KINE BADISCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINE BADISCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.935.789

Publication

02/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302012*

Neergelegd

28-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524935789

Benaming (voluit): Kine Badisco

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9280 Lebbeke, Aalstersestraat 59 bus 02

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Ann De Block, te Sint-Amands, op 26 maart 2013, blijkt dat de hierna vermelde vennootschap werd opgericht door mevrouw BADISCO Annelies Lieve Chris Amand, geboren te Aalst op 28 oktober 1985, wonende te 9280 Lebbeke, Meerskant 29:

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam:  Kine Badisco .

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9280 Lebbeke, Aalstersestraat 59 A bus A02.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Kinesitherapie, psychomotoriek, sportrevalidatie, taping, relaxatie, medische trainingstherapie, elektrotherapie, ademhalingskinesitherapie, yogalessen, rugscholing, de uitbating van sauna, whirlpool en fitness.

Aankoop, verkoop, import, export, groothandel en kleinhandel van producten en toebehoren die verband houden met kinesitherapie in de meest uitgebreide zin van het woord.

Het verwerven en beheren van een patrimonium bestaande uit onroerende en/of roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, en die van die aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van haar onroerende goederen.

In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, of handelingen mogen stellen die van aard zouden zijn d verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken.

De vennootschap kan tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere verrichtingen als commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, financiele verrichtingen stellen, die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen verwezelijken.

De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één andere wijze, deelnemen en elke onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardig of analoge doelstelling. De vennootschap kan tevens als bestuurder zitting houden in de raad van bestuur van om het even welke vennootschap. Zij kan eveneens dienstverlenende activiteiten van financiële, commerciële, technische, administratieve en sociale aard verrichten.

DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op het kapitaal wordt ingeschreven in geld op volgende wijze.

De comparant schrijft in op het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort.

De verschijner verklaart en erkent dat tot de gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE 75 0688 9691 2951 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de Belfius Bank te Denderleeuw.

De oprichter stelt vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort is.

KAPITAALVERHOGING

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in natura zijn dezelfde regels van toepassing indien alle vennoten aan zodanige kapitaalverhoging kunnen deelnemen.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis van de vennoten wordt gebracht.

Wordt dit recht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen eerst aangeboden aan de andere vennoten, die hun recht van voorkeur volledig hebben uitgeoefend, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Er wordt op dezelfde wijze te werk gegaan tot de kapitaalverhoging volledig is geplaatst of tot geen enkele aandeelhouder nog van deze mogelijkheid gebruik maakt. Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hierboven bepaald, kan slechts worden ingeschreven door derden aan wie de overdracht en/of de overgang van aandelen vrij is conform de statuten, behoudens instemming van alle vennoten.

Indien aandelen in onverdeeldheid toebehoren aan blote eigenaar en vruchtgebruiker komt, tenzij partijen anders overeenkomen, het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar en slechts indien deze zijn voorkeurrecht niet of gedeeltelijk wenst uit te oefenen komt het volledige of gedeeltelijke voorkeurrecht toe aan de vruchtgebruiker. Deze laatste kan zijn intekening onder voorbehoud laten afhangen van een minimaal aantal aandelen.

De uiteindelijke intekenaar bekomt de aandelen in volle eigendom tenzij partijen anders overeenkomen. KAPITAALVERLAGING

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verlaagd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

In de oproeping tot de algemene vergadering die over de vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vermeld. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Statutaire zaakvoerder

Er wordt voorlopig geen statutaire zaakvoerder benoemd.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen vóór de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste zaterdag van de maand mei om elf uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. INVENTARIS  JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto- actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING  VEREFFENING - OMZETTING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door één of meerdere vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering en die ook de bevoegdheden en bezoldigingen van de vereffenaar(s) vaststelt.

Luik B - Vervolg

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Daartoe zal een eenzijdig verzoekschrift tot bevestiging of homologatie van de vereffenaar samen met een afschrift van de akte in vereffeningstelling moeten worden ingeleid bij de voorzitter van de rechtbank van koophandel die daarover uiterlijk binnen de vijf dagen uitspraak doet. Bij gebreke van een beschikking binnen deze termijn wordt de eerst aangewezen vereffenaar beschouwd als bevestigd dan wel gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere rechtsvorm mag verwezenlijkt worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten.

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en veertien.

BENOEMINGEN

TOT NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER WORDT BENOEMD:

Mevrouw BADISCO Annelies, geboren te Aalst op achtentwintig oktober duizend negenhonderdvijfentachtig, wonende te 9280 Lebbeke, Meerskant 29;

De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder geven, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, een bijzondere volmacht met recht van in de plaats stelling aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bosman Consultants, met maatschappelijk zetel te 1745 Opwijk, Eeksken 164a, vertegenwoordigd door de heer Luc Bosman of een van haar aangestelden met recht van indeplaatstelling teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de griffie van het rechtspersonenregister teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

(getekend)

Ann DE BLOCK, notaris te Sint-Amands.

Tegelijk hiermee neergelegd:

* afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 21.08.2015 15442-0504-009
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.05.2016, NGL 03.02.2017 17036-0431-010

Coordonnées
KINE BADISCO

Adresse
MEERSKANT 31 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande