KOWO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOWO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.229.108

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 23.06.2014 14208-0549-012
29/03/2012
ÿþOndernemingsnr : 0887.229.108

Benaming

(voluit) : Beeldens

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blokmakerstraat 26, 9120 Beveren-Waas

(volledig adres)

Onderwerp acte : Ontslagen en benoeming - zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en de beslissing van de zaakvoerder van 13 maart 2012:

De algemene vergadering aanvaardt met ingang van heden het ontslag van de volgende zaakvoerders:

- mevrouw evelien Beeldens, wonende te 9120 Beveren-Waas, Lindenlaan 22;

- de heer Frederiek Beeldens, wonende te 3001 Heverlee, Celestijnenlaan 9, B 62.

De algemene vergadering verleent de ontslagnemende zaakvoerders kwijting voor de uitoefening van hun

mandaat.

De algemene vergadering beslist daarop om de heer Koen De Wolf, houder van een Belgische identiteitskaart met rijksregistemummer 70.01.05-051.15, wonende te 9220 Hamme, Cesar De Golspark 22, met ingang van heden als zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur.

Onmiddellijk na de algemene vergadering, beslist de zaakvoerder om de maatschappelijke zetel met ingang van heden te verplaatsen van 9120 Beveren Waas, Blokmakerstraat 26 naar 9220 Hamme, Cesar De Golspark 22.

Koen De Wolf

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

I lIl 1111 milliuil

*12064986*

Mad Wald 11.1

W In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt

Griffie

be a B st~

DENDER;90,!" °.: 0E

GRIFFIE

~ UFFrANrí,~,

1 9 MAARI 2012

28/03/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12301821*

Neergelegd

26-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr : 0887.229.108

Benaming

(voluit) : BEELDENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9220 Hamme (Vl.), Cesar De Golspark 22

Onderwerp akte: Modificatie

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op drieëntwintig maart tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het registratiekantoor te Beveren,

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1. tot wijziging van de maatschappelijke naam van de vennootschap van  BEELDENS naar  KOWO .

2. ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerders de dato veertien maart tweeduizend en twaalf, waarin deze de hierna door te voeren doelswijziging verantwoordt, evenals van de staat van activa en passiva van eenendertig december tweeduizend en elf. De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva. Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel 4 van de statuten aan te passen door deze te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

 ... De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Verder kan de vennootschap alle andere activiteiten beoefenen die hiermee verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de term advies in deze statuten vermeld, behelzen activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de

beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de

beleggingsadviseurs. ... .

3. tot schrapping van de tekst van artikel 3 van de statuten zodat de concrete vestiging van de zetel van de vennootschap uit de statuten wordt geschrapt, en te vervangen door de volgende tekst:

 ... De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten. ... .

4. De algemene vergadering neemt nota van de beslissing van de zaakvoerder de dato dertien maart tweeduizend en twaalf om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 9220 Hamme, Cesar De Golspark 22

5. tot aanpassing van de artikelen 1 en 3 van de statuten aan de genomen beslissingen. Deze artikelen zullen voortaan luiden als volgt:

 ... Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt:  KOWO .

...

Artikel 3

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte, verslag zaakvoerder en gecoördineerde statuten .

6. bijzondere volmacht te verlenen aan Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met ondernemingsnummer 0451.657.041, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, en haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

... .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.03.2012, NGL 08.03.2012 12060-0482-011
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 12.07.2011 11295-0438-012
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 09.07.2010 10295-0368-012
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.07.2009, NGL 22.09.2009 09768-0062-012
18/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 11.08.2008 08557-0355-012

Coordonnées
KOWO

Adresse
CESAR DE GOLSPARK 22 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande