KOFFIEBRANDERIJ DE WITTE ZWAAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOFFIEBRANDERIJ DE WITTE ZWAAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.541.765

Publication

05/12/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : p~p~ , 514..3.65

Benaming

(voluit) : KOFFIEBRANDERIJ DE WITTE ZWAAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 990G Eeklo, Boelare 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden op 22 november 2012 voor notaris Frank Desmet te Eeklo, neergelegd voor registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, houdende:

1. Rechtsvorm  benaming.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besicten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de maatschappelijke benaming "KOFFIEBRANDERIJ DE WITTE ZWAAN.

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9900 Eeklo, Boelare 36.

3 Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. Vennoten oprichter(s).

1. De heer DE SMET Yves Edmond Jeanne Raoul, geboren te Eeklo op twintig december negentienhonderd vierenzestig, wonend te 9900 Eeklo, Boelare 36.

2. Mevrouw DE SMET Michelle Lauranda Sofia Maria, geboren te Eeklo op veertien april negentienhonderd eenenzestig, wonend te 9971 Kaprijke (Lembeke), Bardelare 1.

3. De Heer GOEMAERE Pieter-Jan Willy Leone, geboren te Eeklo op vijftien oktober negentienhonderd zevenentachtig, wonend te 9971 Kaprijke (Lembeke), Bardelare 1.

4. Mevrouw VAN DEN BERGHE Nele Laura Josepha, geboren te Gent op twaalf februari negentienhonderd achtentachtig, wonend te 9930 Zomergem, Kruisstraat 24.

5. Mevrouw BUYSSE Linda Maria Henri, geboren te Assenede op drieëntwintig oktober negentienhonderd eenenzestig, en haar echtgenoot

6.De heer VANDEN BERGHE Hans Raoul Omer, geboren te Waarschoot op zes maart negentienhonderd tweeënzestig, samen wonend te 9930 Zomergem, Kruisstraat 24.

5. Kapitaal  samenstelling.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (25.000,00 EUR).Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren dat op de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend als volgt

- door de Heer Goemaere Pieter-Jan, voornoemd, ten beiope van achtenveertig (48) aandelen, hetzij voor een bedrag van twaalfduizend euro (12.000,00 EUR);

- door Mevrouw Vanden Berghe Nele, voornoemd, ten belope van achtenveertig (48) aandelen, hetzij voor een bedrag van twaalfduizend euro (12.000,00 EUR);

- door de Heer De Smet Yves, voornoemd, ten belope van één (1) aan-deel, hetzij voor een bedrag van tweehonderd vijftig euro (250,00 EUR),

- door Mevrouw De Smet Michelle, voornoemd, ten belope van één (1) aandeel, hetzij voor een bedrag van tweehonderd vijftig euro (250,00 EUR);

- door de Heer Vanden Berghe Hans, voornoemd, ten belope van één (1) aandeel, hetzij voor een bedrag van tweehonderd vijftig euro (250,00 EUR);

- door Mevrouw Buysse Linda, voornoemd, ten belope van één (1) aan-deel, hetzij voor een bedrag van tweehonderd vijftig euro (250,00 EUR).

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten belope van een bedrag van zesduizend tweehonderd vijftig euro (6.250,00 EUR) door storting in speciën. De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van zesduizend tweehonderd vijftig euro (6.250,00 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod WaN 11.1

kei

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

*izisseoo*

NEERGELEGD

~

c 4 6. Doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor

rekening van derden of door deelname van dezen :

AI Voor eigen rekening

- Net aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten; alsmede alle handelingen die

rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst te bevorderen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

BI Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

- Branden, vervaardigen en verwerken van koffie, thee en aanverwante producten;

- Groot-en kleinhandel in koffie, thee, cacao, specerijen en toebe-horen zoals chocolade, suikerwerk, en andere;

- Groot- en kleinhandel in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal;

- Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen, het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersoon of ondernemingen.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten en mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies

In het algemeen kan de vennootschap alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

7. Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt be-stuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Zijn er meer dan twee zaak-voerders dan is de vennootschap slechts geldig vertegenwoordigd door de meerderheid van de zaakvoerders. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8. Jaarvergadering.

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, en dit op achtentwintigste februari om twintig uur (20h).

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze warden ten minste vijftien dagen voor ae algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

9. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van

het daaropvolgende jaar.

10. Winstverdeling.

? Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

11. Ontbinding  vereffening.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De benoeming van één of meer vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

1. Benoeming zaakvoerders

Tot niet-statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, worden benoemd:

- De Heer Goemaere Pieter-Jan, wonende te 9971 Kaprijke (Lembeke), Bardelare 1

- Mevrouw Vanden Berghe Nele, wonende te 9930 Zomergem, Kruisstraat 24.

De aldus benoemde zaakvoerders zijn alhier aanwezig en verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet

getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn benoeming zou verzetten,

Hun mandaten zullen onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

2. Eerste jaarvergadering eerste boekjaar :

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op achtentwintig februari tweeduizend en vijftien, om twintig uur,

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met dertig september tweeduizend en veertien.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmacht

Fiscaal Kantoor Van Hootegem Comm. V., te 9950 Waarschoot, Beke 20 of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als last-hebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, aile nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Frank DESMET

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd 22/11/2012



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KOFFIEBRANDERIJ DE WITTE ZWAAN

Adresse
BOELARE 36 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande