KOEPOORTKAAI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KOEPOORTKAAI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.143.105

Publication

07/07/2014
ÿþ ModWordili

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

26 JUNI 2014

I 1)11 1111111t 11111

^

..

Rechtsvorm NV

Zetel lndustriepark Drongen 14/111, 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 mei 2014:

"De vergadering neemt kennis van het ontslag van de volgende bestuurder met ingang vanaf heden en

dankt hem voor de bewezen diensten:

riDe heer Paul Suy-Verburg.

De vergadering beslist in zijn vervanging te voorzien door benoeming van de volgende onbezoldigd

bestuurder met ingang vanaf heden tot onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en negentien:

DDe heer Harry Gross.

Als gevolg is de raad van bestuur van de vennootschap met ingang vanaf heden ais volgt samengesteld: pCVBA GRANIT GF1ENT, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer IVAN VAN DAivIME;

oDe heer HARRY GROSS.

Overeenkomstig artikel 37 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk of door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend en in kader van het dagelijks bestuur vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder o één directeur alleen optredend. Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hen verleende volmacht.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk komt de raad van bestuur samen en besluit;

Het mandaat van bijzondere gevolmachtigde van de heer Paul Suy-Verburg, gegeven op 8 augustus 2013, met ingang vanaf 1 j'Ili 2013 en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 28 augustus 2013 onder nummer 13137302, te herroepen vanaf heden.

pe heer ROGER LANGHOUT aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde die hierbij volmacht verkrijg voor de volgende verrichtingen en dit met ingang vanaf heden:

10 In ontvangstname en formaliteiten

De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap gericht zijn, zowel als alle waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in aile post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; aile klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken in dit verband te ondertekenen.

_ .......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr 0444.143.105

Benaming

(voluit): Koepoortkaai

(verkort)

RECHTBSCinitheAN

KOOPHANTIFI rrr4P.

2° Aigernééri beheer van het TIRA-el"

De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

De diensten en producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren, volgens de verkoopvoorwaarden en tarieven bepaald door de Raad van Bestuur.

Alle producten, toeleveringen, materieel, diensten, en in het algemeen aile roerende goederen die betrekking hebben op de dagelijkse activiteiten van de vennootschap aankopen tot maximum E 50.000,00 per aankoop of met uitsluiting van investeringen voor meer dan E 50.000,00 (hier inbegrepen de ondertekening van bestellingsdocumenten en het visum van de facturen).

Aile inventarissen van goederen en waarden van de vennootschap opmaken.

3° Financiële verrichtingen voor de uitbating van het hotel

Aile bedragen opeisen en innen die aan de vennootschap verschuldigd zijn door aile overheden, ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor verlenen.

Aile cheques van derden opgesteld op naam van de vennootschap endosseren en protesteren, evenals aile post- en telegrafische betalingsorders, maar enkel voor de betaling ervan op de lopende rekeningen van de vennootschap.

Alle bedragen van een postcheque of bankrekening van de vennootschap overschrijven op andere postcheque of bankrekeningen van de vennootschap.

Aile sommen, die de vennootschap is verschuldigd en door de Raad van Bestuur niet zijn betwist, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren.

Alle handelseffecten als trekker op de klanten van de vennootschap, tekenen, onderhandelen en endosseren tot maximum ¬ 50.000,00 per effect.

Alle handelseffecten van klanten ten voordele van de vennootschap verdisconteren tot maximum E 60.000,00 per effect.

Alle deposito's in ontvangst nemen, uitvoeren en lichten, zelfs ten titel van waarborg, aile borgtochten overeenkomen en lichten.

Aile waarborgmodaliteiten ten gunste van derden m.b.t. het uitvoeren van de verplichtingen van de vennootschap, evenals het openen van documentaire kredieten bedingen t.o.v. van banken en andere financiële instellingen, conform de meest gunstige normale marktvoorwaarden, dit alles tot beloop van een bedrag van maximum ¬ 50.000,00 per transactie.

Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen.

4' Tewerkstelling

Alle bedienden en arbeiders van de vennootschap benoemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook aile andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag, dit : alles binnen de algemene voorwaarden vastgesteld door de Raad van Bestuur en onverminderd de bevoegdheden van de Raad van Bestuur.

5° En in het algemeen

Zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de uitbating van het hotel van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteit van de uitbating van een hotel van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, voor zover niet strijdig met de algemene beleidslijnen vastgesteld door de Raad van Bestuur.

Aile voormelde verrichtingen kunnen slechts geldig gesteld worden door de gevolmachtigde namens de vennootschap indien zij het kader van het normaal dagelijks beheer niet overschrijden.

Aile uitzonderlijke daden en verbintenissen van de vennootschap die niet in de huidige volmachten zijn vermeld behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur, in toepassing van de wet en van de statuten, de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders steeds vereist zijnde. Het betreft met name aile daden van verwerving, cessie, wijziging m.b.t. de onroerende eigendom, deelnemingen, industriële eigendom en handelsfonds van de vennootschap evenals aile borgtochten en waarborgen op de activa van de vennootschap."

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 15 mei 2014 (later gehouden op voormelde zelfde dag) op de zetel van de vennootschap:

De vergadering beslist om de heer Harry Cross te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap,

Cvba Granit Ghent

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Ivan Van Damme



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

21/02/2014 : GE161542
13/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BELGE GELEGD

04-11-2014 ELGISCH STAATSBLAD -a 0K, 2014

RECH I"1!MANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT rr r_

....... ^

Ondernemingsnr : 0444.143.105

Benaming

(voluit) ; KOEPOORTKAAI

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; INDUSTRIEPARK DRONGEN 14/111 - 9031 DRONGEN (volledig adres)

Onderwerp akte : EENPARIG BESLUIT AANDEELHOUDERS ARTIKEL 556 W.VENN. Uittreksel uit het eenparig besluit van de aandeelhouders dd. 8 juli 2014:

Enige besluit

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 556 Wetboek van Vennootschappen keuren de Aandeelhouders, unaniem en onherroepelijk, alle bepalingen goed van de hypothecaire lening door de Vennootschap aan te gaan, voor een maximum bedrag in kapitaal van ¬ 13.000.000 (dertien miljoen Euro), waarbij Barclays Bank Pic zal optreden als uitlener. De modaliteiten en voorwaarden van de hypothecaire lening zijn beschreven in een ontwerp document "Facility Agreement", waarvan een kopie hieraan is gehecht alsook van aile Security Documents en Material Contracts zoals in de Facility Agreement gedefinieerd, waarbij de Vennootschap partij is of zal zijn, en meer bepaald artikel 22.9 (Events of Default - Ownership of the. Borrower) van de Facility Agreement, en aile andere bepalingen daarin die aan derden rechten` toekennen die een invloed hebben op het vermogen van de Vennootschap, dan wel een schuld of een verplichting te haren laste doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van het uitbrengen van een openbaar overnamebod op de aandelen van de Vennootschap of van een verandering van de controle die op haar wordt uitgeoefend.

Tesamen hiermee neergelegd:

Ondertekend eenparig besluit van de aandeelhouders overeenkomstig artikel 556 W.Venn.. dd. 8 juli 2014.

Cvba Granit Ghent

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Ivan Van Damme

06/09/2013 : GE161542
15/07/2013 : GE161542
03/02/2015 : GE161542
30/07/2012 : GE161542
29/11/2011 : GE161542
07/10/2011 : GE161542
02/09/2011 : GE161542
13/07/2011 : GE161542
08/09/2010 : GE161542
28/07/2010 : GE161542
02/02/2010 : GE161542
25/01/2010 : GE161542
22/07/2009 : GE161542
14/01/2009 : GE161542
12/01/2009 : GE161542
28/02/2008 : GE161542
20/09/2007 : GE161542
04/06/2015 : GE161542
25/05/2007 : GE161542
04/05/2006 : GE161542
30/11/2005 : GE161542
29/07/2005 : GE161542
27/07/2005 : GE161542
03/06/2005 : GE161542
10/05/2005 : GE161542
10/09/2004 : GE161542
06/05/2004 : GE161542
07/05/2003 : GE161542
06/05/2003 : GE161542
08/05/2002 : GE161542
17/07/1999 : GE161540
24/10/1997 : GE161542
06/06/1997 : GE161542
01/01/1997 : GE161542
28/11/1995 : GE161542
01/01/1993 : GE161542
06/12/2017 : GE161542

Coordonnées
KOEPOORTKAAI

Adresse
INDUSTRIEPARK DRONGEN 14, BUS 111 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande