KOEN HAESEN CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEN HAESEN CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.469.686

Publication

09/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn regelen deze onder mekaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

De heer Haesen, Koen Hubert Katrien, (Rijksregister nummer 83.05.30-093.09), wonende te 9070 Destelbergen-Heusden, Sinte-Barbarastraat 3/0101,

Tegenstrijdig belang

De zaakvoerder die rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft, dat strijdig is met het belang van de vennootschap, stelt de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Doel : Zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die algemeen genomen, op één of andere wijze verband houden met:

alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties in de informaticasector en alle hiermee verwante sectoren, met inbegrip van het internet;

consultancy, opleiding, technische bijstand en expertise op voornoemde gebieden; de import en export, de groot- en kleinhandel in informaticamaterieel, elektronisch materieel en kantoorbenodigdheden met toebehoren voor zowel professioneel als consumentengebruik, waaronder begrepen alle werkzaamheden die verband houden met elektriciteit, elektronica, domotica en informatica;

het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven;

Dienstverlenende activiteiten inzake gesproken en niet-gesproken woord en communicatie; Gesproken: alle mogelijke vormen van gesproken communicatie, onder andere tolken en vertolken, interviewen en presenteren, geven van cursussen, seminaries en voordrachten, begeleiden en adviseren, inspreken van teksten;

Niet-gesproken'. onder andere het vertalen en hertalen, copywriten, vormgeven en uitgeven van teksten, het concipiëren, redigeren en corrigeren van teksten, ondertitelen.

Dit alles in alle talen, onder alle mogelijke vormen en via alle mogelijke communicatiemedia.

De deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen, teambuildingsactiviteiten, beurzen, allerhande congressen, seminaries.

Het terbeschikkingstellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software.

Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten.

Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten

vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Jaarvergadering : de twintigste van de maand juni om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Bekrachtiging handelingen gesteld in naam van de vennootschap in oprichting:

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 01 december 2014 tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar : Aanvang op datum oprichting, om af te sluiten op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering : in het jaar 2016.

Volmacht : De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

" expeditie akte oprichting

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 22.06.2016 16209-0326-011

Coordonnées
KOEN HAESEN CONSULTING

Adresse
SINTE-BARBARASTRAAT 3, BUS 0101 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande