KIDICO

Divers


Dénomination : KIDICO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 872.277.943

Publication

05/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 31.07.2014 14383-0003-014
10/12/2013
ÿþ- 5 ~

MO Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0872.277.943

Benaming

(voluit) : KIDICO

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Doorniksesteenweg 17, 9600 Ranse

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING AANPASSING STATUTEN

Uit de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Sylvie DELCOUR te Dottignies

op tweeëntwintig november tweeduizend dertien, werd beslist.

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00), om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op driehonderd en twaalfduizend euro (¬ 312.000,00), zonder creatie noch uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zeshonderd twintigste (1/620ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, deelnemend in de resultaten vanaf datum van intekening.

Op deze kapitaalverhoging zal er onmiddellijk worden overgegaan tot intekening door inbreng in geld, tegen een globale prijs van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00), hetzij tegen de prijs van vierhonderd en drie euro drieëntwintig cent (¬ 403,225806451) per aandeel, en voltstort ten belope van tweehonderd vijftigduizend euro bij intekening ervan, zonder uitgiftepremie.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

Hierna hebben, nadat de financiële toestand van de vennootschap werd toegelicht:

1/ de Heer Axel VAN REET, voornoemd, en

2/ Mevrouw Nathalie CRUCKE, voornoemd,

verklaard te zullen intekenen op de kapitaalverhoging door inbreng in geld, in verhouding tot het aantal aandelen die zij elk reeds bezitten in de vennootschap "KIDICO", tegen een globale prijs van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00), hetzij elk honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00), hetzij vierhonderd en drie euro drieëntwintig cent (¬ 403,225806451) per aandeel die zij elk thans bezitten in de vennootschap "KIDICO".

Ter afbetaling hebben de Heer Axel VAN REET en Mevrouw Nathalie CRUCKE, voorafgaandelijk dezer, een gezamenlijk bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00), hetzij elk honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00) gestort of overgeschreven op de bijzondere rekening met nummer 363-1274402-56, geopend op naam van de vennootschap "KIDICO" bij de ING Bank. Een attest van deze storting of overschrijving op de voormelde bijzondere rekening werd door gemelde bank afgeleverd aan de notaris.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig onderschreven is en volstort is. Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Op" de [aatstë blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iii 1111!111111111111.111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

,l, ~denaarde

2 8 NOV. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat, na verwezenlijking van de inbrengen door de Heer Axel VAN REET en Mevrouw Nathalie CRUCKE, de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en het kapitaal van de vennootschap is gebracht op driehonderd en twaalfduizend euro (¬ 312.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/ zeshonderd twintigste (1/620e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voorgaande besluiten:

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd en twaalfduizend euro (¬ 312.000,00) en is verdeeld in zeshonderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Historiek

Bij de oprichting van de vennootschap, overeenkomstig de akte opgesteld door notaris Christophe Werbrouck, met standplaats te Dottignies, op een maart tweeduizend en vijf, bedroeg het kapitaal tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) en werd het vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde en volledig volgestort. Op deze aandelen werd ingeschreven in geld.

Overeenkomstig het proces-verbaal opgesteld door de geassocieerd notaris Christophe Werbrouck, met standplaats te Dottignies, op tweeëntwintig november tweeduizend dertien, heeft de buitengewone algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen, ten belope van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00), teneinde het te brengen tot op driehonderd en twaalfduizend euro (¬ 312.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel waarop werd ingetekend door inbreng in geld, volledig volstort.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de aandeelhouders is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het geze.gd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer de raad van bestuur kennis heeft van de splitsing van de eigendom van de aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal hij hen beide in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening warden gehouden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht, blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de aandeelhouders, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de aandeelhouders die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen. Alleen wanneer ook laatstgenoemden geen aandelen meer wensen op te nemen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

en er dan nog aandelen niet zijn opgenomen, kunnen derden intekenen op de uit te geven nieuwe

aandelen.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de mogelijkheid tot het houden

van een algemene vergadering op afstand. Te dien einde beslist de algemene vergadering om het artikel 23 van de statuten te laten luiden als volgt:

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  VERLOOP ALGEMENE VERGADERING

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden; het bureau

verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldige samenstelling ervan.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden

gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Vergadering op afstand

De aandeelhouders hebben de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Voor de toepassing van het voorgaande lid moet de vennootschap de hoedanigheid en de identiteit van de aandeelhouder kunnen controleren aan de hand van het gebruikte elektronische communicatiemiddel, hetwelk de aandeelhouders, in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot aile punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

Notulen en afschriften

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken.

Wanneer aandeelhouders van op afstand hebben deelgenomen aan de algemene vergadering, vermelde de notulen van de algemene vergadering de eventuele technische problemen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de

stemming hebben belet of verstoord.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen

worden bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd

worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één bestuurder.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist om in de statuten de bepalingen van de statuten te wijzigen met betrekking

tot de ontbinding en de vereffening van de vennootschap in één enkele akte.

Te dien einde, besluit de algemene vergadering om het artikel 26 der statuten als volgt te laten

luiden:

ARTIKEL ZESENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING

LI UIDATIESALDO

in geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook,

geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling

van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke

voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze

laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en

vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het

Wetboek van Vennootschappen;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig

vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering geeft de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd

werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Bij de coördinatie van de statuten wordt eveneens overgegaan naar een hernummering van alle artikels van de statuten.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat

voorafgaat.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen. Al deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk neergelegd: expeditie van de akte + aangehechte stukken, formulier 1+ kopij, gecoordineerde statuten,

cheque.

De notaris Sylvie DELCOUR



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 09.07.2012 12276-0177-015
06/02/2012
ÿþ Riad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behouw

aan h

Belgis

Staatst

11II llI1 lll INIIV~~WmIN~IIMIIn

" iaoaazoe*



Ondernemingsnr : 0872.277.943 Benaming

(voluit) : KIDICO (verkort)

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Doorniksesteenweg 17, 9600 RONSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING AARD AANDELEN-AANPASSING STATUTEN

Uit de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Christophe Werbrouck te Dottignies op achtentwintig december tweeduizend en elf, werd beslist:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de toonderaandelen om te zetten in naam- of gedematerialiseerde aandelen.

Te dien einde, besluit de algemene vergadering om het artikel 8 der statuten als volgt te laten luiden:

Alle aandelen zijn op naam ofgedematerialiseerd.

De eigendom van de naamaandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Het gedematerialiseerde effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte effect wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde effecten, wordt, per categorie van effecten, in het register van de effecten op naam, ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling. De boeking op rekening van effecten vestigt een onlichamelijk recht van mede-eigendom op de universaliteit van effecten van dezelfde categorie die op naam van de vereffeningsinstelling zijn ingeschreven in het register van effecten op naam. Alle associatieve rechten van de eigenaars van gedematerialiseerde effecten, worden uitgeoefend na voorlegging van een attest dat door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling wordt opgesteld, dat het aantal gedematerialiseerde effecten bevestigt dat op naam van de eigenaar is ingeschreven op de datum vereist voor de uitoefening van deze rechten.

Te dien einde, besluit de algemene vergadering om artikel 19 titel Toezenden van stukken der

statuten als volgt te laten luiden:

Toezenden van stukken

Op-delaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Oudenaarde

2 3 JAN. 2012



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens 'de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

ledere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van het bewijs van zijn eigendomsrecht op aandelen, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Te dien einde, besluit de algemene vergadering om artikel 21 der statuten als volgt te laten luiden:

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van gedematerialiseerde effecten, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, het bewijs verstrekken waaruit blijkt dat zij hun attest waaruit hun eigendomsrecht op aandelen blijkt, minstens vijf volle werkdagen voor datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaats in het bericht van bijeenroeping aangeduid, hebben neergelegd.

De houders van effecten op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist om de oproeping tot de raad van bestuur en het verloop van de raad

van bestuur te versoepelen.

Te dien einde, besluit de algemene vergadering om het artikel 12 der statuten als volgt te laten luiden:

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in achtte nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist om in de statuten de bepalingen van de statuten te wijzigen met betrekking

tot de ontbinding en de vereffening van de vennootschap.

Te dien einde, besluit de algemene vergadering om het artikel 26 der statuten als volgt te laten luiden:

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering geeft de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Bij de coordinatie van de statuten wordt eveneens overgegaan naar een hernummering van alle artikels van de statuten.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat

voorafgaat.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Al deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

OMZETTING TOONDERAANDELEN IN NAAMSAANDELEN

Na afloop van de buitengewone algemene vergadering verzoeken de aandeelhouders om de omzetting van hun toonderaandelen in naamsaandelen. De aandeelhouders verzoeken de raad van bestuur een aandelenregister aan te leggen met vermelding van de naam van iedere

aandeelhouder en het aantal aandelen dat hij bezit.

De raad van bestuur legt terstond het aandelenregister aan met vermelding van de naam van

iedere aandeelhouder en het aantal aandelen dat hij bezit, hetgeen ondergetekende notaris bevestigt.

Ove.reenkomstig artikel 465 van het Wetboek van vennootschappen overhandigt de raad van bestuur certificaten van inschrijving aan de aandeelhouders

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk neergelegd: expeditie van de akte + aangehechte stukken, formulier 1+ kopij, gecoördineerde statuten,

cheque.

De notaris Christophe WERBROUCK

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

tilz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Op de laatst

02/01/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MoA 27

ih

Voor- behoud aan tif Belgisi Staatsb

lI IflI 1 I IIIIIIIIIIIII III

*12000652*

Ondernemingsnr : 0872.277.943

Benaming

(volhit) : KIDICO

Burgerlijkntchaonder Rechtsvoren : NAAMLOZEe VENvenNooOOTSscChl e

Zetel : DOORNIKSESTEENWEG 17 - 9600 RONSE

Onderwerp akte : HERNIEUWING MANDAAT VAN BESTUURDERS BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 6 juni 2011 op de maatschappelijke zetel

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de huidige bestuurders vervalt.

Met eenparigheid van stemmen hernieuwt de vergadering het mandaat van de heer Van Reet Axel ais

bestuurder voor een periode van 6 jaar eindigend op de Jaarlijkse Algemene Vergadering te houden in 2017.

Met eenparigheid van stemmen hernieuwt de vergadering het mandaat van mevrouw Crucke Nathalie als bestuurder voor een periode van 6 jaar eindigend op de Jaarlijkse Algemene Vergadering te houden in 2017.

Notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 6 juni 2011 op de maatschappelijke zetel

Na beraadslaging neemt de Raad van Bestuur unaniem de volgende beslissing:

De Raad van Bestuur beslist de heer VAN REET Axel te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en dit voor een periode van 6 jaar eindigend op de Jaarlijkse Vergadering te houden in 2017.

VAN REET Axel

GEDELEGEERD BESTUURDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

de vorm van een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

. ., r .. " r~. ~ rl ~pr~!(~~j~j~

2 e [~ _~ 2011

Griffie

06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 29.11.2011 11623-0055-015
02/07/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 07.06.2010, DPT 28.06.2010 10236-0236-009
19/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 01.06.2009, DPT 12.06.2009 09236-0121-008
07/04/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 29.08.2008, DPT 02.04.2009 09102-0319-008
07/04/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 31.08.2007, DPT 02.04.2009 09102-0317-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 29.08.2016 16541-0204-014

Coordonnées
KIDICO

Adresse
DOORNIKSESTEENWEG 17 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande