KONINKLIJKE NATIONALE BOND DER BELGISCHE WIPSCHUTTERS FEDERATION ROYALE NATIONALE DES ARCHERS BELGES, AFGEKORT : K.N.B.B.W.-F.R.N.A.B.

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINKLIJKE NATIONALE BOND DER BELGISCHE WIPSCHUTTERS FEDERATION ROYALE NATIONALE DES ARCHERS BELGES, AFGEKORT : K.N.B.B.W.-F.R.N.A.B.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 472.817.887

Publication

06/10/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



NEERGELEGD

2 6 -09- 2011

RECHTBiJ

KOOPHAND . L TE GENT

iu 11111,11.19.111,Mille

E

st

NN

Ondernemingsnr : 0472.817.887

Benanrang

(voluit) : Koninklijke Nationale Bond der Belgische Wipschutters vzw -

Fédération Royale Nationale des Archers Belges asbl

(verkort) : KNBBW - FRNAB

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Steenweg 46, 9890 Gavere

Ondeiwerr akte : wijzging statuten, nieuwe coördinatie van de statuten, wijzigingen raad van bestuur, wijzigingen gemachtigden, wijzigingen dagelijks bestuur

Akte statutenwijziging KNBBW - FRNAB

De Algemene Vergadering, zoals rechtsgeldig samengekomen op datum van 18 juni 2011, heeft beslist de statuten als volgt te wijzigen:

ARTIKEL 2:

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Potaardeberg 75, 9820 Merelbeke en

ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht

neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

Akte coördinatie van de statuten KNBBW  FRNAB

De integrale statuten vastgelegd door de Algemene Vergadering, zoals rechtsgeldig samengekomen op datum van 18 juni 2011, zijn de volgende:

BENAMING

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam Koninklijke Nationale Bond der Belgische Wipschutters vzw  Fédération

Royale Nationale des Archers Belges asbl. Afgekort: K.N.B.B.W vzw  F.R.N.A.B. asbl

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

ARTIKEL 2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Potaardeberg 75, 9820 Merelbeke en

ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht

neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

DOEL

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel bij de leden en ook bij de jeugd de zin tot lichamelijke opvoeding te bevorderen

inzonderheid door het hanteren van de handboog op de staande wip een gezonde lichaamsbeoefeningen een

aangename geestesontspanning aan haar leden te verschaffen, en in het bijzonder de vriendschapsbanden

onder de leden van de vereniging en de vrienden schutters te bevorderen meer bepaald door het inrichten of

organiseren van vriendenwedstrijden, tornooien, kampioenschappen, samenkomsten, feestelijkheden en

dergelijke.

De vereniging mag alle handelingen of verrichtingen doen en verrichten welke rechtstreeks of

onrechtstreeks noodzakelijk, nuttig of zelfs wenselijk worden geacht om haar doel te bereiken.

Zij kan onder meer haar medewerking verlenen en belang stellen in elke gelijkaardig doel als het hare.

Zij zal in eigendom, vruchtgebruik, huur of pacht alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten of

gebruiken, strekkende tot de verwezenlijking van het doel waarvoor ze is opgericht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge MOa2.2

" Bovenstaande aanduidingen zijn louter aanwijzend en geenszins beperkend.

DUUR

ARTIKEL 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

LEDEN

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste vijfentwintig bedragen. De oprichters zijn de effectieve

leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een kopie, ingevolge art 26, novies, §1, 3° van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een kopie van het ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. Deze toegetreden leden kunnen worden opgesplitst in een Vlaamse en een Franstalige vleugel. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaarden dit op voorstel van minstens 4 leden. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur. Met de term "lid" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

Om als lid aanvaard te kunnen worden mag men geen bezwarend strafregister hebben, zich verplichten de jaarlijkse bijdrage te betalen, en moet zijn instemming betuigen met het doelen de statuten van de vereniging. Een oproep tot kandidatuurstelling wordt gepubliceerd in het wekelijks tijdschrift 'de wipschutter. De kandidatuurstelling gebeurt door de aangesloten maatschappij waartoe hij behoort en wordt meeondertekend door de kandidaat als uiting van zijn vrije wil. De kandidaturen worden in de algemene vergadering besproken en de aanstelling gebeurt met twee derde van de stemmen.

ARTIKEL 7

De maximum ledenbijdrage bedraagt 125 EUR.

ARTIKEL 8

De actieve en toegetreden leden zijn vrij zich op elk ogenblik uit de vereniging terug te trekken, mits hun

ontslag schriftelijk aan te bieden aan de voorzitter van de vereniging.

Wordt als ontslag nemend beschouwd: het effectief lid dat zonder geldige reden drie opeenvolgende keren de algemene vergadering niet bijwoont en de toegetreden leden die hun verschuldigde bijdragen niet betalen, binnen een maand van een herinnering die hen bij aangetekende brief wordt toegestuurd.

ARTIKEL 9

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste 5 en ten hoogste 12 leden die lid zijn van de vereniging. Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

ARTIKEL 10

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 11

Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht

het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 12

Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval), door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekend maken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge MOO 2.2

à Bevoegdheden van de bestuurders

De raad van bestuur leidt de zaken van de verenging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzindering van dewelke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur heeft als taak bestuursbeslissingen te formuleren en die binnen een termijn van een maand door de algemene vergadering te laten bekrachtigen. De raad ven bestuur kan echter op eigen beslissing, zonder dat de volgende opsomming beperkend is of ongeacht alle andere machten die voortvloeien uit de wet of de statuten, alle betalingen doen of ontvangen, er kwijtingen voor geven of eisen; alle beleggingen doen en ontvangen; alle roerende en onroerende verwerven, ruilen of vervreemden; alle huurcontracten afsluiten of toestaan, zelfs voor meer dan negen jaar; alle subsidies of tegemoetkomingen , zowel private als officiële aanvaarden en ontvangen; alle ondememings- en verkoopovereenkomsten toestaan of afsluiten, met of zonder borg; de zaken aan alle zakelijke en contractuele rechten alsook aan alle zakelijke en persoonlijke waarborgen; handlichting verlenen, met of zonder betaling van aile bevoorrechte of contractueel genomen inschrijvingen; beslagnemingen of andere beletsels; optreden in aile rechtszaken als eiser of verweerder; doen pleiten; steeds verzet aantekenen; dading treffen evenals minnelijke schikkingen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van degene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 14

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd bestuurder of directeur te benoemen, die met het dagelijks bestuur belast wordt. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover het Bestuur der Postchecks, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

ARTIKEL 15

Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art 13 4e lid, W. VZW. De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor een goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

ARTIKEL 16

Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art 13 bis, le lid, W VZW. De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen. Het dagelijks bestuur van de vereniging wordt, met gebruik van de handtekening van dit bestuur, overgedragen aan drie afgevaardigde bestuurders, meer bepaald de voorzitter, de secretaris-generaal en de schatbewaarder. Bij belet van één hunner moeten. zij zich laten bijstaan door twee bestuurders.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)Op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur.

b)Door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden aan de betrokkene.

De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De beslissing genomen door het dagelijks bestuur, dat als college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg

ARTIKEL 17

De algemene vergadering is bevoegd voor:

-Het wijzigen van de statuten

-De benoeming en de afzetting van de bestuurders

-De benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend.

-De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

-De goedkeuring van de begroting en de rekening

-De vrijwillige ontbinding van de vereniging

-De benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging -De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

-Alle gevallen waarin deze statuten het vereisen

ARTIKEL 18

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de voorzitter of de

secretaris-generaal telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van

het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

ARTIKEL 19

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 22

d De algemene vergadering wordt gehouden in de maanden januari, maart, juni en oktober. De vergadering in

oktober is de statutaire vergadering.

De vergaderingen zullen plaatsvinden in een lokaal zoals op de uitnodiging zal worden vermeld.

ARTIKEL 20

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 115 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding van de gevraagde agendapunten op de agenda.

ARTIKEL 21

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten, om geldig te zijn, ondertekend worden door de secretaris generaal of 2 bestuurders. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per aangetekende brief ten minste acht werkdagen voor de vergadering.

ARTIKEL 22

De oproepingsbrief, die plaats en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 23

Van elke vergadering worden de notulen gemaakt door de secretaris-verslaggever, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door de leden en belanghebbenden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuursleden en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

ARTIKEL 24

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits 415 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardige doelstelling.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad.

Akte wijzigingen Raad Van Bestuur KNBBW  FRNAB

De wijzigingen in de raad van bestuur van de KNBBW  FRNAB zijn de volgende:

Ontslagnemende bestuurders:

-Claeys Armand  overleden

-Claus Theo  Stationssteenweg 137,2560 Kessel - °25 april 1948

Nieuw aangestelde bestuurders

-Uvyn Bram - Potaardeberg 75, 9820 Merelbeke - °7april 1982

-De Bruyne Marc - Wilgenpark 2, 9290 Overmere - °24 juli 1964

-Pyfferoen Etienne  Middelburgsesteenweg 14, 8340 Damme - °11 november 1950

-Collys Willy -- Molenstraat 8, 1820 Steenokkerzeel - °12 maart 1940

De nieuwe volledige samenstelling van de Raad van Bestuur is de volgende:

-Van der Stappen Joseph  Beiaardlaan 11, 1860 Meise - 010 mei 1933

-Vander Heggen Willy  Steenweg 46, 9890 Gavere - °5 maart 1930

-Goedertier Marc  Gontrodestraat 68, 9000 Gent - °23 februari 1951

-Vangoethem Joseph  Sint-Maartenstraat 55/104, 3000 Leuven  13 december 1937

-Uvyn Bram - Potaardeberg 75, 9820 Merelbeke - 07april 1982

-De Bruyne Marc - Wilgenpark 2, 9290 Overmere - °24 juli 1964

-Pareyn Georges  L. Van Merrisstraat 20, 8970 Poperinge  12 december 1932

-Gaytant Jos  Devlemincklaan 48, 1500 Halle  20 juni 1932

-Mouton Camillus  Tuinwijklaan 8, 9900 Eeklo  15 maart 1931

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

-Meeuws Gilbert  Walstraat 38, 8840 Staden  24 september 1953

-Pyfferoen Etienne  Middelburgsesteenweg 14, 8340 Damme - 011 november 1950

-Picavet Dirk  J. Van Hoofstraat 14, 9120 Beveren  11 mei 1954

-Aerts Gerardus  Bleukstraat 23, 3583 Beringen  12 januari 1939

-Collys Willy  Molenstraat 8, 1820 Steenokkerzeel - 012 maart 1940

De bevoegdheden van de raad van bestuur worden door de statuten als volgt bepaald:

ARTIKEL 13 Bevoegdheden van de bestuurders

De raad van bestuur leidt de zaken van de verenging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzindering van dewelke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur heeft als taak bestuursbeslissingen te formuleren en die binnen een termijn van een maand door de algemene vergadering te laten bekrachtigen. De raad ven bestuur kan echter op eigen beslissing, zonder dat de volgende opsomming beperkend is of ongeacht alle andere machten die voortvloeien uit de wet of de statuten, alle betalingen doen of ontvangen, er kwijtingen voor geven of eisen; alle beleggingen doen en ontvangen; aile roerende en onroerende verwerven, ruilen of vervreemden; alle huurcontracten afsluiten of toestaan, zelfs voor meer dan negen jaar; alle subsidies of tegemoetkomingen , zowel private als officiële aanvaarden en ontvangen; alle ondernemings- en verkoopsovereenkomsten toestaan of afsluiten, met of zonder borg; de zaken aan alle zakelijke en contractuele rechten alsook aan alle zakelijke en persoonlijke waarborgen; handlichting verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of contractueel genomen inschrijvingen; beslag nemingen of andere beletsels; optreden in alle rechtszaken als eiser of verweerder; doen pleiten; steeds verzet aantekenen; dading treffen evenals minnelijke schikkingen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van degene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 14

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd bestuurder of directeur te benoemen, die met het dagelijks bestuur belast wordt. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover het Bestuur der Postchecks, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

ARTIKEL 15

Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art 13 4e lid, W. VZW. De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor een goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

ARTIKEL 16

Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art 13 bis, le lid, W VZW. De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen. Het dagelijks bestuur van de vereniging wordt, met gebruik van de handtekening van dit bestuur, overgedragen aan drie afgevaardigde bestuurders, meer bepaald de voorzitter, de secretaris-generaal en de schatbewaarder. Bij belet van één hunner moeten zij zich laten bijstaan door twee bestuurders

Akte gemachtigden KNBBW  FRNAB

De wijzigingen in de bevoegdheden van de leden van de raad van bestuur van de KNBBW  FRNAB zijn de

volgende:

De nieuwe volledige samenstelling van de Raad van Bestuur is de volgende:

-ONDERVOORZITTER: Vander Heggen Willy  Steenweg 46, 9890 Gavere - °5 maart 1930

-SECRETARIS-GENERAAL: Uvyn Bram - Potaardeberg 75, 9820 Merelbeke - °7april 1982

-SECRETARIS-VERSLAGGEVER: De Bruyne Marc - Wilgenpark 2, 9290 Overmere - °24 juli 1964

-DEKEN: Gaytant Jos  Devlemincklaan 48, 1500 Halle  20 juni 1932

-DEKEN: Mouton Camillus  Tuinwijklaan 8, 9900 Eeklo  15 maart 1931

-HOOFDAFGEVAARDIGDE SEKTOR 2: Pyfferoen Etienne  Middelburgsesteenweg 14, 8340 Damme -al1 november 1950

-HOOFDAFGEVAARDIGDE SEKTOR 5: Collys Willy  Molenstraat 8, 1820 Steenokkerzeel - °12 maart 1940

De statuten omschrijven geen specifieke taakomschrijving voor elk van deze functies laar deze gevolmachtigden oefenen volgens artikel 15 van de statuten hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

Akte wijzigingen Dagelijks Bestuur KNBBW  FRNAB

De wijzigingen in het dagelijks bestuur van de KNBBW -- FRNAB zijn de volgende:

MOD 2.2

Laai C1 B - Vervolg

Ontslagnemende dagelijkse bestuurders

-Vander Heggen Willy  Steenweg 46, 9890 Gavere - 05 maart 1930

Nieuw aangestelde dagelijkse bestuurders

-Uvyn Bram - Potaardeberg 75, 9820 Merelbeke - °7april 1982

De nieuwe volledige samenstelling van de raad van bestuur is de volgende:

-Van der Stappen Joseph  Beiaardlaan 11, 1860 Meise - 10 mei 1933

-Vangoethem Joseph  Sint-Maartenstraat 55/104 - ° 13 december 1937

-Uvyn Bram - Potaardeberg 75, 9820 Merelbeke - °7april 1982

De bevoegdheden en wijze van beslissen van het dagelijks bestuur worden door de statuten als volgt bepaald:

ARTIKEL 16

Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art 13 bis, le lid, W VZW. De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen. Het dagelijks bestuur van de vereniging wordt, met gebruik van de handtekening van dit bestuur, overgedragen aan drie afgevaardigde bestuurders, meer bepaald de voorzitter, de secretaris-generaal en de schatbewaarder. Bij belet van één hunner moeten zij zich laten bijstaan door twee bestuurders.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)Op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur.

b)Door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de

" meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden aan de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de 30 dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

" " De beslissing genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen

in collegiaal overleg.

Voor echt verklaard uittreksel



Van der Stappen Joseph Uvyn Bram

" Voorzitter Secretaris-generaal

~C1~.CrnGe iled,'

/ ~ r !-

_ ~~L Gta~~',~,, A ~~~ d~C, d~.dt" ccA

 4,92,7t: Z~~'-4 .&)A44-

/te

- ~~ z~~ r~

- Q.ae. msr~ ~

- ~~e~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Resto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

- behcjuden

" aan het " ' Belgisch Staatsblad

Coordonnées
KONINKLIJKE NATIONALE BOND DER BELGISCHE WIP…

Adresse
STEENWEG 46 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande