KOEN STEENACKERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEN STEENACKERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.650.277

Publication

31/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-03-2015

Griffie

*15305405*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627650277

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

KOEN STEENACKERS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-

Amandsberg, ondergetekend op 17 maart 2015, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

I. 1. De Heer STEENACKERS, Koen Maria, geboren te Turnhout op elf september negentienhonderd zevenenzestig, echtgenoot van Mevrouw VERELLEN Kathleen, hierna vermeld, wonende te Gent-Zwijnaarde, Gebuurtestraat 13.

Identiteitskaart nummer: 591-8337347-08 - Rijksregister nummer: 67.09.11-333.31.

2. Mevrouw VERELLEN, Kathleen Maria, geboren te Wilrijk op achttien juli negentienhonderd achtenzestig, echtgenote van de Heer Koen STEENACKERS, voornoemd, wonende te Gent-Zwijnaarde, Gebuurtestraat 13.

Identiteitskaart nummer 591-7744143-56 - Rijksregister nummer: 68.07.18- 338.17.

De echtgenoten Koen STEENACKERS - VERELLEN, voornoemd, gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden door Meester Willy BOSTOEN, destijds Notaris te Gent, op eenentwintig augustus negentienhonderd zevenennegentig, welk huwelijksregime nadien niet conventioneel gewijzigd werd.

onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

II. De vennootschap als naam heeft : KOEN STEENACKERS.

III. De zetel gevestigd is te 9052 Gent-Zwijnaarde, Gebuurtestraat 13. De zetel kan zonder statutenwijziging in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder dat wordt gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

IV. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening en/of in samenwerking met derden:

- Het leveren van prestaties en het verstrekken van diensten in de sector van de tandheelkunde, de orthodontie en de restauratieve en prothetische tandheelkunde.

- Het waarnemen van mandaten van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen en ondernemingen, alsmede het uitoefenen van opdrachten en functies in andere, bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

- Het scheppen van de mogelijkheid om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in de voormelde activiteiten.

- Het verstrekken van informatie, advies en onderricht alsmede het organiseren van seminaries, het uitgeven van cursussen en het schrijven van wetenschappelijke werken in verband met de voormelde activiteiten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende

Onderwerp akte :

Gebuurtestraat 13 9052 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

V. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

VI. Het kapitaal werd volledig in geldspeciën onderschreven en de aandelen zijn verdeeld als volgt : - door de Heer Koen STEENACKERS, voornoemd, werden honderd vierentachtig (184) aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van ACHTTIENDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 18.400,00).

- door Mevrouw Kathleen VERELLEN, voornoemd, werden twee (2) aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van TWEEHONDERD EURO (¬ 200,00).

Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden door hen ieder in geld volledig volstort tot beloop van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volledig volstort, aan de oprichters toegekend.

VII. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen. Daarbuiten kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Bij ontstentenis van erfgerechtigden bij het overlijden van de enige vennoot vervalt de nalatenschap aan de Staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

VIII. Artikel 14. Benoeming-Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Behoudens eenparig goedvinden van de vennoten worden de zaakvoerders die zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de zaakvoerder kan door de algemene vergadering worden bezoldigd.

Artikel 15. Bevoegdheden en vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Evenwel zal, indien er meerdere zaakvoerders zijn, voor alle authentieke akten, voor alle

handelingen met betrekking tot onroerende goederen, leningen en kredieten de handtekening van alle in functie zijnde zaakvoerders noodzakelijk zijn.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) beperken. De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Deze beperkingen en verdeling kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook niet al zijn ze openbaar gemaakt.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze bijzondere volmachten dienen beperkt te worden tot een bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden kunnen de vennootschap verbinden, binnen de perken van de hun verleende opdracht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Ingeval het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door meer dan één zaakvoerder, vormen deze een college, dat beslissingen dient te nemen met gewone meerderheid van stemmen, zonder dat dit afbreuk doet aan de hiervoor vermelde individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid van elke zaakvoeder.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op zeventien maart tweeduizend vijftien en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de laatste vrijdag van de maand juni (om negentien uur) van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend zestien.

XI. Benoeming zaakvoerder

Tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, wordt benoemd: de Heer Koen

STEENACKERS, voornoemd.

De aldus benoemde zaakvoerder is alhier aanwezig en verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet

getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn benoeming zou verzetten.

XII. Volmacht

Met het oog op het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de diverse fiscale administraties, wordt een bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountancy & Tax Solutions" met zetel te 9052 Gent, Zwijnaarde, Grote Steenweg Zuid 39, haar zaakvoerders en aangestelden, met recht van in de plaats stelling.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 17/03/2015

18/06/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III





',EERGELEiD

O 9 JUNI 2015

RECHterMt VAN

KflflpkAAIr TF r-Fn,-r

r..

Ondernemingsnr : 0627.650.277

Benaming (voluit) : KOEN STEENACKERS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gebuurtestraat 13

9052 Gent (Zwijnaarde)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, Geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 3 juni 2015, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat

Op zelfde datum een buitengewone algemene;, vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met;' Beperkte Aansprakelijkheid "KOEN STEENACKERS", met zetel te 9052 Gent-Zwijnaarde,: Gebuurtestraat 13, met ondernemingsnummer 0627.650.277 RPR Gent, afdeling Gent, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op'; zeventien maart tweeduizend vijftien, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de'; bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig maart daarna, onder nummer 15305405, sedertdien ongewijzigd, waarop met eenparig goedvinden volgende;, beslissingen werden genomen.

I. De algemene vergadering beslist dat de naam van de vennootschap vanaf heden luidt als volgt: "Kies Gezond".

Il, De algemene vergadering beslist om artikel 1 van de' statuten te schrappen en te vervangen ais volgt:

"Artikel 1. Vorm-Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten'' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming: "Kies Gezond".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan' niet in elektronische vorm uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA'; gevolgd door het ondernemingsnummer, het woord.. "rechtspersonenregister" of de afkorting 'RPR', en de vermelding van de zetel van de rechtbank von het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

Ill, De algemene vergadering beslist om Mevrouw Kathieen VERELLEN te benoemen als niet-statutair zaakvoerder voor onbeperkte duur.

Mevrouw Kathieen VERELLEN heeft verklaard deze:;

opdracht te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd

afschrift proces-verbaal dd, 3 juni 2015 :

- gecoordineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
KOEN STEENACKERS

Adresse
GEBUURTESTRAAT 13 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande