KOBRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KOBRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 840.064.738

Publication

30/12/2014
ÿþmod 11.1

1:1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE ERGELEGD

I 6 DEC.

RECHT. VAN

" KoopHAmeein GENT

111111!11118111111p111111

92 95

Ondernemingsnr : 0840.064.738

Benaming (voluit) : KOBRA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Europalaan73

9800 Deinze

Onderwerp akte : NV: ontbinding en vereffening

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester David Cottenie de dato 11 december 2014, werd dei buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KOBRA" met; zetel te 9800 Deinze, Europalaan 73, RPR Gent, Ondernemingsnummer 0840.064.738, alwaar volgende,

agenda werd behandeld: ;

1.- Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping;

2.- Goedkeuring van de jaarrekening per 11 december 2014;

3.- Kwijting aan de bestuurders

4.- Voorlegging van het voorstel tot ontbinding in het verslag van de Raad van Bestuur, voorlegging van de staat van activa en passiva en van het verslag van de bedrijfsrevisor;

;i 5.- Vervroegde ontbinding van de vennootschap;

6.- Afgifte van de maatschappelijke goederen;

7,- Verzaking aanstelling vereffenaar verklaringen en verbintenissen van de aandeelhouders;

8.- Sluiting van de vereffening en vaststelling van rechtswege mandaatbeëindiging van de bestuurders;

ii 9.- Bewaarplaats van de boeken;

10.- Volmacht formaliteiten.

en volgende besluiten werden genomen :

:! EERSTE BESLISSING  Ontslag van formaliteiten tot biieenroepinq "

ii De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping.

TWEEEE BESLISSING  Goedkeuring van de iaarrekeninq per 11 december 2014 '

;; De voorzitter legt aan de vennoten de jaarrekening voor van de vennootschap afgesloten op 11 december "

2014.

Elke aandeelhouder erkent een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. De voorzitter licht deze jaarrekening mondeling toe.

De voorzitter verklaart uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er op heden geen passiva meer zijn.

;; De aandeelhouders nemen inzage in gemelde jaarrekening en besluiten deze integraal en zonder enig

voorbehoud goed te keuren, .

;; DERD BESLISSING  Kwilin. aan de bestuurders De vergadering beslist zonder enig voorbehoud,

algehele kwijting aan de bestuurders, zijnde de heer Melis Francesco voornoemd, de heer Patrick de Vreese,

voornoemd en de heer Alberto Tonelli, voornoemd te verlenen voor hun beheer ais bestuurders van dei ', vennootschap.

VIERDI^ BESLISSING  Voorlegging verslagen en staat van actief en passief.

De voorzitter legt het verslag voor van de Raad van Bestuur de dato 8 december 2014 waarbij de voorgestelde; ? ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per 8' ii december 2014.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor opgemaakt door de revisor Burg. CVBA Baker Tilly Belgium; Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Filip Cobert, bedrijfsrevisor welk opgesteld werd met betrekking tot deze ontbinding.

Het verslag werd opgesteld op 10 december 2014. De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

" Ondergetekende, Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 90901 _________ Melles )11egebaan,21, __vertggenwoordie.elcer _de _heo Eiha _Cobert : verzopot _Po. j edrfifsreYer, :werd _op .5:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

L mod 11.1



november 2014 door de gedelegeerd bestuurder van de NV KOBRA, de heer Francesca Melis, aangesteld om ingevolge artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een verslag op te stellen aangaande de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 8 december 2014, van de NV KOERA, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Europalaan 73 naar aanleiding van de ontbinding van de vennootschap.

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de NV KOBRA een boekhoudkundige staat, afgesloten op 8 december 2014, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 644,79 en een netto passief van ¬ (533,73), Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Melle, 10 december2014, Baker Tilly Belgium Bedrfjfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door Filip Cobert_Vennoot Bednjfsrevisor"

VIJFDE BESLISSING  Vroegtijdige ontbinding

De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden,

ZESDE BESLISSING  Afgifte van de maatschappelijke goederen

De aandeelhouders zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief ais passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. De aandeelhouders verklaren en erkennen dat, zoals hoger vermeld alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

ZEVENDE BESLISSING -- Verzaking aanstelling vereffenaar  verklaringen en verbintenissen van de aandeelhouders

Alle aandeelhouders verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is.

De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die In hunnen hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaren de aandeelhouders zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op heden geen kennis hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelen bezit,

De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren en ontslaan ondergetekende notaris van aile aansprakelijkheid dienaangaande.

De vergadering verklaart dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de bestuurders van rechtswege beëindigd is.

ACHTSTE BESLISSING  Sluiting van de vereffening

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de aandeelhouders en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten lasteneming van de eventuele latente niet  aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit, verklaart de vergadering de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de naamloze vennootschap "KOERA" definitief opgehouden heeft te bestaan.

NEGENDE BESLISIING  Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 9800 Deinze, Europalaan 73.

TIENDE BESLISSING  bolmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgelrijke CVBA Baker Tilly Belgium bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 9090 Melle, Collegebaan 2D, of elke andere persoon die zij aanwijst, allen individueel

bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

samen hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslagen, staat actief  passief

(getekend) D Cottenie, notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 29.07.2013 13372-0225-008
13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 11.12.2014, GGK 11.12.2014, NGL 09.01.2015 15007-0130-009
19/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J~ ~ ~ n~

~~~~~~ ~~

~~

~

m^Gtiiffie~~~~~~~~`~~~~

" `, .-~,~'_

----'- --'--'' --'-----'-----'-----'--' '---------'--'------'-----

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

! . x~ m`Á'W

Ondernemmgenr~ ~~~~' ^v~m~

Benaming

!

(voluit) : KOBRA

Rechtsvorm: Naamloze ven Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Pasc te Sint-Ma rtens-Latem op .22 september|

2011. geregistreerd 7 bladen 3 verzendingen te Deinze op 26 september 2011, Boek 805. Blad 19, Vak 5. i Ontvangen: 26.00 EUR. Voor de ea. Inspecteur (get.), De Meulemeester Elke. Administratief assistent, blijkt dmd:

1. 1/ De naamloze vennootschap i.R.S. INTERNATIONAL in het kort 'l.R.S.", met maatschappelijke zetel 'baS8OODeinze.Europmlaan.73.RPR Gent BEÓ837.Q82.61O 2/De besloten vennootschap metmanopnuke|Ukha~"A|RTE~'.nnetmam~chappe|Ukozsóo *rQ?08:

Oudenaande.8ourgondi~~~~ot.7.RP----'--aa,do8E043Q.88O.251 ~'- ~

! 3/ De vennootschap met beperkt aansprakelijkheid Italiaans

.:

, met maatsphmppm|Ukezote| te 25046 Cazzago San Martino (Italië), Via E. Mattei, 49. Ingeschreven op de; Kamer van Koophandel te Brescia (Italië) onder nummer 873510176;

| 2. een naamloze vennootschap hebben opgericht, genaamd : "KÓBRA. ; ~

3. met zetel te 9800 Dm|nzo.Eunopokaan78;

4. de vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in Beigië of in: het buitenland,alleen ofin samenwerking met derden, om het even welke industriële, oommeno~~/a 5nanc~ky :

' ''

stellennoenenómnfmn,oenyndmhanóeUngmnhwcUeneohtuhme~oofonnooh~o~mo~kobmÓ~hkinghmb~~npp' ' -De aan- mnvedkomp.hemmqookkenand~~buhevona||~mm~ha|angmbnuikÍindmbouv~e~or~ opslag, Daarenboven kan de Vennootschap:"

; - Rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, a0stand, fuoia, inschrijving of aankoop van

ofecten, financiële tussenkomst, of op welke andere wijze omk, in zahmn, mndmnnenn|nQon, verenigingen of: ! vennootschappen met het oog op dividenden en vermogenswinsten of die eenvoudig nuttig zijn tot hmij

verwezenlijken van haar doei. Ook het deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere buiten-!

of binnenlandse vennootschappen. |

- Door middel van inschrijving, fusie of om het even welke andere wijze deelnemen aan aile ondernemingen,: verenigingen en vennootschappen, zowel in België ais het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven.

- Alle roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uUbooiding, verfraaiing en transformatie van een roerend en onroerend pathmonium, zoals: xorkopen, kopen, bouwen en verbouwen, leasen, laten opschikken, laten uiÓunÓan, verkavelen, verhuren, hunen, verpachten, pachten, in vruchtgebruik nonnmn, hel vruchtgebruik afstoon, oprichten of rui|en, met ultsluiting van de activiteiten die als vastgoedmakelaar gereglementeerd zijn.

- Alle fabhekomwrken, patenten en vergunningen bekoman, bmkmpen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgedÿke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die .

~ rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

! - Zowel in België ais in het buitenland oUezete|s van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, ! handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

! - Leningen en kredietopeningen toestaan aan nyuhbopemonmn, ondernemingen en particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- on financiële npm~tieoven1chtan.

! 'Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of het buitenland alle handelingen; verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of die van aard zouden zijn de'

! '

verwezenlijking of de uitbreiding ervan te vergemakkelijken.

; Dit aUeoinÓwneoo(uügabnw~e beb*ken~vandotann~n'~

5. de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

;

`'-- --- '

ep -t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

6. hef -Volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijftigduizend (250 000) euro, volstort ten belope van tweeënzestigduizend vijfhonderd (62 500) euro;

7. vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen die elk één/duizendste (1/1 000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen;

8. Reserves - winst - vereffening:

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de netto-winst.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

j naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent

niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders ais vereffenaars beschouwd. De vereffenaar(s)

beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden. De algemene vergadering kan

i evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen;

9a/ werden als bestuurders benoemd:

1/ de heer Francesco MELIS, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Hulleweg 6;

2/ de heer Patrick dE VREESE, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurte), Museumlaan 12;

3/ de heer Alberto TONELLI, wonende te 25040 Corte Franca (Italië), Via Santa Giulia 2;

9b/ werd als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder benoemd door de raad van

bestuur, de heer Francesca Melis, voornoemd.

Het mandaat van de bestuurders en de gedelegeerd bestuurder neemt een einde na de gewone algemene

vergadering van 2015;

10. De vennootschap voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van

een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd wordt door:

- hetzij door twee bestuurders samen optredend,

- hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder,

- hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Bij aan- en verkoop van vast actief elementen met een waarde groter dan vijfentwintigduizend euro

(¬ 25 000) dienen deze beslissingen met unanimiteit van alle aandeelhouders goedgekeurd te worden. Deze

goedkeuring dient in ieder geval schriftelijk te gebeuren ofwel per brief ofwel per e-mail;

11. met een boekjaar van één januari om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar ;

12. met jaarvergadering op de laatste dinsdag van de maand juni om negentien uur, ter zetel of op de

plaats vermeld inde oproepingen en voor de eerste maal in het jaar 2013.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie.

P. Vandemeulebroecke

= Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KOBRA

Adresse
EUROPALAAN 73 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande