KINDERPSYCHIATER SANNEKE WILSON

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINDERPSYCHIATER SANNEKE WILSON
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.641.628

Publication

24/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

12 DEC. 2013

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*13193578*

1111

Ondernemingsnr : 0836.641.628

Benaming

(voluit) : KINDERPSYCHIATER SANNEKE WILSON

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 2 te 1745 Opwijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij eenzijdige beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijk zetel verplaatst naar de Onze-Lieve-Vrouwstraat 35/0001 te 9280 Lebbeke met ingang van 11/09/2013

Wilson Sanneke

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden} te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 29.10.2013 13644-0309-010
10/06/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B tn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~IIYmIYnImIml0lnh~l

" 11086614+

5n3eZeil,MAI ~ MAI 2ómp

Voorbehouden aan het Belgisch - Staatsblad

Ondernemingsnr : (9a 3~ GJC4

Benaming

(voluit) : Kinderpsychiater Sanneke Wilson

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 2 te 1745 Opwijk

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc Verhoeven te Antwerpen-Deume op 10 mei 2011, nog te registreren, blijkt dat door mevrouw Wilson Sanneke Marije, wonende te 1745 Opwijk, Nieuwstraat 2, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht die zal handelen onder de benaming "Kinderpsychiater Sanneke Wilson".

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van de neerlegging ter griffle van de rechtbank van koophandel, van het uittreksel van de oprichtingsakte

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1745 Opwijk, Nieuwstraat 2.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De beoefening van de geneeskunde, specialisatie kinderpsychiatrie, - met uitdrukkelijke uitsluiting van elke handelsactiviteit -, in naam en voor rekening van de vennootschap en met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen voor zover deze in overeenstemming zijn met de geldende regels van de geneeskundige plichtenleer.

Tot doen van de vennootschap behoren evenzeer:

-De inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap.

-De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en bijhorende accommodaties voor deze activiteit, inclusief de gebouwen.

-Het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen met respect voor het burgerlijk doel van de vennootschap.

-Het scheppen van mogelijkheden om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende verrichtingen in zoverre dat:

-deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

-deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

-tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid wordt vastgelegd en meegedeeld wordt aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, toetreden tot een (kosten)associatie, een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid of een middelenvennootschap, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Op het gehele kapitaal werd ingeschreven door voomoemde mevrouw Sanneke Wilson, waarvoor haar alle honderd zesentachtig (186) aandelen werden toegekend. Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR) door inbreng in geld van zelfde bedrag. Het bewijsattest hiervan, afgeleverd door KBC Bank op 15 maart 2011, werd overhandigd aan de instrumenterende notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot moeten zijn. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hemieuwbaar.

De zaakvoering vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij hun bevoegdheid individueel uitoefenen, en zullen zij eveneens in en buiten rechte individueel optreden.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd benoemd, een aanvang nemende op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft: voornoemde mevrouw Sanneke Wilson.

Jaarvergadering: De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel; terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 4 april 2011 en eindigt op 31 december 2012.

Reserves  Winstverdeling, verdeling vereffeningssaldo:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voor-'zieningen, vormt de netto winst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de bestemming ervan bepaalt. Tot vorming van een reserve kan evenwel slechts besloten worden met éénparigheid van stemmen, rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding. De vereffenaars dienen geneesheren te zijn. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Verhoeven

Tesamen hiermee neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

18/03/2015
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

110 *1509 00

wi

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 6 MARI. 2015

AFDELINCpeePERMONDE

, Ondernemingsnr : 0836.641.628

Benaming

(voluit) : KINDERPSYCHIATER SANNEKE WILSON

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Onze-Lieve-Vrouwstraat 35 bus 1 9280 Lebbeke

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt vanaf 01/03/2015 verplaatst naar volgend adres: Brusselsesteenweg 195 te 9280 Lebbeke

Sanneke Wilson

Zaakvoerder

Bijlagen bij liëillétiscfi taatsbIad-- I$1837 bid - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KINDERPSYCHIATER SANNEKE WILSON

Adresse
ONZE-LIEVE-VROUWSTRAAT 35 BUS 0001 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande