KOSCOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOSCOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.586.747

Publication

24/04/2014
ÿþkilo..4146...4 14

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri teelelPileiedR TBANK VAN

KOOPHANnFi r3PNT

11 APR, 21:114

AFDELING DENDERMONDE

II

*14087580*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : S Ça SZ

Benaming

(voluit) : KosCoM

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9160 Lokeren, Rozenstraat 87

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor Notaris Christiane Denys, te Dendermonde, op 10 april 2014, neergelegd voor registratie blijkt dat een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht als volgt:

Vennoot : De heer KOSLOWSKI Cedric Marc Catherine, nationaal nummer 87.06.05-109.e geboren te Sint-Niklaas op 5 juni 1987, echtgenoot van mevrouw VAN LANCKER Katrien Christiane Jean; wonende te 9160 Lokeren, Rozenstraat 87.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkskontrakt, ongewijzigd.

Naam : KosCoM

Maatschappelijke zetel 9160 Lokeren, Rozenstraat 87

Doel De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

1. Management  bestuurdersactiviteit

-het uitvoeren van administratief  organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren en het opleiden van personeel;

-advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en buddetcontrole ;

-het uitvoeren van aile studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie; raadgeving, protectie, marketing, assistentie op het gebied van management, engineering en consultind, technisch, commercieel, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

-Het ontwikkelen, kopen en verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten;

-het beleggen, het beheren en het uitbaten van onroerende lichamelijke en onlichamelijke roerende waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder- en dochterondememinge

-het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en onder4mingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exploiteren van aile intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom

-het waarnemen van bestuur in vennootschappen

2.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkuncfig beheer en verhandeling van de onroerende goederen en roerende goederen voor eigen rekening ; zij ma d onder meer onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren in leasing geven en verhuren, bouwen; verbouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen voor eigen rekening ; zij mag de beschikb*re middelen beleggen in onroerende goederen of roerende goederen en waarden ; zij mag belangen nemOn in andere vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke t.echten of op

een ambre wijze ; de vennootschap mag zittiliorg stelt f zakejke zekerheden verlenen mits vergoeding,

onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 Wetboek van Vennootschappen,

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel, inclusief het ter beschikking stellen van activa (of het dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan zaakvoerders en/of werknemers als manier om hen te verlonerL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te

teerfeancanuonnrelin.n.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullende of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin te worden opgevat.

ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Duur; De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door TWEEHONDERDVIJFTIG (250) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig gestort.

De Heer Koslowski Cedric verklaarde in te schrijven op aile tweehonderdvijftig (250) aandelen voor een bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) door een inbreng in geld te doen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00)

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Jaarvergadering : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste dinsdag van de maand september om 19,00uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015,

Boekjaar Het boekjaar van de venncotschap gaat telkens in op één april en eindigt op éénencfertig maart van het volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig maart 2015.

Winst-reserves Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénftiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger Is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparant verklaarde dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zaakvoerder ; Tot gewone zaakvoerder voor onbeperkte duur werd met eenparigheid benoemd:

De Heer Koslowski Cedric, wonende te 9160 Lokeren, Rozenstraat 87

Zijn mandaat wordt bezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht : De comparant gaf volmacht aan MOORE STEPHENS, te 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8 W7, vertegenwoordigd door de heer De Craemer Steven, met recht van indeplaatsstelling, teneinde aile nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen bij de Kruispuntenbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Christiane Denys

Te Dendermonde

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van de oprichtingsakte

Voor-

behoud

en aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 17.09.2015, NGL 18.09.2015 15591-0281-008

Coordonnées
KOSCOM

Adresse
ROZENSTRAAT 87 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande