal, uitgeoefend worden door de blote eigenaar. l

1 e Ingeval de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut laat, dan kan de'

i;, vruchtgebruiker het uitoefenen.

ier: B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DES

i VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT !

i

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telti

op het ogenblik van de overdracht of de overgang; s

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de]

Voor- Luik B- vervolg

behouden

aan het

Staatsbtad



helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld. Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake. TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven. Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER  ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf  ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang_ van de vennootschap dit vereist.





























Luik B - vervolg

Elke ª% algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekendel brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, dei zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en,1 in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van dei stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter! beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of; er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.; Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na del

de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan

bijeenkomst van

verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

's

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN bij 1

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan!

de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen. !

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden,¬ aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot dei bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van dief welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Artikel vijftien - NOTULEN

vergadering; Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de

één vennoot; ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts

is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat=

op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. ;

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten wordeni

voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig

I

opgemaakt en gepubliceerd conform de

1

1

wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke

een bedrag van ten minste één/twintigste reservefonds; de verplichting tot deze; afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal;

heeft bereikt. !

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend_bij meerderheid van stemmen op voorstel van de_zaakvoerder(s)__-J

ti Voorbehouden aan het

nefeáli

Staatsblad 1----

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden van kracht zijnde wettelijke bepalingen. Artikel zeventien - VERDELING De netto-winst van het boekjaar bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst afgenomen voor de vorming van een

Luik B - vervolg

" Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

L

TITEL ZES - ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, alles onder voorbehoud van goedkeuring (bevestiging of homologatie) door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel negentien -- GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING - Volmacht tot coordinatie.

De algemene vergadering geeft de opdracht aan ondergetekende notaris De Bouver om de gecoordineerde tekst van de statuten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

INFORMATIE -Y RAADGEVING.

De comparante verklaart volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije jaren.

AFSLUITING

De dagorde afgehandeld zijnde en iedere beslissing genomen zijnde met

eenparigheid van stemmen, wordt de vergadering afgesloten om negentien uur veertig.

De notaris bevestigt de identiteit van de verschijners-natuurlijke personen aan de hand van de hem voorgelegde identiteitskaarten, waarvan de nummers hoger in deze akte werd opgenomen.

De verschijner verklaart dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten door de vennootschap te dragen ten gevolge van deze akte bij benadering duizend zeshonderd vierentachtig euro drieënvijftig cent (e 1.684,53) inclusief BTW bedragen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd

- expeditie van het PV van 30 december 2013

- verslag bedrijfsrevisor

verslag bestuursorgaan

- coördinatie der statuten

Getekend : Notaris Annelies DE BOUVER

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.08.2013, NGL 30.08.2013 13541-0377-015
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 02.07.2012 12245-0519-015
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 27.06.2011 11212-0102-015
18/03/2015
ÿþMod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleaaing ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Btaatsblac

men

Gent

Afdeldïig Oudenaarde

D 6 MAART ?015 Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0861.080.183

Benaming (voluit) : KEVIN PATHO STONE

(verkort), *

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9520 Sint-Lievens-Houtern, Edgard Tinelstraat 20

(volledig adres)

Onderwerofen) akte : NAAMSWIJZIGING - WIJZIGING ZETEL - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte, verseden voor ons, meester Annelles DE BOUVER, notaris te Sint-Lievens-I-loutem, op 20

februari 2015, voorafgaandelijk registratie, blijkt dat :

HET JAAR TWEEDUIZEND VIJFTIEN.

Op twintig februari.

UITEENZETTING DOOR DE ENIGE VENNOOT

De enige vennoot zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren :

I. Dat huidige algemene vergaderingwerd bijeengeroepen met de volgende dagorde

1) Wijziging van de naam van devennootschap in "PATHO STONE" en aanpassing van artikel één der statuten door schrapping van het woordje 'KEVIN'.

2) Verplaatsing van de maatschappelijke zetel, van Sint-Lievens-Houtem, Edgard Tinelstraat 20 naar Sint-Lievens-Houtem, Molenkouter 102/A en schrapping van de eerste zin van artikel twee en vervanging ervan door navolgende zin: 'De maatschappelijke zetel is gevestigd te Sint-Lievens-Houtem, Molenkouter 1.02/A'.

3) Benoeming zaakvoerders.

4) Coördinatie van statuten.

II. De enige vennoot zet vervolgens uiteen :

-dat alle bestaande aandelen aanwezig zijn;

-dat hij stemgerechtigd is, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De Heer Patho Kevin Robin Chris, geboren te Gent op 24 december 1977, natinaal nummer 77.12.24 265-37, wonende te Sint-Lievens-Houtem, Edgard Tinelstraat 20, is hier aanwezig en verklaart door zijn ondertekening dezer kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en desgevallend in de statuten.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de enige vennoot wordt nagegaan en als juist erkend. De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde.

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende

beslissingen met éénparigheid van stemmen

Punt 1 - Naamswijziging.

Luik B - vervolg

De vergadering beslist over te gaan tot wijziging van de naam van de vennootschap in 'PATHO STONE' en aanpassing van de statuten door schrapping van het woord 'KEVIN' in artikel één van de statuten.

Punt 2 - Verplaatsing zetel.

De vergadering beslist over te gaan tot verplaatsing van de zetel zoals voorgesteld in de agenda en de statuten hiermee in overeenstemming te brengen door schrapping van de eerste zin van artikel twee van de statuten en vervanging ervan door navolgende zin: 'De maatschappelijke zetel is gevestigd te Sint-Lievens-Houtem, Molenkouter 102/A'.

Punt 3 -- benoeming niet-statutaire zaakvoerders

De vergadering beslist te benoemen tot niet - statul-meire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden:

1. voormelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VD Invest, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer Van Damme Thierry.

2. voormelde Heer Van Damme Thierry;

3. voormelde Mevrouw Deleye Sophie;

die allen verklaard hebben dit mandaat te aanvaarden én niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen de uitoefening van gezegde mandaten verzet, Punt 4 - Cobrdinatie van de statuten.

De algemene vergadering geeft de opdracht aan ondergetekende notaris De Bouver om de aan voormelde beslissingen aangepaste statuten te coordineren en neer te leggen op de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde.

Zij verzoeken ondergetekende notaris de beslissingen tot benoeming van de niet-statutaire zaakvoerders bekend te maken als wettelijk voorgeschreven. AFSLUITING

De dagorde afgehandeld zijnde en iedere beslissing genomen zijnde met eenparigheid van stemmen, wordt de vergadering afgesloten om 17 uur 15.

De notaris bevestigt de identiteit van de verschijners-natuurlijke personen aan de hand van de hem voorgelegde identiteitskaarten, waarvan de nummers hoger in deze akte werd opgenomen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van het PV van 20 februari 2015

coördinatie der statuten

Getekend : Notaris Annelies DE BOUVER

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.08.2010, NGL 30.08.2010 10485-0544-015
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.08.2009, NGL 28.08.2009 09689-0175-014
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 30.06.2008 08322-0019-015
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 02.07.2007 07333-0357-013
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 03.07.2006 06393-0149-015
15/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 07.09.2005, NGL 12.09.2005 05675-3982-015

Coordonnées
KEVIN PATHO STONE

Adresse
EDGARD TINELSTRAAT 20 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

Code postal : 9520
Localité : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande