KINESITHERAPIE TINY GEENS

Société en commandite simple


Dénomination : KINESITHERAPIE TINY GEENS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.489.878

Publication

20/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

;JiuÎ~B': In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111NRell

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 8 JAN. 205

AFDELING GRMONDE

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : S 6 $ <83 ..81?

Benaming

(voluit) : KINESITHERAPIE TINY GEENS

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : SINAAISTRAAT 35 - 9250 WAASMUNSTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING STATUTEN

Uittreksel uit een onderhandse akte.

Ondertekend te Waasmunster op 11 december 2014.

Geregistreerd te Sint-Niklaas

Boek 6/44 Blad 95 Vak 12

Mevrouw Tiny Geens, Sinaaistraat 35 te 9250 Waasmunster, hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke

vennoot zal als gecommanditeerd vennoot belast zijn met het bestuur.

Mevrouw Ria Dieleman, Sinaaistraat 35 te 9250 Waasmunster is stille vennoot.

BESTUUR

Mevrouw Tiny Geens wordt aangesteld als gecommanditeerd vennoot.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doe!, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in België ais in het buitenland:

- verstrekken kinesitherapeutische en psychomotorische behandelingen en andere verstrekkingen wel en niet opgenomen in de RIZIV nomenclatuur (onder andere manueel therapeutische verstrekkingen, taping, dry needing, groepslessen, specifieke oefentherapie, screening, enzovoort);

- aankoop en verkoop van medisch en paramedisch materiaal, orthopedisch materiaal en verzorgingsmateriaal;

- organisatie en begeleiding van sportieve manifestaties;

- de vennootschap kan optreden als managementsvennootschap, immobiliënvennootschap en ais Holding. Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen in verband met deze doelstelling uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan aile verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan de functies van lasthebber, zaakvoerder, bestuurder, lid van het directie- of enig ander comité of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan onder gelijk welke vorm verwerven, beheren, valoriseren en vervreemden van onroerende goederen of rechten. Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en dat van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen. Zij mag onder meer :

-onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, opbouwen, huren en verhuren;

-de onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

-haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t

"

ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9250 Waasmunster, Sinaaistraat 35. De zetel kan verplaatst worden op eenvoudige beslissing van de gecommanditeerd vennoot mits bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

BENAMING

De naam van de vennootschap zef "KINESITHERAPIE TINY GEENS" zijn.

MUUR:

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur, vanaf heden 11 december 2014.

KAPITAAL

De vennootschap werd gesticht met een maatschappelijke kapitaal van 1000 euro, vertegenwoordigd 20 aandelen met elk een fractiewaarde van 50 euro. Mevrouw Tiny Geens brengt in de vennootschap 950 euro in en mevr. Ria Dieleman brengt 50 euro in.

De partijen verklaren en erkennen dat deze som op de rekening van de vennootschap werd gestort, waarvoor kwijting, en dat de vennootschap bijgevolg over een som van 1000 euro beschikt.

VERGOEDING

De Gecommanditeerd vennoot heeft recht op een door de deelgenoten nader te bepalen vaste en/of

veranderlijke vergoeding, ten laste van de algemene onkosten.

BOEKJAAR EN ALGEMENE VERGADERING

Het eerste boekjaar gaat in vanaf heden, 11 december 2014 om te eindigen op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om 10.00 uur overeenkomstig de statuten en voor het eerst in 2016. Elk volgend boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december,

BEKRACHTIGING HANDELINGEN :

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap worden alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode vanaf 1 september 2014 tot op heden.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.B.F " - Bareelstraat 2 - 9250 Waasmunster, vertegenwoordigd door de heer Guy Van der Coelden en mevrouw Inge Van Dosselaer, wonende te 9250 Waasmunster, Groendreef 22, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor inschrijving van

de vennootschap bij de diensten van het ondememingsloket, de inschrijving in de sociale kas en voor de aanvraag van een BTW-nummer. Er wordt tevens volmacht verleend voor de ondertekening van de publicaties van oprichting en eventuele latere wijzigingen in het Belgisch Staatsblad.

Inge Van Dossefaer

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
KINESITHERAPIE TINY GEENS

Adresse
SINAAISTRAAT 35 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande