KRICOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRICOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.737.650

Publication

12/12/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t-

1111111113111111

Oudenaarde

0 2 DEC. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0867.737.650

Benaming (voluit) : KR1COM (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jagerij 8

9700 Oudenaarde (Mater)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Uit het proces-verbaal, opgesteld door notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke op 28,; november 2013

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten,; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KR1COM", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde (Mater), Jagerij 8, ondernemingsnummer 0867.737.650, rechtspersonenregister Oudenaarde

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  Kennisname besluiten van de bijzondere algemene; vergadering de dato 14 november 2013

De algemene vergadering neemt kennis van de besluiten van de bijzondere algemene vergadering de dato 14 november 2013, waarbij beslist werd wat volgt:

a) goedkeuring van een tussentijds dividend ten bedrage van ¬ 164.888,89, met afhouding van 10% roerende voorheffing (zodat het netto-dividend bedraagt ¬ 148.400,00). Dit. dividend wordt afgenomen uit de overgedragen winst per 31 december 2011, die ncg.', steeds bestaat per 31 december 2012, overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen (WIB 92)

b) de intentie tot incorporatie van het netto-dividendbedrag van ¬ 148.400,00 in het kapitaal door inbreng in natura van de schuldvordering ontstaan naar aanleiding van de' beslissing van de tussentijdse dividenduitkering.

De vennoten verklaren hierop geen opmerkingen te formuleren.

TWEEDE BESLISSING  Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van eeni-tussentijds dividend voor een bedrag van ¬ 164.888,89 (honderdvierenzestigduizend achthonderdachtentachtig euro negenentachtig cent). De vergadering stelt vast dat, ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537; van het Wetboek Inkomstenbelastingen (WIB 92) onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing van 10% van het tussentijds dividend, zodat het netto in te brengen bedrag van het tussentijds dividend bedraagt: ¬ 148.400,00 (honderdachtenveertigduizend vierhonderd euro).

De voorzitter schorst de vergadering op, om de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor toe te laten hun verslag te finaliseren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

DERDE BESLISSING  Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Bert De Clercq, handelende als zaakvoerder van BV ovv BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, dat een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bevat.

Deze verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van Vennootschappen en elke vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben, Zij verklaren geen opmerkingen te formuleren.

Besluit van de bedrijfsrevisor

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedresrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA KRICOM.

De bijzondere algemene vergadering dd. 14 november 2013 heeft voorafgaandeljk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 164.888,89 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder, Het netto-dividend bedraagt 148.250, 00 euro.

,1k ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de . bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura,

2. Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3 De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

en duidelijkheid;

4, De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Dit waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vpor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

. Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 300 nieuwe aandelen van de vennootschap KRICOM BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 148,400, 00 euro worden uitgegeven.

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 148.400,00 euro

" teneinde het te brengen van 18.600, 00 euro op 167.000, 00 euro;

8, De wederzedse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.".

Neerlegging.

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen (WIB 92), het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van ¬ 55.800,00 (vijfenvijftigduizend achthonderd euro), om het te brengen van ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro) op ¬ 74.400,00 (vierenzeventigduizend vierhonderd euro), door uitgifte van 300 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen (WIB 92), en mits creatie van een uitgiftepremie ten bedrage van . ¬ 92.600,00 (tweeënnegentigduizend zeshonderd euro).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging en de creatie van de uitgiftepremie zullen verwezenlijkt worden door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90% van de vordering tot uitkering van bovenvermeld tussentijds dividend van ¬ 164.888,89 (waarvan de resterende 10% als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort, hetzij netto: ¬ 148.400,00) die zij hebben ten laste van de vennootschap en die uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING  Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschriivin o en volstortin van de ka itaalverho in

Zijn vervolgens tussengekomen, al de bovenvermelde vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap, die uitvoerig beschreven staat in het bovenvermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten 90% van deze schuldvordering ten belope van ¬ 164.888,89 in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10% als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort, hetzij netto: ¬ 148.400,00:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kris VAN HOE: ¬ 133.560,00

Inge VERHELLEN: ¬ 14.840,00.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle vennoten erkennen volledig op de hoogte

te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de 300 nieuwe volledig volgestorte

aandelen toegekend, en wel als volgt:

" aan de heer Kris VAN HOE: 270 nieuwe aandelen

" aan Inge VERHELLEN: 30 nieuwe aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen (WIB 92) en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLISSING -- Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging van ¬ 55.800,00 (vijfenvijftigduizend achthonderd euro) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 74.400,00 (vierenzeventigduizend vierhonderd euro), vertegenwoordigd door 400 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 11400ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLISSING  Tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van ¬ 92.600,00 (tweeënnegentigduizend zeshonderd euro), om het te brengen van ¬ 74.400,00 (vierenzeventigduizend vierhonderd euro) op ¬ 167.000,00 (honderdzevenenzestigduizend euro), door incorporatie in het kapitaal van de uitgiftepremie ten bedrage van ¬ 92.600,00 (tweeënnegentigduizend zeshonderd euro) ingevolge de eerste kapitaalverhoging waarvan hierboven sprake. Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen. ZEVENDE BESLISSING  Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging van ¬ 92.600,00 (tweeënnegentigduizend zeshonderd euro) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 167.000,00 (honderdzevenenzestigduizend euro), vertegenwoordigd door 400 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/4005te van het kapitaal vertegenwoordigen

ACHTSTE BESLISSING -- Wijziging van de statuten

De vergadering beslist de statuten te wijzigen en aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en aan de gewijzigde vennootschapswetgeving als volgt:

1. Artikel van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 167 000,00 (honderdzevenenzestigduizend

euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 400 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die '

ieder één vierhonderdste (114001 van het kapitaal vertegenwoordigen. ".

2. Artikel 21 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door: voorafgaandelijke betalingen te doen,';

NEGENDE BESLISSING  Volmacht aan de zaakvoerder

De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10% van het tussentijds dividend waarvan hierboven sprake.

TIENDE BESLISSING - Machtigingen

De algemene vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "Fiscovan", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2 (ondernemingsnummer 0449.881.446, RPR Oudenaarde) en de gewone commanditaire vennootschap "LeadService", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Stationsstraat 173 (ondernemingsnummer 0821.029.477, RPR Kortrijk), of elke andere door hen aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met wat voorafgaat, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemingsloketten, B.T,W., Directe Belastingen, boekhouding en andere.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTA RIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte

verslag van de zaakvoerder

verslag van de bedrijfsrevisor

codrdinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 12.06.2013 13174-0503-009
12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 06.06.2012 12155-0153-009
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.02.2011, NGL 10.02.2011 11029-0127-010
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 07.07.2010 10283-0534-010
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2010, NGL 02.07.2010 10267-0383-010
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.12.2008, NGL 27.05.2009 09161-0226-009
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.08.2007, NGL 08.01.2009 09005-0291-009
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 27.06.2006 06314-0227-010

Coordonnées
KRICOM

Adresse
JAGERIJ 8 9700 MATER

Code postal : 9700
Localité : Mater
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande