KRAMERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRAMERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.637.865

Publication

01/02/2013
ÿþ Maa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iN

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr b37 -.

Benaming

(voluit) : Kramers

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Kramersplein, 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pascal Vandemeulebroecke te Sint-Martens-Latem op 15

januari 2013, neergelegd voorafgaandelijk aan registratie, blijkt dat:

1. Mevrouw ACKAERT, Gerda Lena, geboren te Gent op 30 maart 1965, ongehuwd, wonende en

gehuisvest te 9000 Gent, Hertogstraat, 11;

2, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, genaamd : "Kramers";

3. met zetel te Gent, Kramersplein, 5;

4. De vennootschap heeft tot doel :

- het uitbaten van drankgelegenheden, tavernes, snackbars, bistro's, restaurants, koffieshops, alsmede de aankoop en de verkoop van alle dranken, zowel in het groot als in het klein, alsmede de aankoop en verkoop van onroerende goederen, bestemd voor de uitoefening van de hierboven genoemde activiteiten ;

- het aankopen, importeren en verdelen van warme en koude dranken ;

- het verkopen van dranken en aanverwanten door middel van ambulante handel ;

- de verhuur van zalen en materiaal.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijke doel van de vennootschap.

Het beheer van roerende en onroerende goederen toebehorende aan de vennootschap of die de vennootschap gedurende haar activiteit in de ruimste zin van het woord verwerft,

De vennootschap kan functies. van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het bereiden en aan huis leveren van maaltijden en bereide schotels in het algemeen en in het bijzonder, meestal net voorbereiding ter plaatse bij de klanten en/of inrichters van evenementen zoals banketten, barbecues, bruiloften, cocktails, feesten, lunches, recepties enzovoorts in de ruimste zin van het woord.

Het bereiden van warme of koude maaltijden die bestemd zijn onderscheidelijk om ter plaatse in de inrichting te worden gebruikt, of om  op bestelling -- buiten de inrichting te worden opgediend.

De exploitatie van restaurants van het traditionele type, of gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen enzovoorts. Eventueel ook van "fast-food zaken", zoals cafetaria's, croissanteries, crêperies, frituren, hamburgerrestaurants, hotdogstalletjes, ijssalons, pizzeria's, sandwichbars, snackbars, snelbuffetten, tearooms, warme wafelkramen en dergelijke, met dan verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en  in het algemeen  in een wegwerpverpakking aangeboden warden.

Het als tussenpersoon verzorgen van traiteurdienst en catering in het algemeen.

De verkoop van dranken voor  in het algemeen  consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, bierhallen, nachtclubs enzovoorts.

Het verwerven en vervreemden van onroerende goederen met uitsluiting van de handelingen als vastgoedhandelaar ; het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering of het verlenen van soortgelijke rechten betreffende onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende goederen moeten; bevorderen, zoals het onderhoud van deze goederen; de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer evenals het te: gelde maken van deze participaties ; de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere middelen van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

Het toestaan van leningen, voorschotten en kredietopeningen  behoudens de wettelijke beperkingen terzake - aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen en  in de meest ruime zin  alle handels- en financiële operaties verrichten,

ENEERGELEGD Z1 JAN. »13

REC ~ `K V~N KOO~I~:~íl'!~L TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Mits toestemming van de vennoten, mag zij, voor eigen rekening, de inningen uitvoeren,

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel. Zij kan dus optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten.

De vennootschap mag  in België en in het buitenland -- alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doei.

Zij mag eveneens belangen hebben - bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderen -- in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen  hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze -- in aile vennootschappen, ondernemingen of groeperingen  bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland  die een aanvullend of soortgelijke doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Ter uitvoering van haar opdracht kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere vertegenwcardiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap heeft daarenboven tot doel, aile onroerende verrichtingen : zij kan aile facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie en afbraak verrichten alsmede alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimalisering van een onroerend patrimonium in bezit in huur of in leasing, dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen ; de handel in eigen onroerend goed.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen,

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

5. de vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur;

6. het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 18 600 euro en is volgestort ten bedrage van 12 400 euro;

7. verdeeld in 186 maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk 11186ste van het kapitaal;

8. vertegenwoordigingsclausule:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoot.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, Is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen,

Voor benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

9. met een boekjaar van 1 oktober om te eindigen op 30 september van ieder daaropvolgend jaar;

10. met jaarvergadering op de tweede vrijdag van de maand maart om 20.00 uur, ter zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen en voor de eerste maal in het jaar 2015;

11. werd als zaakvoerder benoemd, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verkrijgt en met ingang op dat ogenblik, voor onbepaalde duur : mevrouw ACKAERT,

Gerda, voornoemd.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie.

Geassocieerd notaris P. Vandemeulebroecke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 10.03.2015, NGL 11.03.2015 15059-0189-019

Coordonnées
KRAMERS

Adresse
KRAMERSPLEIN 5 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande